Door: Marian Palsgraaf van Just be You

Dit is een verbond dat ik afsloot met mezelf en hiermee heb ik mezelf toestemming gegeven om ook van mezelf te mogen houden en daardoor een beter, leuker en gezelliger te zijn voor de mensen die ik liefheb.

Jaren leefde ik voor anderen. Voor de goedkeuring, liefde en complimenten van anderen. Na twee keer een burn out en geen reden te hebben om mijn bed uit te komen kwam ik erachter dat van jezelf houden de basis is.

Kies voor zelfliefde. Wanneer je onvoorwaardelijk van jezelf leert houden, leer je om op diezelfde manier van anderen te houden.

Ja, ik wil.. Heb je dat al eens tegen jezelf gezegd? Mijn trouwdag is pas 30 oktober en dan ben ik 10jaar getrouwd met mezelf ;-). En dat gaan we natuurlijk ook vieren.

Van jezelf houden is altijd de basis.

Maak vandaag een start. Bepaal je trouw datum.

Maak een start met het loslaten van wat is geweest, accepteren dat wat er is en het vertrouwen hebben wat er allemaal nog gaat komen.

Wat is daarop je antwoord?

Wanneer is je trouwdatum? Ik hoor het graag!

Accepteer dat wat er is. Laat los wat is geweest. Heb vertrouwen in wat kan zijn.

With love,

www.justbeyou.nl
*Op 8 & 9 september zal Marian Palsgraaf een bijzondere lezing verzorgen over de kracht van positief denken. Vol is vol, dus zorg dat je op tijd bent!