Door: Desiree van de Witte Wolf

Welke entiteiten zijn er?

Er zijn veel entiteiten. Denk aan gidsen, engelen, overledenen en zelfs demonen of vervelende klopgeesten. Een entiteit heeft een eigen karakter, vergeet dat niet. Dit gaat vooral om entiteiten zoals gidsen en natuurlijk geliefde overledenen, maar zelfs ook engelen! Een grote groep hiervan is namelijk zelf ooit mens geweest. Vaak zijn demonen dolende zielen en vaak worden zij gestuurd door de ene mens naar de ander om chaos aan te richten in de ander zijn leven. Sommige demonen worden ook door de mens gecreëerd om chaos aan te richten. In principe hebben zij geen ziel. Hoe weet jij welke entiteiten jij bij je hebt?

 

Je karakter

Ken je het spreekwoord: you get what you give? Ben jij van nature een rustig en vredelievend persoon, dan is de kans erg klein dat er een vervelende entiteit langskomt. Wel vredelievende engelen en entiteiten die hulp van jou willen, bijvoorbeeld met het doorgeven van een boodschap. Ben je altijd al geïnteresseerd in het verschil tussen goed en kwaad, dan is de kans groot dat een entiteit dat voelt en bij jou langskomt om te kijken of er wat te halen valt. Met wat te halen valt bedoel ik slechts aandacht. Maar dit kan wel uit de hand lopen als jij het negatieve aandacht schenkt. Los van het karakter heb je ook levenslessen en karma die voor een goede of foute entiteit kunnen zorgen. Dat staat vaak haaks op vorige levens.

 

Welke entiteiten je aantrekt ligt ook aan je vorige levens en familie

In vorige levens heb je veel meegemaakt. Zoals hierboven besproken heb je misschien kwaad gedaan, waardoor het universum nu zorgt dat je een les leert. Ik beschouw het niet eens als straf, maar om dingen in te leren zien. Soms is dit door middel van een geest die komt hinderen.

In een leven maak je veel vrienden, maar ook vijanden. Sommige mensen/ vijanden kunnen er na hun dood voor kiezen om je te volgen om je slecht te laten voelen. Soms trekt dit zelfs door naar je volgende leven. Daarnaast heb je ook dat geesten op de één of andere manier bij bijvoorbeeld één van je ouders terecht komt om te hinderen. Wanneer je ouder overlijdt, kan de geest besluiten nu bij jou te komen. Dit hoeft natuurlijk niet altijd.

 

Voorbijgangers

Er is ook een grote groep voorbijgangers als entiteit. Daarmee bedoel ik dat het zielen zij die al een tijdje overleden zijn en jou vinden omdat je hen op de één of andere manier kunt waarnemen. Dat vinden ze prettig omdat ze vaak wat willen delen met iemand, iemand anders dan hun gidsen. Soms vinden ze je omdat je op de één of andere manier gelinkt bent aan degene voor wie de boodschap is maar vaak geldt dit ook niet. Dan zoeken ze gewoon een prettig persoon uit om even tijd mee te spenderen.

 

Liefs,Witte wolf

Lees meer over de Witte Wolf of neem een kijkje op haar website.

Witte Wolf vertelt.. is een maandelijkse rubriek waar Desiree spirituele onderwerpen onder de loep neemt:
Mijn naam is Desiree en ik ben al mijn hele leven heldervoelend. Met plezier verdiep ik me in ieders unieke hooggevoeligheid, gaves, contact met jouw (vroegere) kern en het verwijderen van negatieve energieën. Tijdens deze zoektocht laat ik je graag meekijken en leg ik uit hoe je grip kunt krijgen op het ontastbare.