Welkom op de online beurs van Paranormaal Alternatief! Neem een lekkere warme kop thee, steek wierook of kaarsen aan en kijk onder begeleiding van de betoverende klanken van Michael Telapary rond tussen onze standhouders!

Nu onze bezoekers even niet naar ons kunnen komen, komen wij naar onze bezoekers! Onze mooie beurs Paranormaal Alternatief, maar dan vanuit je luie stoel.

Ben je op zoek naar antwoorden, ondersteuning, of mooie producten? Kijk dan snel in onderstaand overzicht en neem contact op met een van onze online standhouders!

☆ 't Rustpuntje

Alternatieve Geneeswijzen Spirituele producten
http://www.rustpuntje.be/
Geschenken, spirituele artikelen en natuurproducten. Coaching, consulten en behandelingen
Mijn man en ik baten een prachtige geschenken winkel uit in hartje Turnhout. We bieden een groot gamma spirituele artikelen aan van kaartendecks tot wierook en alle toebehoren. Buiten dat verdelen wij heel wat natuurproducten zoals biologische etherische oliën, aroma verdampers, natuur kaarsen, edelstenen en mineralen. Er is ook de mogelijkheid om, al dan niet op afspraak een consult kaartleggen/pendelen te krijgen, of een behandeling. We begeleiden ook kinderen en volwassenen via coaching sessies en/of teken consulten.

☆ 6th sense perfume lab - escentie

Alternatieve Geneeswijzen Spirituele producten
http://www.escentie.nu/

Escentie parfum: energiepakketjes met de frequenties van geur, kleur en kristal, op maat gemaakt.

6th sense perfume lab introduceert escentie: unieke hoogfrequente parfumproducten op maat welke zeer krachtig werken en heerlijk ruiken zonder je energie systeem te belasten. Escentie is een reeks fusies van geur- kleur- en kristal frequenties welke je ondersteunen op je persoonlijk pad van bewustwording en groei met het gebruiksgemak van een parfum. De reeks bestaat uit 7 ‘heilige octaven’ en 2 extra blends waarmee jou persoonlijk ondersteunende escentie samengesteld kan worden naar aanleiding van een persoonlijk energetisch testconsult. In dit consult laten wij jou de energieën van escentie voelend ervaren, zodat je ziel, die door je lichaam spreekt, precies weet wat je nodig hebt voor de betreffende periode. Wat goed voelt, ruikt lekker!
Een escentie is verkrijgbaar in 30 ml of 50 ml verstuiver en kost respectievelijk 66 of 96 euro. Wij adviseren in het persoonlijke consult ook aanbrengplaatsen en gebruiksfrequentie ten behoeve van de energetische reset.
De consulten zijn bij aanschaf van een escentie gratis, zonder escentie, wordt 20 euro in rekening gebracht.
De duur van een online consult is ca 45 min.

☆ Aanreiken

Alternatieve Geneeswijzen
http://www.aanreiken.eu/
Afstandhealing van Signature Cell Healing etc
In deze Corona periode is het zeer zeker mogelijk om te healen via een afstandhealing.
Pijnbestrijding… stress .. bijna alles is mogelijk.
Ook een goed gesprek of een.kaartlegging is mogelijk. Ik werk ook bij Topconsulenten en mijn naam daar is gewoon Ruud .
Kortom kijk eens op mijn website wie ik ben.. tot ziens


☆ Adeline Medium

Medium/Paragnost.

Ik Ben Adeline, ik ben als medium/paragnost een doorgeefluik van het universum. Ik voel in op uw energie of op de energie van hetgeen uw vraag over gaat en op deze manier mag ik informatie doorkrijgen. Hetvolgende mag ik voor u doen: Contact met overleden dierbaren, zowel dier als mens (Foto reading). Lezen van tekeningen. Helderziend, Heldervoelend, Helderwetend, Helderhorend, Helderruikend. Lenormand kaartlegging, Reading met orakelkaarten o.a. AE Raphael, liefde, Krachtkaarten, Totemdieren, Godinnen, Engelen e.a. Alles wat ik doe, doe ik vanuit liefde en licht. Het universum spreekt via en door mij, dit kunt u opmerken tijdens een consult. Voor vragen op medisch gebied verzoek ik u een arts te raadplegen.

Ik heb een zuiver lijntje met overleden dieren, als iemand suïcide heeft gepleegd krijg ik dat vaak als in een film te zien. Regelmatig vind ik dingen terug 100% zekerheid is nooit te bieden.

☆ AKMAL SALEEM

Paragnosten & Mediums
http://www.akmalsaleem.com/

Spiritual Consult – Spiritual Healing – Chakra Energy Session.

I am Spiritual Consultant & Spiritual Healer.
Spiritual Consult to find a right direction in your personal & professional life.
Spiritual Healing and Chakra Energy is for Power & Inner Peace.

☆ Angelique van der Klugt

Medium,fotolezen,engelen kaarten, traumatherapie,healing

Ik werk eerst met m’n gidsen,zodat zij doorgeven wat er met je aan de hand is,gaarne alleen antwoorden met ja en nee(dus geen hele verhalen aan mij vertellen).mijn gidsen moeten hiermee aan het werk.Ik zie ook wie er bij je zijn(overledenen)Dan verwerk ik je vragen(Als je die nog hebt)Als kers op de taart,mag je drie kaarten trekken uit een van mijn kaartendecks (engelenkaarten)Weet wel zodra,ik jou energie oppik,praat ik aan een stuk door,omdat mijn gidsen allemaal gelijk aan het werk gaan,en laat me uitpraten.Ook kan ik dwars door een telefoon je geur oppikken,zodat ik ook je lichamelijke klachten door krijg.Verder wil ik een ieder met een lach afsluiten en een positief gevoel.

☆ Ankh888

Alternatieve Geneeswijzen Holistisch Bewustzijn Spirituele producten
http://www.ankh888.com/

Ankh888 : Voor het ontladen van fysieke en emotionele pijn, voor het loslaten van karmische lading.

In deze door Ankh888 geleide groepsmeditatie of Ankh sessie kunt u ervaren hoe u emotionele pijnen, fysieke pijnen en verleden kunt ontladen.

“Achter elke fysieke pijn zit altijd een emotionele pijn” is een Oosterse wijsheid. Tijdens deze meditatie zullen we samen kijken wat er vrij mag komen (datgene wat u niet meer dient).

U zult zich lichter voelen, opgelucht, en het denken wordt stiller. Ook ervaart men een sterke aarding, en slaapt men vaak beter.

Tijdens deze meditatie kunt u uw intentie of wens innerlijk formuleren, of een specifieke situatie waar u aan wilt werken. Er wordt gewerkt aan het creeren van harmonie en nieuwe wegen.

Aum Shanti Shanti Shanti

☆ Ankhmania

Spirituele producten
http://www.ankhmania.nl/

Ankhmania is een naam in het Sanskriet en betekent de verheven Godheid die leven schenkt.

Mijn naam is Maria Porskamp en ik vervaardig energetisch geladen Egyptisch-Atlantische symboolvoorwerpen. Op mijn website vind je meer informatie over deze symboolvoorwerpen, zoals de Ankhde Atlantisringde Piramidede Lemniscaat en de Merkabah.

Alle voorwerpen zijn handgemaakt en te bestellen. Neem gerust contact met mij op wanneer je graag meer informatie zou willen of een van de symbolen wilt bestellen.

Ik geef tot 1 juni 10 % korting op alle producten.

☆ Anna van Astral Lady Tarot

Tarot readings op basis van mijn kennis van de kaarten. Stel je vraag specifiek of laat het open.

Ik heet Anna, ben 32 jaar en woon in Amsterdam. Op vroege leeftijd werd ik al gegrepen door het mystieke, dat vertaalde zich later in het intensief werken met de Tarot.
Na een carrière van tien jaar als hedendaags danseres, geef ik nu met veel plezier danslessen en Tarot lezingen, twee kunstvormen waar ik ontzettend gepassioneerd over ben.
Door middel van een gebalanceerde mix tussen kennis en intuïtie lees ik de betekenis en energie van de kaarten, de verbindingen die ertussen bestaan en de boodschap die voor je op tafel ligt.
Zo geef ik je een lezing waarin de leerpunten uit de Tarotkaarten voor jou naar voren worden gehaald, zodat je met meer zekerheid je volgende stappen kunt bedenken en maken.
Mijn sessies zijn face to face of via Skype (dat is altijd het geval), in het Nederlands of in het Engels.
Vind mij op Facebook, Youtube en Instagram onder de naam: Astral Lady Tarot.

https://www.youtube.com/channel/UC5mlSOVMiy_4EYcbxr6-FSg/featured
https://www.facebook.com/astralladytarot

☆ Ans Portheine

Alternatieve Geneeswijzen Paragnosten & Mediums Spirituele consulten
http://www.natuurlijkzijn.nl/
Helderhorend, heldervoelend en helderwetend, krachtige healingen. Interactieve Zielsresonantie.
Al 15 jaar geef ik spirituele consulten. Je kunt bij mij met je vragen terecht wat betreft transformatie, groei, spiritualiteit, liefde, werk, familie, kinderen.
Ik werk vanuit helderhorendheid

Hoi, ik ben Ans en Lenormand kaarten hebben voor mij geen geheim, dus verleden, heden en toekomst.

 

☆ Ariadne Healing

Paragnosten & Mediums Spirituele producten
https://www.spirituelewebwinkel.nl/workshops-consulten/

Spirituele cursussen, workshops voor persoonlijke ontwikkeling en groot aanbod spirituele producten.

Bij de spirituele webwinkel van Ariadne Healinng vindt u een groot aanbod van spirituele producten. Wij bieden u edelstenen, hangertjes, sieraden, beelden, kaarsen, wierook, familiebeelden en vriendenkringen, etherische olien en mooie boeken en kaarten.
Daarnaast heeft Ariadne Healing ook een mooi aanbod aan online cursussen en workshops voor de persoonlijke ontwikkeling. Denkt u hierbij aan een leuke cursus pendelen of numerologie. Maar ook ontmoet uw gids of spiritualiteit tijdens de zwangerschap.
Een online consult afnemen is ook mogelijk. Mijn gaven zijn heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik werk samen met mijn gidsen om contact met uw ziel te maken. Contact met overledenen is ook mogelijk. Daarnaast gebruik ik de pendel, numerologie en inzichtkaarten om een gesprek te ondersteunen.

Alle online consulten, cursussen en workshops zijn nu met 50% korting. De code “CollectiefLiefde” kunt u bij het winkelmandje gebruiken om de korting te verrekenen.

☆ Astrid Klaver de Vries Bureau & Levensschool Nurlaila

Paragnosten & Mediums
http://www.bureaunurlaila.nl/

Spiritueel Medium: het overbrengen van Boodschappen via het Automatisch Schrift.

Via het Automatisch Schrift kan ik de mensen een boodschap van Gidsen & Begeleiders, Mensen & Dieren overbrengen die nog leven of overleden zijn.
Kinder- en Dierentolk:
ik ben in staat om de gedachten van kleine kinderen en dieren om te zetten in woorden zodat de ouders van deze kinderen en de baasjes van die dieren begrijpen wat er in deze kinderen en dieren omgaat.
Voor mijn boodschappen heb ik niets nodig:
het contact met u, op wat voor manier dan ook, een naam, foto of voorwerp is genoeg.
De boodschap komt vanzelf en het is altijd “de spijker op zijn kop”.

☆ Atelier de Vlinder

Paragnosten & Mediums
http://www.uweigenweg.nl/

De Levenswegtekening, het lichtje op uw pad naar de toekomst.

Marja van der Aart–Bannink maakt geïnspireerde tekeningen voor anderen met een consult erbij: Uw levenswegtekening. De tekening geeft een inzicht in processen die gaande zijn en begeleidt en ondersteunt u daarin. De tekening laat een stukje van uw levensweg zien. De uitleg wordt indien nodig aangevuld door haar man Peter, een spiritueel raadgever.

Verder kunt u er terecht voor Krachtkaarten, een door haar zelf getekend en in eigen beheer gemaakt orakelspel op basis van mandala’s, inzichtkaarten “De Boeddha” en een boekje: “Reizen in Verbeelding”. Maar nu even niet op de beurs.

Bezoek daarom eens onze webshop, waar dit ook allemaal te verkrijgen is.

Atelier de Vlinder
Website: www.uweigenweg.nl

Of stuur ons een mailtje met je vragen/opmerkingen naar:
E-mail: atelierdevlinder@ziggo.nl

☆ Atelier Lazuli

Mineralen, sieraden en (edel)stenen
http://www.atelierlazuli.nl/

Krachtvoorwerpen uit eigen atelier, mineralen, smudge artikelen.

Handgemaakte krachtvoorwerpen met liefde voor jou gemaakt. Ratels, talking sticks, drums, drumstokken, talismannen, krachtstokken en -stenen, smudgeveren, houten runen, medicijnbuidels, oceandrums, donderdrums, kristallen en mineralen, smudge artikelen.

☆ Avatar® Zelf- Ontwikkelingstraining

Krachtig en puur zelfontwikkelingsprogramma.

BELEEF AVATAR®
De 9-daagse Avatarcursus is het meest krachtige, pure zelfontwikkelingsprogramma dat er is. Het is een bijzonder effectief en efficiënt gereedschap om zeggenschap te krijgen over je leven.

RESURFACING®, deel 1 van de cursus, wordt gegeven in een laagdrempelige 2-daagse workshop met informatie, demonstraties en ervaringsgerichte oefeningen die je bewust maken van de onbegrensde mogelijkheden van leven vanuit vrije wil. Deze workshop bieden we nu online aan. Hierbij word je een op een begeleid door een Avatar Master.

NIEUWSGIERIG NAAR MEER?
Schrijf je dan in voor de online Resurfacing workshop, of als je eerst een van de oefeningen van Avatar wilt ervaren: doe mee met een online Denkstorm/Thoughtstorm®.

NEEM CONTACT OP voor meer informatie en de online mogelijkheden:
Marion 06 36565040, Joke 06 30706745, Mascha 06 12284229.

https://avatar.nl/nl/

Avatar®, ReSurfacing® Thoughtstorm® are registered trademarks of Star’s Edge, Inc. All rights reserved.

☆ BCM Energetix

Alternatieve Geneeswijzen Mineralen, sieraden en (edel)stenen
http://bcm.energetix.tv/

Moderne en hoogwaardige magneetsieraden, die op diverse manieren de gezondheid stimuleren.

De therapeutische magneten die in alle sieraden verwerkt zitten, zorgen voor een lagere spierspanning. Hierdoor wordt uw bloedcirculatie positief beïnvloed.
Tevens zorgt de werking op de rode bloedlichaampjes voor een betere zuurstof hechting en afvalstoffen afvoer. Uw zelf herstellend vermogen krijgt hierdoor een boost. Ons lichaam herstelt dus makkelijker van alle voorkomende problemen, denk aan virussen, wonden, blessures et cetera.
Als laatste krijgen we een betere aarding. Dat is ook erg belangrijk bij het loslaten van negatieve emoties of energieën.
Voor een persoonlijk advies mag u altijd telefonisch of via de email contact opnemen. Mijn gegevens vindt u op de website. Ik help u graag verder !
Tot snel en blijf gezond !

☆ Bennu

Paragnosten & Mediums
http://www.bennu.nl/

Reading voor persoonlijke ontwikkeling op basis van persoonlijke codering of zielsniveau.

Wij bieden twee diensten tegen een gereduceerd tarief:
1. Een reading op afstand op basis van je persoonlijke codering.
2. Een reading op afstand vanuit de ziel.

Beide diensten omvatten een document dat wordt toegezonden via de email.

☆ Berry Vincenta

Paragnosten & Mediums
http://www.berryvincenta.com/

Zieletekening incl.reading op CD of een persoonlijke reading op CD. www.berryvincenta.com

Kosmisch Medium, Channelingen, Zielscoach.
Van Harte Welkom via Skype/Facetime of telefoon. De Zieletekening kan ook via de post.
Mijn Hart ligt vanuit Liefde bij de ontwikkeling van U als “mens onderweg” en die levensweg kent vele lessen die pijnlijk kunnen zijn als ze niet worden begrepen in uzelf.. Het leven in deze chaotische tijd is voor ons mensen vaak ingewikkeld..De processen die ons overkomen, vaak niet begrepen in onszelf en we gaan dringend op zoek naar hulp ..om te begrijpen wat het u brengt in uw bewustzijn …transformatie om te kunnen groeien !U maakt natuurlijk wel altijd zelf de keuzes in uw leven met al zijn leerprocessen..maar toch ! U zoekt een uitweg en antwoorden,”wat kan ik doen zodat er verandering ontstaat?”
Wellicht kan ik u als Kosmisch medium daarin begeleiden, samen met mijn Innerlijke Leiding ! (de Meesters)
Vanuit diep kunnen “zien“ zal ik u wegwijzers aan kunnen reiken op uw vragen.
Ik ben als spiritueel coach ruim 40 jaar werkzaam.

☆ Betty Raatgever

Paragnosten & Mediums
http://www.bettyraatgever.nl/

Ik geef een persoonlijk consult als medium en spirituele coach. Ik lees foto’s en werk met kaarten.

Ik ben medium en spirituele coach. Ik lees foto’s en heb contact met overledenen.
Verder werk ik met de Engelenkaartjes, die inzichten geven in heden en toekomst.

Ik kan consulten geven via FaceTime of Skype. Graag eerst een e-mail sturen om consult aan te vragen van 20 of 60 minuten.

☆ Bodhi Vartman

Paragnosten & Mediums
http://www.bodhivartman.nl/

Advies bij liefde ,relaties,conflicten,zuivere consulten in liefde en oprechtheid.

Dagelijks te berijken onder nr. 0909_0525 Box 81 of mail naar bodhivartman@live.nl

Ik leef mee en probeer hulp te bieden waar ik kan x.

☆ Brouwers mineralen

Mineralen, sieraden en (edel)stenen
http://www.brouwersmineralen.nl/

Verkoop van mineralen en zilverwerk met edelsteen.

Voor al uw vragen spiritueel of gezondheid staan wij voor u klaar met antwoord. Hebt u een item nodig om neer te zetten om te dragen of als kado. Wij zijn experts , spiritueel of fysiek in het meedenken wat voor u het best is te dragen als sieraad of in de ruimte te zetten.

Wij verkopen:

Zilver sieraden met edelsteen zoals ringen armbanden oorbellen en pendanten.
Ruwe mineralen bewerkte mineralen zoals bollen obelisken handstenen
Figuurtjes van mineraal
Handstenen

 

☆ By-EM-Jewellery

Mineralen, sieraden en (edel)stenen
http://www.by-em-jewellery.nl/

Ruwe en gepolijste edelstenen van zeer hoge kwaliteit, te gebruiken bij gezondheidsklachten en voor de verzameling. Tevens uitgebreid advies!

Vele bezoekers kennen Eric, Paulien en Monique Baas van By-EM-Jewellery, met hun uitgebreide collectie ruwe en gepolijste edelstenen.  Zij geven advies welke steen bij welke gezondheidsklacht past. Dit doen zij door het stellen van een aantal basisvragen, eventueel aangevuld met specifieke vragen. Elke steen heeft immers vele eigenschappen. Ook zoeken vele bezoekers bij hen naar stenen om de collectie uit te breiden.

