Gratis Speedconsulten met paragnosten & mediums 

Als je bij een paragnost gaat zitten wil je natuurlijk dat er een fijne klik is. Maar dat weet je natuurlijk pas écht wanneer je al in gesprek bent. Daarom geven wij jou op  zaterdag 4 en zondag 5 april tussen 11:00 en 11:45 uur de kans om GRATIS deel te nemen aan: ‘Speeddaten met Paragnosten’! Een aantal paragnosten & mediums zitten voor je klaar om jou kennis te laten maken met hun expertise en disciplines. Het is een geheel kosteloze en unieke workshop.

Hoe gaat het in zijn werk?
Tijdens de speeddate heb je steeds slechts 3 minuten de tijd om kennis te maken met diegene die tegenover je zit. In totaal kom je tegenover maar liefst drie mediums te zitten! Je mag elk medium één vraag stellen die betrekking heeft met jezelf of je stelt geen vraag en laat het gebeuren. Luister naar wat de paragnost/medium te zeggen heeft. Daarna heb je heel even de tijd om door te wisselen.

Je komt in aanraking met verschillende disciplines en werkwijzen. Een leuke ervaring om mee te nemen. Heb je een klik met iemand? Dan is er ruimte om elkaar na de sessie weer te ontmoeten.

Wil jij gebruik maken van deze unieke kans? 
♥ Zorg dan dat je uiterlijk 10:45 aanwezig bent op zaterdag 4 of zondag 5 april bij ruimte Aura om jouw gratis toegangsticket op te halen! 

Om 11:00 uur gaat de eerste groep van start. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Zorg dat je ruim op tijd aanwezig bent bij ruimte Aura om jouw gratis ticket op te halen. Vanaf 10:45 worden de tickets uitgedeeld. We hebben maar een beperkt aantal plekken dus wees op tijd, want VOL = VOL!

LET OP: Je moet nog wel een toegangsbewijs kopen voor de beurs zelf. Nog geen ticket? Haal die dan snel hier.

Mocht je vragen hebben, neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag!