Door: Desiree van de Witte Wolf

Dag allemaal!

Mijn naam is Desiree en ik ben al mijn hele leven heldervoelend. Met plezier verdiep ik me in ieders unieke hooggevoeligheid, gaves, contact met jouw (vroegere) kern en het verwijderen van negatieve energieën. Tijdens deze zoektocht laat ik je graag meekijken en leg ik uit hoe je grip kunt krijgen op het ontastbare.

Verschil tussen gidsen en overledenen

Vaak hebben geliefde overledenen de functie van een gids!

Maar toch is er een wezenlijk verschil!

Ik kom in mijn dagelijks leven heel veel mensen tegen die denken dat gidsen en overleden personen hetzelfde zijn. Ik begrijp waar dit vandaan komt. Gidsen komen vaak in dromen, geliefde overledenen ook. Gidsen neem je soms waar in je ooghoek, overledenen ook. Ook het stemmetje in jouw hoofd dat zegt dat je iets wel of niet moet doen, kan soms van een overledene zijn. Soms is het trouwens wel je gids, maar neemt die de bekende stem aan van iemands stem die jij kent.

Wat is het verschil?

Een verschil ligt hem al in de lessen die jouw gidsen en overledenen hebben. En ook die kunnen soms erg overeenkomen met elkaar. Overledenen zullen alleen eerder als les ‘loslaten’ of ‘beschermen’ hebben. Dit terwijl gidsen eerder de les hebben hoe je iemand moet begeleiden in het leven of hoe zij iemands gaves moeten helpen ontwikkelen.

Hoe kun jij het beste jouw gidsen en geliefde overledenen helpen?

Want hier haal jij ook veel uit! Probeer het verschil te weten tussen hun leerdoelen. Dit is natuurlijk moeilijk in te schatten. Maar vanzelfsprekend kun je bij een gids meer terecht voor begeleiding en keuzes in het leven dan bij een geliefde overledene. Zo zijn er nog meer dingen die als je erover nadenkt best vanzelfsprekend zijn!

 

Liefs,Witte wolf

Lees meer over de Witte Wolf of neem een kijkje op haar website.

Witte Wolf vertelt.. is een maandelijkse rubriek waar Desiree spirituele onderwerpen onder de loep neemt:
Mijn naam is Desiree en ik ben al mijn hele leven heldervoelend. Met plezier verdiep ik me in ieders unieke hooggevoeligheid, gaves, contact met jouw (vroegere) kern en het verwijderen van negatieve energieën. Tijdens deze zoektocht laat ik je graag meekijken en leg ik uit hoe je grip kunt krijgen op het ontastbare.