Door: Monique van The Stonewhisperer

Lieve lezers,

Deze week wil ik het hebben over de red en golden healer.

Healers
Dit zijn kwartssoorten (bergkristal) met een ijzerverbinding en daardoor krijgen ze een oranje of rode kleur. Deze limonietkwartsen zijn er van geel, bruin  tot zelfs zwart. Als de kleur goud is dan correspondeert het met de zonnevlecht en de rode soort meer met jouw basis. Zoals vele edelstenen en mineralen heeft deze soort weer meedere namen zoals: hematietkwarts, goethietkwarts, hematiode kwarts, ijzerkwarts en moerasijzer. De originele gouden healer kwam uit Arkansas maar komt onder andere ook uit Brazilië.

Afstemming
Mijn eigen afstemming samen met een red healer vlam: Zodra ik de vlam vastpak voel ik de enorme energie die vanuit deze vlam vrijkomt; ik word meegenomen de aarde in en zie alle, soort zenuwbanen, die door de aardbol heen lopen, alles en iedereen verbonden, als 1 netwerk… Als deze vlammen jou roepen dan ga je iedere keer meewerken aan de “ verschoning” van deze zenuwnetwerken. Nu de trilling van de aarde aan het veranderen is, worden ook dus al deze banen vernieuwd, aangepast en jij zal hier dus aan meewerken. Dit gebeurt dan natuurlijk ook in jou. Het is een echt werkkristal dus voel je je geroepen dan ben jij een “werktuig” van dit kristal en samen gaan jullie ongelofelijke dingen doen.

Werking
De “algemene” werking : Golden healer en red healer zijn krachtige genezers met zachte, vredige energie. Het is een breed inzetbaar kristal als hulpmiddel bij verschillende vormen van healing omdat het genezing op alle niveaus stimuleert en energie versterkt. Het werkt reinigend en bevordert de doorstroming van energie en ruimt hierbij blokkades op. Golden healer helpt contact maken met de gouden Goddelijke energie van de bron en is een heerlijk krachtig en zacht kristal. Deze kristallen werken in op jouw DNA blauwdruk die juist in deze tijd aan het veranderen is en deze kristallen ondersteunen dit proces. De steen bevordert innerlijke rust en vertrouwen en geeft een gevoel van welzijn en vrede. Het helpt je om jezelf, je situatie en de wereld te accepteren. Golden healer werkt ontgiftend en heeft een positieve werking op het immuunsysteem, spijsvertering, darmen, alvleesklier en buikkrampen en bevordert herstel. De red healer werkt ook zo maar wat meer aardend en is ook goed voor bloedsomloop. Ze worden beide gezien als meesterkristallen vanwege hun hoge trilling en krachtige werkzaamheid. De vorm van de healer heeft ook invloed op de werking zoals een bol rondom de energie verspreidt, zal de vlam een krachtige werveling van energie naar boven brengen en van daaruit verspreiden. Dus kijk welke kleur en vorm jou aanspreekt. Weet of voel je niet wat bij jou past dan kan ik altijd afstemmen op jou en dan krijg ik door wat er voor jou roept.

Warme groet, blijf in verbinding, in zachtheid en positief. En neem echt jouw rust en zoek de natuur op want de energie is zich aan het opbouwen.

Tot de volgende keer met een nieuw kristal,

Met warme groet,

Monique Koebrugge

Lees meer over The Stonewhisperer op haar website of neem een kijkje op haar Facebook en Instagram.