.
Helaas bieden de huidige Corona situatie en de lockdown te weinig perspectief om momenteel een fatsoenlijke beurs te kunnen organiseren.

Ben je op zoek naar een bepaalde standhouder voor een consult, of wil je je voorraden aanvullen? Veel van onze standhouders hebben een webshop, geven online of telefonische consulten, of maak een afspraak bij hen in de praktijk.

Bekijk in onderstaand overzicht de gegevens van onze standhouders en neem rechtstreeks contact op!

Klik op de foto van de standhouder voor meer informatie.

☆ Aanreiken

Alternatieve Geneeswijzen Diversen Spirituele consulten
http://www.aanreiken.eu/

Energetisch centrum Reusel

Signature Cell Healing
Aura en Chakra healingen en tevens opleidingen tot Aura en Chakra Healer.
Deep cell Journey
Deep Cell Healing opleidingen.
Activatie 16 DNA lichtcodes
Opening pijnappelklier.
Pijn bestrijding en nog veel meer

☆ Academie voor Tarot

Tarot & Lenormand opleidingen en cursussen
Wij bieden, naast onze beroepsopleidingen en cursussen, ook diverse workshops aan. Begin met de basiscursus, of kies meteen voor onze unieke opleiding De Green Witch Tarot.

Doordat wij zijn aangesloten bij de Tarot Masters (Bond) ben je verzekerd dat de lessen worden gegeven door een professioneel opgeleid docent.

De meeste cursussen zijn op afstand te volgen. Met de basiscursus ‘Tarot in Pyama’ of de Masteropleiding ‘Tarot op Maat’ krijg je persoonlijke begeleiding via skype of teams en via e-mail. Het cursusmateriaal krijg je thuisgestuurd en bovendien ontvang je nog vele aanvullingen per mail. Ideaal als je meer voelt voor ‘mentorschap’ dan voor een klassikale cursus.

FB pagina: https://www.facebook.com/academievoortarot

☆ AKMAL SALEEM

Spirituele consulten
http://www.akmalsaleem.com/

itual Consult – Chakra Energy Sessions – Spiritual Healing – Web/Tel Consult

I am Spiritual Consultant & Spiritual Healer.
Spiritual Consult to find a right direction in your personal & professional life.
Spiritual Healing and Chakra Energy is for Power & Inner Peace.

☆ Amethist Agaat Ed Pieters Bergkristal

Diversen Mineralen, sieraden en (edel)stenen
http://www.mineraalverzamelen.nl/
Agaat, zelf gevonden en bewerkt, Amethist, Bergkristal, Rozenkwarts, versteend hout en fossielen
Twee maanden per jaar zijn wij op expeditie om nieuwe mineralen te vinden voor ons en voor u

☆ Anita vd Bulk-Kaiser

Spirituele consulten Spirituele producten
http://www.via-akaija.nl/
Ik geef readings, healing op afstand of een tekening van jouw Gids met afgestemde boodschap.
Een reading geeft je info over hoe je je leven lichter kunt maken, de rode draad in je leven en inzichten. Een Healing opstamd geeft rust, ontspanning om goes te slapen en kan helend werken op fysieke klachten.
Een tekening is een kleurrijk sieraad voor aan de muur. Ik teken je Gids. Het verstrekt het contact met je Gids. En je krijgt er een uitgebreide persoonlijke boodschap bij.

 

☆ Ankh888

Alternatieve Geneeswijzen Holistisch Bewustzijn Spirituele producten
http://www.ankh888.com/

Ankh888 : Voor het ontladen van fysieke en emotionele pijn, voor het loslaten van karmische lading.

In deze door Ankh888 geleide groepsmeditatie of Ankh sessie kunt u ervaren hoe u emotionele pijnen, fysieke pijnen en verleden kunt ontladen.

“Achter elke fysieke pijn zit altijd een emotionele pijn” is een Oosterse wijsheid. Tijdens deze meditatie zullen we samen kijken wat er vrij mag komen (datgene wat u niet meer dient).

U zult zich lichter voelen, opgelucht, en het denken wordt stiller. Ook ervaart men een sterke aarding, en slaapt men vaak beter.

Tijdens deze meditatie kunt u uw intentie of wens innerlijk formuleren, of een specifieke situatie waar u aan wilt werken. Er wordt gewerkt aan het creeren van harmonie en nieuwe wegen.

Aum Shanti Shanti Shanti

 

Tarot readings
Ik ben Anna, 33 jaar en woon in Amsterdam. Op vroege leeftijd werd ik al gegrepen door het mystieke, dat vertaalde zich later in het intensief werken met de Tarot.
Door middel van een gebalanceerde mix tussen kennis en intuïtie lees ik de betekenis en energie van de kaarten, de verbindingen die ertussen bestaan en de boodschap die voor je op tafel ligt.
Zo geef ik je een reading waarin de leerpunten uit de Tarotkaarten voor jou naar voren worden gehaald, zodat je met meer zekerheid je volgende stappen kunt bedenken en maken.
Mijn sessies zijn face to face of via Skype en andere online media, in het Nederlands of in het Engels.
Vind mij op Facebook, Youtube en Instagram onder de naam: Astral Lady Tarot. Kijk hier mijn videos in het Nederlands en Engels en leer me kennen via mijn Youtube kanaal: https://www.youtube.com/channel/UC5mlSOVMiy_4EYcbxr6-FSg
Stuur me een bericht op social media (onder mijn video’s gelinkt) of e-mail me: astralladytarot@gmail.com
Liefs en tot snel, Anna

https://www.youtube.com/channel/UC5mlSOVMiy_4EYcbxr6-FSg/featured
https://www.facebook.com/astralladytarot

☆ Ans Van Galen-Top

Paragnosten & Mediums
http://www.hatep-healing.nl/

Hoi, ik ben Ans en Lenormand kaarten hebben voor mij geen geheim, dus verleden, heden en toekomst.

Ik ben Ans van Galen-Top.

Ik ben een gevoelig mens die het mediumschap beleeft in veel verschillende facetten. Healing is er één van energetisch en op afstand.

Kaartleggen, pendelen, Zandlezen, Meditaties, Access Consiousness Bars, VAS methode.

Ik heb jarenlange ervaring in het healen. Ik ben een medium die door blijft leren op verschillende niveaus. Zo beleefde en beleef ik nog steeds mijn lessen bij leraren in Frankrijk en Engeland, van het Arthur Findlay College, en uiteraard hier in Nederland. Ik ben een no- nonsens medium, en maak het niet mooier dan het is, zeg duidelijk waar dat jouw strubbelingen liggen.

Mijn eigen praktijk die ik voorheen thuis had, maar sinds 11 jaar in Vlaardingen, waar ik cursussen geef en healingen doe, is een ruimte waar velen zich al naar tevredenheid hebben gevoegd. Ik ben een mens die graag voor een ander klaar staat met alle liefde die mij door de ongeziene wereld gegeven wordt.

 

☆ Atelier de Vlinder

Spirituele consulten Spirituele producten
http://www.uweigenweg.nl/
Marja van der Aart–Bannink maakt tekeningen met een consult erbij: Uw levenswegtekening
Marja van der Aart–Bannink maakt geïnspireerde tekeningen voor anderen met een consult erbij: Uw levenswegtekening. De tekening geeft een inzicht in processen die gaande zijn en begeleidt en ondersteunt u daarin. De tekening laat een stukje van uw levensweg zien. De uitleg wordt indien nodig aangevuld door haar man Peter, een spiritueel raadgever.

Verder kunt u er terecht voor Krachtkaarten, een door haar zelf getekend en in eigen beheer gemaakt orakelspel op basis van mandala’s, inzichtkaarten “De Boeddha” en een boekje: “Reizen in Verbeelding”. Maar nu even niet op de beurs.
Bezoek daarom eens onze webshop, waar dit ook allemaal te verkrijgen is.

Atelier de Vlinder
Website: www.uweigenweg.nl

Of stuur ons een mailtje met je vragen/opmerkingen naar:
E-mail: atelierdevlinder@ziggo.nl

☆ Babbeltje Spirituele Cadeaushop

Mineralen, sieraden en (edel)stenen Spirituele producten
http://www.babbeltje.com
Online cadeaushop met spirituele artikelen
Babbeltje Spirituele Cadeaushop is een online cadeaushop met spirituele artikelen die kunnen bijdragen en ondersteunen in het dagelijkse leven. Prachtige edelstenen, kettinghangers, wierook(houders), sfeer artikelen voor in huis en cadeautjes waar je vrolijk van wordt.

Met liefde en zorgvuldigheid uitgezocht…

https://www.instagram.com/bybabbeltje/
https://www.facebook.com/bybabbeltje

☆ Barbara van Stein

Holistisch Bewustzijn Spirituele consulten Spirituele producten
http://www.barbaravanstein.nl/
  De kunst is om aandacht te geven waar je hart van gaat springen en je ziel van gaat zingen.
  Via Art in je Hart laat ik, Barbara. van Stein, Verbeeldend Kunstenaar, je weer kennis maken, ont-moeten en verbinden met jezelf. Ik geloof heilig dat creativiteit en het werken met jouw verbeeldingskracht, helpt om gebeurtenissen te verwerken, je lijf opnieuw te leren kennen en gevoel toe te laten. Door het creatieve proces ga je expressie geven aan wat er bij je van binnen leeft. Ja, dat voelt soms heel kwetsbaar en intens. Het leven is namelijk geen flatliner. Het leven is telkens een hartslag en jij kan leren om op de ritme mee te bewegen.

Vraagje
Mag ik je uitdagen om eens te ontdekken hoeveel creatiekracht jij in je hebt en wat je met jouw verbeelding kan ontdekken? Mag ik je laten ervaren hoeveel moed en (zelf-)vertrouwen jij in je hebt? Ja? Kijk dan eens bij mijn activiteiten!

Het is tijd om je eigen inspiratie te zijn!

 

☆ BCM Energetix

Alternatieve Geneeswijzen Mineralen, sieraden en (edel)stenen
http://bcm.energetix.tv/

Krijg een goede aarding en doorbloeding en geef uw lichaam en geest weer de kans te herstellen.

Onze Energetix Magneetsieraden worden over de hele wereld door miljoenen mensen gedragen. Zij ervaren meer ontspanning, aarding en een betere doorbloeding.
Als een van de meest ervaren distributeurs mag ik u persoonlijk adviseren en begeleiden in het toepassen van de magneetsieraden en wellness producten.

Voor deze begeleiding en persoonlijke advisering betaalt u natuurlijk helemaal niets !

Dat mag in mijn Showroom maar ook telefonisch en per email. Aan u de keuze.

BCM Energetix
Rolf Brouwers
06-50245428
bcm@home.nl

 

☆ Berend J. Krimp

Diversen Spirituele consulten Spirituele producten
http://www.berendkrimp11@jimdofree.com
Ik verkoop Sjamanistische en Gaelic Drums ook heb ik een groot assortiment stenen.
Ik werk als Sjamanisties heler en coach, help U met het verwijderen van blokkades, soms met regressie vaker met het bewust maken van het probleem, dan kan het opgelost worden. Tevens geef ik een cursus Sjamanisme en Heling en ook een weekopleiding Mediumschap Ontwikkeling in combinatie met Sjamanisme, droomreizen etc. in samenwerking met het bekende Medium Juana Meurs. in 2021 wordt deze week gegeven van 8 juni tot en met 13 juni. De week wordt gegeven in het bekende Spirituele Centrum “Centre Buirefontaine” te Aubenton gelegen in Noord Frankrijk in de zgn. Franse Ardennen de afstand is vanaf Utrecht – Aubenton is slechts 320 km. Tot ziens tot dan.

 

☆ Berry Vincenta

Paragnosten & Mediums Spirituele consulten Spirituele producten
http://www.berryvincenta.com/
Zieletekening, Kosmisch Medium , Zielsschilder, Spirituele consulten .Praktijk, Skype of Facetime
Kosmisch Kontakt, Bewustzijnswerk in vele vormen, Ziels schilder
Ik doe dit al bijna 40 jaar samen met mijn zus Jenny Ketelaar.
Ik ben al vele jaren bewustzijnswerker ( sinds de jaren 80), zowel individueel als met groepen, in binnen-en buitenland en heb me ontwikkeld als medium, alsook doorgever van leerzame Kosmische teksten.Ik ontvang deze informatie uit hogere Kosmische Lichtvelden en wordt daarin begeleid vanuit die gebieden van Liefde en Bewustzijns-ordening door de Meesters.Op de beurzen maak ik vnl Zieltekeningen met bijbehorende reading op CD.
De schilderijen die ik maak in opdracht zijn gebaseerd op de Ziele-trilling van degene die mij daartoe de opdracht heeft gegeven.
Intussen hebben we een aantal Spirituele schilderijen zodanig laten afdrukken dat ze voor een kleine prijs beschikbaar zijn inclusief ophangsysteem. Kijk op onze site voor info.

☆ Bert Back Eclectisch centrum

Alternatieve Geneeswijzen Holistisch Bewustzijn Paragnosten & Mediums Spirituele consulten
http://www.bertback.nl/
Ik ben Eclectisch Therapeut, Medium, Healer, Soulcouseler, Bewustwordingscoach en Opleider
Ik ben Eclectisch Therapeut, Medium, Healer, Reikimaster, Bewustwordingscoach en Soul Counseller. Ik geef consulten, therapeutische sessies, coaching sessies, opleidingen en inwijdingen in mijn praktijk in Breda en op verschillende andere locaties. Daarnaast ben ik enkele keren per maand werkzaam als Spiritueel Coach bij het programma “Dit is mijn Toekomst”

Tijdens consulten wordt ik als eerste gestuurd naar datgene wat voor jou belangrijk is op dit moment omdat dit dus invloed heeft op alles wat er in jouw leven speelt. Verder kan ik je van daaruit uitleg geven waarom het gebeurt, wat je ermee kunt doen, en ook nog hoe je situaties kunt veranderen zodat jij weer lekkerder en beter in je vel gaat zitten en met nieuwe positieve energie verder kunt met jouw leven. Ik kan je als Eclectisch Therapeut ook nog eens helpen met het veranderproces d.m.v. speciaal op jouw situatie aangepaste behandelingen/sessies.

 

☆ Betty Raatgever

Paragnosten & Mediums Spirituele consulten
http://www.bettyraatgever.nl/

Ik ben heldervoelend, heb contact met overledenen en lees foto’s.

  Ik werk als medium, spirituele coach en raadgever.

Ik geef consulten vanuit mijn eigen praktijk, de spirituele beurs en via FaceTime.

☆ BODHI

Paragnosten & Mediums
http://www.bodhivartman.nl/

Advies bij liefde, relaties, conflicten, zuivere consulten in liefde en oprechtheid.

Dagelijks te berijken onder nr. 0909_0525 Box 81 of mail naar bodhivartman@live.nl

Boeddhistisch raadsman paragnost voor heden en verleden advies op liefdes en relatie sfeer .advies op zakelijk gebied .spiritueel leraar.

☆ Caroline cares

Diversen Holistisch Bewustzijn Spirituele consulten
http://www.carolinecares.nl/

holistische massage specialisaties eclectisch energetische spirituele inzicht consulten

Mijn naam is Caroline Op den Kelder.

Mijn passie en missie is om je te mogen begeleiden om jezelf “zo goed mogelijk in je vel” te laten zitten op alle gebied.

Omdat ik inmiddels weet hoe belangrijk het is om je innerlijke stem te volgen en ernaar te leven, en wat een innerlijke rust, balans en energie je dit geeft. Waardoor je “lekker in je vel” komt te zitten en je een groot geluksgevoel ervaart.

Mijn vaardigheden liggen op het gebied van eclectische inzicht sessies, workshops en consulten tbv spirituele groei en ontwikkeling.
stressreducerend bewegen en ademen, diverse holistisch energetische massages

☆ Circle of Rotations

Alternatieve Geneeswijzen Mineralen, sieraden en (edel)stenen Spirituele producten
http://www.circleofrotations.nl/

Verkoop van Energetische MX2-lichtproducten voor bewustzijnsverhogingen & huis-zuivering/activaties

☆ Confidence - Jeanette Boudestein

Alternatieve Geneeswijzen Paragnosten & Mediums
http://www.confidence2016.nl/

Ik bied coaching(trajecten), reading (kaarlegging/foto lezen), healing, cursussen en workshops.

Ik ben Jeanette Boudestein, life coach en spiritueel medium. Al ruim 25 jaar houd ik mij met het spirituele bezig. Het zit in de familie; met name de kant van mijn moeder. Gediplomeerd life coach ben ik sinds 2016.
In 2019 ben ik als ondernemer gestart met een praktijk aan huis. Ik ben positief ingesteld en stel jou tijdens een consult graag op je gemak. Ik motiveer en bied je nieuwe inzichten. Ik laat je zien wat belangrijk is voor jou d.m.v. diverse kaartenleggingen en lees foto’s – van zowel mens als dier (ook indien deze reeds overleden zijn).
Het mediumschap en coachen is een goede combinatie. Ik vind het belangrijk dat de consultant (weer) goed in zijn/haar vel komt te zitten en zijn/haar pad kan vervolgen met nieuwe inzichten en tools.
Wat doe ik nog meer? Coachen, Energetisch huisreinigen, Handmassage, Magnetiseren en Lesgeven: Kaartleggen met Lenormand en Ontwikkeling & meditatie.
Bekijk mijn site voor uitgebreidere info. www.confidence2016.nl
Tot ziens!

☆ Coronaproof de feestdagen door met Desiree van Toor

Diversen Holistisch Bewustzijn
http://www.paraholon.nl/

Tijdens de feestdagen organiseert Astroloog, karma & Reïncarnatiespecialist Desiree van Toor verschillende interessante webinars!

Webinar 1 dec. a.s. Help ik zit vast in familiekarma
We kennen allemaal wel de therm “karma”. We zien ook het veelvuldige gebruik van het woord karma in negatieve context. Maar Karma is veel meer dan alleen meer een straf omdat we iets niet goed gedaan zouden hebben. Maar niks is minder waar……
https://paraholon.nl/workshops/help-ik-zit-vast-in-het-karma-van-mijn-moeder

Webinar 24 dec. Online Kerstborrel met Astrologische voorspellingen 2021 & de 700 jaar oude voorspelling van de laatst levende Kathaar
AAAh, je bent 2020 meer dan zat en nu wil je weten wat we in 2021 kunnen verwachten?
Ik kan je zeggen, los van de maatschappij dat we een heel magisch 2021 in zullen gaan ……
https://paraholon.nl/home/kerst-met-astrologische-voorspellingen-2021. (Gratis deelname)

Webinar 26 dec. Het mysterie rondom  dubbele getallen & Tweelingzielen
Het meest unieke webinar van de Benelux, het mysterie van Tweelingzielen & zielsverwanten beantwoord…….
https://paraholon.nl/webinar-tweelingzielen-en-zielsverwanten

☆ Creative-Incense Natuurzuivere Geuren

Geurmengsels van harsen, kruiden, houtsoorten en bladeren, te branden op een olieverdampertje.

Wil jij weten welke geur bij je past op dit moment (themageur á €8,50) of wil je zelfs een geur laten samenstellen met beschrijving (persoonlijke geur á €30)? Michaël kan dat ook op afstand voor je doen. Stuur dan een vérse selfie (hooguit een paar dagen oud, liefst van vandaag) naar info@creative-incense.nl of via de app naar 0650861704. Michaël gaat dan voor je aan de slag. Er komt wel 6,95 verzendkosten bij (past niet door de brievenbus), de kosten maak je over middels een betaalverzoekje. Mocht je langs willen komen in Brielle (onder Rotterdam), dan kan dat. Tijdens winkelopeningstijden (di-do 10 – 16 uur en za 12.00 – 16.00 uur, stuur een appje) of kom voor een privéconsult helemaal voor jezelf, mét gesprek (€85) op een vrijdag. Kijk voor meer informatie op de website.

☆ Crystal Cave

Diversen Mineralen, sieraden en (edel)stenen Spirituele producten
http://www.crystalcave.nl/

 

Handgemaakte spirituele, fantasy en edelsteen producten en losse edelstenen.
Crystal Cave maakt handgemaakte spirituele en fantasy artikelen die gebaseerd zijn op de natuur en edelstenen. In sommige producten zit ook een edelsteen verwerkt! Er is zeep, kaarsen en sieraden die je waarschijnlijk nog nooit eerder hebt gezien. Ook hebben we een ruime voorraad aan edelstenen en mineralen beschikbaar, momenteel is er tot 50% korting bij de Sale categorie op de website.

☆ De Herkimer

Mineralen, sieraden en (edel)stenen Spirituele producten
http://www.deHerkimer.nl
We verkopen mineralen, stenen, zowel ruw als geslepen, sieraden en we maken en verkopen orgonite.
we verkopen mineralen, ruwe en geslepen stenen, we slijpen cabochons op maat voor de edelsmid of hobbyist. we maken en verkopen Orgonite in allerlei vormen, ook hangers. We verkopen sieraden en maken er ook zelf. We geven workshops een steen slijpen waar we een hanger van maken, en workshop hanger maken van giethars zoals gedenkhanger met plukje haar van dier of dierbare, gedenkhanger met as van overleden dier of dierbare of hanger met tandje, dit alles eventueel met steentjes, metaaldeeltjes of wat dan ook naar wens. Dit kan ook gemaakt worden op bestelling.

Peter en Laurentia
“de Herkimer”

☆ De Lachende Boedha

Mineralen, sieraden en (edel)stenen Spirituele producten
http://www.de-lachende-boedha.nl/

Groothandel vanuit Zeeland in zout en seleniet lampen / artikelen maar ook amethyst en celestien

Wij verkopen als groothandel en aan particilieren zout lampen himalaya oranje / rood en div. artikelen
Maar ook wit zout uit Jordanië en zwart zout uit Tibet.
Ook leveren wij seleniet (satijnspaat) lampen div. vormen en aanverwante seleniet artikelen uit Marrokko
We hebben ook mooie stukken amethyst en celestien

We zijn te bereiken via
Mail: info@de-lachende-boedha.nl
Telefoon: +31(0)651097147
Website: www.de-lachende-boedha.nl

Dus wilt u foto’s of een filmpje ontvangen laat het ons gerust weten we hebben ook een catalogus van de seleniet artikelen.

Warme Groet Jurgen
De Lachende Boedha

☆ De Spirituele Huiskamer

Mineralen, sieraden en (edel)stenen Spirituele consulten

Beste allemaal,

Na maanden in de ban van Corona te hebben gezeten leek het fijn om contact te maken en wat uitdaging en licht te brengen in deze wat saaie en sombere tijd.
Het was natuurlijk niet mogelijk om de jaarlijkse edelsteendagen op de bekende gezellige inloopmanier te organiseren .
Maar ik liep al enige tijd met een idee rond  en daar ben ik de afgelopen periode mee aan de slag gegaan.
Zowel de serre als de nieuwe tuinkamer is omgetoverd in De Spirituele Huiswinkel.
Daarin staat nu permanent een hele uitgebreide collectie edelstenen sieraden en mineralen.

Heel veel nieuw zilverwerk !!
Veel nieuwe en prachtige zilveren ringen, hangers en  oorbellen.
Zoals bekend een uitgebreide collectie edelstenen armbanden, kettingen  en donuts. Voor ieder wat wils.
En natuurlijk de bekende Engelenkaarten en Tarotsets.

Graag wil ik jullie daarom allemaal uitnodigen om een afspraak te maken in de periode tussen 25 november en 23 december om gezellig te komen snuffelen voor mooie sieraden en cadeaus voor de aanstaande  feestdagen .
Dat doen we Coronaproof. Je bent van harte welkom of met maximaal 2 gasten. Per dagdeel maak ik maar 1 afspraak .
Er liggen voor iedereen mondkapjes en handschoenen klaar . Er staan overal potjes gel en desnoods kun je een faceshield gebruiken.
De koffie en thee staat klaar en ik zou het geweldig vinden om met iedereen weer eens even te zien.

Zorg ondertussen goed voor jezelf . Blijf gezond !!

