Wat zijn vorige levens?
Een ziel reïncarneert. Je leeft je leven met een lichaam en je leert levenslessen. Als je lichaam klaar is en het tijd is om te gaan, dan reïncarneert je ziel in een ander lichaam. Je herinnert je vorige levens dan meestal niet. In deze blog leg ik uit hoe het komt waarom je niks bewust herinnert.

Hoe herinnert iemand vorige levens?
Vorige levens herinner je vaak onbewust. Meestal herken je ze door middel van het nagaan van onlogische dingen. Heb je bijvoorbeeld zomaar een angst voor water? Dan is er een grote kans dat jij of een dierbare verdronken is in een vorig leven. Heb je een bepaalde hekel aan of liefde voor mensen vanuit je omgeving? Dan is de kans groot dat je hier al een verleden mee hebt. Dit geldt ook voor plaatsen: iedereen kan wel een stad of land bedenken waar hij graag heen wil, ook al kan hij niet verklaren waarom. Vaak proberen mensen het wel te verklaren door bijvoorbeeld evenementen of mooie gebieden aan te wijzen, maar vaak zit er een vorig leven achter.

Kortom: door middel van angsten, bepaalde gevoelens jegens andere mensen of het herkennen van bepaalde mensen of steden herinner jij je vorige levens.

Waarom herinnert men de vorige levens niet bewust?
Ten eerste ben je als kind hartstikke jong. Als je dan al teveel herinnert uit vorige levens, is het te druk in het hoofd. En leef je niet meer in het nu. Zoiets gaat gaanderweg. En is reden 1 waarom je niks bewust herinnert.

Sommigen herinneren ook niks omdat dat dit leven zo moet zijn. Een levensles. Zij moeten gewoon leren hoe het is om ‘nuchter’ te zijn of bijv. arts te zijn. En wat de voor- en nadelen daarvan zijn. Dat is reden 2.

Je kunt er iets van leren doordat je niks bewust herinnert! Ergens hoopt boven natuurlijk bij een groep mensen dat zij drive vinden om meer te leren over hun vorige levens. Deze drive kan komen uit het feit dat deze mensen hun angsten willen overwinnen en vermoeden dat deze uit vorige levens komen, maar ook gewoon nieuwsgierigheid zijn.

Tot slot komt zelfvertrouwen om de hoek kijken. Als jij eindelijk puzzelstukjes op zijn plek legt, krijg je vertrouwen in je gaves. En dat niet alleen. Doordat je op je gaves leert vertrouwen kom je er eigenlijk achter dat je gaves bij jou horen. En dat je jezelf helemáal kan vertrouwen.

 

Liefs,

Lees meer over de Witte Wolf of neem een kijkje op haar website.

Witte Wolf vertelt.. is een wekelijks rubriek waar Desiree spirituele onderwerpen onder de loep neemt:
Mijn naam is Desiree en ik ben al mijn hele leven heldervoelend. Met plezier verdiep ik me in ieders unieke hooggevoeligheid, gaves, contact met jouw (vroegere) kern en het verwijderen van negatieve energieën. Tijdens deze zoektocht laat ik je graag meekijken en leg ik uit hoe je grip kunt krijgen op het ontastbare.