Één steensoort zetten zij graag in de spotlights: polychroom jaspis. Deze steen heeft prachtige aardetinten. Het zijn niet alleen de kleuren die de grote aantrekkingskracht hebben, maar ook de vrije vormen waarin de stenen zich presenteren, zijn bijzonder.

De steen is zó bijzonder, dat By-EM-Jewellery er 1 als mascotte heeft tijdens hun beurzen. Hij vergezelt hen overal waar zij zijn. Als je kijkt naar de eigenschappen van deze steen is dat ook niet vreemd, dat zij juist voor déze steen als mascotte gekozen hebben. De eigenschappen van deze steen is ook datgene wat zij uitstralen tijdens de beurzen:

“Jaspis helpt je doelen waar te maken en ideeën om te zetten in actie. Hij maakt strijdlustig, daadkrachtig, is volhardend en vasthoudend en helpt je ergens voor de volle 100% voor te gaan. Jaspis helpt je ook voor jezelf op te komen. Nog enkele uitstralende eigenschappen: oprechtheid eerlijkheid, hulpvaardig, bevordert organisatorische vaardigheden en stimuleert de fantasie”.

By-EM-Jewellery is ook gespecialiseerd in massagestenen. Eric is gediplomeerd edelsteentherapeut. In zijn werk wordt hij bijgestaan door zijn moeder en zijn vrouw, die ook zeer uitgebreide kennis van de stenen hebben. Neem gerust contact met hen op of stuur een e-mail met al uw vragen. Dan krijgt u een uitgebreid advies, en laat u verrassen door de veelzijdigheid van de wondere wereld van de edelsteen!

 

☆ CBD-R

CBD olie , vitamine , en diverse etherische oliën. Hennep producten.

Wij zijn Roy en Sofieke , onze passie is ons werk. Heeft u vragen betreft de cbd of andere producten kan u een mail , app sturen of gewoon even bellen. Gezien deze omstandigheden hopen wij dat er genoeg vitamines op voorraad hebben ! Hou onze website in de gaten.

☆ Centrum-Nautilus

Diversen Mineralen, sieraden en (edel)stenen Paragnosten & Mediums
http://www.centrum-nautilus.nl/

Diversiteit aan aanbod van bijzondere methodes voor uw persoonlijke zelfontwikkeling.

Cocky van Dam biedt een diversiteit van bijzondere methodes voor uw persoonlijke transformatieproces, zelfontwikkeling en bewustwording aan. Deze worden aangeboden in de vorm van een holistische benadering. Al deze methodes raken diepere lagen in u zelf aan, waardoor het zelfhelend vermogen wordt gestimuleerd. Tijdens een reading stemt Cocky van Dam zich af op uw vragen via uw energie op zoek naar de oorzaken van de problemen en de energie blokkades. De vragen die u heeft kunt u voor of tijdens de afstemming stellen. De readingen kunnen inzicht geven op dat wat u bezig houdt. Het is wel afhankelijk van hoever uw systeem het toelaat om uw energie te laten lezen. Iedereen heeft een bescherming om zich heen. Bij de één is het wat makkelijker om te lezen als bij de ander. Dat kan door oorzaak en gevolg verschillen. De reading sessies kunnen ook op afstand plaatsvinden dit kan telefonisch of via Skype. Voor meer info kunt u bellen naar: 06 508 24 840

 

☆ Charly’s Orgonites

Mineralen, sieraden en (edel)stenen Spirituele producten
https://www.facebook.com/CharlysOrgonites/

Ik maak Orgonites. Op basis van rust en liefde, maar ook speciaal voor jou of een dierbare.

Hallo
Ik maak graag Orgonites
Deze maak ik in basis van rust en liefde
Ik maak ze ook graag op verzoek voor jou of een dierbare
Ze zijn verkrijgbaar van klein tot groot naar gelang de behoefte er is
Om je nek, in je zak of om je woonkamer te zuiveren, te vullen met de energie en negatieve energie tegen te houden.
Kijk gerust rond op mijn pagina en neem contact op voor een gezellige babbel

☆ Ciska & Raymond

Paragnosten & Mediums
http://www.raycis.nl/
Wij geven consulten a/d hand van kaarten, horoscopen en helderziende waarnemingen, ook via foto’s.

Uit foto’s (ook v overledenen) -die makkelijk even per mail gestuurd kunnen worden- kan Ciska veel informatie ‘doorkrijgen’. Skype consulten zijn ook mogelijk, zodat de beller meteen kan zien hoe voor hem/haar een kaartlegging verloopt. Kaartleggen (Runen en/of Lenormand) Geven richtsnoeren, of duiden een trend aan. Hoe specifieker de vraagstelling, des te scherper geven de kaarten hier een antwoord op. Horoscopen kunnen ook gemaakt worden (Zorg ervoor de juiste data -tijd/plaats/geb.datum- bij de hand te hebben!) Betaling vooraf via bank app. Bedrag hangt af van de duur v/h consult, en wat verlangd wordt.

☆ COLLECTIVE WERELD HEALING Elke avond om 20.00 uur

☆ Confidence coach en medium, Jeanette Boudestein

Alternatieve Geneeswijzen Paragnosten & Mediums
http://www.confidence2016.nl/

Ik bied coaching(trajecten), reading (kaarlegging/foto lezen), healing, cursussen en workshops.

Ik houd van mensen en wil graag het beste in hun naar boven halen. Dat doe ik met behulp van mediumschap en life coaching.
Het spirituele/paranormale zit in mijn genen. Er zijn mensen die het spirituele maar zweverig vinden of eng (angst voor het onbekende?). In 1994 heb ik mijn keuze voor het paranormale gemaakt. Is dat zweverige? Het is net hoe je erin staat. Ik sta met beide benen op de grond en ik stevig in mijn schoenen. Dat moet ook wel, want ik heb o.a. met entiteiten en energieën te maken.
In 2016 heb ik mijn diploma Life Coach behaald. Een opleiding waarin een scala aan problemen aan de orde komen waarmee mensen soms te kampen krijgen in het leven en, heel belangrijk, hoe deze problemen aangepakt kunnen worden.
In 2018 heb ik het certificaat Mental Health First Aid behaald en in 2019 het ik het coachen bij Hoogbegaafdheid gevolgd en heb ik aan een 3-daags event voor coaches deelgenomen. Momenteel volg ik de opleiding Hyponotherpie en regressie.

 

☆ Creative-Incense Natuurzuivere Geuren

Geurmengsels van harsen, kruiden, houtsoorten en bladeren, te branden op een olieverdampertje.

Wil jij weten welke geur bij je past op dit moment (themageur á €8,50) of wil je zelfs een geur laten samenstellen met beschrijving (persoonlijke geur á €30)? Michaël kan dat ook op afstand voor je doen. Stuur dan een vérse selfie (hooguit een paar dagen oud, liefst van vandaag) naar info@creative-incense.nl of via de app naar 0650861704. Michaël gaat dan voor je aan de slag. Er komt wel 6,95 verzendkosten bij (past niet door de brievenbus), de kosten maak je over middels een betaalverzoekje. Mocht je langs willen komen in Brielle (onder Rotterdam), dan kan dat. Tijdens winkelopeningstijden (di-do 10 – 16 uur en za 12.00 – 16.00 uur, stuur een appje) of kom voor een privéconsult helemaal voor jezelf, mét gesprek (€85) op een vrijdag. Kijk voor meer informatie op de website.

☆ Crystal Cave

Diversen Mineralen, sieraden en (edel)stenen Spirituele producten
https://www.crystalcave.nl/

Handgemaakte cosmetica, kaarsen, sieraden en losse edelstenen en mineralen.

Crystal Cave maakt handgemaakte edelsteen cosmetica, edelsteen kaarsen, unieke sieraden en handgeselecteerde losse gezondheids edelstenen en ruwe mineralen, spirituele cadeautjes, giftboxes en nog veel meer. Alles is geïnspireerd door de natuur, edelstenen en mineralen en de fantasy wereld.

☆ CTL CONSULTING Services

Bied inzicht op effecten van vibraties in de omliggende en directe omgeving op welzijn en welvaart.

Ik ben expert in de klassieke Oosterse Metafysische omgevingsleer. Mijn werk bestaat uit het analyseren van onzichtbare energiestromen in woonhuizen en bedrijfspanden met als doel een rijk -en gezond leven te realiseren voor mijn klanten. Ook kan er geadviseerd worden omtrent een meest gunstige lay-out binnen voor een gezonde energiebalans.

” ALIGN YOURSELF WITH THE UNIVERSE TO FIND SUPPORT AND GUIDANCE SO YOU CAN CONTINUE TO GROW”

☆ De Herkimer

Mineralen, sieraden en (edel)stenen Spirituele producten
http://www.deHerkimer.nl

Uit een hobby gegroeid zijn we nu  “de Herkimer”  Peter en Laurentia

We zoeken zelf stenen in de vakantie en sommige slijpen we.

We maken sieraden van (zelfgeslepen) stenen en slijpen stenen op maat voor de edelsmid of hobbyist.
Ook kopen we allerlei mineralen in,  afkomstig uit landen over heel de wereld.

We maken zelf Orgonite, dit is een combinatie van giethars, mineralen en metalen. Dit heeft de eigenschap dat het de negatieve effecten van magnetische straling neutraliseert en dat je zodoende van je klachten af kan komen die veroorzaakt worden door straling van pc, wifi, magnetron, dect telefoons, hoogspanningsmasten, smartphone, enz. enz.

Dit alles verkopen we op, voornamelijk, spirituele beurzen en mineralenbeurzen en natuurlijk op bestelling.

Veel stenen kunnen een gunstig effect hebben bij klachten en ziekten. We hebben dan ook bij heel veel stenen een uitleg over de werking op een briefje staan wat we bij de stenen leveren.

Ook geven we workshops: zelf een steen slijpen waar we een hanger van maken in 1 middag, max 2 personen vanaf 16 jaar.

En van giethars een Orgonite- of gedenkhanger maken in groepjes van ongeveer 5 personen.

Je kunt alvast een kijkje nemen op onze website www.deHerkimer.nl
Tot ziens op de volgende beurs

Peter en Laurentia
“de Herkimer”

☆ de Kosmische Kring

Alternatieve Geneeswijzen Paragnosten & Mediums
https://www.facebook.com/dekosmischekring

Handlijnkunde, Tarot, Zielsregressie, foto-waarnemingen, pendelen, Reiki (ook op afstand)

Ik ben Marja en al 35 jaar is het mijn passie om bewustzijn te ontwikkelen bij mensen, en er meer kwaliteit van leven ontstaat.
Via de handen, kaarten, en doorgevingen wordt van alles blootgelegd: overtuigingen, onverwerkte emoties, trauma’s. Met de Zielsregressie gaan we naar de wortel van het probleem, waarbij alle emoties totaal worden opgeruimd! Achter die emoties openbaren zich de inzichten !.Vanuit je Ziel leer je dan echt van jezelf te houden, en de ander! Alles verandert daardoor in je leven! Je bemerkt dat alles gaat stromen, en je datgene gaat aantrekken, wat goed voor jou is! Je zal groeien, bloeien, en heel veel genieten! Het gaat niet meer om wat je meemaakt, maar hoe je er mee om gaat! Dat is echte VRIJHEID!
Voor het lichaam heb ik ook iets byzonders: stamceltechnologie. Al je cellen verjongen, vernieuwen en wapenen zich tegen alles wat schadelijk is.Het bestaat al vanaf 1929 en helpt miljoenen mensen om gezond te zijn, te worden en te blijven!Veilig en 100 % natuurlijk.

☆ De Lachende Boedha

Mineralen, sieraden en (edel)stenen Spirituele producten
http://www.de-lachende-boedha.nl/

Groothandel vanuit Zeeland in zout en seleniet lampen / artikelen maar ook amethyst en celestien

Wij verkopen als groothandel en aan particilieren zout lampen himalaya oranje / rood en div. artikelen
Maar ook wit zout uit Jordanië en zwart zout uit Tibet.
Ook leveren wij seleniet (satijnspaat) lampen div. vormen en aanverwante seleniet artikelen uit Marrokko
We hebben ook mooie stukken amethyst en celestien

We zijn te bereiken via
Mail: info@de-lachende-boedha.nl
Telefoon: +31(0)651097147
Website: www.de-lachende-boedha.nl

Dus wilt u foto’s of een filmpje ontvangen laat het ons gerust weten we hebben ook een catalogus van de seleniet artikelen.

Warme Groet Jurgen
De Lachende Boedha

☆ De Luchtfiets®️

Diversen Spirituele producten
http://www.deluchtfiets.nl/

Sterrenbeelden uit de dierenriem in hout en metaal.

Wij hebben de twaalf sterrenbeelden van de dierenriem, zoals ze echt aan de hemel staan, in het klein nagemaakt in hout. Zoek je een echt origineel item als cadeau voor een geboorte of huwelijk of wil je meer je eigen ruimte innemen zet dan een Statyou of een Skybox neer in huis.

☆ De Spirituele Huiskamer

Mineralen, sieraden en (edel)stenen Spirituele consulten

Edelstenen, kaarten, sieraden, pendelen en consulten.

Ik heb geen webshop , dus als u iets weet wat u nodig heeft mail mij gerust!

marsenne@home.nl

   

☆ de Spirituele Ontmoeting

Met de hulp van de Engelen coach ik je.

Ik ben niet aan van de toekomstvoorspellingen.
Bij mij kun je inzichten verwachten in het hoe en waarom jou leven gaat zoals het gaat.
Dus geen verwachtingen maar mogelijkheden.

☆ DeDoorbreekCoach

Mental coach/ Familieopstellingen/ Kaartleggingen/contact met overledenen

Ik ben Aiske, DeDoorbreekCoach en ik wil jou inzichten geven waardoor je oude patronen kunt loslaten. Waardoor je meer begrip hebt voor jezelf en meer rust ervaart in je hoofd en lijf.

☆ Den Hoogen Steen

Spirituele producten
http://www.denhoogensteen.nl/

Den Hoogen Steen is de winkel van Free Spirit en Granny Anny

Wij verkopen spirituele en ambachtelijke producten, zoals hakhoning, Oudhollands snoep, kruidensnoepjes, edelstenen, edelsteen hangertjes en armbandjes, cadeau-artikelen, ook gepersonaliseerd, klankschalen, handgemaakte zeep, met de hand gehaakte poncho’s, shawls, bedrukte mokken en tegels, door ons of de klant ontworpen, wierook, salie en geurolie en nog veel meer  in onze winkel, webwinkel, op beurzen en markten.
In verband met de coronacrisis geven wij spirituele consulten en healings alleen telefonisch of digitaal.

☆ Dia Linn

Paragnosten & Mediums
http://www.dialinnlove.com/

Engelenkaarten reading & Coaching

Door Doreen Virtue gecertificeerd Engelenkaarten lezeres, Engelen liefdescoach, Aartsengelen Life Coach, Crystal Reader, Tera-MaiTM Reiki Healer and Fairyologist.

Ik werk met Engelenkaarten zowel Tarot- als Orakelkaarten. Hiermee geef ik je de berichten door welke ik mag ontvangen. Je kunt voor elk soort vraag bij mij terecht, zoals over de liefde of je loopbaan. Wanneer je het gevoel hebt dat het allemaal niet zo lekker loopt dan kun je ook bij mij terecht voor op maat gemaakte liefdes en/of life coaching waar ik healingspakketten voor samenstel met behulp van de Engelen, Reiki en Kristallen. Ik beoefen de oude kunst van genezing als Tera-MaiTM Reiki Healer, gespecialiseerd in opheffen van psychische en emotionele blokkades en blokkades op relatie- en liefdesgebied. Consulten kunnen in mijn praktijkruimte plaatsvinden vlakbij Rotterdam of per e-mail, de Engelen hebben namelijk geen aardse beperkingen!

E-mail: dialinnlove@gmail.com

☆ DianaGero - PhoenixSpirit

Alternatieve Geneeswijzen Paragnosten & Mediums
http://www.dianagero.com/

Ik voel, ik hoor, ik zie…

CHAKRA’S ​& AURA REINIGEN I SPIRITUEEL CONSULT I SPIRITUELE HUISREINIGING I SESSIE MET GELEIDE MEDITATIE I THETA HEALING®

Ik sta open voor je, ben eerlijk en probeer je aan te moedigen en te inspireren op onze ontmoeting. Als je voelt dat je in je leven zo’n periode bereikt waar je begeleiding nodig hebt of in je levenssituaties inzicht wilt krijgen nodig ik je van harte uit om met mij contact op te nemen.

Ik maak een verbinding met je ziel en zo zie ik je; je vorige levens en ook de invloed die het op je huidige leven heeft en eventuele toekomstige gebeurtenissen. Deze informaties krijg ik uit andere dimensies. Zo kan ik zien en voelen waar je mee bezig bent; in je ziel, in je gedachten, in je omgeving en van daaruit geef ik op maat gesneden advies.
(Als je meer over mij wilt weten, wie ik ben, wat mijn gaven zijn, hoe ik ben geworden wie ik nu ben, dan klik op www.dianagero.com)

Vertel zelf niet te veel…ik lees je en ik vertel jouw verhaal

☆ Diny Heegers

Alternatieve Geneeswijzen Paragnosten & Mediums
http://www.hetevenwicht.com/

Gecombineerd consult met vorig leven kaarten, numerologie en spiritueel advies.

Door je geboortedatum en heldervoelende inzichten zie ik de persoon die je nu bent. De vorig leven orakel kaarten geven inzicht in welke onafgemaakte zaken doorspelen in je huidige leven. Door deze te duiden kun je bepaalde onbewuste zaken in je bewustzijn krijgen. Zo kun je leren van je verleden en het loslaten.

 

☆ Dit Pracht

Spirituele producten
http://www.ditpracht.nl/

Decoratieve producten met een symbolische betekenis.

Dit Pracht heeft een uiteenlopende eigen collectie producten. Doordat we zelf ontwerpen en produceren kunnen we een collectie aanbieden die uniek en kwalitatief hoogwaardig is. De meeste producten zijn uit staal vervaardigd waarna afgewerkt in kleur. Onze collectie bestaat o.a. uit een wanddecoratie en staande objecten zoals flower of life, levensboom, hamsa hand, hamsa hand en diverse andere symbolen. Dus niet alleen prachtige decoratie, maar ook een bijzondere en mooie achterliggende betekenis, wat deze producten nog mooier maakt! De wanddecoratie en staande objecten worden gratis bij u thuis bezorgt.
Méér dan alleen woondecoratie, is dan ook een juiste omschrijving voor onze prachtige, eigenzinnige en unieke collectie.

☆ Edelstenenwinkel de Verrijking

Mineralen, sieraden en (edel)stenen
http://www.deverrijking.nu/

Zuiverste edelstenen – intentie groei in Bewustzijn en Zelfrealisatie – Therapeutische invalshoek.

De Verrijking is een Edelstenenwinkel met online shopping mogelijkheden.
Wij zijn uitgegroeid naar een Centrum voor Bewustzijn en Zelfrealisatie. Waarbij alles dat gedaan wordt aan workshops en product verkoop in teken staat van jouw groei in bewustzijn en steeds meer jouw werkelijke zelf te realiseren.

Vele van onze bezoekers, jong tot oud zijn hoogsensitief.

Online/offline coaching – kristalcoaching – energie werk – afgestemd advies is op dit moment actueel. Er worden normaliter diverse workshops georganiseerd dus onthoud dat ook voor later

Leonieke is van oorsprong verpleegkundige en werkt vanuit holistisch therapeutisch perspectief binnen De Verrijking.