 

Lieve groet

Marion

Torenstraat 21
4701 BV Roosendaal

06-28963809
marsenne@home.nl

   

☆ Dia Linn

  Engelenkaarten reading
  Praktijk voor Healing, Reading en Parfum Energetica, centraal gelegen te Zwijndrecht (tussen Rotterdam en Breda). Samen kijken we via een Reading eerst waar het probleem ligt en waar je mee geholpen wilt worden. De Engelenkaarten zullen inzicht geven. Ook werk ik met de oeroude energie van Tera-Mai Reiki waarbij ik mij richt op emotionele- en psychische problemen of de belemmeringen in het dagelijks leven die karmisch gerelateerd zijn (dus mogelijk hun oorsprong vinden in één of meerdere vorige levens) en doorbroken mogen worden. De Healing kan zo nodig uit een volledig pakket bestaan, inzicht, begeleiding, Reiki (op afstand) en ondersteuning met een persoonlijke escentie (parfum met kristallen die een energetische trilling afgeven). Op de beurs Paranormaal Alternatief worden er alleen Engelenkaarten Readingen gegeven.

☆ DianaGero - PhoenixSpirit

Holistisch Bewustzijn Paragnosten & Mediums Spirituele consulten
http://www.dianagero.com/
CHAKRA’S ​& AURA REINIGEN
SPIRITUEEL CONSULT
SESSIE MET GELEIDE MEDITATIE
Ik maak een verbinding met je ziel en zo zie ik je; vorige levens en ook de invloed die het op je huidige leven heeft en eventuele toekomstige gebeurtenissen. Deze informaties krijg ik uit de ruimte van energie. Zo kan ik zien en voelen waar je mee bezig bent; in je ziel, in je gedacht. Vertel zelf niet te veel…ik lees je en ik vertel jouw verhaal.

Als je in je even veranderingen wilt brengen, dan is het belangrijkste dat je jezelf openstelt en wilt veranderen. Het is makkelijker om ermee te beginnen als je erin gelooft of minstens je voelt dat je in staat bent om de leiding van je leven te kunnen pakken. Als je voelt dat je er klaar voor bent dan ben ik hier voor je.
Wat je niet kan krijgen van dit consult:
dat je een partner krijgt om te kletsen, meepraten over je problemen of die alleen maar luistert; dat ik mogelijkheid geef om jouw verantwoordelijkheid te verminderen. Alle mogelijkheden worden gegeven om jouw problemen op te lossen maar de actie moet jij ondernemen.

☆ Dit Pracht

Spirituele producten
http://www.ditpracht.nl/

Spirituele woondecoratie en cadeaus. Verkoop van o.a. de Flower of life, Hamsa hand en Ohm teken

EIGEN UNIEKE COLLECTIE
Dit Pracht heeft een uitgebreide eigen collectie spirituele woondecoratie en cadeautjes.
Ontwerpen en produceren gebeurt in eigen beheer, hierdoor kunnen ze een unieke collectie aanbieden.
DECORATIEF MÉT BETEKENIS
Veel producten van Dit Pracht hebben naast hun prachtige decoratieve functie, ook een mooie
symbolische betekenis. De symboliek is een extra toegevoegde waarde en werkt als een soort van
talisman. Het trekt positieve energie en geluk aan of geeft je steun en kracht in moeilijke tijden. ( zie ook www.urnengedenken.nl voor gedenkartikelen)
Dus…Méér dan alleen mooie producten.

☆ Divine Mystic

Paragnosten & Mediums Spirituele consulten
https://djehanlauwers.com/tarot

Helderziend tarot consult voor helderheid en helende energie

Hallo! Ik ben een Ram zon, Kreeft maan & Leeuw ascendant helderziend, intuïtief tarot reader met levenspad #7. Sinds mijn kindertijd krijg ik helderziende waarnemingen en voelde ik me geroepen tot mystieke kunsten.

Ik channel op basis van jouw vragen de informatie van jouw hogere zelf en het universum. Daarnaast krijg je een clearing om energetische blokkades te verwijderen. Mijn overtuiging is dat wanneer je helderheid hebt en jouw energie stroomt, de dingen waar je aan werkt simpelweg makkelijker worden.

Waarvoor kun je bij mij terecht? Om helderheid te krijgen over een situatie, over jouw levensloop, liefde en relaties, carrière en 5D vraagstukken zoals; tweelingzielen en voluit leven vanuit het hart.

Kijk op mijn website voor meer informatie.

Harten groet,
Djehan.

Social media follow: Facebook/divinemysticme en Instagram/divinemysticme

☆ Edelstenenwinkel de Verrijking

Mineralen, sieraden en (edel)stenen
http://www.deverrijking.nu/

Zuiverste edelstenen – intentie groei in Bewustzijn en Zelfrealisatie – Therapeutische invalshoek.

De Verrijking is een Edelstenenwinkel met online shopping mogelijkheden.
Wij zijn uitgegroeid naar een Centrum voor Bewustzijn en Zelfrealisatie. Waarbij alles dat gedaan wordt aan workshops en product verkoop in teken staat van jouw groei in bewustzijn en steeds meer jouw werkelijke zelf te realiseren.

Vele van onze bezoekers, jong tot oud zijn hoogsensitief.

Online/offline coaching – kristalcoaching – energie werk – afgestemd advies is op dit moment actueel. Er worden normaliter diverse workshops georganiseerd dus onthoud dat ook voor later

Leonieke is van oorsprong verpleegkundige en werkt vanuit holistisch therapeutisch perspectief binnen De Verrijking.

Wij zijn actief op social media – facebook en instagram.
De winkel zit in het gezellige stadshart van Maassluis. Bekijk onze website voor actuele openingstijden of stuur onze een berichtje bij twijfel.

Lieve groeten
Leonieke en Cees Paalvast

De Verrijking.nu
Dr Kuyperkade 15zw Maassluis

☆ Edith de Zwart

Spirituele consulten
http://www.edithdezwart.nl
Handanalyse en numerologie
De technieken handanalyse en numerologie geven mij informatie over je levensdoel en levenslessen, huidig proces, je struikelblokken, karakter, gezondheid, beroepskeuze en relaties. Hierdoor kan ik je inzichten geven of het duwtje in de rug.

☆ Edith Pieterson Spirituele Coach

Paragnosten & Mediums
http://www.edithpieterson.nl/
Spirituele Coach, medium, Lenormand kaarten
Ik ben Edith Pieterson, ik ben spirituele coach, maar ook personal coach, ik ben medium en leg Lenormand kaarten voornamelijk via Topconsulenten.nl box 647. Daarnaast heb ik een praktijk voor hypnotherapie en SoulKey Therapie. 1 op 1 begeleiding, maar ook groepen voor de masterclass, op dit moment virtueel.
De online opleiding De 4 Elementen is een spirituele bewustwoordings opleiding.
Er is ook nog een gratis te downloaden e-book “Van negatief naar positief” Deze staat op mijn website www.edithpieterson.nl

☆ EEN AANREIKING

Paragnosten & Mediums
http://www.eenaanreiking.nl/

Bewustwording. Levenscoach. Energetisch-Therapeut.

Ik help je om denken/voelen meer in balans te brengen. Als je leeft vanuit je hoofd, (denken) creëer je angst, en beperk je jezelf om te kijken wat je van situaties kunt maken. Zeker in de onzekere situatie waarin wij allemaal nu leven is het belangrijk om angst niet je leven te laten beheersen. Ik help je om te denken in mogelijkheden, niet in beperkingen. Blijven kijken naar wat wel kan geeft rust en vertrouwen. In jezelf geloven is vertrouwen op eigen gevoel. Ik breng je terug naar je innerlijke wijsheid, daarin schuilt de kracht waar je mee bent geboren. Denken is altijd voorbij voelen.

☆ Ellen Gille - bewustzijnscoach

Holistisch Bewustzijn
https://ellengille.com/healy/

Je gezondheid in eigen hand nemen met behulp van frequenties voor lichamelijk en mentaal welzijn..

Healy, een medisch apparaatje vanuit de kwantumfysica met helende frequenties. Het heel veel programma’s op het gebied van gezondheid en wellness op lichamelijk, mentaal en spiritueel gebied. Alle stress dagelijks in balans te brengen, los te laten en jouw frequentie hoog houden.
Mensen met slaapproblemen, migraine, fybromyalgie, gewrichtspijnen, depressie hebben zoveel baat bij dit waanzinnige apparaat.
Ik weet dat velen struggelen in deze tijd met hun gezondheid, met stress, mentale disbalans, slapeloosheid, echt een grote uitdaging en wat een cadeau is het aan jezelf om met dit hulpmiddel te zorgen voor een goede staat van zijn. Alles heeft zijn eigen optimale frequenties, ieder orgaan etc. Ik wil je er heel graag meer over vertellen, want ik ben dankbaar om dit moois door te mogen geven.Ik bied een gratis analyse, meting en behandeling op afstand aan.
Meer informatie vind je op mijn website (http://ellengille.com/healy/).

☆ Engelenvrouw Marion Vollebergh

Alternatieve Geneeswijzen Paragnosten & Mediums Spirituele consulten
http://www.engelenvrouw.nl

Healing /reading / blokkades oplossen / inwijdingen

Zit u niet lekker in u vel,loopt u tegen een deur aan,u kan het openen maar word weer 2 stappen achteruit gezet of burn out, rouwverwerking, transformatie .Proccessen ,ook voor inzichten in u leven of een luisterd oor
Maak een afspraak via m.vollebergh@kpnplanet.nl
of bel 073-6419021
lieve groet Marion vollebergh Engelenvrouw

☆ EsmeeZen Chakra-Reiki Healing & Energetische Stoelmassages

Alternatieve Geneeswijzen Holistisch Bewustzijn
http://www.facebook.com/EsmeeZen.nl

Energetische stoelmassage, chakra-reiki healings en reiki inwijdingen

Op zoek naar meer energie, ontspanning of een helpende hand in het doorbreken van blokkades? Of zou je zelf meer met reiki willen doen? Wellicht kan ik je bijstaan op jouw spirituele pad met een reiki healing of inwijding op 1,5 meter in de praktijk of op afstand… want energie stroomt altijd en bereikt iedereen❣

Laat ik me eerst voorstellen… ik heet Esmeralda en ben Lichaamsgerichte Coach, Chakra-Reiki Healer en meervoudig Reiki Master. Met EsmeeZen maak ik gebruik van lichaamsgerichte coaching en energetische healings, zodat je terugkomt bij jezelf, blokkades worden geheeld én jouw levensenergie van binnenuit weer gaat stromen.

Wanneer er geen corona-lockdown is, sta ik op de Paranormaal Alternatief met:
Chakra-healing reinigt je van prikkels en invloeden van buitenaf.
Chakra-flush geeft een milde energetische spoeling door de chakra’s.
Ayurvedische hoofdmassage vermindert stress en spanningshoofdpijnen.
Energetische stoelmassage-reiki laat geblokkeerde energie weer stromen.
Shiatsu-drukpuntmassage ontspant stijve spieren, verlicht nek-, schouder-, rugklachten & stimuleert het zelfhelend vermogen van het lichaam.

 Gelukkig mag mijn praktijk, geheel corona-proof, open blijven voor energetische stoelmassage, healings op maat en reiki inwijdingen 🙏

 Ook geef ik energetische healings op afstand:
Reiki Healing: Tijdens het geven van een healing, wordt het verstoorde energieveld gereinigd, in balans gezet en geheeld. Het zet jouw levensenergie van binnenuit weer in beweging. Je ervaart innerlijke rust, ruimte in lichaam & geest en kan meer grip op de huidige situatie krijgen.
Blokkade Healing: Verwijdert blokkades zodat positieve, zuiverende en helende energieën kunnen stromen.
Chakra Flush: Energetische reiniging door de 7 chakra’s.
Diep Rode Reiki: Versterkt je helende energie, ondersteunt je op je spirituele pad en geeft een update van lichaam, geest en cellen.
DNA Reiki: Het vermogen om DNA-strengen (onze blauwdruk) te helen.
Vorig Leven Reiki: Positieve healing uit diverse vorige levens adhv vorig leven orakelreading.
Earth Blessing: Natuur-genezing voor innerlijke rust. Verhoogt weerstand en energieniveau. Versterkt het immuunsysteem tegen oa allergieën, griepvirussen en overbelastingssignalen.
Etherische Acupunctuur: Energetische acupunctuur in mens of dier, heeft hetzelfde effect als fysieke acupunctuur.
Inner Strenght: Balancering en heling van jouw persoonlijke kracht.

Stuur een mail voor meer informatie naar EsmeeZen.info@gmail.com of app 06-40762085 en maak een afspraak voor een energetische healing die jij op dit moment nodig hebt.

© EsmeeZen
Stoelmassage | Chakra-Reiki Healing | Reiki Inwijdingen

Energetische healings kunnen ondersteunen bij: Vermoeidheid, stress, lichamelijke klachten, emotionele blokkades, verstoorde energiebalans, hooggevoeligheid, angsten, burn-out & depressie.

 

Energetische healings kunnen ondersteunen bij: Vermoeidheid, stress, lichamelijke klachten,
emotionele blokkades, verstoorde energiebalans, hooggevoeligheid, angsten, burn-out & depressie.

 

☆ Essie Rademakers

Holistisch Bewustzijn Spirituele consulten
http://www.11healing.nl/contact/
Intuïtief coach orakel kaart leggen ” coaching by cards” / intuïtieve coaching trajecten.
Mijn naam is Essie Rademakers intuïtief coach, mijn missie is mensen innerlijke vriendschap te laten sluiten met zichzelf ” leef je eigen wijsheid”. Coaching by Cards is een uitgebreid kaartlegging waarbij we kijken waar ben je nu, wat heeft je hier gebracht en wat heb nodig om meer in afstemming met je zielenpad te leven, dit kan bij mij in de praktijk en ook online.

Daarnaast bied ik intuïtieve coaching sessies waarin we kijken wat er nodig is voor jouw om meer uit je hoofd in verbinding met je gevoel intuïtie te leven. Heb jij het gevoel dat je leven steeds anders loopt dan jij werkelijk zou willen, loop je steeds tegen de zelfde muur aan, voel je je soms stuurloos of verloren, misschien zelfs depressief. Dit is je ziel die je laat weten, je leeft niet in overeenstemming met je werkelijke natuur, maar met de plaatjes die je hebt van wat je hoort te zijn volgens je hoofd. Herken je dit, zoek me op!

Much love Essie

☆ Face-to-Face lijn

Virtuele Face-to-Face lijn
Stel je eens voor dat je een inspirerend en inzichtelijk gesprek kan hebben met een medium en/of coach.
Face-to-Face praten met een Medium, een Coach, een Sjamaan, een Heks, een (sport)masseur, een Healer, een kaartlegger of iets anders, dat kan nu op de Face-to-Face lijn!

Om weer een beetje verbinding te hebben via video bellen met Zoom.
Voor 30, 60 of 90 minuten, net als op de beurs maar dan net iets anders.

Er komen iedere week meer en meer consulenten bij.
Ben je een medium en/of coach? Schrijf je dan in en laten we iets moois maken!
www.edithpieterson.com/consulenten

 

☆ Fair Vision Businesses BV

Alternatieve Geneeswijzen Paragnosten & Mediums Spirituele producten
https://www.fair-vision.eu/nl
Alles op het gebied van duurzame/fairtrade producten en alternatieve diensten in één webshop.
Fair Vision is een duurzame en holistische webshop met meer dan 8000 ecologische, biologische en fairtrade producten, alternatieve diensten, workshops, coachsessies, therapieën en mens, dier en milieu gerichte acties. Bij ons vind je producten die bijdragen aan een betere wereld en voor een duurzame lifestyle. Fair Vision is distributeur van Enagic waterionisators.

Indien jij duurzaam ondernemer of holistisch dienstverlener bent en je vergroot graag je bereik, neem dan contact met ons op.
https://www.facebook.com/FairVisionEU
https://www.facebook.com/groups/natuurlijkmooi
https://mewe.com/join/fairvisionjouwduurzameenholistischewebshop
https://mewe.com/join/fairvisiondierproefvrijecosmeticaensieraden

Alles voor een duurzame lifestyle in één shop

Geef jij om een schone planeet en een gezond leven? Je kunt iets doen, iedereen kan iets doen. Iedere kentering begint bij slechts één of een paar mensen die beseffen dat het anders moet én kan!

Geplaatst door Fair Vision, jouw duurzame én holistische webshop op Donderdag 21 november 2019

☆ Gemstonetrees Edelsteenkunst

Diversen Mineralen, sieraden en (edel)stenen Spirituele producten
https://www.facebook.com/Gemstonetrees.be/
Gemstonetrees maakt al 25 jaar unieke Edelsteenbomen.
Gemstonetrees maakt al 25 jaar unieke Edelsteenbomen van prachtige kwaliteit met een energetische betekenis. Ook losse stenen, harten en hangers. Ze zijn te vinden op Facebook en doen regelmatig mee aan online beurzen met leuke aanbiedingen.

 

☆ Gerrit Prins Medium

Spiritueel advies, foto lezen, automatisch schrift, healing.

Sinds 2006 ben ik actief in mijn praktijk en op beurzen als medium. Ik geef spiritueel advies, werk met automatisch schrift, foto lezen en geef healingen, ook op afstand.
Tevens doe ik aan stervensbegeleiding en ben actief als trouwambtenaar

☆ Happylisz

Spirituele producten
http://www.happylisz.nl/
Handgemaakte Orgonite Producten, edelsteen geurkaarsen, waxmelts, thee, cosmetica en edelstenen.
Wij zijn Melissa en Anthony. Bijna al onze producten zijn handgemaakt en kennen raakvlakken met spiritualiteit. We maken Orgonite Producten (op persoonlijke afstemming), zoals piramides, oplaadschijven en hangers. Maar ook geurkaarsen met edelstenen erin verwerkt, waxmelts, kruiden en theeën en edelsteen cosmetica. We hebben ook edelstenen in ons assortiment opgenomen, zowel ruwe stukken, als sculpturen en hand- en trommelstenen.

Happylisz is meer dan een webshop, we zien onze werkzaamheden als een verlengstuk van onszelf. Het droomproject waar we elke dag aan mogen werken en bouwen. Om elke dag van te leren en te genieten van al dat moois dat we mogen betekenen voor jullie.

We organiseren in het oorspronkelijke weekend van de Paranormaal Alternatief beurs ook een webshop aanbieding. Je ontvangt op 27, 28 & 29 november op bijna alles 20% korting met de code ‘MagicWeekend20’.

Volg Happylisz ook op Facebook en Instagram!

☆ Henna , gekwalificeerd Medium - Tarottiste

Paragnosten & Mediums

Medium , tarot/kaart leggen ,Facetime consulten

Hallo lieve mensen , ik ben Henna en ben Psychic Medium tarotiste , kaartleggen , huis-kruis , toekomst , Coaching , reiki.

– ik leg de Tarot kaarten
– ik leg de huis – kruis kaarten
– ik werk met verleden. Heden en Toekomst
– ik kan verbinding maken met overleden personen
– voor een consult bellen met  0620394782

☆ Het Maria Winkeltje "Het Hart" Winkel & Webshop

Spirituele consulten Spirituele producten
http://www.hetmariawinkeltje.nl/
We zijn een bedevaarts winkel in Rotterdam Zuid en praktijk in Ortho Energetische Massage
Katholieke, Religieuze, Spirituele Winkel & Webshop in Rotterdam. Sinds 1998. Velen soorten Kerst kribbes/groepen, Heilige beelden (Engel Michael, Dhr. Jezus, Moeder Maria), Rozenkransen, Wijwater en bakjes, kruizen, Indianen Shirts en beelden, wieroken en kaarsen.
En we geven Ortho Energetische Massage behandelingen.
U heeft de mogelijkheid om een introductie behandeling te krijgen (zoals op de beurs) op zondag 21 en 28 november. Op afspraak, kosten 25 euro. Voor meer informatie 010-4847588

☆ Holi Slank

Holistisch Bewustzijn
http://www.holislank.nl

Holi Slank biedt authentieke programma’s aan om je gezondheidsdoelen te bereiken.

Holi Slank biedt authentieke programma’s aan om je gezondheidsdoelen te bereiken. Dat je gezonder wilt leven of af wilt vallen: we’ve got you covered! We werken aan je mindset, we dagen je gewoontes uit en we reiken je tools aan om je leven te veranderen.
Bij Holi Slank geloven we in een aanpak op verschillende niveaus. Het is een samenwerking tussen je lichaam, je emoties, je energie, je mentaliteit en je overtuigingen.Dankzij de combinatie van technieken ben je na het volgen van onze programma’s in staat om te reflecteren op je eigen handelen. Je leert met een liefdevolle en oprechte blik naar jezelf te kijken en om vanuit diezelfde liefdevolle blik veranderingen aan te brengen in je gewoontes. Hierdoor ga jij je daadwerkelijk gezond en vitaal voelen. We kiezen ervoor om te focussen op gezondheid en fitheid, waardoor het afslanken een natuurlijk gevolg is hiervan.

Een stukje meelopen op het pad van leven en verlies.
Ik loop een stukje met je mee op het pad van de rouwverwerking. Met alle gereedschappen die ik de afgelopen jaren heb vergaard help ik jouw om de afslag leven weer te nemen.
Een omschrijving die goed bij mij past is: ik zweef maar met beide benen op de grond.Op mijn website kun je meer informatie over mij vinden: www.homeboundsouls.nl

☆ Incense Magic

Diversen Mineralen, sieraden en (edel)stenen Spirituele producten
http://www.be-magic.nl/

100% natuurzuivere wieroken en grondstoffen.

Incense Magic al meer dan 20 jaar importeur, producent, groothandel en de leverancier voor uw natuurlijke wieroken.
Meer dan 200 verschillende grondstoffen en 150 soorten korrel wieroken. Ook leveren wij de “natuurlijke” Nag Champa. En Agarwood
Info@incense-magic.nlInteresse voor deze producten? Wij komen graag bij u langs.

☆ Ineke van der Valk, Kleurcoach

Helpt jou van je angsten af m.b.v. kleurcode van de kosmische mens, Iconen, kleur en vingerlabyrint. 

Als kleurcoach begeleid ik vrouwen van 35+ om weer vrouw te zijn, terug te keren naar hun zachte vrouwelijke kracht.
Door het toepassen van kleur worden je problemen aangeraakt en veranderingen in gang gezet. Dit kan o.a. door Iconen inkleuren, Inspiratiegeuren en Kosmische Mensjes gebruiken, het vingerlabyrint, het schijnen van kleur met de Lichtpen.
Ik geloof namelijk, dat ieder mens de kracht van alle kleuren in zich heeft. In je leven zijn door verschillende gebeurtenissen kleuren vergeten en/of verdwenen. Door deze kleuren weer terug te halen, kun je ze transformeren naar een kracht!
Het verschil dat ik wil maken is, dat ik je stap-voor-stap meeneem in het bewust worden van je lichaam en je verlangens, zonder dat je diep in oude emoties en pijnplekken hoeft te stappen.
Ik ben van mening dat je zelf invloed hebt op je huidige situatie: fysiek, emotioneel en mentaal. Als je hier bewust naar kijkt en verantwoordelijkheid neemt voor je leven, kun je jouw situatie veranderen.

☆ Isabelle Duchene

Alternatieve Geneeswijzen Paragnosten & Mediums Spirituele consulten
http://www.isabelleduchene.com/
  Rouwverwerking, consulting, Helderziend consult, Contact met dierbaren, Energetisch hulpverlening
  Isabelle is een natuurlijk geboren energetisch waarnemend medium met reeds 30 jaar ervaring. Samen met jou kijkt ze naar jouw uitdagingen en geeft advies waar mogelijk. Naast medium is zij ook energetisch life coach en geeft ze lezingen en voordrachten en home parties in binnen en buitenland. Isabelle heeft de certificaat van de Spiritualist National Union en Isabelle werkt recht door zee en helpt mensen hun eigen gaven te ontdekken en brengt kennis over van Victoriaans Spiritisme. Mensen zitten nog dikwijls met zoveel vragen rond het thema sterven en overgaan en ze wil mensen gerust stellen. Paranormaal waarnemen is een levenswerk en daarom is ze ook een veel gevraagd spreekster. Isabelle schrijft voor de maandbladen Bloom en Paravisie en heeft haar eigen cirkel. Isabelle is graag tot uw dienst, zonder onzin.
Consulten kunnen via sociale media en telefonisch. Consulten kunnen ook in het Engels. Ons advies is geen vervanging voor medische zorgen.
tel 0032 472 56 48 24

☆ Jan C. van der Heide

Alternatieve Geneeswijzen Paragnosten & Mediums
http://www.jancvanderheide.com/
hypnotherapeut, paragnost en coach.
Sessies en consulten via (beeld)telefoon. Behandeling na telefonische afspraak. Nadere info of voor het maken van een afspraak: 06-25076116 of jancvanderheide@gmail.com

 

Hartelijke groeten, Jan

☆ JoskesWinkel

Spirituele consulten Spirituele producten
http://www.joskeswinkel.nl
Wij verkopen diverse producten op spiritueel gebied, José geeft op afspraak ook consulten.

Wij hebben een uitgebreide collectie kaartendecks en boeken in de winkel. Verder verkopen we Engelen beeldjes, wierook, zoutlampen, leuke cadeau artikelen. Kortom teveel om op te noemen. Prijsjes al vanaf € 1,–. Neem dus een kijkje op www.joskeswinkel.nl

☆ Just the Touch, praktijk voor Shiatsu en Natuurgeneeswijzen

Alternatieve Geneeswijzen
http://www.justthetouch.nl/
Online consulten Shiatsu zelfbehandeling, Aromatherapie/Etherische oliën en Bloesemremedies. Tevens is de praktijk geopend voor Shiatsu massages.
Mijn naam is Corine Fuchs en ben ruim 25 jaar Shiatsu therapeut, waarvan 9 jaar een praktijk te hebben gehad op de Lofoten eilanden in het noorden van Noorwegen. Ter ondersteuning van de Shiatsu massages geef ik ook consulten in Aromatherapie/Etherische oliën en Bloesemremedies voor thuisgebruik.
Shiatsu is een eeuwenoude drukpuntmassage afkomstig uit Japan. Het ontspant de spieren, laat geblokkeerde energie weer vrij stromen in de meridianen en heft pijn op van nek, schouders, rug, armen, en helpt bij maag/darmklachten, hoofdpijn, whiplash, slecht slapen en vele andere gezondheidsklachten. Maar ook mentale problemen zoals stress, burn out en depressies. Ter uitbreiding van de praktijk volg ik een studie voor Orthomoleculair therapeut.

 

☆ Lesley Sandford

Paragnosten & Mediums
http://www.lesleysandford.nl/
Medium, paragnost, coach, leraar, inspirator, spiritual artist.
Met de helderheid die mij gegeven is wil ik je helpen jezelf te zien, de processen waar je in zit te begrijpen en je de weg te wijzen hoe je met je uitdagingen om kunt gaan.
Daar waar het past ben ik doorgeefluik voor healingen. Als je jezelf in je gaves wilt ontwikkelen wil ik je leraar zijn. Daar waar de wens ligt met overleden dierbaren te communiceren, kan ik het kanaal zijn.
Ik voel me verbonden met mijn gidsen in de spirituele wereld en daar ligt mijn grootste inspiratiebron.
Dat is de bais van al het werk dat ik doe, en mijn grootste passie is dat te delen. In de hierboven omchreven vormen, maar ook in kunstzinnige uitingen. ook hierin neem ik je graag mee. Zie website www.lesleysandford.nl

☆ LichtWesen Nederland

Aura bescherming en verzorging voor mens en dier.
Wanneer ons leven door conflicten (innerlijke of van buitenaf) in onbalans raakt, dan wordt de fijnstoffelijke energie die lichaam en aura verzorgt geblokkeerd. Dat zorgt voor storingen die zich uiten in je onprettig voelen, niet in evenwicht zijn, neerslachtigheid en ongemakken. LichtWesen producten brengen de energiestroom weer op gang waardoor we ons weer krachtig, helder en vol vertrouwen voelen.
De LichtWesen producten reinigen en harmoniseren het energiesysteem. De werking van de essences is voor iedereen verschillend. Veel mensen voelen onmiddellijk een reactie als meer energie, helderheid of een stemmingswisseling. Anderen voelen eerst schijnbaar niets, maar merken toch na een aantal weken dat zij “meer zichzelf” zijn geworden en dat zij oude gewoonten ongemerkt veranderd hebben. Daarnaast ondersteunen de LichtWesen essences ook het ware zijn, en helpen ons ware wezen te herkennen.

LichtWesen producten bewerkstelligen bewustwording, zelfontplooiing en spirituele groei.

https://lichtwesennederland.nl
https://facebook.com/lichtwesendieren
of volg ons op instagram @lichtwesennederland

☆ Light Wings of Love - Carola -

 

Medium / Paragnost – Coach – HSP – bewustzijn & transformatie – workshops en trainingen (online)
Geboren met een gave, gekomen met een liefdevolle missie. Van jongs af aan ben ik al een gevoelige meid. Van kleins af aan nam ik al dingen waar waarvan ik dacht dat iedereen dat zag. Maar dit bleek, toen ik in de puberteit kwam, anders te zijn!
Ik was blijkbaar hoog gevoelig en paranormaal begaafd. Is dat een probleem? Wat mij betreft niet. Maar ik heb altijd dat stukje begeleiding gemist. Zowel in mijn omgang met mijn hoog gevoeligheid als met mijn paranormale gaven. Daarom ben ik mezelf dusdanige gaan ontwikkelen dat ik nu zelf mensen coach en begeleidt in de omgang met hun gevoeligheid of hun paranormale gaven.
Het bewust-ZIJN pad is een prachtig mooi pad, als jij je durft open te stellen!
Het zet je aan, op vele mooie manieren.
Zie de kracht van gevoeligheid en je gaven, want jij bent om van te houden!
Ik help je graag op jouw pad door een reading, coaching, training of mooi bewust gesprek…….
Ook vorig leven readingen geven veel inzicht!
Wees welkom!

☆ Little Buddha

Diversen Spirituele producten
http://www.littlebuddha.nl/
Prachtige voorwerpen uit Tibet en Nepal
Voor uw bijzondere cadeautjes voor Sint en Kerst. Little Buddha is al jaren actief op het gebied van Tibetaanse artikelen en importeert al haar producten zelf uit Tibet en Nepal. Alle voorwerpen worden rechtstreeks ingekocht bij de plaatselijke bevolking tegen een 100% eerlijke prijs.
U vindt bij ons een zeer uitgebreid assortiment in meditatieve en dagelijkse voorwerpen zoals specifieke antieke meubelstukken, zuivere Tibetaanse wierook, bijzondere mala’s, oude en nieuwe klankschalen, chakra klankschaaltjes tot prachtige meditatieomslagdoeken en sjaals en aparte Tibetaanse sieraden.
Bent u nieuwsgierig geworden? Kijk op onze site www.littlebuddha.nl

☆ Manita Everaers Energetix SWS

Alternatieve Geneeswijzen Mineralen, sieraden en (edel)stenen
http://www.energetix4you.online/

Energetix magneetsieraden: een streling voor het oog en een heling voor het lichaam!

Een ENERGETIX magneetsieraad KOPEN?
Natuurlijk bij mij, als zeer succesvol Energetix zakenpartner in de persoonlijke verkoop behoor ik regelmatig bij de besten in de Benelux en zelfs wereldwijd.
Altijd vrijblijvend een persoonlijk advies en (volgens mijn klanten) een zeer goede nazorg!Alles is te bewonderen in mijn webshop: www.ManitaEveraersSWS.energetix.tv .
Bestel uw magneetsieraad vandaag nog, binnen enkele dagen in huis en de verzendkosten zijn altijd voor mijn rekening!
U mag deze 30 dagen uitproberen (nu zelfs tot 31-01-2021) en krijgt ook nog eens 2 jaar garantie op fabricage-/materiaalfouten!!

U kunt natuurlijk ook een afspraak maken, dan krijgt U in mijn showroom persoonlijk advies en kunt U een groot deel van de magneetsieraden in mijn uitgebreide collectie bewonderen.

 

☆ Marcel Koetsier

Paragnosten & Mediums
http://www.marcelkoetsier.nl
Medium/Paragnost en Reiki Master
Ik ben Marcel Koetsier wonende in Alphen aan den Rijn, heb 2 dochters , en ondertussen ben ik ook opa geworden van een prachtige kleinzoon.
Vanaf mijn jeugd weet ik al dat ik spirituele gedachten en gevoelens had, alleen heeft dat zich pas ruim 10 jaar geleden geopenbaard.
Na een heftige periode in mijn leven was ik op zoek naar mijn innerlijk rust, op mijn zoektocht naar deze plek kwam ik terecht op Facebook.
Hier ben ik deel gaan nemen aan een aantal spirituele groepen, en kwam tot de ontdekking dat er voor mij veel raak vlakken waren met gelijkgestemden.
Niet veel later ben ik gestart met mijn ontwikkeling, ik heb veel mogen leren van diverse medium collega’s, en ben daar ook dankbaar voor.
Op dit moment geef ik readings en cursussen, zoals Kundalini en Gold Reiki, Lenormand kaarten leggen en coach mensen met HSP en hun mediumschap.
Wil je meer informatie kijk op mijn website, of stuur een berichtje voor een afspraak,

☆ Maria Elshout matronae.com

Paragnosten & Mediums
https://www.matronae.com/

 

Veilig bewaard in de nevelen liggen mooie waarheden te wachten.
Maria heeft het vermogen het mysterie te ontsluieren.
Zij verstaat vele magische kunsten en deelt op haar unieke manier deze wijsheden,
altijd in verbinding met de Grote Moeder en Lady van Avalon.

Tarot, Qigong, Healing, Spirits, Magische vrouwencirkels in Rotterdam

Laat je inspireren

☆ Medium Antoinette Soer, Regressietherapeute dmv Gidsen.

Alternatieve Geneeswijzen Paragnosten & Mediums
http://www.facebook.com/antoinette.soer
Kaartleggen, fotolezen, advies, Reading, waarnemingen, contact overledenen. Regressie therapie.
Ontmoet je gids
Dmv regressie leer je je gids kennen en in samenwerking met de gidsen kunnen problemen die zijn instaan opgelost worden.

Verder op geef ik readingen, huiskamers sessies. Kaartleggen, foto lezen, contact net overledenen.
Voor info. Fb antoinette Soer, Gidsen van licht of Instagram

☆ Medium Noëlle

Paragnosten & Mediums
http://www.mediumnoelle.nl
Paranormaal medium voor contact met overleden dierbaren, magnetiseur.
U kunt bij mij terecht voor persoonlijke consulten door middel van een foto of object en voor spirituele reinigen van uw huis. Daarnaast magnetiseer ik mensen die last hebben van chronische pijn/ziekte.

☆ Medium Piet

Paragnosten & Mediums
http://www.medium9.nl/
Helderziende waarnemingen, Foto lezen, Magnetiseren, Contact met overledenen, Opheffen van blokkades

Helderziende waarnemingen
De energie van mensen krijg ik binnen en aan de hand daarvan scan ik het
Dan geef ik de uitleg in wat ik binnen krijg.

Geef ook workshops en diverse massages.

☆ Medium Rachel Minning

Paragnosten & Mediums
http://www.rachelminning.nl/

Naast mijn paranormale gave bezit ik ook healings krachten!! 

Mijn gaven (helder voelend en helderziendheid) zet ik graag in om antwoorden te geven op al uw vragen. Dit kan via mijn praktijk in Weert of via een telefonisch/videobellen consult.

Ik ben gespecialiseerd in vragen over de liefde, financiën, spirituele ontwikkelingen, derde oog openen, angsten, traumatische ervaringen, emotionele blokkades, toekomst voorspellingen, contact maken met uw dierbare overledene, alles waar u op vast loopt en relatie. In situaties waarin men zich geblokkeerd/gevangen voelt kan ik u goed bijstaan want dat is een specialiteit van mij. Zonder naam kan ik al in uw energieveld komen.

Tijdens ons gesprek stuur ik u positieve energie toe!!

Healingen
Tijdens een algemene healing kijk ik naar wat jouw lijf of geest nodig heeft en stap ik puur in jouw energie. Van te voren overleggen we even over waar je behoefte ligt en achteraf hebben we ook nog even contact over wat je hebt ervaren en wat er bij je is gedaan.

