Door: Desiree van de Witte Wolf

Je kent het wel of je hebt het ooit meegemaakt: veel mensen in je omgeving die steeds maar zeggen dat je iets fout aanvoelt of inschat. Je gaat ontzettend twijfelen, maar is dit wel terecht?

Ga deze zes redenen eens na waarom je het eigenlijk wel bij het juiste eind hebt. Leer begrijpen waarom anderen dit ontkennen. Een paar van deze zes redenen zullen je misschien bekend voorkomen, maar laat je ook verrassen door iets nieuws.

1: Ze liegen

Er zijn veel redenen waarom mensen kunnen liegen. Als jij iemand erop wijst dat hij verdrietig is of boos is, dan kan diegene dat niet altijd leuk vinden. Dit kan verschillende redenen hebben, zoals de timing en setting wanneer en waarin je het benoemt. Of ze voelen zich betrapt als je hen jaloers noemt. Dit zal resulteren in liegen tegen jou.

2: Ze hebben geen zelfkennis (op dit vlak)

Soms kun jij bijvoorbeeld boosheid of verdriet bij iemand voelen, maar weet diegene zelf niet dat hij dit voelt. Uiteraard zal diegene dan ook vertellen dat wat je zegt niet klopt. En dat terwijl jij bijvoorbeeld één of ander weggestopt trauma of oud zeer oppikt.

3: Jij voelt tot in hun omgeving

Je kunt ook zó gevoelig zijn dat je per ongeluk voelt dat iemands moeder boos is in plaats van degene waarmee jij praat. Daarom zal diegene ook ontkennen dat hij boos is. Hij zal echter ook niet altijd mee kunnen denken in waar jouw gevoel dan wél vandaan komt.

4: Jij voelt tot in hun vorig leven

Je kan iemands karakter voelen vanuit het vorig leven. En karakter neem je altijd eigenlijk wel mee door de levens heen. Wat je ermee doet en hoe je het tot uiting brengt, maakt het verschil. Daarom kun je bij iemand voelen dat hij erg onbetrouwbaar was in zijn vorig leven. Dit, omdat hij een erg manipulatief persoon was. Nu heeft hij nog steeds dat manipulatieve, maar zet hij het juist in voor andere doeleinden zoals verkopen of zelfs goede doeleinden. Je hoeft overigens niet bij deze persoon zijn vorig leven aanwezig te zijn geweest om dit op te pikken.

5: Misinterpretatie

Soms kun je iets voelen bij iemand en los van bijvoorbeeld voelen tot in iemands vorig leven of omgeving, het fout interpreteren. Zo kun je voelen dat iemand iets met dieren heeft. Het lieve uiterlijk van degene tegenover je zorgt ervoor dat jij benoemt dat diegene passie voor dieren heeft. Diegene snapt echter niet waar dat vandaan komt en zal het ontkennen. In werkelijkheid is diegene eigenlijk allergisch voor dieren of angstig dus zat je in de kern goed!

6: Ze willen zich er beter door voelen

Dit kan natuurlijk ook. Mensen die jou graag je vertrouwen in je intuïtie willen afnemen om verschillende redenen. Bijvoorbeeld omdat ze zelf hun intuïtie niet zo kunnen inzetten of ze zich een meerdere voelen.

Om je intuïtie feilloos te maken, kun je in ieder geval het volgende doen: oefen en kweek zelfvertrouwen! Als iemand ontkent dat je het juist hebt, weet dan voor jezelf dat er één van de zes redenen kunnen meespelen. Al weet je niet welke reden het was en blijft de ander achter met de gedachte dat je het fout had, weet voor jezelf dat je er ook altijd later nog op terug mag komen.

 

Liefs,Witte wolf

Lees meer over de Witte Wolf of neem een kijkje op haar website.

Witte Wolf vertelt.. is een maandelijkse rubriek waar Desiree spirituele onderwerpen onder de loep neemt:
Mijn naam is Desiree en ik ben al mijn hele leven heldervoelend. Met plezier verdiep ik me in ieders unieke hooggevoeligheid, gaves, contact met jouw (vroegere) kern en het verwijderen van negatieve energieën. Tijdens deze zoektocht laat ik je graag meekijken en leg ik uit hoe je grip kunt krijgen op het ontastbare.