Wij zijn actief op social media – facebook en instagram.
De winkel zit in het gezellige stadshart van Maassluis. Bekijk onze website voor actuele openingstijden of stuur onze een berichtje bij twijfel.

Lieve groeten
Leonieke en Cees Paalvast

De Verrijking.nu
Dr Kuyperkade 15zw Maassluis

☆ Edith Pieterson Hypnotherapeut en Coach

Paragnosten & Mediums
http://www.edithpieterson.nl/

Spirituele Coach, Hypnotherapie, SoulKey, DTI, Topconsulent, Online opleiding, De 4 Elementen. 

Ik ben Spirituele Coach, Master Hypnotherpeut, SoulKey Therapy® master en trainer, DTI (Deep Trance Indentification), ik ben een Topconsulent, ik geef de Online opleiding, De 4 Elementen en daarnaast doe ik nog heel veel op spiritueel gebied en begeleiding van cliënten. Ik heb een praktijk in Hulst, maar doe ook veel online.

Bij Topconsulenten.nl zit ik onder mijn eigen naam en boxnummer 647.

☆ EEN AANREIKING

Paragnosten & Mediums
http://www.eenaanreiking.nl/

Bewustwording. Levenscoach. Energetisch-Therapeut.

Ik help je om denken/voelen meer in balans te brengen. Als je leeft vanuit je hoofd, (denken) creëer je angst, en beperk je jezelf om te kijken wat je van situaties kunt maken. Zeker in de onzekere situatie waarin wij allemaal nu leven is het belangrijk om angst niet je leven te laten beheersen. Ik help je om te denken in mogelijkheden, niet in beperkingen. Blijven kijken naar wat wel kan geeft rust en vertrouwen. In jezelf geloven is vertrouwen op eigen gevoel. Ik breng je terug naar je innerlijke wijsheid, daarin schuilt de kracht waar je mee bent geboren. Denken is altijd voorbij voelen.

☆ Ellen Gille - bewustzijnscoach

Als bewustzijnscoach begeleid en train ik mensen om in hun eigen WETEN te gaan staan.

Met behulp van krachtige en simpele technieken begeleid ik mensen naar datgene wat zíj willen in hun leven.
De methode die ik gebruik is raar, apart, vreemd, bizar…. EN HET WERKT !!!
Wanneer ik vraag: ‘zou je een toverstaf willen hebben om alles abracadabra te kunnen veranderen?’ De meeste mensen zeggen: nou, als dat eens mogelijk zou kunnen zijn. Deze toverstaf heb ik en deel ik graag uit. Zodat iedereen het heft in eigen hand kan nemen. Kan veranderen wat ze belemmert om meer plezier, meer gemak te hebben op ELK gebied van het leven.

Het resultaat is dat ze bewust worden van hun capaciteiten, vertrouwen krijgen in zichzelf en in het leven, en bovenal MEER PLEZIER hebt.
En weet je waarom ik dit zo graag doe: ik ben gek genoeg om te weten dat ik levens c.q. de wereld kan veranderen.

☆ Ena-Forto opleiding en coaching - Heidi Middelburg

Alternatieve Geneeswijzen
www.ena-forto.nl

Online coaching, telefonische sessies en afstandsbehandelingen energetische dierentherapie.

Buiten fysieke sessies kun je ook bij me terecht voor online coaching, gewoon vanuit je eigen huis. Normaal gesproken zijn het trajecten van 10 keer maar ivm het corona virus zijn ook korte trajecten mogelijk. Daarnaast kun je ook kiezen voor een of meer telefonische sessies. Ik zal je daarbij ook tips geven welke vingers je kunt masseren om herstel te bevorderen. Afstandsbehandelingen met energie zijn ook een mogelijkheid. Ik doe dit bij mensen maar ook bij dieren als gecertificeerd energetisch dierentherapeut. Voor informatie over de online coaching en telefonische sessies ga naar www.ena-forto.nl en voor meer informatie over energetische dierentherapie ga naar www.heidimiddelburg.nl.

☆ Energetisch Centrum Daniël

Alternatieve Geneeswijzen Paragnosten & Mediums
http://www.daniel-ismael.nl

Energetische helingen op hoog niveau. Direct resultaat. Gratis nazorg. Betaalbaar voor iedereen.

Ik ben Daniël Dudink, niet beterwetend dan met energie bezig te zijn.

Mijn Gidsen zijn Joshua (nieuwe energie van Jezus de Christus) en Aartsengel Michaël. In onze praktijk werkt mijn energetisch hulphond Levi ook mee.

Mijn gaven zitten in mijn handen waaruit Christusenergie stroomt, mijn ogen zijn helend, in mijn adem zit kracht en ben helderziend, -wetend, -ruikend en medium in het goud-briljant.

Het voelt als mijn levenswerk om mensen weer in hun eigen kracht te zetten. En doe dit full-time in onze praktijk in Den Haag.

Benieuwd hoe we jou kunnen helpen? Neem dan nu contact op!

U kunt mij bereiken op het volgende telefoonnummer. +31 (0)6 1776 1766

☆ Engelenvrouw Marion Vollebergh

Paragnosten & Mediums
http://www.engelenvrouw.nl

Kosmische Healing en Reading.

Voor inzichten en Healing en bent u welkom om op de website te kijken bij het Christus Bewustzijn
Dit kan via Messenger of Skype
BEREIKBAAR via m.vollebergh of tel 073-6419021

☆ EsmeeZen Chakra-Reiki Healing & Energetische Stoelmassages

Alternatieve Geneeswijzen Holistisch Bewustzijn
http://www.facebook.com/EsmeeZen.nl
Reiki Healings op afstand. Alles is energie. Alles is één. Alles is in verbinding.

Helaas worden we in onze vrijheid beperkt… maar energie stroomt altijd.
Alles is energie. Alles is één. Alles staat in verbinding.

Laat ik me kort voorstellen. Ik heet Esmeralda en ben meervoudig Reiki Master. Chakra Healer. Lichaamsgerichte Coach.
Normaal sta ik op de beurs met energetische stoelmassage en chakra-reiki-healing, nu geef ik vanuit mijn praktijk, EsmeeZen, diverse energetische healings op afstand.

Tijdens het geven van een healing, wordt het verstoorde energieveld gereinigd, in balans gezet en geheeld. Het zet jouw levensenergie van binnenuit weer in beweging. Je ervaart innerlijke rust, ruimte in lichaam & geest en kan meer grip op de huidige situatie krijgen.

Een kleine greep uit de diverse healings, naast Usui Reiki en Kundalini Reiki, die ik op afstand stuur:
Chakra-Flush-healing milde reinigings-energie, waarbij geblokkeerde energieën energetisch worden gereinigd uit de chakra’s
Earth Blessing-healing verhogen van weerstand, energie & versterken van immuunsysteem
Leven vanuit je kracht-healing balancering en heling van persoonlijke kracht om terug gebracht te worden naar het hoogst mogelijke frequentie niveau

Diverse dierhealings zoals:
Phoenix light Reiki-healing Phoenix is een vogel van kracht, licht, vuur en succes. Ze verbrand om vanuit het as te stijgen… te stijgen om meer te worden. Stijgt naar nieuwe dimensies van vrede, vreugde en succes.
White dragon Reiki-healing reinigt je pad, verwijdert blokkades in je energieveld en beschermd tegen negatieve energieën

Stuur een mail naar EsmeeZen.info@gmail.com of app 06-40762085 en maak een afspraak voor een energetische healing die jij op dit moment nodig hebt.

BLIJF GEZOND & HOUD ELKAAR GEZOND

Warme groet,
Esmeralda

 

Energetische healings kunnen ondersteunen bij: Vermoeidheid, stress, lichamelijke klachten,
emotionele blokkades, verstoorde energiebalans, hooggevoeligheid, angsten, burn-out & depressie.

 

☆ Essie Rademakers

Kaart leggen/ Reading, Waar sta je nu, waar kom je vandaan, welke stappen dienen je nu !

Hallo lief mens,
Hoe gaat het nu met je ?
Kun je positief blijven in deze rare tijd of vindt je het zwaar en ben je soms gewoon het spoor bijster ?
Angstig misschien ? Is het je duidelijk hoe je deze tijd zo goed mogelijk door komt ?
Helderheid op je pad hebben, betekend dat je met focus dat kunt creëren dat passend is op jouw pad.
Waar jij positief en licht bij kunt blijven. Deze nieuwe tijd nodigt ons uit goed naar onszelf te luisteren.
Wat heeft deze tijd jouw te brengen ?
De kaarten kunnen je de helderheid en inspiratie brengen.
Zodat je die stappen kunt maken die jouw nu dienen.

Liefs Essie

☆ Fair Vision Businesses BV

Alternatieve Geneeswijzen Paragnosten & Mediums Spirituele producten
https://www.fair-vision.eu/nl

Fair Vision is een duurzame webshop én Holistisch platform, wij geven om een schone planeet!

Fair Vision is een duurzame en holistische webshop met meer dan 8000 ecologische, biologische en fairtrade producten, alternatieve diensten, workshops, coachsessies, therapieën en mens, dier en milieu gerichte acties. Bij ons vind je alleen producten die bijdragen aan een betere wereld, alles voor een duurzame lifestyle. Fair Vision is official distributeur van Enagic waterionisators.

Alles voor een duurzame lifestyle in één shop

Geef jij om een schone planeet en een gezond leven? Je kunt iets doen, iedereen kan iets doen. Iedere kentering begint bij slechts één of een paar mensen die beseffen dat het anders moet én kan!

Geplaatst door Fair Vision, jouw duurzame én holistische webshop op Donderdag 21 november 2019

☆ Francine Rasenberg

Persoonlijk consult via combinatie van kaartleggen, numerologie, astrologie, handlezen.

E-mail francrasenberg@ziggo.nl

Ttelefonisch bereikbaar 070-3502733 en.of 06 24257936

☆ Frans de Vries Klaver Bureau & Levensschool Nurlaila

Alternatieve Geneeswijzen Paragnosten & Mediums Spirituele producten
http://www.bureaunurlaila.nl/

Het geven van consulten bij Geestelijke, Lichamelijke, Familie, Relatie en Zakelijke problemen .

Frans de Vries Klaver is een man die zijn extreme overgevoeligheid gebruikt om in al zijn eenvoud de mensen via zijn Helderziendheid, Heldervoelendheid & Helderwetendheid duidelijk te maken dat wij hier op aarde leven en het hier op aarde moeten rooien.

Om zijn boodschap inzichtelijk en begrijpelijk te maken gebruikt hij zijn eigen ontwikkelde methode Zandlezen.
Ook werkt hij graag met foto’s en voorwerpen waarbij hij het Automatisch Schrift gebruikt om voor u de boodschap op papier te zetten van uw Dierbaren die nog leven of overleden zijn. Mensen zowel als Dieren.

Hij is zich er terdege van bewust dat alles wat hij zegt controleerbaar of voelbaar moet zijn. Zijn levensmotto is dan ook:“Noem stront stront dan weten wij tenminste waar we het over hebben”!.

U kunt ook bij hem terecht voor:
Levensvragen op het terrein van Geestelijke, Lichamelijke en Emotionele problemen

Advies en begeleiding bij problemen in de relatie, met het gezin (overgevoelige & Nieuwe Tijds Kinderen) en op zakelijk en financieel terrein

Begeleiding bij uw ontwikkeling als Therapeut

Verzorging van uw thuisavond, lezingen en voordrachten

Onderzoeken en reinigen van huizen ( entiteiten)

☆ Gemstonetrees Healing Trees

Mineralen, sieraden en (edel)stenen Spirituele producten
https://www.facebook.com/Gemstonetrees.be/

Unieke handgemaakte edelsteenkunst met een energetische werking.

Hartelijk welkom bij Gemstonetrees unieke edelsteenkunst.
Door jarenlange ervaring en feedback weten we nu dat we gestuurd worden in dit werk om als lichtwerkers deze mooie energieën aan jullie door te mogen geven. Onze creaties zijn gemaakt om in huis de energie positief te veranderen, kies daarom op gevoel want het is jou eigen intuïtie die aangeeft welke energie je precies nodig hebt.
Ze worden ook in opdracht gemaakt vanaf 50 euro en zijn van degelijke kwaliteit waar je de rest van je leven plezier van zult hebben.
Like onze facebook pagina om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwe creaties of stuur een pb voor vragen.
Team Gemstonetrees.

 

☆ GerritPrinsMedium

Spiritueel advies, foto lezen, automatisch schrift.

Sinds 2007 ben ik actief op diverse beurzen als medium, via automatisch schrift maak ik contact met gidsen, lees foto’s en geef spiritueel advies. Paranormaal alternatief is de beurs waar ik met veel plezier actief ben.

☆ Gissy - Let you soul move your body

Diversen Spirituele producten
http://www.gissy.nl/

Ik combineer yoga en reiki om jou te coachen op je levenspad.

Reiki op afstand:
Na een kort telefonisch gesprek (met of zonder beeld) waarin we kennis met elkaar maken geef ik je een reiki behandeling op afstand. Hierin kan ik specifiek ingaan op je hulpvraag en wensen.
Gepersonaliseerde Yoga serie:
Hoe zou het zijn om in verbinding te zijn met je eigen lichaam?
Hoe zou het zijn om in contact te komen met je kern?
En, hoe zou het zijn om aan te kunnen voelen wat je nodig hebt?
Dit is wat een gepersonaliseerde yoga serie voor jou kan doen!
Nieuwsgierig? Neem contact met mij op.
Yoga & Reiki:
Landen in je lichaam dankzij Yoga en daarna de Reiki voelen stromen. Dit is wat ik aanbied in deze unieke combinatie van kunsten. In een één op één sessie laat ik je door middel van Yoga houdingen de stilte opzoeken in jezelf. Je maakt contact met je adem en met je kern; hierdoor ben je in staat om volledig tot rust te komen en te ontspannen. Vervolgens geef ik je Reiki energie.

☆ Golden Light Flow

Golden Light Flow biedt kaartlezingen en reading aan om bewustzijn te verruimen.

Hallo, mijn naam is Bo. Spiritualiteit en bewustzijn maken een groot deel uit van mijn leven. ik hoop jou te mogen begeleiden en ondersteunen in jouw leven. Om inzichten en heling te mogen geven die jou dichterbij de liefde voor jezelf en het leven mogen brengen. Aan de hand van mijn kaarten en intuïtieve gaven kan ik jouw inzichten meegeven die helpen om dichterbij jezelf te komen en jouw essentie. Ook biedt ik coachingssessies aan waarbij ik jou kan ondersteunen in jouw helingsproces en persoonlijke groei. Gezamenlijk creëren wij een nieuwe werkelijkheid waarin liefde centraal staat en wij ons realiseren dat wij de Creator zijn van onze eigen werkelijkheid.

☆ Greet Gaatske Kuijper

Medium Paragnost.

Ben een medium met 35 jaar ervaring graag help ik je , met je vragen of werk liefde angst paniekaanvallen ik geef ook een healing op afstand. Geen vraag is mij te gek. Wil u graag coachen . Ben helder voelend ruikend . Heb al veel mensen mogen helpen. In licht en liefde . Ik hoor U Graag

☆ Happylisz

Spirituele producten
http://www.happylisz.nl/

Producten zoals orgonites, geurkaarsen met edelsteen, waxmelts en thee, handgemaakt met liefde.

Happylisz, gevormd door Melissa en Anthony, is in de basis een webshop, met een fysieke uitbreiding op beurzen en markten.

Melissa heeft een enorme liefde en passie voor orgonites en edelstenen, maar eigenlijk vooral voor het helpen van mensen. Iets dat mooi tot uiting komt bij het maken van, bijvoorbeeld, orgonites op persoonlijke afstemming. Ze is een enorme bron van creativiteit die, gelukkig, nog lang niet is uitgeput en mooi tot recht komt in de producten die ze met de hand maakt.

Anthony heeft een voorliefde voor geuren, kleuren en licht. En stiekem ook voor kruiden en thee. Zijn creativiteit komt o.a tot uiting in de kaarsen die Happylisz zelf maakt. Kaarsen die altijd een edelsteen bevatten. Er zijn geurkaarsen met kruidige topping, met verstopte edelsteen, voor de sterrenbeelden en ook voor de jaarfeesten. Een bonte verzameling van geuren en kleuren.

Kortom, Happylisz hoopt een beetje vrolijkheid, liefde, creativiteit en licht in de wereld te mogen verspreiden.

☆ Heketa

Paragnosten & Mediums Spirituele producten
http://www.facebook.com/heketa.nl

~ Tools voor Moderne Hekserij & Praktische Spiritualiteit ~ ~Tarot en Oracle Readings via chat ~

Lieve bezoekers! Welkom bij de Online Kraam van Heketa.

Op de kraam :
Alle items die je hier aan zal treffen zijn zorgvuldig uitgezocht, hand gemaakt, one of a kind vondsten of als je zal willen Custom made speciaal voor jou.

Ik ben Ann, en Heketa is gespecializeerd in unieke items mbt no- noncence moderne hekserij en spiritualiteit.

~ Ben je al een ingewijde heks? Of ben nu pas begonnen aan je spirituele pad? Of voel je je gewoon aangetrokken tot magie en je weet niet waarom? I Got You! Iedereen kan iets leuks vinden bij Heketa. Graag help ik je verder op je magishe pad met de juiste tools en informatie.

Of Zoek je eerder een Medium?
Je kan ook aan mijn tafel aanschuiven voor een TAROT of ORACLE reading. Van 1 tot en met 10 of meer kaarten. Ik neem graag de tijd voor je via Whatsapp of FB Chat om alle vragen zo goed mogelijk voor je te beantwoorden. Pak een glas thee, en wij gaan samen kijken wat de kaarten voor je door mogen geven.

Zie je zo!
Ann

www.facebook.com/heketa.nl & www.etsy.com/shop/HeketaNL

☆ Heks & Autist Enzo

Kruidenzakjes, Boeken, Stenen, Kaartleggingen, Chakra Reinigingen, Mentorschap en Tips en Tricks.

Hoi ik ben Lucy van Heks & Autist Enzo, al heel vroeg wist ik dat ik Autisme had (PDD-NOS) daardoor wist ik niet hoe ik moest omgaan met prikkels en energieën om mij heen. Op mijn twaalfde kwam ik in aanmerking met hekserij en rituelen. Hierdoor wist ik snel wat mij rust gaf en wat mijn roeping zal zijn.

In 2019 was het zover; ik begon een Facebook, Instagram, Facebook Groep, Blog en een Etsy sinds kort mag ik mijzelf een ondernemer noemen. Ik begeleid mensen op hun spirituele pad met autisme of zonder. Ook geef ik sessies voor mensen met autisme dat deel te accepteren en hoe ermee om te gaan op een spirituele wijze.

Dit weekend zal ik tips en trucjes vertellen hoe je van je zelf kan gaan houden, accepteren en hoe jij je pad kan bewandelen. Ook geef ik Kaartleggingen en trek ik een advies kaart

Intresse in mij of mijn blog?
heks.autistenzo@gmail.com
https://m.facebook.com/heksenautistenzo/
https://heksenautistenzo.home.blog/

☆ Henna Psychic Medium

Medium , tarot/kaart leggen ,Facetime consulten

Hallo lieve mensen , ik ben Henna en ben Psychic Medium van C11 tarotiste , kaartleggen , huis-kruis , toekomst , Coaching , reiki.
in deze rare tijden ben ik zeker bereikbaar voor Facetime consulten of een belletje.
lieve groet Henna Sliphorst

☆ Het Maria Winkeltje "Het Hart" GvH

Alternatieve Geneeswijzen Spirituele producten
http://www.hetmariawinkeltje.nl/

Het Maria Winkeltje is een Katholieke en spirituele Winkel in Rotterdam-Zuid en Webshop.