Lieve groet,

Medium Rachel

Facebook: https://www.facebook.com/mediumrachelminning

☆ Medium Tresi Barros

Paragnosten & Mediums
http://www.tresibarros.nl/
Ik ben medium Tresi Barros, ik ben helderziend en praat met overledenen.
Mijn paranormale gave bezit ik sinds mijn geboorte.
Tijdens een consult kunt u elke vraag stellen die u heeft. Bijv. over relaties, werk, contact leggen met een overleden dierbare, doorbreken van angsten en blokkades, hoe om te gaan met verlies, opvoeden van kinderen, starten eigen bedrijf, volgen van een opleiding, verhuizen etc.
Elke vraag is mogelijk. Als uw vraag over iemand anders gaat graag een foto van die persoon laten zien/meenemen.
AANBIEDING Een PRIVE CONSULT via FaceTime / videobellen is momenteel €25 (normale prijs is €50). Dit is inclusief een gratis exemplaar van een van mijn boeken. Dit boek wordt gratis naar u opgestuurd.
Een PRIVE CONSULT in Rotterdam in de praktijk is momenteel €37,50 (normale prijs is €50). Met Rotterdampas €25. Dit is ook inclusief een gratis exemplaar van een van mijn boeken.
Voor meer info of het maken van een afspraak graag contact opnemen met mijn secretariaat 06 46917450.
Graag wil ik mensen helpen met mijn gave.

Facebook: https://www.facebook.com/mediumtresibarros/

☆ Monique Evers

Alternatieve Geneeswijzen Paragnosten & Mediums
http://www.moniqueevers.nl/
Lieve mensen ik werk als Trance Healer en mag boodschappen doorgeven aan u. Mijn dank hiervoor.

Mijn naam is Monique Evers en werk 17 jaar als prof. Medium en Paragnost. Tevens geef ik healing en reading ook als Trance Healer. Mijn gaves zet ik in om de mensheid te verlichten.
Ik heb ook een goede kennis van voeding en lifecoaching. Tevens train ik ondernemers in het leren omgaan met hun hoogsensitiviteit. Expertise Maagband sessies virtueel afvallen/ aankomen.
Parapspychologische consulten voor volwassenen en kinderen. Oude zielen en tweelingvlammen energie.
Uw reist samen met mij door het universum zal u brengen bij uw meestergidsen en wakende reincarnaties zijn mij niet vreemd. U kan een foto sturen en een consult of healing boeken via skype adres:
repro-evers@hotmail.com
Tevens kunt u mijn website www.moniqueeverscopyandcoaching.nl bezoeken naast mijn www.moniqueevers.nl
Facebook: Monique Evers Medium
Instagram: Moon Evers  en Printparadijs Parapsychologie
Youtube: Monique Evers

Trance Healing en medium training geef ik ook. Tevens bewustwording in 7D
Mede als gediplomeerd gewichtsconsulent bent u welkom gratis amnese en virtuele maagbandsessies kunt u boeken. Intake gratis.

☆ Monique van der Klooster

Alternatieve Geneeswijzen Holistisch Bewustzijn Paragnosten & Mediums
http://www.moniquevanderklooster.nl
Als psychoanalytisch hypnotherapeut en paragnost kan ik met deze combinatie snel bij de kern komen van het thema. en daar samen de oplossing vinden. opheffen van blokkaden. trauma verwerking. spiritueel consult ook mogelijk. en eventueel vergoed door de zorgverzekering bij alternatieve geneeswijze. (lid van meerdere bonden).

 

Liefs Monique

☆ Nance4u

Mineralen, sieraden en (edel)stenen Spirituele producten
http://www.nance4u.nl/

Verkoop van edelstenen, mineralen, wierook, kaartendecks, dromenvangers, zoutlampen

Nance4u heeft een uitgebreid assortiment van edelstenen en mineralen, wierook en backflow burners (waterval wierook). Maar ook kaartendecks en dromenvangers. Natuurlijk ontbreken de prachtige zoutlampen en satijnspaat (seleniet) lampen niet in het assortiment.
Inmiddels sta ik toch zeker alweer 5jaar op deze onwijs leuke en gezellige beurs, wat ooit begon met 1 voorzichtige kraam heb ik tegenwoordig aan 2 kramen al bijna te kort.

Facebook | Instagram | Etsy shop

Mijn kraam
assortiment wierook
kaartendecks

 

☆ Nanda Healing - Flower Therapy

Alternatieve Geneeswijzen Paragnosten & Mediums Spirituele consulten
https://www.facebook.com/NandaHealing/

Inzicht gevend in jouw situatie met flower therapy oracle kaarten.

Heb je een vraag, heb je moeite met alle prikkels die op je afkomen, kan je niet bij je gevoel komen of zit je veel te piekeren dan kan flower therapy je helpen. Wist je dat een gele roos je kan helpen om balans te vinden tussen werk en prive?
Mijn naam is Tineke Vooijs en ik geef flower therapy consulten. Een consult kan bestaan uit een stuk reading, coaching en/of healing. Dit kan plaatsvinden via telefoon, whatsapp of beeldbellen (DUO of Messenger). Kosten voor een 15 min. consult zijn 15 euro.
Neem contact op via info@nanda-healing.nl, mobiel 0629251398 of https://www.facebook.com/NandaHealing/

 

☆ Natasha van den Akker

Holistisch Bewustzijn Paragnosten & Mediums Spirituele consulten
https://filihadali.nl/
Energetisch therapeut die spirituele begeleiding geeft.

Ik ben energetisch therapeut en medium die op een holistische wijze naar uw vragen en klachten kijkt. Van daaruit kijk ik waar u hulp en inzicht kunt gebruiken om een betere versie van uzelf te ontdekken en te worden.

☆ Natural Upgrade

Alternatieve Geneeswijzen Spirituele producten
http://www.naturalupgrade.nl
Energetische verzorging voor innerlijke rust en verlichting
WELKOM BIJ NATURAL UPGRADE
De verzorgings producten van Natural Upgrade (NU) zijn gecodeerd met liefdevolle energie. ‘Energy boosted’ noemen we dat. Een energy boost geeft energie en zorgt voor beweging en verbinding. Voor de een betekent dit het terugvinden van innerlijke rust, voor de ander juist een flinke oppepper. Door NU producten te gebruiken geef je aandacht aan zowel lichaam als geest. Je stelt je weer open voor liefdevolle energie en komt terug bij jezelf. Natural Upgrade omringt je met energie waarbij je je thuis voelt.

☆ NicoletteAnna

Paragnosten & Mediums
http://www.nicoletteanna.nl/
Als medium geef ik boodschappen door vanuit de fijnstoffelijke wereld. Ook aangaande ziektes.
In de afstemming met Spirit geef ik boodschappen door. Ook verschaf ik helderheid door het je zelf te laten ontdekken. In een consult gaan we samen op reis, waarbij ik je begeleid naar een blokkade en een inzicht. Je trilling gaat omhoog omdat je het oude los kan laten. Je kan meer ontspanning en vrede ervaren hierdoor.
Als docent Mediumschap kan ik je leren hoe het is om aan de slag te gaan met het contact, zodat je leert zelf boodschappen te ontvangen, vertalen en door te geven.
Ook het paramedisch en Psychosociaal mediumschap wordt ene steeds belangrijker onderdeel van ons leven. Het vertelt ons op zielsniveau waarom een ziekte zich ontwikkeld in het lichaam.

☆ Nonie2012

Alternatieve Geneeswijzen Mineralen, sieraden en (edel)stenen Spirituele consulten
http://www.nonie2012.nl

Energetische sieraden met edelstenen. Mini Consult, sieraad afgestemd/ samengesteld op u.

Manon van der Kooi, bij Nonie2012 stel ik intuïtief sieraden samen door edelstenen, kruiden ,etc. te combineren, voor energetische ondersteuning aan de personen die ze dragen.

☆ Oceandrum.nl

De website voor leuke cadeautjes en heerlijke thee voor jezelf en een ander !
Bij Oceandrum.nl kan je terecht voor originele cadeaus zoals handgemaakte en beschilderde Oceandrums, handgemaakte pendels & Feng Shui raamhangers, diverse hobbymaterialen, kralen, hangers, pendels, diverse kleine cadeauartikelen, edelstenen- en mineralen, Oceandrum doe het zelf bouwpakketten om lekker thuis te knutselen.

☆ Omnicon Creation

Mineralen, sieraden en (edel)stenen Spirituele consulten Spirituele producten
Omnicon Creation (facebook/instagram)

Handgemaakte producten: sieraden, interieur artikelen, edelstenen en fossielen

Omnicon Creation. Where Pure Art meets Life draagt de belangrijkste elementen uit waarmee wij leven en werken, creativiteit, spiritualiteit en de kracht van positieve energie.
Wij zetten onze creatieve ideeën en energie om in het ontwerpen, maken en bewerken van diverse artikelen voor interieur en mode accessoires die zowel een mooie toevoeging als verrijking kunnen zijn voor bewustwording en persoonlijke ontwikkeling. De producten van Omnicon Creation zijn veelal handgemaakt en uniek, waarbij we gebruik maken van hoogwaardige kwaliteit edelstenen, fossielen en jaren 30/40 vintage beads.

We zijn te vinden op facebook en instagram, en zien je later graag terug op een van de beurzen.

Lieve Groeten
Arthur en Shira
Omnicon Creation

☆ Online opleiding De 4 Elementen

Online opleiding De 4 Elementen
 
Iedereen ervaart zijn leven op zijn eigen manier. De gedachten in onze geest bepalen hoe we tegen het leven aankijken. Wie met moeilijkheden kampt, zit vaak vast in een bepaald denkpatroon. Het doorbreken van dat denkpatroon en zich bewust worden van wie men in werkelijkheid is, wat men denkt en voelt, leidt tot een groter inzicht en een positieve verandering in het leven. De opleiding De 4 elementen biedt o.a. hulp op dit gebied, maar de opleiding gaat nog veel verder. Door je te verbinden met de energie om je heen van de natuur, de maan en alles wat daarbij komt zal je veel beter in je eigen energie komen, je leert werken met alle energie en je te verbinden, waardoor alles gaat veranderen.

Lees verder op:
www.edithpieterson.com/online-opleiding-de-4-elementen

☆ Oog voor jou

Paragnosten & Mediums
http://www.oogvoorjou.com/
Voor vragen over de toekomst m.b.t. liefde, werk, gezondheid, nieuwe woning enz.
Ik geef je heel concreet antwoord op diverse toekomstvragen. Ook ja/ nee vragen en vragen m.b.t. een tijd(sindicatie).
Vragen graag via whatsapp/ sms/ e-mail (zie website)

☆ Paul Melis

Alternatieve Geneeswijzen Diversen Spirituele consulten
http://www.tashi-delek.nl/
Een Healing, Reading of Massage met helder voelende inzichten door contact met jouw begeleiders.
Kijk even op www.tashi-delek.nl want daar staat alles wat ik doe.
Gratis online meditaties en boeken wil ik graag met je delen.

☆ Paul Permentier

Alternatieve Geneeswijzen
Ik geef Reiki behandeling voor buik,schouder en voorhoofd. Tevens geeft ik ook klankschaal sessie.
Ik geef Reiki ontspanning door handoplegging voor schouder,rug,buik en voorhoofd klachten.Indien gewenst ook Reiki behandeling op afstand.Ook voor klankschaal sessies kunt u bij mij terecht. De kosten bedragen 15 euro,-per half uur. pvmpermentier@kpnmail.nl 06 38084347

☆ Praktijk Angels Touch

Alternatieve Geneeswijzen Paragnosten & Mediums
http://www.praktijkangelstouch.nl/

Praktijk voor spirituele begeleiding en lichamelijke ontspanning

Mijn naam is Jeffrey en ik ben Angels Touch. Deze praktijk voor spirituele begeleiding, ontwikkeling en ervaring is ontstaan uit eigen interesse. Ik was nog maar een jong kind toen ik al een hoger bewustzijn had. Rond mijn 16de ben ik dit gaan ontwikkelen door middel van cursussen, zoals meditatie, Reiki en Healing. Dit gemixt met mijn eigen ideeën en bewustzijn, hier uit is Angels Touch ontstaan.

