Door: Desiree van de Witte Wolf

Wil je direct de videoversie over het boze oog bekijken? Bekijk dat dan hier of scroll omlaag voor de tekstversie.

Een van de vele vormen van zwarte magie is het boze oog. Ondanks dat het gezien wordt als zwarte magie, wordt het boze oog vaak niet expres gedaan. Vaak komt het door jaloezie. Op het moment dat jullie samen zijn en iemand is jaloers op jou, dan kan die persoon jou onbewust het boze oog geven. De meest bekende vorm is dat je het krijgt als jullie samen eten en drinken. De negativiteit die de persoon (bewust of onbewust) uitstraalt  gaat zich aan jouw eten en drinken hechten en dit krijg jij vervolgens binnen. Je zal daarna merken dat je je niet goed voelt en naar het toilet moet om verschillende redenen. Er hangt ook altijd een bepaalde typische geur en smaak bij. Dit zijn allemaal tekenen om je alert te maken van het boze oog. Je lichaam wil deze negativiteit zo snel mogelijk uit het systeem hebben en daarom moet je dan zo nodig naar het toilet.

Er zijn huis tuin en keukenmiddeltjes die je goed kunnen helpen om jezelf van het boze oog te ontdoen, maar soms moet je het echt laten verdrijven. Het ligt er maar net aan hoe boos de andere persoon was. Speelt het al heel erg lang of was het eenmalige jaloezie?

Twee vormen van boze oog die minder bekend zijn
Jaloezie op iets dat je net hebt bereikt of gekocht is een andere vorm. De negatieve energie van de ander gaat hierop zitten en kan er bijvoorbeeld voor zorgen dat je het object dat je in je handen hebt laat vallen. Deze vorm kan gemakkelijk plaatsvinden op afstand, maar gebeurt vaak wel na enige vorm van contact (app, oogcontact, spreken).

De laatste vorm van boze oog is dat jij momenteel praat met iemand over bijvoorbeeld Jantje. Jantje voelt dat en zijn energie reageert op jouw gesprek. Als het over de telefoon is, kun je ervaren dat bijvoorbeeld de verbinding verbreekt, maar je kunt ook merken dat je je fysiek spontaan minder fit voelt. Vaak zal je last krijgen van een plek waar je al sneller last van hebt omdat dat makkelijk aan te tasten is. Dat is ook direct een reden waarom het zo moeilijk te herkennen kan zijn dat je te maken hebt met deze vorm van negativiteit.

Waarom geeft de ene persoon wel een boos oog en de ander niet?
Het boze oog geef je niet zomaar. Vaak is dit een vloek die in dit leven of in een vorig leven op jou is geplaatst. Deze vloek zorgt ervoor dat jij andere mensen kan vervloeken. Je kan dan boze ogen geven. Als iemand echt zelf met zwarte energie bezig is, kunnen zij ook het boze oog geven zonder dat ze een vloek op zich hebben. Vermoed jij boze oog of misschien wel een andere energie waar je niet vanaf komt? Schroom niet om contact op te nemen!

In onderstaande video kom je meer te weten over het boze oog:

Liefs, Desiree

Lees meer over de Witte Wolf op haar website of neem een kijkje op haar Facebook en Instagram.

Witte Wolf vertelt.. is een twee-wekelijkse rubriek waar Desiree spirituele onderwerpen onder de loep neemt:
Mijn naam is Desiree en ik ben al mijn hele leven heldervoelend. Met plezier verdiep ik me in ieders unieke hooggevoeligheid, gaves, contact met jouw (vroegere) kern en het verwijderen van negatieve energieën. Tijdens deze zoektocht laat ik je graag meekijken en leg ik uit hoe je grip kunt krijgen op het ontastbare.