De webshop geeft een goede impressie van de prachtige producten die we in ons assortiment hebben. Ook geven we telefonisch uitleg als U vragen heeft. We geven goed advies in huisreiniging of om bepaalde situaties kan oplossen door het gebruik van gebed, wierook en kaarsen. Ook geven we via skype consults. U kunt ons bereiken op 010-4847588

☆ Het zit in mij

Paranormaal Healer volgens de pranic healing methode. Healing van chakra’s, stress, blokkades e.d.

Pranic healing is een uiterst effectieve manier van healen, waarbij geen fysieke aanraking nodig is. Het maakt gebruik van prana – levensenergie – om het energieveld van het lichaam in balans te brengen. Deze onzichtbare levensenergie herstelt het evenwicht in het lichaam en zorgt voor vitaliteit. Het is gebaseerd op het principe dat het lichaam een zelf-herstellend vermogen heeft. Dit genezingsproces kan worden versneld door het verhogen van de levensenergie in het systeem, levensenergie die altijd beschikbaar is vanuit de zon, lucht en grond en gebruikt kan worden ter verbetering van fysieke en emotionele klachten.

 

☆ House of Formlab

Holistisch Bewustzijn Mineralen, sieraden en (edel)stenen Spirituele consulten Spirituele producten
https://houseofformlab.com/
Bijzondere Tarot & Orakel kaarten, met zorg geselecteerde helende edelstenen en spirituele producten
House of Formlab is het geesteskind van Tarot Slinger en Witchy Mama, Nicole (ook bekend als Madame Formtastica)
Het is mijn missie om magie en mystiek voor iedereen bereikbaar te maken.Op houseofformlab.com vindt je een bijzondere samengestelde collectie Tarot & Oracle Decks van onafhankelijke creatieve makers.
Duurzaam geproduceerde spirituele benodigdheden zoals Palo Santo, Salie en handgerolde wierook. En een zorgvuldig geselecteerde selectie unieke kristallen met uitgebreidde uitleg.

Uiteindelijk heeft iedereen een beetje magie nodig in zijn leven!
Mme. Formtastica

☆ Ineke van der Valk, Kleurcoach

Alternatieve Geneeswijzen
http://www.inekevandervalk.nl/

Online coaching, telefonische sessies en afstandsbehandelingen.

Behalve voor fysieke sessies, kun je bij mij ook terecht voor online coaching, gewoon vanuit je huis. In het gesprek bespreken we je vraag en kan er een behandeling op afstand gedaan worden. Dit zijn behandelingen met kleur en/of energie.
Mocht je zelf een vingerlabyrint hebben, dan kan deze ook ingezet worden bij een behandeling op afstand.
Voor meer informatie ga je naar https://kleuren.inekevandervalk.nl

☆ Isabelle Duchene

Alternatieve Geneeswijzen Paragnosten & Mediums Spirituele consulten
http://www.isabelleduchene.com/

Spirituele consulting, rouwverwerking, helderziend advies, Brits mediumschap, energetisch life coach

Isabelle geeft lezingen en voordrachten, en privé consulten, om samen met jou naar jouw mogelijkheden te kijken met jouw potentieel, en samen met de spirituele wereld, wat nodig is op dit moment om je verder te helpen, inzicht te geven, en te ondersteunen. Spiritueel en niet spiritueel, mediumschap als mogelijkheid in ondersteuning bij palliatieve zorgen, rouwverwerking en hulp bij mensen die stemmen horen en hoog gevoelig zijn. Vaak is onbekend onbemind en zijn er vooroordelen ivm contact met het hiernamaals. Maar we leven nu en ook onze leefwereld hier is ook zo belangrijk. Dit wordt vergeten,
Isabelle geeft advies en kijkt waar je verborgen talenten liggen, in jouw toekomst en maakt de verbinding met het nu.
Ze geeft boodschappen van dierbaren en ze geeft les in het buitenland,Isabelle doet consulten online en in Antwerpen. Engels en nederlands mogelijk. Trance mediumschap en trainingen in de nabije toekomst. Opleiding Arthur Findlay College en geeft op uitnodiging daar les.

☆ Jalla Stones, sieraden en edelstenen

Mineralen, sieraden en (edel)stenen
https://www.jalla-stones.nl/

Jalla Stones voor edelstenen, mineralen en sieraden met edelstenen.

Edelstenen groothandel voor cabochon en facet geslepen edelstenen. Losse stenen per stuk te koop. Edelstenen om zelf Sieraden te maken. Sieraden met Zilver en Edelstenen, Echte Pashmina Shawls uit India, Zijden Sjaals en Accessoires uit India.
Groothandel voor juwelier, goudsmid en zilversmid; detaillist én particuliere verkoop.
Grote collectie Armbanden,Ringen, Oorbellen, Hangertjes, Kettingen, Statues, Beelden, Bollen, Knuffelstenen, Crewel, Batik, Fancy Sieraden, Tasjes, Doosjes, Tapijten, Kleden en Kussenhoesjes.
Gifts en kado’s te koop in onze webwinkel
Met grote keuze, topkwaliteit en goede service.
Alle artikelen zijn in India met veel plezier en zorg door ons uitgekozen.
Neem een kijkje in onze webwinkel en laat u verrassen!

☆ James Roy Beumer

Ik doe pendelen, o.a. over relaties, werk, levensvragen, stenen wat past bij jou, en nog veel meer.

Mijn naam is James Beumer, ik ben begonnen bij Paravisie en doe dit al ruim 38 jaar met veel plezier en ik neem altijd alle tijd voor de mensen.

 

☆ Jan C. van der Heide

Alternatieve Geneeswijzen Paragnosten & Mediums
http://www.jancvanderheide.com/
kijk op mijn website www.jancvanderheide.com gratis download: Ontspan met Jan.
In quarantaine? Vele berichten heb ik ontvangen van mensen die door het virus al of niet vrijwillig in hun huis zitten opgesloten. Bij menigeen geeft het grote spanningen, stress-/ paniek- en angstgevoelens. Anderen voelen zich gewoon niet prettig omdat ze niet naar buiten kunnen. Of maken zich overigens heel begrijpelijk grote zorgen. Als (hypno)therapeut geef ik als bijdrage in de coronaperiode gratis mijn download ‘Ontspan met Jan’ weg. Relax, mediteren of ontspannen helpt in stressvolle tijden! In de loop der jaren hebben al duizenden mensen mijn cd/ ontspandownload regelmatig beluisterd en ik krijg er goede berichten van. Sommigen gebruiken hem dagelijks en zelfs als slaapmiddel…

Stuur mailtje naar: jancvanderheide@gmail.com: ‘Graag wil ik gratis de download Ontspan met Jan… ontvangen’. En het ontspannend cadeautje gaat meteen naar u onderweg… Veel sterkte, kracht toegewenst, samen redden we het! De wereld gaat misschien op slot maar ons hart niet.

En mocht iemand een telefonisch consult willen, bel, whatsapp, sms, mail… 06-25076116/ jancvanderheide@gmail.com

Hartelijke groeten, Jan

☆ Jessica de Bont

Maak kennis met Jessica de Bont: medium, gold reiki master en spiritueel hulpverlener.

De Paranormale wereld is voor haar niet onbekend. In haar jongere jaren kwam zij al in contact met haar gids, zodat zij uiteindelijk mensen kan helpen en inzichten kan geven. Nieuwsgierig? Neem een kijkje op haar website!

Door een appje te sturen naar 06 3722 8678 voor een telefonisch consult of een mailtje sturen naar jessica@engelenhealing.com

Dan zal ze zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Kijk hier voor een Zaalreading van Jessica: https://www.facebook.com/engelenhealing/videos/1891895454452793/

☆ JoskesWinkel

Spirituele producten
www.joskeswinkel.nl

We verkopen kaartendecks, boeken, Angel-Touch producten, encaustic materialen (bijenwas producten).

Het is mogelijk om een afspraak te maken voor een telefonisch consult of een 1 op 1 consult bij ons in de winkel.
Er is een aparte ruimte om consulten te geven.

We verkopen kaartendecks, boeken, Angel-Touch producten, encaustic (bijenwas) materialen, mooie ansichtkaarten.
Wierook en wierookhouders, salie, sfeerlichten en lampen. Dromenvangers, Star lights, zoutlampen. Er is teveel om op te noemen.

Neem een kijkje op: www.joskeswinkel.nl

☆ Karin Mastenbroek

Lenormand kaarten leggen met heldere waarnemingen
Ik ben medium en krijg heldere waarnemingen door en gebruik daarbij de Lenormand kaarten.

☆ Karma & Reïncarnatiespecialist Desirée G.E. van Toor

Alternatieve Geneeswijzen Paragnosten & Mediums
http://www.paraholon.nl/

Online consulten, Karma & Reïncarnatiespecialist Desirée G.E. van Toor.

U kunt bij mij uit diverse disciplines kiezen; Tarot, Astrologie, Kabbalistische Numerologie, dromenanalyse, contact met overledenen,
Helderziende waarnemingen vanuit dit leven en vorige levens.

☆ Karma Healing Shop

Mineralen, sieraden en (edel)stenen
http://www.karmajewelry.be

Healing jewelry hand made, custom made, and healing minerals at the best prices.

We do healing jewelry at your request, with your healing stones for a comfortable price, with top quality products.
Our pages are :
https://m.facebook.com/karmahealingjewelry/
https://m.facebook.com/KARMAEXCLUSIVEJEWELRY/
https://www.etsy.com/shop/karma healing shop

Thank you.
Enjoy.
Ricardo karma

☆ Lesley Sandford

Paragnosten & Mediums
http://www.lesleysandford.nl/

Paragnost, Medium, Spiritueel coach, Trance- medium, healer, docent.

Een ervaren medium, integer persoon met grote helderheid. Samen met haar gidsen begeleidt ze jou op je pad, daar waar je het even niet weet of waar je ondersteuning bij zoekt. Vaak wordt bij een sessie een Trance-schrijven gegeven, je gidsen schrijven jou een brief, waarin ze je vertellen wat ze belangrijk voor je vinden op dit moment. Je kunt alles vragen, maar we mogen geen medische uitspraken doen . Wel mag er een healing gegeven worden. Ook zijn vragen welkom over je spirituele ontwikkeling. Daarin begeleid ik je graag. Voel je welkom.

Alle consulten kunnen gemakkelijk  telefonisch kunnen plaatsvinden. Helderziendheid kent geen afstand . Het is een kwestie van energie.

Zie website over cursussen, meditatie avonden, retraite weekenden en nog meer.

☆ LG Roos Art Products

Diversen Mineralen, sieraden en (edel)stenen
http://www.lgroosartproducts.com/

Mooie spirituele stenen, engelen, schalen en andere kunstproducten.

LG Roos Art Products staat voor creativiteit en kwaliteit. Wij brengen allerlei geometrische vormen en mandala patronen aan op diverse voorwerpen en voorzien deze van prachtige kleuren. Het werk kan getypeerd worden als “dot art”, pointillisme en sacred geometry, maar is vooral uniek en met liefde gemaakt. Voorbeelden van producten die we maken zijn mandalastenen, schalen, draaiplateaus, maar ook op (bijzet)tafeltjes of sieraden, zoals oorbellen en hangers brengen wij onze kleurrijke patronen aan.
We gebruiken uitsluitend materialen van hoogwaardige kwaliteit.
Alle vormen worden met de hand aangebracht en met lak of een harde epoxyhars ter bescherming afgewerkt, zodat u nog jaren kunt genieten van de vele kleuren en patronen die met liefde en creativiteit zijn aangebracht.

Laeti en Gerbrand Roos

☆ Lichtgidsen Intuïtieve Coaching en Engelenboodschappen

Diversen Paragnosten & Mediums Spirituele producten
http://www.lichtgidsen.nl/

Ik bied intuïtieve coaching en engelenreadingen. Ik heb een helende boodschap voor je!

Hallo lief mens, voel je welkom! Ik bied intuïtieve coaching en engelenreadingen. Mag ik je helpen jezelf terug te vinden?

Ik geef positieve inzichten en vertel je wat jij vergeten bent. Ik verheug me er op om de kans te krijgen mijn inzichten over jouw talenten,
over jouw persoon, over jouw levensplan met je te delen. Ik heb een helende boodschap voor je!

Dit is wat ik onder andere doe:
* Individuele Coaching met behulp van Engelen Symbolen; Ontvang jouw bericht van de Engelen, zodat jij je licht weer terug vindt.
* Individuele coaching bij rouw en verlies; Wanneer rouw en verdriet sterker zijn, dan het terugvinden van de blijdschap!

Positiviteit, helderheid, inzichten, troost en steun
Begin vandaag nog met de beste versie van jezelf te maken en laat mij jou daarbij helpen.

Mocht je vragen hebben, aanvullende informatie of wil je een afspraak maken?
Laat het dan gerust weten door te WhatsAppen naar 06-30634924.

☆ LichtWesen Nederland

Liefdevolle ondersteuning: Engelen energie producten voor alle mogelijke en onmogelijke situaties.

Engelen, wie kent ze niet? Zij zijn het ‘bewijs’ dat als je iets niet kan zien, het toch werkt.
Sinds 1995 maakt LichtWesen liefdevolle ondersteuning met Engelen-energie, experts in pure en zuivere energie. Wanneer je in aanraking komt met de energie van een Engel maakt je hart een sprongetje, ze helpen je leven lichter te maken en verlagen de drempel voor de dingen die je als moeilijk of lastig ervaart. Op een krachtige en tegelijkertijd subtiele manier helpen onze producten bij je spirituele reis en je Bewust-Zijns Ontwikkeling. Door de vele gebruikstoepassingen van tinctuur of kristal tot Engel of sieraad – is er voor elke situatie de juiste ondersteuning.
Bijzonder en nieuw is onze laagdrempelige Begeleidingsmethode: BABZ ~ Bouwen Aan Bewust Zijn. Met BABZ zet je in een jaar echte en meetbare stappen door continue ondersteuning van begeleiding en engelentincturen.
Ben je er klaar voor om uit de achtbaan van 2020 te stappen en voor harmonie en balans te kiezen?

☆ Liesbethvandijk

U kunt een telefoontje doen naar mij of een mailtje als u uw hart wilt luchten.

Wilt u uw hart luchten of een kijkje in de toekomst zien bel mij via een mailtje.

☆ Light Wings of Love - Carola

Medium, contact overledenen, spiritueel coach, hsp coaching en begeleiding.

Hallo lieve jij,
Ik ben Carola, 35 jaar en moeder van 2 nieuwetijds/hsp kinderen.
Ik ben geboren met een gave en gekomen met een liefdevolle missie.
Zoveel mogelijk mensen helpen in het bewustZIJN.
Ik zag als meisje al kleurtjes, ik sprak met zielen en doorzag veel.
Door mijn levenspad liep ik vaak tegen muren op, ik kon (toen) nergens de juiste specifieke hulp vinden. Daarom ben ik mijn praktijk gestart, om deze speciale hulp aan te bieden.Dus wil jij graag een reading om antwoorden te krijgen voor jezelf?
Wil jij graag contact met een overleden dierbare?
Zou jij graag een tarot legging willen ontvangen?
Of wil jij graag een coaching gesprek om als gevoelig mens deze bijzondere tijd door te komen?Ik help je er met liefde bij.
Ik zal oprecht, liefdevol en eerlijk je adviseren of je vragen beantwoorden.
Ook help ik je graag wanneer je advies wilt in het ontwikkelen van je paranormale talenten.

Afspraak kan dmv videobellen of app;
Mail; light-wingsoflove@hotmail.com

Liefs Carola

☆ Linda Ista

Paragnosten & Mediums Spirituele consulten
http://www.lindaista.nl

Beantwoorden alle vragen en contact met overledenen, ervaringsdeskundige autisme

Medium/paragnoste geef cursussen spirituele ontwikkeling, meditatie. Beantwoord al uw levensvragen. Verder het begeleiden van kinderen met autisme en hun ouders/begeleiders. Organiseren van spirituele weekenden. Ook te boeken voor zalen en groepsbijeenkomsten, Ook bij u thuis.
Ook telefonische consulten zijn mogelijk.
Alles is te vinden op mijn website www.lindaista.nl

☆ Lisa, Praktijk voor totale gezondheid

Alternatieve Geneeswijzen Spirituele producten
L1
http://www.lisapraktijk.nl/

Gezonde balans d.m.v. creatieve therapie, coaching, voeding therapie, spirituele kunst, treereading

Ik ben paramedisch natuurgeneeskundig therapeut aangesloten bij beroepsvereniging B.A.T.C. en werk met de disciplines creatieve therapie, wandelcoaching, ervaringsdeskundigheid, voedingsdeskundigheid inclusief orthomoleculaire voedingsadvisering en sportvoeding deskundigheid en geloof in de holistische benadering van complicaties en problemen waarbij ik geloof dat het belangrijker is mensen te ondersteunen in het vinden van hun eigen kracht dan kant en klare oplossingen aan te dragen. Daar waar nodig l, als men niet anders kan zien dan men doet, zal ik dingen aandragen die tot een oplossing kunnen leiden en altijd met respect voor de aanvrager. Energetische liefde is nu in deze moeilijke tijd belangrijker dan ooit en die wil ik graag uitdragen!

☆ Little Buddha

Diversen Spirituele producten
http://www.littlebuddha.nl/

Verkoop van prachtige bijzondere voorwerpen uit Tibet en Nepal.

Omschrijf jezelf/jouw producten: Little Buddha is al jaren actief op het gebied van Tibetaanse artikelen en importeert al haar producten zelf uit Tibet en Nepal. Alle voorwerpen worden rechtstreeks ingekocht bij de plaatselijke bevolking tegen een 100% eerlijke prijs.

U vindt bij ons een zeer uitgebreid assortiment in meditatieve en dagelijkse voorwerpen zoals specifieke antieke meubelstukken, zuivere Tibetaanse wierook, bijzondere mala’s, oude en nieuwe klankschalen, chakra klankschaaltjes tot prachtige meditatieomslagdoeken en sjaals en aparte Tibetaanse sieraden.
Bent u nieuwsgierig geworden? Kijk op onze site www.littlebuddha.nl

☆ Maanmagie

Alternatieve Geneeswijzen Paragnosten & Mediums
http://www.maanmagie.com

Ik leef en werk met de Maan en ik help voornamelijk vrouwen door veranderingsprocessen met de maan.

Ik geef readingen met mijn eigen deck Maanmagische Orakelkaarten. Readingen met 3 kaarten voor 15 euro, 5 kaarten voor 20 euro en 8 kaarten voor 25 euro.

https://www.facebook.com/lunaranatuurlijkkrachtig/

☆ Manita Everaers Energetix SWS

Mineralen, sieraden en (edel)stenen
http://www.energetix4you.online/

Energetix magneetsieraden: een streling voor het oog en een heling voor het lichaam!

Energetix magneetsieraden zijn exclusieve moderne lifestyle sieraden die iets meer zijn dan een gewoon mooi sprankelend sieraad en geven meer balans en energie, minder stress en verlichting van pijn.