“Hoe dichter je bij de kern komt hoe mooier het wordt.”

Ik communiceer vrij duidelijk en ga snel naar de kern. Soms krijg je dus niet de wens, maar de noodzakelijke boodschap van mij door. (Don’t shoot the messenger). Maar na 20 jaar zelfontwikkeling help ik nu graag iedereen die interesse heeft.

Liefs Jeffrey Hoogenes (Angels Touch)

☆ Praktijk Astara Nour, Spiritueel begeleidster nieuwetijd

Diversen Paragnosten & Mediums
https://www.facebook.com/astaranour
Spiritueel begeleidster nieuwetijd d.m.v. spontane waarnemingen.
Mijn naam is Barbara Meijer. Ik begeleid hooggevoelige mannen en vrouwen die de verantwoordelijkheid over de creatie van hun eigen leven willen nemen en durven te investeren in zichZelf. D.m.v. spontane waarnemingen, kennis en ervaringen geef ik je inzichten en tools om de verandering in jouw systeem te creëren en zal je dit een blijvende verandering geven. If it doesn’t help you grow or glow let go. Change your story.

Mocht je Barbara eens in het echt tegen komen, vraag haar dan naar haar koekjes. Deze zijn namelijk on-weerstaanbaar!!

☆ Praktijk Lotus Beauty & Healing - Den Haag

Spiritueel consult automatischschrift OF online reading
In mijn praktijk in Den Haag of Online kun je een spiritueel consult via “automatischschrift” ervaren.
Op basis van je naam, geboortedatum en de vraag (kort) / vragen(lang) die je hebt mogen er vanuit half trance antwoorden vanuit het hiernamaals op schrift komen. Als transmedium en spiritueel coach krijg ik de handvatten voor jou aangereikt en mag ik je hierin begeleiden, zodat jij weer verder kunt op je levenspad.
Dus, heb je vragen over je:
#werk, #zakelijk, #reorganisaties, #relaties, #liefde, #onverwerktverdriet, #rouw, #verliesdierbare, #hsp, #acceptatie, #pestgedrag #kind/baby neem gerust contact met mij op.
Je bent van harte welkom !

Algemene info: www.spiritueelcoachmarina.com voor de uitgebreide website
Boekingen: http://fb.com/book/Alternatievegeneeswijze/ 

☆ Psychic Medium Boris

Alternatieve Geneeswijzen Paragnosten & Mediums Spirituele consulten
http://www.boris-psychicmedium.com/
Gidscontact, overleden dierbaren, helderziende waarnemingen.
Welkom! Ik kan je helpen. Door contact te maken met je gidsen en overleden dierbaren. Door te luisteren. Wie ben jij? Wat wil je leren? Waarmee kan ik je helpen? Heb je verdriet om het gemis van iemand die is overleden? Loop je rond met de vraag wat je doel is in het leven? Kom je niet verder maar weet je niet waarom? Twijfel je ergens over? Of ben je gewoon nieuwsgierig naar wat jouw geliefden je te vertellen hebben? Je kunt ervoor kiezen om gerichte vragen te stellen, of om voor een ‘open’ boodschap te gaan. Het kan gaan over werk, liefde, relaties en nog veel meer. We kijken wat er voor jou belangrijk is op dit moment.
Mijn gids Viktor begeleid mij tijdens het gesprek en zorgt voor een goede harmonie. Er is ruimte voor al je vragen, ook tijdens het contact met de andere zijde. Als ik het antwoord niet aanvoel of doorkrijg dan zal ik je dat ook eerlijk zeggen. Aan het eind van een sessie heb je meer duidelijkheid over zaken. Harte groet! Boris

☆ Ramsay van Rhijn

Paragnosten & Mediums Spirituele consulten
http://www.terugnaarjegevoel.nl/
Ik geef u advies op woon werk en relatie gebied en ik heb contact met overledenen
Aan de hand van uw energie kijk ik waar u eventueel in vastloopt en ga ik ook terug naar uw gevoel ik gebruik daarbij ook lenornand kaarten en engelen kaarten bij mij kunt u met al uw vragen terecht en ik bied u graag een luisterend oor.

Facebook: Ramsay van Rhijn

☆ Reiki 2002

Mineralen, sieraden en (edel)stenen Spirituele consulten
http://www.reiki2002.nl/
Pendelen van edelstenen, Reiki, Chakra en Klankhealing. Verkoop klankschalen en mineralen
Sietske pendelt via je naam en geboortedatum welke edelsteen op dat moment bij je past, je ontvangt bij aankoop van de edelsteen een uitgebreide uitleg op papier. De steen kan opgestuurd worden, hiervoor worden de geldende PTT tarieven in rekening gebracht.
Ook kun je in de praktijk van Reiki 2002, in Zaandam een afspraak maken voor een reiki consult, edelsteen/chakra legging of klankhealing.
Wij verkopen daar ook prachtige edelstenen, mineralen en klankschalen.

☆ Reiki Online

Alternatieve Geneeswijzen Spirituele producten
http://reikionline.info/
Reiki inwijdingen en behandelingen, Kruiden, Aromatherapie, Bach Bloesem, esoterische producten
Wat kunnen wij voor jou betekenen? Je kunt bij ons niet alleen voor Reiki inwijdingen en behandelingen terecht, maar ook voor aromatherapie, kruiden en producten om sfeer in huis te maken of te gebruiken als ondersteuning bij genezing. Neem eens een kijkje op onze vernieuwde website.

☆ Riet Bomhof

  Iriscopie
Via het maken van een foto, die u zelf via het computerscherm ook kunt bekijken en tot 10x is vergroot, kijk ik naar alle organen. Wat zijn de sterke en kwetsbare kanten in uw systeem. Wat kunt u hieraan doen en wat kan oa veranderende voeding voor u betekenen. Wat zou u preventief kunnen laten controleren bij de huisarts.
Tevens zegt de iris heel veel over de persoon zelf. Wie bent u en waarom zijn bepaalde organen zo kwetsbaar. Er is immers een verband tussen lichaam en geest.

 

☆ Sandra's Geuren en Kadoshop

Diversen Spirituele producten
http://www.sandrasgeurenenkadoshop.nl/
Gespecialiseerd in Etherische olie, Geurolie, Olie branders, Aroma Diffusers en div. kadoartikelen
Aangezien wij normaal ook altijd op de Paranormaal Alternatief beurs staan, maar nu even niet i.v.m. Corona, kun je onze producten ook online bij ons bestellen.
Sandra’s Geuren en Kadoshop is een bedrijf dat zich al sinds 2006 gespecialiseerd heeft in Etherische oliën, Geur oliën, Aroma Diffusers, Olie branders en diverse cadeauartikelen.
Je kunt bij ons 24 uur per dag terecht in onze webwinkel www.sandrasgeurenenkadoshop.nl
En wil je voor de Feestdagen wat bestellen, wacht dan niet te lang, want bij ons, de Post-NL en DHL kan het druk worden met verzenden.

 

☆ Saskia Krimp praktijk

Holistisch Bewustzijn Spirituele consulten
http://www.saskiakrimp.nl/
Mediumschap, magnetiseur, holistisch opvoed kindercoach, cursus en workshops hekserij.
In mijn praktijk en op de beurs geef ik consulten in mediumschap. Dit doe ik doormiddel van fotolezen en readings. Ook kan ik een oracle kaart legging doen voor antwoorden op uiteenlopende vragen. Daarnaast magnetiseer ik. Hierbij breng ik je energie weer in balans.
Voor vragen over je kind en opvoedvragen kun je ook terecht bij me. Doormiddel van verschillende gesprekken met jullie de ouders en kinderen gaan we een behandeltraject starten. Dit kan met tekeningen zijn, gesprekken, aromatherapie en spelletjes.

☆ Shiwani

Helderziende waarnemingen, Chinese kaartlegging en handlezen
Als spiritueel coach help ik mensen uit de problemen te komen, dmv waarnemingen

Ik ben bereikbaar via 0617244115 / 0174631480

☆ Sonja Dover

Paragnosten & Mediums
http://www.sonjadover.nl/
Reading & Helderziende consulten voor mens & dier & bedrijf & Spirituele Huwelijk.
Mijn naam is Sonja Dover medium voor mens & dier & bedrijf & trouwambtenaar & spirituele huwelijken. Respect en privacy zijn vanzelfsprekend. Welkom. Zie www.sonjadover.nl

☆ Spiritueel Centrum Paraspirit

Spirituele consulten
http://www.paraspirit.org/
Wij zijn een klein spiritueel centrum, alles op spiritueel & paranormaal gebied
We geven
meditatie en ontwikkeling avonden
cursussen
workshops
consulten
op paranormaal en spiritueel gebied
alle informatie op onze website www.paraspirit.org
en op www.learningcentrum.nl

☆ Spiritueel Centrum Ron Los

Alternatieve Geneeswijzen Paragnosten & Mediums Spirituele consulten
http://www.ronlos.nl/
Medium. paragnost. haeler, voor persoonlijke en spirituele begeleiding.
Ik ben Ron Los en ben medium-paragnost-healer life-coach.

Met heel mijn hart zal ik jou als cliënt eerlijk oprecht en rechtdoorzee bijstaan in jouw leven.

Door de jaren heen heb ik veel cursussen gedaan om mezelf te ontwikkelen op mijn spiritueel pad. Door dat ik mezelf blijf open stellen blijf ik ook verder ontwikkelen en dit geeft mij een goed gevoel. Door de levenservaring in mijn leven ben ik in staat veel mensen met verschillende problemen te kunnen bijstaan en adviseren hoe zij de problemen kunnen transformeren.

Ik ben voornamelijk een medium en een healer. Het mediumschap gebruik ik om het contact te kunnen maken met de gidsen van mijzelf en die van mijn cliënt om zo door jouw leven te kunnen wandelen om de blokkades in kaart te brengen en te kunnen gaan healen.

☆ Studio Duinvoet & Shambhala orgonites

Spirituele consulten Spirituele producten
http://www.studioduinvoet.nl/
Zowel mijn orgonites als mijn channels dienen ertoe om mijn cliënten in hun kracht te zetten!
Ruim 35 jaar ben ik werkzaam als energetisch spiritueel therapeute. Ik beheers verschillende disciplines en ben tevens werkzaam als teacher. Daarin begeleid ik mensen naar “Inner Mastery” middels diverse activaties en meditaties. Ik geef consulten. Daarin kijken we gezamenlijk met de cliënt wat er speelt in zijn/haar leven en gaan we terug naar de oorzaak van de obstructies. Daarin komen we veelal terecht in voorouderlijnen of vorige bestaansvormen die we dan gezamenlijk gaan opschonen en helen. Daardoor kan de energie weer stromen en worden zowel vorige als toekomstige generaties geheeld.
Daarnaast maak ik orgonites, speciaal voor de gevoelige mens. Deze orgonites verhogen jouw frequentie waardoor je immuunsysteem beter functioneert en je beter bestand bent tegen negatieve invloeden van buitenaf

☆ Succes door Energie

Diversen Spirituele consulten
http://www.succesdoorenergie.nl/
Spiritueel coach en juridisch raadgever op een spirituele en persoonlijke manier.
Succes door Energie
• Voor een luisterend oor, veiligheid en begrip
• Coach op een spirituele en persoonlijke manier
• Voor begeleiding, inzichten, keuzes en antwoorden op levensvragen
• Raadgever en persoonlijke begeleiding op juridisch gebied

Mijn naam is mr. Wouter Dinkgreve, meester in de rechten, coach op een spirituele en persoonlijke manier en juridisch raadgever. Met passie en energie hoop ik dat jij na ons gesprek iets wijzer bent geworden en het op enig moment een verschil voor je zal maken. Een kort gesprek voor inzichten kan op de beurs, maar is ook mogelijk op afspraak voor steun en begeleiding als uw persoonlijk spiritueel coach en juridisch raadgever.

