Het Master Sha Tao Center in Amersfoort komt op zaterdag om 11:30 uur een artistieke workshop verzorgen in de Body & Mind ruimte. Zij gaan ervan uit dat mensen het vermogen hebben om gezond, gelukkig en succesvol te zijn, als ze weten hoe ze de bron van wijsheid en kracht in zichzelf kunnen aanboren en gebruiken. Soul Power en Soulfulness, zoals ontwikkeld door Master Zhi Gang Sha, brengt mensen met deze kracht in contact via een gevarieerd aanbod van workshops en trainingen. Het stelt mensen in staat hun gezondheid, geluk en succes in hun leven te behouden en te voeden.

Wat is Tao Chang?

Tao is de Bron, Chang betekent veld. De Tao Chang is een Tao Healingveld. De Tao Chang wordt gevormd door Tao Kalligrafieën. Tao Kalligrafieën bevatten de zuiverste kwaliteiten van Tao en van eenheid. En eenheid brengen in ziel, hart geest en lichaam is dé sleutel voor gezondheid, geluk en welzijn.

Wat is Tao Kalligrafie?

Tao Kalligrafie is een unieke stijl van kalligraferen die zichtbare schoonheid en onzichtbare kracht in zich draagt. Je verbinden met de kalligrafieën creëert eenheid in ziel, geest en lichaam. Het kan je helpen je gezonder en gelukkiger te voelen. Het kan je totale gevoel van welzijn bevorderen!

De Tao Chang gaat ook op reis naar verschillende regio’s, om mensen kennis te laten maken met de mogelijkheden en kracht van de Tao Kalligrafieën en de Tao Chang. Op 8 september zullen zij De Broodfabriek bezoeken en op Paranormaal Alternatief een workshop van 1,5 uur verzorgen.

Kom en ervaar het zelf tijdens de lezing en demonstratie… En wie weet word jij wel uitgekozen om een speciale healing te ontvangen!