De magnetische sieraden van Energetix bevorderen de doorbloeding en hebben een stimulerend en een regulerend effect op de doorstroming van het bloed. De magneetkracht wordt als positief ervaren door veel mensen doordat het sieraad met positief effect gedragen kan worden tegen uiteenlopende klachten. Mijn webshop: www.ManitaEveraersSWS.energetix.tv

Op toevallige wijze ben ik in aanraking gekomen met Energetix magneetsieraden en omdat ik zorgen en verdriet had en niet goed in mijn vel zat, ben ik ze meteen gaan dragen. Al heel snel voelde ik me echt stukken beter. Zo goed zelfs, dat ik zelfstandig Energetix zakenpartner geworden ben om ook andere mensen en dieren te kunnen helpen aan een schitterend sieraad dat een betere gezondheid, zowel lichamelijk als geestelijk, teweeg kan brengen.

 

☆ Margaretha Gieles

Helderziende waarnemingen, contact met overledenen, chakrakleurdiagnostiek.

Al op jonge leeftijd kwam ik in aanraking met de paranormale wereld en zag overledenen. Wist niet wat ik ermee moest. Na veel omzwervingen ben ik in 1997 een praktijk gestart als magnetiseur en medium. Eind jaren negentig is een geheel nieuwe manier van diagnosticeren aan mij ‘doorgegeven’. De methode heb ik genoemd Chakrakleurdiagnostiek (CKD). Met de CKD is het mogelijk razendsnel inzichten in jezelf en/ of anderen te krijgen. Meerdere boeken heb ik erover geschreven en in september verschijnt een handig kaartspel. In binnen- en buitenland verzorg ik lezingen, cursussen en workshops. Verder geef ik paranormale avonden voor de zaal en ( telefonische-) consulten. Over mijn contact met overledenen schreef ik ook meerdere boeken, o.a. Onverwacht bezoek, channelingen met Pim Fortuyn en Theo van Gogh. Een aanrader om in deze tijd te lezen!
Wil je graag inzicht in heden en verleden? Je bent welkom voor een telefonisch consult.! Bel voor een afspraak 0630658617. Wie weet tot snel!

☆ Maria Elshout matronae.com

Paragnosten & Mediums
https://www.matronae.com/

Iedere medium sessie is een combinatie van diverse kunsten, altijd afgestemd op uw vraag

Het universum, moeder aarde en de verbinding met de spirits van mijn (onze) voorouders blijven mij inspireren
Ik werk solitair, eclectisch, maar er is een mooie connectie ontstaan met vele gelijkgestemde mensen wereldwijd,
zij gaven ze mij de moed om te ont…dekken, bewonderen en verwonderen….. om in Nederland en daarbuiten mijn passie en ervaring in de diverse kunsten te delen.
Tarot, Readings, Qigong
GEDURENDE DE CORONA SOCIAL DISTANCING
MEERDERE GRATIS ONLINE TE VOLGEN QIGONG TRAININGEN
VOORLOPIG IEDERE DAG OM 11:00 uur en 19:30 uur
TE VOLGEN VIA MIJN FACEBOOK PAGINA
JE HOEFT JE NIET AAN TE MELDEN
IEDEREEN KAN EN MAG MEEDOEN
KLIK DAARVOOR HIER:
>>>>> https://www.facebook.com/matronae.rotterdam/
DE UITZENDINGEN BEGINNEN VANZELF OP AANGEGEVEN TIJD

☆ Marjon Engelen

Alternatieve Geneeswijzen
http://www.praktijk-maya.nl/

Healing, chakra healing, spirituele openingen en upgrades, alles op afstand te doen, zéér krachtig!

Ik werk met Universal White Time Healing, Board of Knowledge en Board of Angels aan jouw bewustwording en transformatie. Op afstand kan ik je een healing, een chakra healing en/of openingen en upgrades geven, zodat jij deze periode makkelijker doorkomt, beter begrijpt, je minder angstig zult voelen, je zelfvertrouwen kunt vasthouden of vergroten, meer (diepe) ontspanning kunt ervaren, beter om kunt gaan met de veranderende tijden enz. Kijk voor meer informatie op mijn website, www.praktijk-maya.nl.

Wil je een afspraak maken, mail dan naar info@praktijk-maya.nl of bel me op 06-10391446 na 18.00 uur.

☆ Massagepraktijk de Regenboog

Alternatieve Geneeswijzen
http://www.praktijkderegenboog.nl/

Voetreflexmassage, Nek-schouder en/of rugmassage, Stoelmassage, Sportmassage, Aromatherapie.

Massagecursussen en behandelingen. In verband met het huidige Coronavirus de komende weken niet beschikbaar. Vanaf 1 juni hopen we dat u weer terecht kan. U kan nog wel in onze reformdrogisterij terecht voor alle producten zoals boeken, olien, massagetafels etc. We hebben een flink aantal massagetafels en andere praktijkbenodigdheden nu te koop voor iedereen.

☆ Medium Antoinette Soer, Regressietherapeute dmv Gidsen.

Alternatieve Geneeswijzen Paragnosten & Mediums
http://www.facebook.com/antoinette.soer

Readingen, kaartleggen, foto lezen en contact met overledenen.

Medium Antoinette Soer. Regressie dmv Gidsen. Voor deze digitale beurs readingen, fotolezen kaartleggen en contact met overledenen.

Bereikbaar via banso@ziggo.nl

tel 0643278178

☆ Medium Bert Back

Alternatieve Geneeswijzen Holistisch Bewustzijn Paragnosten & Mediums Spirituele consulten
http://www.bertback.nl/
Ik ben Eclectisch Therapeut, Medium, Healer, Reikimaster, Bewustwordingscoach en Soul Counseller.

Tijdens consulten wordt ik als eerste gestuurd naar datgene wat voor jou belangrijk is op dit moment omdat dit dus invloed heeft op alles wat er in jouw leven speelt. Verder kan ik je van daaruit uitleg geven waarom het gebeurt, wat je ermee kunt doen, en ook nog hoe je situaties kunt veranderen zodat jij weer lekkerder en beter in je vel gaat zitten en met nieuwe positieve energie verder kunt met jouw leven. Ik kan je als Eclectisch Therapeut ook nog eens helpen met het veranderproces d.m.v. speciaal op jouw situatie aangepaste behandelingen/sessies.

Ik krijg hulp vanuit de Kosmische wereld via mijn Gids Elianne en het Engelen-, Aartsengelen- en Serafijnenrijk.

De afgelopen jaren komen steeds meer mensen in hun bewustwordingsproces en ervaren hele bijzondere verbindingen, Zielsverbindingen. Als je hiermee te maken krijgt is het heel erg belangrijk dat er een hele goede duidelijke uitleg aan gegeven wordt omdat er veel vanaf hangt. Ook hiervoor kun je een afspraak maken.

☆ Medium Deb-Byspirit

Paragnosten & Mediums

Medium, Tarotiste, foto lezen, healen.

U kunt bij mij terecht voor antwoorden op uw vragen of inzichten in bepaalde situaties dit doen we via het trekken van de tarot kaarten en via een telefonisch consult zodat u de antwoorden krijgt. U kunt mij bereiken via debbyschutter@gmail.com of telefoonnummer 0629492724

☆ Medium Eva Slootemaker

Paragnosten & Mediums
http://www.evaslootemaker.nl/

Kaart leggen, foto’s lezen Contact met overledenen.

Mijn naam is Eva Slootemaker en ik ben medium, paragnost met helderwetend , heldervoelend, en helderhorend, gaven.

Ook kan ik contact leggen met overleden dierbaren en pak ik energie op van mensen aan de hand van een foto-reading, dit kan zowel van levenden als overledenen zijn.

Door mijn gaven te gebruiken in combinatie met het leggen van de tarotkaarten zal ik je een zo eerlijk en duidelijk mogelijk antwoord geven op de vragen waar jij graag een antwoord op wilt hebben Het kan ook met Telefonice consulten { na afspraak }

☆ Medium Jessy Groenewoud

Paragnosten & Mediums Spirituele consulten
http://www.Mediumjessy.com
Medium/paragnost/tarot.
Ik geef 2 soorten readings, namelijk levensreadings, en contact met Spirit. Vaak gaan deze readings door elkaar heen en vertel ik jou exact wat je nodig hebt op dit moment.

Wanneer ik begin met jouw reading wil ik het liefste zo min mogelijk informatie ontvangen. De readings die ik geef zijn levensreadings, waarbij de focus ligt op jouw persoonlijke levenspad, en gaat over je cariere, financien, relaties en meer. Ik richt me hierbij op je leven in het verleden, heden, en toekomst.Tevens communiceer ik met overleden geliefden, geef ik bewijzen dat Spirit nog steeds aanwezig is en dat je geliefden nog steeds om je heen zijn. Ik geef je een kans om een connectie met ze te leggen en boodschappen door te geven.

☆ Medium Mark Pinta

Paragnosten & Mediums
http://www.markpinta.nl/

Ik geef healingen,readingen,coaching,fotolezen en werk ook op afstand via Whatsapp of skype.

Ik ben Mark Pinta,heb al vele jaren een praktijk in Gendt bij Nijmegen.
Ik ben er voor spiri kameravonden en zaalavonden. Reading(evt kaartlegging)healing en coaching .ook fotolezen en meditatieavonden.

Ook via Facebook: Mediummarkpinta

☆ Medium Omata Tutini

Paragnosten & Mediums
http://www.alohaspiritueel.nl/

Liefdevolle coaching en healing, met begrip en een luisterend oor voor wat er speelt.

Geboren als Maori op de Cook-Islands(Nieuw-Zeeland), wist ik als kind al wat mensen mankeerde. Het verdriet van mensen raakt me heel diep. Door met liefde en licht te begeleiden voel ik me moeder voor iedereen. Pijn en verdriet voel ik vaak al voor het consult. De Bovenwereld is mijn gids. Je kunt bij mij terecht voor: Kinderbegeleiding, Relatiebemiddeling, Zakelijk advies, Verleden Heden en Toekomst, Kaartleggen, Foto lezen, Psychometrie, Contact met overledenen, Healing of gewoon voor een luisterend oor.

☆ Medium Piet

Paragnosten & Mediums
http://www.medium9.nl/
Helderziende waarnemingen, Foto lezen, Reiki, Magnetiseren, Spirituele coaching

Helderziende waarnemingen
De energie van mensen krijg ik binnen en aan de hand daarvan scan ik het
Dan geef ik de uitleg in wat ik binnen krijg.

☆ Medium Rachel

Paragnosten & Mediums
http://www.rachelminning.nl/

Ik geef telefonische consulten via Skype of video bellen. 06-53925692.

Mijn naam is Rachel Minning woonachtig te Weert, ben 41 jaar en van Indische afkomst. Ik was 17 jaar toen mijn leven op zijn kop kwam te staan. Mijn moeder, slechts 38 jaar, viel van de trap. Midden in de nacht, het klonk als vier klapbanden. Ik ging naar haar slaapkamer maar kon haar nergens vinden. Tot ik een raar geluid hoorde onderaan de trap. Daar lag ze, helemaal in de kreukels en 24 uur later was mijn moeder klinisch dood. Ik voelde al aan dat ze zou overlijden maar iedereen vond dat ik te negatief dacht. Het gekke is dat mijn moeder het in de maand voor die val steeds over de dood had, uit het niets. Blijkbaar wist ze dat ze snel ging overlijden. Ze had ook een gave maar daar wilde ze niks van weten. Ik heb het gevoel dat die gave in het ziekenhuis op mij is overgesprongen. Zonder afscheid te kunnen nemen van mijn lieve moeder, een dag na de val helaas, gaat je als jong meisje niet in de koude kleren zitten.

Na haar overlijden zat ik compleet gevangen in mijn eigen lichaam en geest jaren lang door deze heftige ervaring.

Maar jaren later kwam ik steeds en steeds meer in balans met mijn lichaam en geest door vele zware levenslessen. Waardoor mijn gave ook meer en meer tot uiting kwam en ik al via iemands stem gelijk een connectie kon maken. Nu ik echt helemaal in balans ben merk ik dat mijn gave en mijn healingen sterker en sterker worden. Echt heel bijzonder om dit te mogen ervaren. Hoe dat werkt kan ik niet goed uitleggen. Dat is het lastige. Ik wil met beide benen op de grond blijven staan en geen zweefkont gaan zijn. Laat ik zeggen dat ik dan een onophoudelijke stroom aan informatie doorkrijg van een steeds terugkerende stem in mijn hoofd. Dat klinkt monotoon en zonder empathie. Dat vind ik ook wazig en soms eng. Als vanzelf geef ik alles wat ik via die stem hoor door. Alsof mijn stem wordt overgenomen. Ik kan zelfs het verdriet van de ander voelen, pijnen, hartkloppingen of de onmacht voelen van de ander waar ik dan mee in contact ben of zelfs al als ik op straat loop. Gelukkig weet ik dat het bij mij weg trekt, het zijn niet mijn gevoelens of pijnen maar die van een ander. Dat ik ze tijdelijk voel hoort erbij en weet daar inmiddels goed mijn weg in te vinden. Ik zal mijn gave niet voor niets hebben gekregen en ben van mening dat je van boven niet meer krijgt aangereikt dan je aankunt. Tevens zie ik ook beelden. Dat zie ik als een geschenk en kan daarmee mensen waarschuwen of helpen. Of iemand nou tegenover me zit, ik alleen een stem hoor, een foto krijg of alleen getypte woorden het maakt niet uit. De een vindt het voor zichzelf fijner om alleen zijn stem te laten horen of naar mijn praktijk in Weert te komen. Ik voel alles van iedereen. Of mensen onrustig zijn, verdrietig of vrolijk. Daarvoor kan ik me niet afsluiten en wil ook niet, omdat ik bang ben dat de kanalen dan voor altijd gesloten blijven.

Naast readings geven over relatie, werk, financiën, derde oog openen, spirituele ontwikkeling, de toekomst kan ik als ‘mensenhelper’ ook mensen healen op het vlak van angsten, emotionele blokkades, traumatische ervaringen, spirituele ontwikkelingen, energetische lichamelijke pijnen en nog veel meer. Door middel van mijn handen kan ik energetisch de ander healen en daar ben ik enorm dankbaar voor dat ik dat bezit. Ik hoop dat ik veel mensen mag gaan helpen. Ik gebruik geen hulpstukken zoals kaarten maar krijg alles puur door via mijn gidsen. Naast mijn gave als helderziend en helder voelend medium ben ik ook gespecialiseerd in blokkades weg halen, huiszuiveringen, het derde oog openen en krijg ik o.a. boodschappen door van dierbare overledenen.

Ook ben ik een enorm trotse mama van een lieve te gekke zoon van 13 jaar. Ik heb Tristan al vroeg geleerd dat alles wat hij voelt of denkt tegen mij mag zeggen. Maar toen hij 2 jaar geleden in mijn gezicht zei dat hij me een rare vond omdat ik o.a. met overledenen kon praten deed dat eventjes pijn. Toch gebeurde er een tijdje terug iets opmerkelijks. Hij had last van een dikke knobbel in zijn hals, veroorzaakt door een zwelling aan zijn tong. Hij stond al op de lijst voor een operatie maar ik besloot hem te healen. Wat denk je? Het gezwel zwakte af. De artsen snapten er niets van maar ik hield mijn mond. Een half jaar later was de zwelling terug en vroeg Tristan of ik hem nog eens wilde helpen. Dat heb ik gedaan en een paar uur na de healingen kwam Tristan aan met een steentje in zijn handen en riep mama mama mama kijk…….Dit kalksteentje zat eerst ingekapseld in het lelletje van zijn tong maar kwam los en daarmee was het probleem opgelost. Sindsdien zegt Tristan: ik twijfel nooit meer aan jou, je bent een tovenares mama!!

Maar door mijn gave ben ik niet minder bang voor de dood geworden. Absoluut niet. Dat heeft er niets mee t maken. Ik weet dat het daar boven fijn is maar ik vind het eng om eraan te denken. Vooral omdat ik nu net mijn moeder heb overleefd. Tristan nog zo jong is. Ik hoop dat de hel weg die ik vanaf mijn 17de heb moeten afleggen hem bespaard blijft.

Lieve lezers

Als je 1 of meerdere problemen ervaart die je belemmeren in het leven, heb je vragen over de toekomst, wil je graag een healing ontvangen of heb je andere vragen dan kun je mij bereiken via telefoonnummer 06-53925692 of via e mail adres rachelminning1978@gmail.com. Ga niet langer met dat nare gevoel rondlopen, in cirkeltjes blijven draaien of je ongelukkig blijven voelen.

Ik ben er voor je.

Ik help je heel graag verder met alle liefde en kracht in mij. Want opgeven is echt niet nodig. Daar weet ik alles van. Uit elke nare ervaring komt iets positiefs en kun je iets uit leren wat je verder op weg helpt. Ik help je daar graag bij!!

Liefde, licht en kracht wens ik je!!

Lieve groet,

Medium Rachel☆ Medium Tresi Barros

Paragnosten & Mediums
http://www.tresibarros.nl/

Ik ben helderziend, -horend, -wetend, -voelend,-ruikend, -proevend en ik praat met overledenen.

Mijn paranormale gave bezit ik al sinds mijn geboorte. Pas op mijn 28ste levensjaar was ik zo ver om mijn gave te erkennen en met Isaak, mijn gids, te werken om de medemens hier op aarde te helpen in hun aardse bestaan.
Dag in dag uit werk ik samen met Isaak o.a. door het geven van privé-consulten, helderziende waarnemingen avonden, magnetiseren, en diverse workshops. Samen met Isaak heb ik 18 boeken en een dubbel CD gepubliceerd.
Graag wil ik mensen helpen met mijn gave. Een privé-consult wordt altijd opgebouwd vanuit een stukje verleden, heden en een klein stukje toekomst als dat mag. Ik gebruik bij een privé-consult ook altijd mijn mademoiselle Lenormand kaarten. Ik gebruik deze kaarten puur om u te laten zien dat toeval niet bestaat. Tijdens het vertellen van de waarnemingen zult u zien dat gelijktijdig dezelfde kaarten vallen als datgene wat ik u op dat moment vertel.

AANBIEDING 50% KORTING
PRIVE CONSULT VIA FACETIME VOOR €25
incl. een boek van Isaak en de Schittering

Facebook: https://www.facebook.com/mediumtresibarros/

☆ Mehdi's Angels

Mineralen, sieraden en (edel)stenen Paragnosten & Mediums Spirituele producten
http://www.facebook.com/MehdisAngels

Via het lezen van foto’s en handgemaakte producten, zoals Chenrezi, smudge fans en runen stenen, breng ik het licht van de engelen naar jou.

Tijdens mijn spirituele ontdekkingsreis heb ik altijd de liefde gevoeld om het helende licht van de engelen naar de mensen te brengen. Dit pad heeft mij geleid naar het intuïtief helen van mens en dier.

Doordat ik energie kan zien, horen en voelen, ben ik in staat om foto’s te lezen van personen, overledenen, dieren en ruimtes. Hierdoor kan dieper gekeken worden naar problemen waar men tegenaan loopt in het leven. Ook kunnen waardevolle contacten gemaakt worden met dierbaren die niet meer fysiek aanwezig zijn. Tijdens het lezen maak ik gebruik van automatisch schrift waarbij zielen mijn handen gebruiken om hun verhaal te vertellen.