 

☆ TarotBeeld

Spirituele consulten
http://www.tarotbeeld.nl/

Tarot consulten & cursussen

Ik ben Yvonne Schrijver en ben gedipl. TarotMaster en woon in Alphen aan den Rijn. Tarot is voor mij de meest verhelderende manier om inzichten te krijgen in vraagstukken. Op iedere vraag krijg je dmv de kaarten het antwoord of advies en dan heb je altijd zelf de keuze om er iets mee te doen. De herkenning, bewust of onbewust, is er altijd. Dat maakt het juist zo boeiend. Het spoort je aan om in beweging te komen en aan je groeiproces te werken. Daarom zijn ook de tarot cursussen zo ontzettend leuk en fantastisch om te geven. Tarot is voor mij de beeldspraak van je Ziel. Je leert jezelf beter kennen . Je bent welkom!

☆ Tarotiste Juana

Paragnosten & Mediums Spirituele consulten
http://www.dewijzeweg.nl/
Tarotiste, medium, foto lezen, pendelen,telefonische consulten, huisreiniging, div. workshops
Ik ben tarotiste en werk vanuit mijn gevoel, ik kan je inzichten geven in werk, relatie, kinderen of andere dilema,s waar je vragen over hebt, zo geef ik je handvatten om de juiste richting in te slaan,
Als medium maak ik contact met je dierbare overledenen en gebruik de pendel als je een concreet antwoord wilt.
En mocht je het gevoel hebben dat er dingen niet goed aanvoelen of niet lekker lopen dan doe ik ook reiniging voor huis, ,werklocatie of voor jezelfJe kan mij bereiken via pb op Facebook of een mail naar tarotistejuana@hotmail.com

Lieve groet Juana

☆ The Gem Sanctuary

Mineralen, sieraden en (edel)stenen Spirituele producten
http://www.thegemsanctuary.com/
Here for all your spiritual needs!
So much more than just a spiritual shop…

WE ARE A FAMILY, A SOUL TRIBE, WE ARE CONNECTED.
While our society is rushing by and industries are piling up, we tend to forget our way home, back inside to the core of our being. I want beautiful souls like you to remember what is really important. And that its only we, ourselves that set the limits on what’s possible or not. To have patience and never give up. My goal is to connect humanity through light, through positive energy. To build a spiritual community, a sanctuary where people feel safe, where people can heal. Let the crystals & gems I personally handpick and charge under the full moon for you, who cleanse your energy & soul, fill your home with light..

☆ The Native Dutch Clan

Diversen Spirituele producten
http://www.the-native-dutch-clan.nl/
Wij zijn The Native Dutch Clan maken en verkopen mooie spirituele producten.
Hallo wij zijn Marianne en Eric van The Native Dutch Clan en verkopen mooie spirituele producten, maar vooral wat we zelf mooi vinden, daarom staan we 100% achter ons assortiment. Hierbij moet je denken aan: Wierook, Wierook branders, Sieraden, Tarot, Doosjes en Kistjes, Wandkleden, Feng Shui raamdecoratie, Wanddecoratie en nog veel meer. Ook maken we veel zelf van natuurmateriaal, zoals hout, leer, hoorn, steen en bot. Hiervan maken we onder andere Runen en Ogham, Pendelplaten, Altaarplaten, Riemtassen, Drumstokken, Sieraden en wat we nog meer in een creatieve bui verzinnen. Onze inspiratie putten we uit de oude religies en culturen van over de hele wereld zoals: Germaans, Noors, Pagan, Wicca, Keltisch, Viking, Native American en boeddhisme.

☆ The Stonewhisperer

Mineralen, sieraden en (edel)stenen Spirituele consulten
http://www.thestonewhisperer.nl/
Unieke handgemaakte sieraden en losse stenen, afstemmingen en healingen..
De sieraden maak ik ism mijn Cosmic Team en door mijn verbinding daarmee kan ik afstemmingen maken welke edelsteen je op dat moment nodig hebt en kan ik ook healingen ( ook op afstand ) doen.

 

☆ TopEdelstenen.nl

Mineralen, sieraden en (edel)stenen
http://www.topedelstenen.nl

Ruwe en gepolijste edelstenen van zeer hoge kwaliteit, te gebruiken bij gezondheidsklachten en voor de verzameling. Tevens uitgebreid advies!

Vele bezoekers kennen Eric, Paulien en Monique Baas van TopEdelstenen.nl (voorheen By-EM-Jewellery) met hun uitgebreide collectie ruwe en gepolijste edelstenen.  Zij geven advies welke steen bij welke gezondheidsklacht past. Dit doen zij door het stellen van een aantal basisvragen, eventueel aangevuld met specifieke vragen. Elke steen heeft immers vele eigenschappen. Ook zoeken vele bezoekers bij hen naar stenen om de collectie uit te breiden.

Één steensoort zetten zij graag in de spotlights: polychroom jaspis. Deze steen heeft prachtige aardetinten. Het zijn niet alleen de kleuren die de grote aantrekkingskracht hebben, maar ook de vrije vormen waarin de stenen zich presenteren, zijn bijzonder.

De steen is zó bijzonder, dat TopEdelstenen.nl er 1 als mascotte heeft tijdens hun beurzen. Hij vergezelt hen overal waar zij zijn. Als je kijkt naar de eigenschappen van deze steen is dat ook niet vreemd, dat zij juist voor déze steen als mascotte gekozen hebben. De eigenschappen van deze steen is ook datgene wat zij uitstralen tijdens de beurzen:

“Jaspis helpt je doelen waar te maken en ideeën om te zetten in actie. Hij maakt strijdlustig, daadkrachtig, is volhardend en vasthoudend en helpt je ergens voor de volle 100% voor te gaan. Jaspis helpt je ook voor jezelf op te komen. Nog enkele uitstralende eigenschappen: oprechtheid eerlijkheid, hulpvaardig, bevordert organisatorische vaardigheden en stimuleert de fantasie”.

TopEdelstenen.nl is ook gespecialiseerd in massagestenen. Eric is gediplomeerd edelsteentherapeut. In zijn werk wordt hij bijgestaan door zijn moeder en zijn vrouw, die ook zeer uitgebreide kennis van de stenen hebben. Neem gerust contact met hen op of stuur een e-mail met al uw vragen. Dan krijgt u een uitgebreid advies, en laat u verrassen door de veelzijdigheid van de wondere wereld van de edelsteen!

 

☆ Touch of Angels - praktijk voor Healing en Kinesiologie (Viola)

Alternatieve Geneeswijzen Paragnosten & Mediums Spirituele consulten
http://www.healingzeist.nl/
Reading, Healing, Reiki, Kinesiologie, Spirituele Ontwikkeling cursussen, Healingavond
Voor een ontspannen rustmoment kies je voor een Reiki behandeling.
Wil je diepere helende energie, vraag dan om spiritual Healing.
Tijdens een Reading kan een boodschap vanuit de spirituele wereld veel steun geven en geeft inzichten waar jij je bevindt op jouw spirituele pad.
Met Kinesiologie laten we jouw lichaam spreken voor inzichten bij (fysieke) klachten, stress of pijn.

Van nature wil het menselijk lichaam altijd in balans zijn en bij een onbalans zal het lichaam op zoek gaan naar balans, want het wil beter worden. Een lichaam dat niet in balans is, kan (chronische) klachten hebben. Een lichaam kan normaal gesproken zelf stress verwerken, maar soms kan de stress te veel zijn. Je krijgt het dan zelf niet meer voor elkaar om in balans te komen. Kinesiologie ondersteunt het zelfhelend vermogen en geeft inzicht in de klacht, met spiertesten als instrument.

Ik ben Viola en sinds 2016 ben ik eigenaar van de praktijk Touch of Angels – Praktijk voor Healing en Kinesiologie in Zeist.

www.kinesiologie.healingzeist.nl
www.facebook.com/PraktijkTouchofAngels

☆ Uitgeverij Citadel

boeken, downloads om te ontspannen. Actieprijs voor het boek IK WAS HIER…
boeken, relaxdownloads. Boek: IK WAS HIER…, 1ste druk 2019, 2de en 3de herdruk 2020, daarom een feestelijke actieprijs! En als u het boek bij de webshop van uitgeverij Citadel bestelt tevens gratis downloads.

☆ Wellness 4Us Energetix

Alternatieve Geneeswijzen Diversen
http://www.wellness-4us-energetix.nl/
Exclusieve magneet sieraden en Wellness producten van Energetix
Sandra van Wellness 4us Energetix adviseert u graag over de positieve werking van de magneet sieraden en wellness producten voor ons allemaal.
Tevensfijn wens ik iedereen ondanks alles gezellige feestdagen en kijk er naar uit jullie allemaal weer te ontmoeten in de Broodfabriek

Kijk op de site of in de webshop www.wellness-4us-energetix.nl voor de volledige collectie.

Heb je vragen dan beantwoord ik die graag via e-mail; sandra@tehennepe.nu

Facebook: https://www.facebook.com/Wellness-4Us-Energetix-148466122598977/

☆ Witte Wolf

Alternatieve Geneeswijzen
http://www.witte-wolf.nl/
Bij Witte Wolf kun je terecht voor blokkade analyses, hypnose, regressie, verdrijving en readings.
Mijn naam is Desiree en het is mijn passie jouw blokkades samen met jou uit te reduceren. Zo begin ik een traject altijd met een intake/ reading waarin ik jouw blokkades zoals ik ze zie uitleg op een manier dat past bij jouw belevingswereld. Hier kan bijvoorbeeld verdrijving uitkomen. Er zijn meer dan 15 soorten zwarte magie die allemaal weer op eigen wijze mogen worden weggehaald. Denk aan vervelende energie uit een vorig leven, geesten, magie in huis, vloeken, etc.. Daarom heb ik niet 1 standaard verdrijving.
Iets anders dat vaak uit de intake/ reading komt, is training hooggevoeligheid. Hierin leren we klachten van anderen die je ervaart alsof ze van jou zijn te herkennen en van je af te plaatsen.
Tevens kan hypnose of regressie naar voren komen, waarin ik je helend laat herbeleven.
Tot slot kan er natuurlijk een dienst uitkomen dat ik zelf niet bied. Dat vertel ik dan ook. Vooral dit houdt alles zuiver en eerlijk. Het gaat me echt om jóuw blokkades uitpluizen.
Veel leesplezier!


P.s. Er zijn regelmatig kortingsacties, weggeefacties, tbt’s, of leuke (video)tips om het beste uit het leven te halen. Je kunt je ook abonneren op mijn Facebook waar ik ook mijn vele blogs en vlogs deel. Tot slot kun je ook handgemaakte spirituele producten kopen in de shop als pendelmatten.

☆ Zen2youshop.nl

Mineralen, sieraden en (edel)stenen Spirituele producten
http://www.zen2youshop.nl/
Mooie spirituele artikelen als edelstenen, beelden, cadeaus, sieraden, salie en wierook en meer.
Een leuke spirituele webshop waar je terecht kunt voor al je spirituele artikelen. Een mooi breed assortiment waar jij helemaal zen van kunt worden! Ook kun je hier terecht voor leuk ingepakte cadeaus.
De mooiste stenen, sieraden, kaarsen, wierook, engelen en Boeddha beelden, decoratie tegels, glazen. Teveel om op te noemen. Neem maar snel een kijkje in de webshop www.zen2youshop.nl
Groetjes Eileen.

☆ Zielsbewust

Spirituele consulten
http://www.zielsbewust.com/
Healing – Akasha Reading – Coaching
Wij helpen jou om bewust in het leven te staan en om de connectie met jouw ziel te versterken.

Healing
Tijdens een healing wordt er een veilige en liefdevolle omgeving gecreëerd. Een healing kan worden ingezet voor het verwerken van oude pijnen en het opnieuw laten stromen van blokkades. Ook kan een healing verdieping geven aan jouw persoonlijke/spirituele ontwikkeling.

Reading
Tijdens een reading stem ik mij af op jouw energetische veld en Akasha kronieken. Jouw ziel, guidance en andere liefdevolle spirits geven mij boodschappen mee die jou verder kunnen helpen op jouw pad.

Coachingstraject
Een coachingstraject bestaat uit 1 intake en 4 sessies. Tijdens de intake wordt in kaart gebracht waar jij aan zou willen werken. Op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, spirituele groei, het ontwikkelen van een groter bewustzijn of het verwerken van trauma’s, emoties en oude zielspijnen. Er wordt een op maat gemaakt plan gemaakt inclusief meditaties en verdiepende oefeningen.