Daarnaast ben ik ook gefascineerd door de taal van dromen. De waarde van dromen wordt vaak onderschat, maar ze verbergen prachtige boodschappen vanuit ons innerlijke zelf. Door deze dromen voor anderen te vertalen, kan ik helpen om vragen te beantwoorden vanuit de ziel.

Om de licht energie van de engelen door te geven, ben ik verschillende producten gaan maken zoals Chenrezi, smudge fans, runen stenen en andere tools.

Chenrezi energie laat je bewegen door liefde en compassie en vult je met positieve energie om zegeningen van het universum te ontvangen. Chenrezi is een mooi product gemaakt van edelstenen en mineralen in giethars. Door het bundelen van de krachten van verschillende stenen, kan het de drager bevrijden van problemen, pijn en lasten door dit om te zetten in positieve vervulling. In de stukken gebruik ik ook natuurproducten en metaal in verschillende vormen zoals spiralen, wat richting aan de energie van de mineralen en edelstenen geeft.

Tijdens het vormingsproces stem ik me af op bepaalde energieën die in het stuk worden opgenomen om vervolgens doorgegeven te worden.

Ik maak ook stukken op verzoek waarbij ik mij afstem op jouw energie en een stuk creëer die specifiek voor jou bestemd is.

Voel je de behoefte ondersteuning te ontvangen via een van deze wegen, neem dan vrijblijvend contact op en dan kunnen we kijken waar ik je verder mee kan helpen.

☆ Mineraal lampen

Mineralen, sieraden en (edel)stenen
http://www.mineraallampen.nl/
Mineraal lampen is de online lampenwinkel voor mineraal lampen en Himalaya zoutlampen.
U kunt kiezen uit diverse mineralen die een specifieke werking hebben op uw geestelijk en lichamelijk welbevinden. Er is een aanbod van diverse soorten mineralen en bij elke mineraallamp staat een goede omschrijving van de specifieke en helende werking van het mineraal.

☆ Mineralz

Mineralen, sieraden en (edel)stenen
http://www.mineralz.nl/
Wij bieden edelstenen, mineralen en sieraden aan van hoge kwaliteit tegen een betaalbare prijs.
Mineralz staat al jarenlang op Paranormaal Alternatief en heeft een zeer groot assortiment op het gebied van ruwe en geslepen edelstenen, mineralen en sieraden. Bij ruwe stenen kunt u denken aan clusters van bergkristal, amethist, aragoniet en calciet. Bij geslepen edelstenen bieden wij onder andere puntjes, bollen, carvings en dubbeleinders aan. Op het gebied van sieraden hebben we een uitgebreide collectie zilveren ringen met edelstenen, hangers en armbandjes.
Wij bieden ons assortiment aan op diverse beurzen, maar ook online via onze webshop. Ook op Facebook en Instagram kunt u ons volgen.
In onze webshop vindt u slechts een greep uit ons assortiment. Bent u op zoek naar een artikel maar kunt u deze niet vinden in onze webshop neemt u dan contact met ons op via info@mineralz.nl. Wij kunnen u dan foto’s mailen waardoor u een keuze kunt maken en uw gezochte artikel toch bij ons kunt bestellen. Wij helpen u graag!

https://www.facebook.com/MineralzNL

☆ Monique Evers

Alternatieve Geneeswijzen Paragnosten & Mediums
http://www.moniqueevers.nl/

Ik werk als trance healer en medium / spiritueel coach / life coach ik maak contact met uw energie !

Ik help u vanuit een holistische kijk en geef u de juiste antwoorden.
Train u en geef healings op afstand tevens adviseer ik ondernemers in B2B en communicatieve vaardigheden.

Ik geef skype consulten onder repro-evers@hotmail.com
Mijn websites zijn www.moniqueevers.nl
www.moniqueeverscopyandcoaching.nl
eigen YOU TUBE Kanaal op Monique Evers

☆ Monique van der Klooster

Alternatieve Geneeswijzen Paragnosten & Mediums Spirituele producten
http://www.moniquevanderklooster.nl

Als tarotist, medium, paragnost en auteur kan ik je op deze wijze begeleiden op je pad.

Mijn boeken helpen je verder met begrijpen van alles wat er bestaat en onzichtbaar is, de onzichtbare wereld. Met de tarot kan ik je duiden hoe je het pad bewandeld en wat een goede volgende zet zou zijn, als paragnost en medium kan ik je helpen met rouwverwerking bij verlies van bv overleden dierbaren, je werk situatie, relatieproblemen. en kinderen met hsp begeleiden en ASS uitleggen hoe je dan met elkaar om kunt gaan, als ouders en kinderen en als partners en meer. zie mijn site voor meer info.

Sterkte voor allemaal in deze vreemde tijden. de toekomst en de rare wereld van nu is dichterbij dan ooit. we komen erdoorheen, met zijn allen vechten we voor de mensheid en zijn geliefden om ons heen STERKTE voor allemaal. liefs Monique

☆ Moos

Spirituele producten
http://www.moos-magic.nl/

Natuurlijke, cruelty free, vegan huidverzorging. Edelstenen en mineralen.

Ik, als gecertificeerd edelsteen – en aromatherapeute, wilde een praktische toepassing geven aan de spirituele en holistische werking van etherische oliën en edelstenen. En dat is me gelukt! Moos bestaat uit natuurlijke, vegan en cruelty free huidverzorging gefuseerd met etherische oliën en edelstenen en mineralen. Er is keuze uit een bodybutter, bodymist, full body/massage olie en een edelsteenroller op basis van jojoba olie. Het zijn zorgvuldig ontworpen composities, samengesteld op een overeenkomstige werking van de etherische oliën en de spirituele werking van de steen. Maar al zou je geen praktiserend spiritualist zijn, dan heb je nog steeds een heerlijk, ambachtelijk, schadevrij product! Daarnaast verkopen wij ook losse edelstenen, die met de hand worden geselecteerd.

Code: spreadlove20 voor 20% korting!

☆ Namasté Café

Spirituele consulten
http://www.namastecafe.nl/

Op dat jouw ziel hier op mag laden en mag genieten zoals het bedoeld is.

Ik geef online handleesconsulten of inzichtgesprekken.

☆ Nance4u

Spirituele producten
http://www.nance4u.nl/

Verkoop edelstenen, mineralen, wierook, backflow burners, kaartendecks, sieraden, zoutlampen.

Enthousiast, puur en eerlijk. Mooie kwaliteit van de produkten voor een redelijke prijs. Heb ik iets niet dan wil ik het voor u proberen te bestellen.
Mijn kracht? Een altijd verzorgde kraam en bij bestellen zo snel mogelijk leveren. Duidelijkheid naar de klanten toe.
Kortom …mijn winkeltje is mijn passie en dat probeer ik uit te stralen.

☆ Nanda Healingpraktijk - Tineke Vooijs

Alternatieve Geneeswijzen Paragnosten & Mediums Spirituele consulten
http://www.nanda-healing.nl/

Een consult, auraspray of mandala kan je ondersteunen om weer in je kracht te gaan staan.

Een consult, auraspray of mandala kan je helpen in situaties van spanning, stress of het even niet meer weten. De producten werken liefdevol, zacht, helend en ondersteunend op jouw weg. Inzicht geven in wie je bent en wat je belemmerd om in je kracht te gaan staan. Ik werk met de energieën van de bloemen, kristallen, draken en lichtwezens. In een online of telefonisch consult kan er veel in beweging worden gezet. Kosten van een kort consult of auraspray zijn 20 euro. Een energetische mandala kan voor 5 euro worden aangeschaft dit voel ik in tijdens telefonisch/whatsapp contact. Je kunt een mail sturen naar info@nanda-healing.nl of via de website contact opnemen.

Foto lezen, contact met overledenen energetische healing, kaartlezen, burnout.

Hallo lieve mensen,
Mijn naam is Natascha Vollebregt.
Ik ben medium/pargnoste/sjamaan “White-Tree”.
Ook ben ik een groot gedeelte heks weet het 1 en ander over magie en bescherming.
Hoe we aan het werk gaan met jou consult,
Zodra jou consult begint voel ik mij in op jouw energie en kunnen we direct beginnen.
Het consult kan over alles gaan waar je mee zit, ik ben heldervoelend, helderhorend, helderziend.
Als je niet goed in je energie zit kijk ik graag voor je waar je blokkade zit, en waarom het daar zit.
Deze kan ik dan voor je wegnemen, door middel van energetische healing.
Jouw gidsen en mijn gidsen gaan aan de slag om jou een zo goed mogelijk consult te geven.
Ook leg ik de lenormand kaarten deze leg ik met veel plezier al ongeveer 30 jaar.

Foto’s lezen en contact met overledene, dit kan ook via een naam.
Ik channel mij in op jou dierbare en schrijf op wat ik doorkrijg.
Coachen om je weer vertrouwen te krijgen een luisterend oor voor jou, zodat je weer wat lucht krijgt in het leven.
Je in bescherming te zetten voor als je zeer gevoelig bent voor prikkels.
We kijken naar het hele plaatje zodat verleden en het heden weer in balans komen met je toekomst.
Verder liefde, werk, keuzes en kinderen alle vragen zijn zeer welkom

☆ Natural Upgrade by Nicole Jansen

Alternatieve Geneeswijzen Spirituele producten
http://www.naturalupgrade.nl

Energetische verzorging Helderwetend Healing Medium geeft persoonlijk gratis productadvies 

Prikkelgevoelig ? Hoogsensitief ?
Stress,onrust, burn out , pijn ?
Natural Upgrade is energetische en fysieke verzorging in 1. En dus niet te vergelijken met een “normaal” verzorgingsproduct.
Natural Upgrade helpt je energetisch op een snelle makkelijke manier te ontladen, verlichten, op te schonen. En dat is voelbaar ! We zijn energie in een lichaam en steeds meer mensen ontdekken dit , voelen dit. Of gaan dit nog ontdekken en voelen.

Een goede energiebalans is erg belangrijk.
We hebben allemaal wel ergens blokkades . Een plek in ons waar het niet lekker doorstroomt, waar spanning zich makkelijk ophoopt. En bij onvoldoende ontlading, kunnen de blokkades stress en klachten geven. Dat is geen pretje. En vraagt om aanpak .

☞ persoonlijke korte uitleg & gratis reading voor product advies : mail, pb ,app 0615549810 .Ik neem dan zsm contact met je op !
☞Direct Nabestellen ? www.naturalupgrade.nl Gratis verzending bij bestellingen vanaf 79€
☞Tip: YouTube Natural Upgrade

De verhalen vliegen je om de oren .
Via Media, Facebook, in winkels .
Er lijkt geen ontkomen aan .
En wat doen al die verhalen met je ?
Bij velen voedt het enkel angst .
En angst is geen fijne vibe en maakt juist zwaar en geeft je dat bleehgrrr gevoel .
Maak je hiervan los .
Ga uit de verhalen .
Focus op iets wat je leuk vindt, waar je blij van wordt en houd zo je gemoedstoestand en energie licht en fijn.
Wordt bewust van je gedachten en de gesprekken die je elke dag voert.
Verbind jij je hiermee met zwaarte, negativiteit, gedoe, angst ?
Of kies jij je te verbinden met rust , lichtheid , fijne en liefdevolle zaken ?!

Dit laatste valt niet mee in tijden van onrust en stress . We zijn tenslotte mens .
En dan is een simpele ondersteuning daarbij natuurlijk van harte welkom .

Met de Natural Upgrade verzorging versterk je je verbinding met lichtheid, innerlijke rust en geef je jouw zelfhelend vermogen een flinke boost .
Op een hele makkelijke manier.
En dat maakt dat vele kinderen en volwassenen de Natural Upgrade producten zo graag dagelijks gebruiken!

☆ NatuurlijkZijn

Diversen Spirituele producten
http://www.natuurlijkzijn.nl/

Sjamanendrums, onlinetraining sjamanendrum maken, Drumteachings, dagworkshops, weekend workshops

Al meer dan 12 jaar zijn wij het adres voor Sjamanendrums. Wij geven hier dagworkshops, weekend workshops en inmiddels ook een online training in hoe je de drum kunt gebruiken zowel privé als in je praktijk, zowel in groepen als in consulten. Verkoop sjamanendrums.

We hebben 2 online trainingen: Sjamanendrum maken en Allround drum teachings

☆ Nynke

Video bellen, mail, bellen, chatten. Energetisch werker, medium, healer, huis reinigen. Coach.

Wat mooi dat onze paden elkaar kruizen via deze weg.
Van nature ben ik positief, intuïtief, hoog gevoelig, helder voelend en horend.
De passie is om jou te mogen helpen met dit talent die we samen tijdens de Reading kunnen toepassen.
Op afstand invoelen op jouw situatie, liefdesleven, relatie, werk of andere belangrijke keuzes/situaties in je leven.
Ik wil je met liefde verder helpen door je positieve energie te geven om je verder te begeleiden bij je levenslessen en proces.
Reading/ healing/ energetische werk, coaching op afstand.
Combinatie van mijn talenten wordt als zeer helend ervaren. Tijdens de behandeling behandel ik wat zich NU aandient en wat los gelaten mag worden. Zo kan er weer ruimte ontstaan in het lichaam en energie weer gaan stromen.
Waar nodig kan ik inzicht geven en verder helpen in het transformatie proces, bewustwording of groei, waarbij je weer op eigen kracht komt te staan.
Door bij mijzelf te blijven in mijn werkwijze en blijf ik authentiek.

Contact:

0614866618

Nynkeharder1@gmail.com

☆ Oceandrum.nl

Originele cadeaus om jezelf en andere mee te verrassen en blij te maken !

In onze webwinkel kunt u terecht voor originele cadeaus zoals handgemaakte en beschilderde Oceandrums, handgemaakte pendels & Feng Shui raamhangers, diverse hobbymaterialen, kralen, hangers, pendels, heerlijke kruiden thee en Oceandrum doe het zelf bouwpakketten om lekker thuis te knutselen.

Het is ook mogelijk om een bestelling te plaatsen en deze als verrassing af te laten leveren bij een kennis, familie, vriend, vriendin of gewoon iemand die het enorm verdiend om verwend te worden!

Normaal staan Reiki 2002 en Oceandrum.nl samen op de paranormaal beurs en verkopen wij ook nog heel veel Edelstenen en Mineralen, knuffelstenen e.d. Helaas heeft Reiki2002 geen eigen webwinkel maar kan je deze wel bestellen via Oceandrum.nl.

Mocht je dus iets missen of op zoek zijn naar iets speciaals maar het niet kunnen vinden, stuur ons dan een mail met uw verzoek : info@oceandrum.nl

☆ Olaf van der Hoeven - trancehealing en coaching

Paragnosten & Mediums
http://www.newbodies.nl/

Verzorgt transformatieve healing, en begeleidt jonge mensen hun paranormale kant een plek te geven.

Sinds 1995 werk ik actief op het spiritueel paranormale vlak als trancehealing medium. Het is een gave die mij overkomen is op mijn 20e waarmee ik mensen help om een zinvol en klachtenvrij bestaan te bereiken. Als mens ben ik nuchter, analytisch en realistisch. Trancehealing is een krachtige paranormale gave waardoor mensen in korte tijd hun weg terug naar lichamelijk en geestelijk welzijn kunnen vinden. Het gebeurt ‘door mij heen‘, en niet door MIJ. Daarnaast ben ik helderziend, helderhorend, heldervoelend en helderwetend en zet ik dit in mijn praktijk in voor mensen die lichamelijke, mentale en spirituele klachten willen transformeren.
Ook begeleid ik jonge mensen hun ‘paranormale kant’ een plek in hun leven te geven.Transformatieve healingtrajecten zorgen voor verandering en ik daag mensen uit om vanuit acceptatie en overgave te gaan leven.
Als u meer wilt weten over de resultaten die behaald zijn, lees dan het kopje ‘Ontvangen Reacties’ op de website.

☆ Oog voor jou

Paragnosten & Mediums
http://www.oogvoorjou.com/

Voor vragen over de toekomst mbt werk, liefde, gezondheid, financiën…Ook over Corona en gezondheid.

Mocht je vragen hebben over de toekomst mbt werk, liefde, financiën, een nieuwe woning of wat dan ook, dan kun je daarvoor contact met me opnemen. Ook voor een tijdsindicatie.

Vragen over (gezondheid in relatie tot) het Corona virus kunnen ook gesteld worden .

Consulten zijn in onderling overleg, betaling vooraf.

☆ Para Centrum De Roos - Jolanda van Bavel

Ik ben een Helderwetend en voelend Medium Paragnoste, tevens leg ik de Tarot Lenormand.

Lief medemens, Ik ben een helderwetend en voelend Medium Paragnoste en ik kan via mijn Gidsen contact maken met uw overleden dierbaren, tevens leg ik de Tarot Lenormand kaarten om u advies te geven op het gebied van Relatie en of werk.
Ik kan Akasha Reading doen, om uw vragen in het hoe – wat – waarom vanuit uw zielen bibliotheek te beantwoorden.

☆ Paragnost Yvonne Kok Driesen van uitgeverij Evike

Diversen Paragnosten & Mediums Spirituele consulten Spirituele producten
https://www.facebook.com/evike.spiritualiteit/

Zie mijn youtube kanaal https://www.youtube.com/channel/UCb6chcQEWcPuZ6XOqW4A6GA Yvonne Kok Driessen

Naast het magazine : Spiritualiteit, alternatieve zorg en paramedische zorg wat te bestellen is op www.evike.nl en in alle grote boekhandels door heel Nederland ligt. Ben ik al jaren zelf bezig met spiritualiteit waarvan ik de laatste 2 jaar werkzaam ben op de mediumchat.nl en sinds kort ook op Astro- Angels. Ik kan voor u een consult doen tegen de gereduceerde tarieven die we normaal ook op de beurs vragen. Stuur dan een WhatsApp naar 06-304 111 57.
BETALEN KAN VIA EEN TIKKIE :
30 min. telefonisch consult voor € 20,-. (of via WhatsApp) Dit tarief geld alleen voor De paranormaal beurs in Rijswijk
60 min. telefonisch consult voor € 37,50,-. (of via WhatsApp) Dit tarief geld alleen voor De paranormaal beurs in Rijswijk
En : Nu leuke actie 2 magazines voor 9,95 Incl. verzending !
Voorjaarsuitgave 2019 + najaarsuitg. 2019.
Of najaarsuitgave 2019 + voorjaarsuitg. 2020.
Of voorjaarsuitgave 2019 + voorjaarsuitg. 2020.
Interesse stuur een WhatsApp naar tel 06-304 111 57

☆ Paragnoste & Bone Reader Aroena Spaans

Paragnoste & medium, kaart legster en Bone Reading.

Ik ben paragnoste en bone reader Aroena Spaans ik kan u adviseren, heb een luisterend oor en uiteraard leg ik kaarten. Maar mijn specialiteit is het lezen van botten tot in de kleinste details. Ik ben geen dokter maar ik kan wel zien of u het Corona virus heeft , krijgt en hoe te vermijden dit allemaal met een blik op de toekomst. Ook kunt u bij mij terecht voor adviezen van reinigen van uw huis bv van entiteiten .uiteraard kunt u ook terecht met speciale vragen hopelijk tot snel veel liefs en licht Aroena Spaans

☆ Paraspirit

Spirituele consulten
http://www.paraspirit.org/

We geven ook online consulten en life coaching.

☆ Paul Melis

Alternatieve Geneeswijzen Paragnosten & Mediums
http://www.tashi-delek.nl/

Ik wil je graag helpen met een Healing of Reading. Deze kunnen via afspraak op afstand plaatsvinden.

Als Energetisch Magnetiseur kan ik intunen op jouw energieveld en een Healing doen die jij nodig hebt.
Reading op afstand kan ook als je een foto van iets of iemand hebt, je krijgt een door automatisch schrift ontstaan antwoord terug.

Kijk voor een uitgebreide indruk even op mijn website.

☆ Personal Touch Nederland Nieuw Vennep eigenaar Helen Michaëlis

Alternatieve Geneeswijzen Paragnosten & Mediums
http://www.personaltouchnederland/

Ik behandel in 4 lagen, fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel! mensen met angst, stress, burnout.

Fysische vaat therapie, frequentie therapie, gezond water, gezonde aanvulling, vitamines, coaching, spirituele vraagstukken.

http://www.personaltouchnederland/ en http://www.helenmichaelis.nl/

☆ Peter Saarloos

Spirituele consulten
http://www.ishtar.nl/

Spirituele astrologie

Je persoonlijke geboortehoroscoop laat zien wat de kwaliteit is van jouw ziel, wat de ziel komt ervaren in dit leven en wat je remt of blokkeert om in verbinding met je ziel te leven hier op aarde. De horoscoop weerspiegelt ook heel goed het actuele proces en inzicht hierin kan helpen om bepaalde keuzes te maken of stappen te zetten.

☆ Piet van Velden

Energiewerk door geometrie, systemisch werken, piramide, merkaba en persoonlijke orgonite werken.

Ik ben een nuchter rustpunt die veel met geometrie en kristallen werk. In la kech, ik ben een andere jij. De verbinding van mens tot mens vind ik belangrijk. Ik ben al meer dan 10 jaar bezig en leer nog steeds van mijn medemens.

☆ Praktijk Angels Touch

Alternatieve Geneeswijzen Paragnosten & Mediums
http://www.praktijkangelstouch.nl/

Praktijk voor spirituele begeleiding en lichamelijke ontspanning

Ik geef mijn Reading aan de hand van tarotkaarten.

Ik kan via FaceTime of whatsapp videobellen.
Graag van te voren een berichtje sturen, 06-23937387

Groetjes,
Jeffrey Hoogenes

☆ Praktijk Astara Nour

Diversen Paragnosten & Mediums
https://www.facebook.com/astaranour

Medium/ Begeleidster nieuwetijd, Hsp, nieuwetijdskinderen, bewustwording, burn-out.

Als medium voel ik op je in d.m.v. spontane waarnemingen. Ik begeleid vanuit de nieuwetijd energie mensen tijdens hun bewustwordingsproces, heb ik contact met overledenen en kijk ik met mijn gidsen wat ik je door mag geven en welke tools je nodig hebt, zodat je helderheid krijgt in je situatie/proces.

☆ Praktijk Lotus Beauty & Healing

Automatischschrift consulten.

Als spiritueel coach mag k boodschappen uit het hiernamaals ontvangen voor jou, via automatischschrift. Hierbij werk ik op basis van je naam en geboortedatum en stem mij dan af op een of meerdere vragen die je hebt. Je hebt dus de keuze uit een kort of lang consult, te boeken via fb of het contactformulier op mijn website. Graag help ik je in deze moeilijke tijden ‘online’ zodat jij mag groeien en weer een stukje verder kunt op je levenspad.
Warme groet,
By Lotus

Ps: je ontvangt de geschreven boodschap na betaling in je email.

☆ Praktijk Martina / CHARA mens & natuur

Alternatieve Geneeswijzen Paragnosten & Mediums

Holistisch coach geeft consulten bij alle levenssituaties.

Mijn thema is lekker in je vel zitten. Voel je je eenzaam? Heb je specifieke vragen? Dingen waar je zelf niet verder komt? Heb je een verliessituatie moeten meemaken of zit je er middenin? Ik geef (online) consulten over alle levensvragen met behulp van verschillende tools en benaderingen. Ik ben NLP Master en Coach (R. Bandler / Tiouw), Spiritual Teacher (C. Virtue), Angel Medium, Archangel Communicator (C. & D. Virtue), Master of Crystology (Melody), Life Coach en heb daarnaast verschillende andere certificaten en cursussen gedaan in psychologie, hypnotherapie, energetische therapie en andere. Dit geeft mij de handvaten, om afhankelijk van vraagstukken en situaties individueel en persoonsgericht flexibel op de situatie in te gaan en naar de kern van datgene te gaan wat je tegenhoudt om lekker in je vel te zitten. Hier horen persoonlijke situaties bij, maar ook werkgerelateerde onderwerpen zoals omgaan met moeilijke situaties en personen, wat ook weer invloed op je welzijn kan hebben.

Omdat mijn website (mogelijk) gehackt is, neem voor de zekerheid liefst contact op via praktijk.martina@gmail.com of telefonisch: 06 22 40 86 99.

☆ Praktijk paradean Annelies Laurier-kuus

Paragnosten & Mediums
http://www.paradean.nl/
Medium: Healing, reading, foto lezen, overleden dierbare, trauma, rouw, Angst, zuiveren, hooggevoeligheid.

Zakelijk/transformatie,angst,Karma,verlies,kinder, trauma, coach internationaal
-Medium en paragnoste
-Opleidingen trance mediumschap en healing.

☆ Praktijk Vivienne Luna

Alternatieve Geneeswijzen Paragnosten & Mediums
http://www.praktijkvivienneluna.nl/

 Wees welkom op mijn website. Leuk dat je een bezoek brengt !

Wie is Gina Blaauw ?

Gina is medium, reader, healer, masseuse en intuïtief coach.

Voor mijn specialisme verwijs ik je verder naar mijn pagina’s.

☆ Pure Heart edelstenen en mineralen

Mineralen, sieraden en (edel)stenen
https://www.pureheart.nl/winkel/
Ervaar de helende werking van edelstenen, mineralen, fossielen en essentie tincturen.

Pure Heart heeft een prachtig aanbod aan edelstenen, mineralen en fossielen. Ze zijn in verschillende vormen en formaten te verkrijgen; trommelstenen en hangerstenen, ruwe mineralen of juist mooi geslepen bollen en healingsticks.

De Pure Heart kristallen en mineralen zijn geopend en geactiveerd. Dit houdt in dat ze multidimensionaal werkzaam zijn in hun volledige potentieel. Ze ondersteunen je om op een natuurlijke wijze het zelfhelend vermogen te activeren en werken zowel op fysiek, emotioneel, mentaal als spiritueel niveau.

En wil je graag weten welk product of producten jou kunnen ondersteunen, neem dan gerust contact met mij op voor een kort advies. Ik kan je dan vrijblijvend adviseren wat passend is voor je proces.

Voel je welkom!
Hermine

☆ Pure strength coaching

Diversen Paragnosten & Mediums
http://www.purestrength.simplesite.com/

Ik coach met helderziende inzichten en werk met kaarten.

Begeleiden van mensen en eht leggen van kaarten voor spiritueel inzicht. Ik leg ook dagkaarten en doe readings op aanvraag met of zonder foto’s.

 

☆ Pyramide Coaching

Spirituele producten
C04
https://www.pyramide-coaching.nl/

Als er iets is wat mensen nu nodig hebben is het de verbinding met zichzelf, de kern, de bron.
En als er iets is dat ze daarbij kan helpen zijn het de Atman Buddhi bollen en piramides.
Een krachtige ondersteuning voor ware liefdevolle verbinding.

Consulten geef ik vooralsnog niet online, maar de webshop is open!

lieve groet Caroline

☆ Ramsay van Rhijn

Ik breng mensen terug naar hun gevoel.

Ik breng mensen terug naar hun gevoel aan de hand van de energie en door middel van in gesprek komen kijk ik waar in je vast loopt.
Ik help je daarmee maar ook om het gevoel los te laten die bij die gebeurtenis hoort zodat het gevoel gaat stromen en je echt het een plekje kan geven
Daarbij gebruik ik ook lenormand kaarten en engelenkaarten.

☆ Reiki 2002

Mineralen, sieraden en (edel)stenen
http://www.reiki2002.nl/

Pendelen van edelstenen via naam, adres, en geboortedatum.

Het is mogelijk om een edelsteen voor jezelf of als een cadeautje voor iemand anders uit te laten pendelen.
Je vermeld je voor en achternaam en de geboorte datum van jezelf of de persoon waarvoor je een edelsteen wilt laten uit pendelen.
Je kunt eventueel ook aangeven of er specifieke klachten zijn waarvan je graag wilt dat wij hier rekening mee houden.
Wij gaan aan de hand van de pendelkaart, waar al onze edelstenen en edelsteen hangertjes op staan, met de gemelde gegevens een edelsteen voor je uit pendelen.
De edelsteen die hieruit komt sturen wij na ontvangst van de betaling naar je toe incl. een uitgebreide beschrijving van de werking van de edelsteen. Tevens is het mogelijk om deze als cadeautje op te laten sturen naar het door jou aangegeven afleveradres.
Via email: sbrander@reiki2002.nl

☆ Reiki Online

Alternatieve Geneeswijzen Spirituele producten
https://reikionline.info/

Reiki inwijdingen, Holistische geneeskunde, Aromatherapie, Kruidengeneeskunde, Esoterische producten.

Ik ben Anita, ik ben meervoudig Reiki Master Teacher, Holistisch therapeut, Aroma- en Bachbloesem therapeut, Fytotherapeut en geef de inwijdingen die in onze webshop vermeld staan. Daarnaast ondersteun ik als spiritueel mentor mensen met advies of tips, te helpen met vragen of hen te begeleiden op hun spiritueel pad. Ook dieren hebben een speciaal plaatsje in mijn hart, als energetisch dierentherapeut ondersteun en behandel ik regelmatig dieren voor stress, onzekerheid of herstel na medische ingreep of ziekte.

Ik ben Herman, meervoudig Reiki Master, Medium, Holistisch therapeut en spiritueel coach. Als holistisch therapeut gebruik ik verschillende technieken zoals 999 Chi, een energetisch systeem die ik zelf heb gechanneld. Daarnaast gebruik ik ook reeds bestaande reiki technieken, kristal therapie en oude Chinese geneeswijze zoals – acupressuur en energetische acupunctuur. Als spiritueel coach begeleid en motiveer ik graag mensen die zich spiritueel willen ontwikkelen

☆ Rob Prooi/praktijk Voor-Zorg

Alternatieve Geneeswijzen
http://www.voor-zorg.nl/

Ik heb een praktijk in natuurgeneeskunde waar ik fulltime werkzaam ben. Mijn specialiteit is healing

Aangezien het corona virus er voor gezorgd heeft dat er geen mensen meer in mijn praktijk mogen komen, besloot ik meer afstandsbehandelingen te gaan doen. Velen waren zeer verbaasd hoe sterk de behandeling werkte. Bij mensen met griepklachten kregen de longen meer lucht en ruimte, de keelpijn verdween of werd minder. Ook is er duidelijk gevoel in de organen merkbaar, kniepijn die verdween, meer kracht in de handen na een tia, ontspanning, rust in het hoofd, etc. Alles is energie, ook klachten en aandoeningen, dus is alles ook te behandelen met energie. De energie die ik gebruik werkt zowel op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau.

Aangezien ik normaal op paranormaal alternatief sta om mijn healing sessies te laten ervaren, wil ik u nu graag voor een schappelijke prijs mijn afstandsbehandelingen laten ervaren.

U kunt telefonisch of per mail contact met mij opnemen
Rob

☆ Rory van der Maas

Spirituele consulten

Benieuwd wat de kaarten u te vertellen hebben? Stel uw vragen! 

Ik geef telefonische consulten met het leggen van tarotkaarten. De bezoeker kan mij bereiken op telefoonnummer 0623914540 of via Rory.Tarotist@gmail.com

 

Contacten met jouw dierbare overledenen.Fotolezing,van jouw dierbare in het fysieke wereld of niet.

Maak kennis met Rosa Veneziani
Je bent bij de Genkse Rosa Veneziani uit België aan het juiste adres als je meer wil weten over het werken met engelen, hoe je met emoties omgaat, over zelfontwikkeling, je leren gronden en stressreductie. Rosa was amper 7 jaar oud toen ze reeds boodschappen en inzichten doorkreeg van haar Gidsen. Voor jou, de bezoeker van het Paranormaal alternatief wendt Rosa graag haar mediamieke gaven aan, zoals helder zien en helder horen. En uiteraard legt ze met veel plezier de kaarten op jouw vraag.

☆ Sandra's Geuren en Kadoshop

Diversen Spirituele producten
http://www.sandrasgeurenenkadoshop.nl/

Verkoop van Aromatherapie producten.

Ik verkoop Aromatherapie producten, o.a. Aroma Diffusers, Olie branders. En diverse Etherische oliën-biologische oliën en Geur oliën. Daarnaast heb ik veel kado artikelen.

☆ Shiwani

Paragnosten & Mediums

Helderziende waarnemingen, ook via foto’s, Chinese kaartlegging, spiritueel coach

Ik ben een medium met jarenlang ervaring, ook bekend van paranormale beurzen, tijdens een reading maak ik contact met je spiritueel gids of engel, die antwoord of advies geeft op je vraag.

Ik ben bereikbaar via 0617244115 / 0174631480

☆ Silvia Hemelaar

Paragnosten & Mediums
http://www.silviahemelaar.nl/

SPIRITUEEL LEZERES SILVIA HEMELAAR

Met de tarot- of orakelkaarten kan ik je helpen al je vragen te beantwoorden of bewustwording te creëeren van zaken die op dit moment bij je spelen.

Mijn emailadres is www.silhemelaar@gmail.com , mijn telefoonnummer is 0655 103562.

Een richtlijn van de prijzen: +/- 20€ voor 30 min,  30€ voor 45 min.

☆ Sjamaan Mother Mother Jeantille Spruijt

Paragnosten & Mediums Spirituele consulten

Jeantille Spruijt is een Medium, Psychic met een Sjamaanse Healende kracht.  Haar Spirituele naam is Moeder, Moeder.

Ze maakt contact met jouw Bescherming (Spirits die bij jouw horen). Samen met haar Beschermers, wordt er informatie door gegeven.
Ze krijgt informatie via haar Hawaiiaanse kaarten en communiceert met overleden.  Ze leest foto’s van mobiele telefoon.
Als je pijn of verdriet ervaart uit het verleden, kan zij dit op een Spirituele manier healen.
Haar Spirituele naam Moeder, Moeder is haar gegeven omdat zijn in liefde en respect mensen beschermt en door laat groeien naar het volgende niveau.

Haar liefde voelt als moederliefde.

Readingen via e-mail: jeantille.medium@gmail.com of whatsapp: 0624531335

 

☆ Sjamaan Whitewolf

Paragnosten & Mediums
http://www.maxhealing.net/

Mijn naam is Max en ik ben open, vrolijk spontaan, sjamaan, medicijnman, helderziend, communicatief.

Mijn naam is Max en ik ben open, vrolijk spontaan, sjamaan, medicijnman, helderziend, communicatief. Ik ben een Medium, psychic healer. Mijn Spirituele naam is Whitewolf. Mijn hoofd beschermdier is de Witte Wolf. Mijn tweede kracht dier is een Raaf. Ik heb al meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van spiritualiteit en ben tot een sjamaan/medicijnman benoemd en onderwezen door sjamanen spirits.
Ik doe aan healings, kaart readings.

Graag heb ik een duidelijk gerichte vraag, en op welk gebied dit is. Ik krijg boodschappen door via mijn sjamanen spirits, mijn pendel, (runen) en de kaarten.Ik heb een luisterend oor en geef advies. Zit je met een groot verdriet dat je moeilijk kan verwerken? Ik voel in op jouw situatie. Wanneer er even geen gevoelens, energieën of boodschappen doorkomen gebruik ik mijn (sjamaanse) kaarten dek dat het meest past bij jouw situatie.Samen vinden wij inzichten. Healing op afstand kan helend zijn.

☆ Sofia

Ik verwijder al het negatieve gewicht aan energie dat aan je blijft plakken.
Een healing waar u niks voor hoeft te doen.

Energetische healing op afstand:

Het enige wat ik nodig heb is een foto van u omdat ik een gezicht nodig om op afstand een energetische verbinding te kunnen maken. Wat ga ik doen voor u?
Uw hele energieveld wordt onder de loep genomen ik verwijder laag voor laag alles wat uw energieveld verstoord.

Wat het energie veld precies verstoort kunnen veel dingen zijn laat die kennis maar aan mij over. Wat het belangrijkste dat uw zich na de behandeling weer licht voelt opgeschoond levensenergie keert weer terug dat is wat het belangrijkste is zeker in deze tijd. Deze krachtige healing is voor iedereen.

Mijn website is in het engels omdat ik over de hele wereld werk met mensen. Als u moeite heeft met Engels. Stuur dan een mailtje naar sofiajouhri@hotmail.com met al je vragen of laat je telefoon nummer achter als je gebeld wilt worden. Veel liefs Sofia

☆ Sonja Dover

Paragnosten & Mediums
http://www.sonjadover.nl/

Sonja Dover medium voor Mens & Bedrijf & Dier

Ik geef Reading en Helderziende consulten en mensen kunnen mij een brief per post met foto sturen over hun vragen over;

relatie, kind, werk, huis verkoop, huis dier, bedrijf, levensvragen.

Uitgebreid hierover zie www.sonjadover.nl

email; info@sonjadover.nl

☆ Spiritueel Centrum "De Bron van Licht" V.o.f.

Alternatieve Geneeswijzen Paragnosten & Mediums
http://www.debronvanlicht.nl/

Consulten, Cursussen, Inwijdingen, Kosmische schijf behandeling, Reiki behandeling, Trance Healing

Wij zijn Inge en Louis en samen met onze medewerkers, Britta, Yvonne, Wendy en stagiaire Tina zijn wij werkzaam in ons spiritueel centrum “De Bron van Licht” in Spijkenisse. Voor informatie kun je terecht op onze website www.debronvanlicht.nl , email info@debronvanlicht.nl en telefonisch 0181639497.

 

☆ Spiritueel Centrum Ron Los

Alternatieve Geneeswijzen Paragnosten & Mediums
http://www.ronlos.nl/

Voor persoonlijke en spirituele hulp, zowel volwassenen als kinderen.

Van uit het hart recht door zee en direct. Jouw persoonlijke en spirituele ontwikkeling. Van uit het hoofd naar het hart om zo het leven te leren leven wat voor jou is weggelegd. Leren omgaan met jouw verleden maar het vooral leren loslaten. Voor diverse workshops voor persoonlijke ontwikkeling als spirituele ontwikkeling.

☆ Spirituele en Intuïtieve Academie

Paragnosten & Mediums
http://www.nicoletteanna.nl/

Spirituele en Intuïtieve Academie voor Mediumschap & TranceHealing en Medium Therapeut Consulten

Naast despirituele opleidingen die ik met heel veel plezier en liefde geef, kan je ook terecht voor een reading, een Paramedisch Consult en/of een medium therapeutisch Consult.
In de readings en consulten gaan we op zoek naar de oorsprong van jouw blokkade (bewust of onbewust).
Vorige of andere levenservaringen, innerlijk kind, familie-opstellingen, regressie, reïncarnatie, dader/slachtofferrollen, Emotioneel Linguïstisch Programmeren zijn een paar onderwerpen die aan bod kunnen komen.
Wanneer je inzicht hierover hebt gekregen, kan je het los gaan laten en transformeren. Ter afsluiting kan er healing gegeven worden om alles kracht bij te zetten. Je wordt lichter, krachtiger, vrolijker en energieker!

☆ Spirituele praktijk Beautiful Souls

Paragnosten & Mediums
http://www.beautifulsouls.nl/

Hoi ik ben Yolanda en kan je helpen met readingen, kaartleggen en spirituele coaching.

Mijn naam is Yolanda van Leeuwen, ik ben HSP-er en heb de gaven helder voelen, helder weten, helder horen en helder zien.
Op dit moment gaan de consulten via de messenger of een andere vorm van beeldbellen. Ik geef de meeste consulten met mogelijkheden die door elkaar lopen zoals een foto, waarnemingen, kaartleggingen en eventueel de Akasha Kronieken.

Daarnaast geef ik aparte consulten met behulp van de Akasha Kronieken, deze consulten hebben vaak te maken met trauma’s en/of oud zeer, een burn out of blokkades en kunnen vervolgens via coaching, waar ik des gewenst meteen mee kan starten, verwerkt worden. Let op, het kan zijn dat er meerdere afspraak momenten voor nodig zijn.

Het coachen kan de volgende elementen bevatten: gesprekken 1 op 1, Access Bars behandeling(en), ondersteuning d.m.v. Bachbloesem remedies en wat “huiswerk”. Door de huidige pandemie geef ik korting op al mijn consulten via https://www.beautifulsouls.nl/Contact/

☆ Spirituele praktijk Evita

Medium/paragnost, contact overleden dierbare, bloemen-cartomancy consulten, healing, dromenvangers.

☆ Studio TOCH!

Alternatieve Geneeswijzen Holistisch Bewustzijn
http://www.studiotoch.nl/

Healing door Magnetiseren en Meridianen shiatsu én Coaching vanuit Creatief denken.

TOCH staat voor Training, Ontwikkeling, Coaching en Healing. Onze studio is gericht op ontwikkeling van jou als mens in dit leven. Studio Toch biedt de unieke samenwerking van een healend magnetiste en creatief denkend life coach. Samen behandelen we mensen om hun energie te laten stromen, blokkades en belemmeringen op te heffen, te groeien en werkelijk hen zelf te laten zijn. Op spiritueel en energetisch vlak door magnetiseren. Op mentaal vlak door coaching en creatief denken. Beiden zullen je in beweging zetten. Dé kracht van TOCH! is deze unieke combinatie van energie laten stromen in je hoofd, je geest en je lichaam. Samen zorgen we voor het TOCH!-effect.

☆ Suka Waka

Spirituele producten
http://www.sukawaka.nl/

Sjamanendrums door mij op ambachtelijke en traditionele wijze gemaakt.

Ik maak op ambachtelijke en traditionele wijze, met de nieuwste hedendaagse technieken sjamanendrums, oceandrums en krachtvoorwerpen

☆ Tachyon Nederland

Alternatieve Geneeswijzen
http://www.tachyonnederland.nl/

Getachyoniseerde producten van Advanced Tachyon Technologies International.

In de webshop van Tachyon Nederland vind je de op bewezen werking gepatenteerde producten van Advanced Tachyon Technologies uit Amerika. Voor wie gevoelig is voor straling, zijn bewustzijn wil verhogen en meer energie en balans in zijn leven wil. Tachyon energie is een energie die chaos terug brengt naar orde en elke verstoring in een energieveld opruimt. Getachyoniseerde producten helpen je langzaam maar zeker op weg naar heling en bewustzijnsverruiming. Zelfs stilstand van het verouderingsproces is mogelijk.

Tachyon Nederland is een onderneming van Marie-José van der Laan, tevens eigenaresse van De Kristalloods. Behalve de liefde voor tachyon en kristallen, heeft Marie-José ook een liefde voor de biotensor. Op het podium van Paranormaal Alternatief geeft zij regelmatig demonstraties van het testen met een biotensor. Met een biotensor kun je heel snel naar de oorzaak van een ziekte of probleem komen en verrassende antwoorden vinden. Via de webshop kun je een e-consult boeken.

☆ Tamara Patrick

Schilderijen, Artprints en Kaarten ten diepste geïnspireerd door de Bron.

Alle Schilderijen zijn gemaakt ter ondersteuning in je ascentieproces, en simpelweg om je ten diepste te inspireren in alle lagen van wie je werkelijk Bent.

☆ Tan Astrology

Astrologie readings voor persoonlijke ontwikkeling en relatie verbetering.

Tan astrologie in samenwerking met Ouroboros Wellness creëert een gevoel van welzijn. Astrologie helpt hierbij door te kijken naar jouw blauwdruk van je leven. Hierdoor laat het zien waar je krachten en zwaktes liggen in jezelf en in relatie tot anderen. Hierdoor kan je zelf kiezen welke richting jij op wilt in je leven. Om zo verder te groeien naar een optimale ik die de dagelijkse relaties en andere zaken zo optimaal mogelijk aanpakt en verwerkt.

☆ Tanja Felix

Orakel kaarten, foto lezen van levenden en ook onze dierbare die heen zijn gegaan.

Magnetiseren, helende energie sturen,
Foto’s lezen , ook van mobiel of gezonden via telefoon.

Zou het heel leuk vinden ook op deze manier met mensen in contact komen en helpen in deze lastige tijden.

☆ Tarot & Wine

Tarot & Lenormand blog, cursussen, workshops en consulten.

Mijn naam is Paola Cecco en ik woon in Den Haag. Ik kwam 25 jaar geleden tijdens mijn studie psychologie in aanraking met de Tarot.

Samen met een paar hele leuke mensen die ik tijdens mijn opleiding tot Tarot Master aan de Academie voor Tarot heb leren kennen ben ik bezig om een vereniging voor Tarot Masters op te richten. Verder ontwikkel ik cursussen en workshops en ben ik nog steeds bezig met het bestuderen van de Tarot en allerlei creatieve manieren om de Tarot toe te kunnen passen. Hierover gaat dan ook mijn blog. Ik geloof dat de Tarot universeel is en aan iedereen iets te bieden heeft ongeacht zijn of haar tijd, cultuur, of religieuze overtuigingen.

Ik ben van mening dat iedereen dit instrument voor zichzelf kan gebruiken om te groeien en te ontwikkelen, en ook dat je er heerlijk mee mag spelen. je hoeft niet alles zo serieus te nemen, heb plezier met de kaarten. Volg je gevoel, gebruik je verstand en haal de inzichten eruit die voor jou “nieuw”, leuk of belangrijk zijn.

☆ The Incense Circle

Verkoop van New Age producten.
Verkoop van wierook, wierookbranders, aromabranders, oliën, zoutlampen, aromadiffusers, kaarsen, waxinelichthouders, badzout, geurzakjes, smudge artikelen, drums, cadeaubonnen enz. Onze producten worden veilig verpakt en verstuurd en kunnen ook veilig afgehaald worden indien gewenst.

☆ The Native Dutch Clan

Verkoop van mooie spirituele producten.

Hallo, wij zijn The Native Dutch Clan.

We maken en verkopen mooie en leuke spirituele producten van voornamelijk natuurmateriaal, zoals hout, leer, hoorn, steen en bot. Hiervan maken we onder andere Runen en Ogham orakels, Pendelplaten, Altaarplaten, Riemtassen, Niertassen, en nog veel meer. Ook verkopen wij wierook, wierook branders, sieraden, tarot, orakels, doosjes en wandkleden, belletjes en raam decoratie teveel om op te noemen. Onze inspiratie putten we uit de oude religies van over de hele wereld zoals, Germaans, Noors, Pagan, Wicca, Keltisch, Viking, Native American en Boeddhisme. Ook maken wij tassen van vegaleer.

☆ The Stonewhisperer

Mineralen, sieraden en (edel)stenen Paragnosten & Mediums Spirituele producten
http://www.thestonewhisperer.nl/

Unieke eigengemaakte sieraden van edelsteen gemaakt ism de lichtwereld en losse stenen….

Ik ben lichtwerker,reikimaster maak sieraden ism de gidsen, spirits en sterrenvolkeren om de mensen hun eigen kracht te (her) ontdekken en te groeien….

☆ TOV HEALING TODAY

Diversen Spirituele producten

Wij bidden en hebben een luisterend oor voor mensen met pijn of moeite in hun hart en/of lichaam.

Wij geloven in een Machtige, Genezende Liefdevolle God.
Wij zijn een team van mensen actief in Gods Koninkrijk, wij hebben verschillende achtergronden maar hebben een ding gemeen, dat wij volgelingen zijn van Jezus en geloven in een Machtige, Genezende Liefdevolle God.
Wij geven vorm aan Jezus oproep om onze naasten lief te hebben en daarom bieden wij graag een luisterend oor, een helpende hand en/of genezend, bemoedigend gebed.

paranormaalbeurs@morgenstonddelft.nl

☆ Tülay koffiediklezen

Paragnosten & Mediums
http://www.koffiediklezen.nl/

Koffiediklezen. Consulten via whatsapp zijn mogelijk. Zie koffiediklezen.nl kopje consult .

Bij koffiedik lezen gebruik ik de kracht van Turkse koffie die, nadat u er van gedronken heeft
(een klein nipje volstaat), in het kopje achterblijft.
Aan de hand van de vormen die in het kopje verschijnen kan ik in uw binnenste kijken.
Ik kan zwakke en pijnlijke plekken in uw lichaam zien en kan u vertellen wat u in de (nabije) toekomst zal overkomen. Daarnaast kan ik u iets vertellen over personen in uw omgeving die invloeden op uw hebben.
Ook kan ik u helpen wanneer het even wat minder in uw leven gaat en u kracht geven om het leven weer als een uitdaging te zien.

☆ Twinkel@Home

Diversen Mineralen, sieraden en (edel)stenen
http://www.twinkelathome.be/

Mineralen, los of verwerkt in zilveren juwelen.

Vraag gerust naar een item want er staat nog maar zeer weinig op de website, deze is nog in opbouw.

☆ Uitgeverij Hajefa

Spirituele producten
http://www.hajefa.nl/

Spirituele boeken: boeken die je helpen om in je kracht en liefde te komen!

 

☆ Vandaar edelstenen

Mineralen, sieraden en (edel)stenen Spirituele consulten Spirituele producten
http://www.vandaaredelstenen.nl/

Wij verkopen edelstenen, edelstenen sieraden. En kado artikelen.

Ik ben Kitty en heb een edelstenen winkel in Barendrecht waar ik edelstenen en sieraden verkoop in alle soorten en maten. Ook ben ik spiritueel healer en medium. Ik heb een praktijk waarin ik u graag help.

 

☆ Viola - Touch of Angels "Praktijk voor Healing en Kinesiologie"

Alternatieve Geneeswijzen Paragnosten & Mediums Spirituele consulten
http://www.healingzeist.nl/

Viola is medium, healer, reiki-master en kinesioloog.

Ben jij toe aan een moment voor jezelf? Verlang jij naar rust en ruimte? Loop je vast op het pad dat je nu bewandeld? Heb je behoefte aan een liefdevolle boodschap van een overleden dierbare? Ben jij op zoek naar inzichten van je fysieke klachten? Wil je even jouw verhaal kwijt en verlang je naar een luisterend oor?
Jij vertelt mij wat je wilt bereiken. Samen kijken we waar jouw behoeftes liggen en ik ga jou helpen, zodat jij weer een stap vooruit kunt maken.

Tijdens een Reading en/of Healing kan een boodschap vanuit de spirituele wereld (universum, engelen, gidsen, overleden dierbaren) veel steun geven bij jouw helingsproces.

Aangepaste consulten en tarieven zolang fysieke bezoeken aan mijn praktijk niet mogelijk is.
Voor telefonische consulten of via Skype €30 voor 30 minuten.
Betaling alleen mogelijk via betaalverzoek vooraf.
Mail voor een afspraak of informatie naar info@healingzeist.nl

☆ Webwinkel Nurlaila

Diversen Spirituele producten
http://www.webwinkelnurlaila.nl/

Verkoop van theeën en kruiden.

Website voor theeën en kruiden met toebehoren, reinigingsartikelen voor jezelf/je huis, diversen zoals leuke cadeautjes om te geven/ontspannen.

Webwinkel Nurlaila is onderdeel van Bureau & Levensschool Nurlaila.

☆ Wellness 4Us Energetix

Alternatieve Geneeswijzen Diversen
http://www.wellness-4us-energetix.nl/

Ervaar de kracht door het dragen van de Modieuze Energetix magneet sieraden.

Ervaar de werking van Magneten door het dragen van de sieraden van Energetix. Het gebruik van de Wellness produkten zorgt voor een fijne ontspanning in het lichaam waardoor er pijn verlichting ontstaat.
Door de jaren lange ervaring bij Energetix zijn er al veel mensen geholpen met allerlei klachten. In veel sieraden zit een stukje koper verwerkt, dit helpt bij ontstekingen. Magneten helpen tevens bij een betere aarding.

Kijk op de site of in de webshop www.wellness-4us-energetix.nl voor de volledige collectie.

Heb je vragen dan beantwoord ik die graag via e-mail; sandra@tehennepe.nu

Facebook: https://www.facebook.com/Wellness-4Us-Energetix-148466122598977/

☆ Witte Wolf

Paragnosten & Mediums Spirituele producten
http://www.witte-wolf.nl/

Wat mij onderscheid is het stuk verdrijvingen waar voorafgaand een (online) reading plaatsvindt. Daarnaast traing hsp en mijn webshop met handgemaakte spullen.

Wegens het dagelijks lezen van prikkels, energieën en vorige levens, houd ik ervan om vertaalslag hiervan te maken voor wie hier tegen aanloopt.

De praktijk is ondanks het Coronavirus open. Ik merk een toename van bel-, Skype- en mailaanvragen in plaats van aan de praktijk en dat stimuleer ik! Er is heel veel op afstand mogelijk wat niet afdoet aan de kwaliteit. Wanneer jouw uitgekozen dienst niet op afstand kan, zullen we daarover samen in overleg gaan.

Even een kleine voorstelling van mij! Ik ben Desiree en, naast een meer dan groot liefhebber te zijn van zingen en taekwondo, al mijn hele leven heldervoelend. Later kwamen ook andere kanalen zoals helderzien, en begon ik dat te ontwikkelen. Al vind ik het soms lastig ze gaves te noemen. Ik geloof dat iedereen gaves heeft en help daar dan ook graag bij. De één leunt gewoon meer op zijn ‘gaves’ dan de ander. Maar, ik had in ieder geval altijd al het gevoel meer in me te hebben dan dat ik kon laten zien. Daar moest ik natuurlijk iets mee doen.

Na mij hier een flink aantal jaren met alle plezier in te hebben verdiept, te hebben gereisd en lekker te bloggen over paranormale dingen die ik meemaak, heb ik dit om weten te zetten naar mensen helpen. Gewoon zoals het is, wil ik iemand zo veelzijdig mogelijk kunnen helpen. Ik heb me georiënteerd in een breed scala van hulpverleningstechnieken, zodat ik meerdere benaderingswijzen kan toepassen op verschillende mensen. Mijn focus ligt natuurlijk wel vooral op alternatieve geneeswijzen. Bij iedereen speelt er weer andere bijzondere dingen. Iedere klant, mens, heeft weer zo’n uniek verhaal waar ik ook weer van blijf leren. En dit alles om met name het leukste te kunnen gaan doen wat er voor mij is: mensen ondersteunen door middel van hypnose, regressie, readings, training in hooggevoeligheid en gaves en verdrijving. Tevens ben ik een afgestudeerde HBO maatschappelijk werker, dus kan men ook voor praktische zaken zeker bij mij terecht en kan ik ook aan mensen die aangeven niet zoveel met het spirituele te hebben een boodschap gepast duidelijk maken.

Mijn doel is mensen informeren en weerbaar maken zodat ze handvatten verschaffen om weer zelfstandig verder te kunnen gaan. Ik houd er niet van om mensen van mijn diensten afhankelijk te maken. Ik wil graag iemand helpen begrijpen hoe hun gevoel werkt, wanneer een gevoel van jou is en wanneer van de ander, maar vooral: waar je fysieke en emotionele klachten vandaan komen: vorige levens, hooggevoeligheid, omgeving, gestuurde negatieve energie, geliefde overledenen of iets anders?

Waarom kiezen voor een dienst van mij?
Doordat ik kennis heb van psychologie en een grote hoeveelheid alternatieve geneeswijzen, bijt ik me nooit vast op 1 techniek dat zou moeten werken bij iedereen. Iedereen volgt zijn eigen pad en ik verhelder puur vraagstukken over de kwaliteit van jouw pad. Ik werk serieus en gebruik hiervoor vaak zorgvuldige intakes. Er is altijd ruimte voor een lolletje, maar voor mij staat het hoog om een compleet plan te maken waar je je in kan vinden en waar natuurlijk samen aan gewerkt gaat worden. Zo snel mogelijk, maar zo lang als nodig. Soms zijn mensen bijvoorbeeld na 1 training al van hun keelpijn af.

Als ik een vorm van hulp zie dat jou zou helpen maar dat ik zelf niet bied, vertel ik dat natuurlijk ook. Het staat je tot slot altijd vrij om een deel van dit plan niet te doen of uit te stellen.

Neem ook een kijkje op mijn site. Ik kijk ernaar uit om van jullie te horen!


P.s. Er zijn regelmatig kortingsacties, weggeefacties, tbt’s, of leuke (video)tips om het beste uit het leven te halen. Je kunt je ook abonneren op mijn Facebook waar ik ook mijn vele blogs en vlogs deel. Tot slot kun je ook handgemaakte spirituele producten kopen in de shop als pendelmatten.

☆ Yvonne Ros

Alternatieve Geneeswijzen Spirituele producten
http://www.timetogetwise.nl/

Spirituele Coaching en Healingen praktijk en Spirituele Maria Magdalena reizen naar Frankrijk

Ik ben een spirituele coach, magnetiseur en meditatie trainer. Ik zet vele behandelmethodes in waaronder piramide healingen, rebirthing, flower of life healingen, aura cleaning en channeling om de kern van het probleem bij mijn cliënt op verschillende manieren los te laten en de balans in energie weer te herstellen zodat persoonlijke groei kan plaatsvinden. Terug naar jezelf gaan en je missie (her)ontdekken is de focus. Ik heb een boek geschreven over mijn spirituele opdracht die ik kreeg om krachtplekken schoon te maken en te activeren in Frankrijk. Het boek en mijn spirituele reizen gaan over mijn speciale contact met Maria Magdalena. Ik organiseer deze spirituele reizen naar Frankrijk in de voetstappen van Maria Magdalena en de Katharen. De meest liefdevolle reis om nooit meer te vergeten.

☆ Zen2youshop.nl

Mineralen, sieraden en (edel)stenen Spirituele producten
http://www.zen2youshop.nl/

In deze superleuke webshop kun je terecht voor al je spirituele artikelen en cadeaus.

Je bent welkom in de spirituele webshop www.zen2youshop.nl. Je kunt hier terecht voor al je leuke, spirituele en mooie zen artikelen. Daarnaast zijn er veel cadeaus voor een verjaardag of andere gelegenheid. Je slaagt altijd. Je kunt hier terecht van Boeddha tot engel, van sieraad tot edelsteen, van wierook tot sfeerlicht. Neem dus eens een kijkje.