21 september 2019
Tijd
Thema
Spreker
Locatie
11:00 uur
Pendelen
James R. Beumer
Yin

Altijd al gefascineerd geweest van de pendel? Altijd al willen weten hoe het werkt en wat het je kunt vertellen?
James Roy Beumer geeft een demonstratie Pendelen.

 

Spreker: James R. Beumer
Locatie: Yin
11:00 uur
Hypnose en Reïncarnatie
Jan C. van der Heide
Yang

Hypnotherapeut en paragnost Jan C. van der Heide vertelt in zijn lezing over vorige levens (hypnose, paranormale verschijnselen en reïncarnatie).

In de veranderende tijden waarin we leven, komt er steeds meer belangstelling voor spirituele en metafysische onderwerpen. Om in het voortbestaan na de dood te geloven hoef je bepaald geen lid te zijn van een zweefclub. Heb je ook het gevoel dat je eerder hebt geleefd of heb je belangstelling voor chakra’s, meditatie, telepathie en hypnose? Bezoek dan deze lezing!

 

 

 

Spreker: Jan C. van der Heide
Locatie: Yang
11:00 uur
Hasya Lach Yoga
Cheraldine Osepa
Zinrijk

Breng balans in lichaam en geest door deze vorm van yoga te ervaren!
Ervaar deze vrolijke workshop op zaterdagochtend en doe actief mee.
Tijdens deze workshop wordt er veel aandacht gegeven aan je ademhaling en het wegnemen van stress.

Hier wordt je pas echt vrolijk en energie vol van!

Spreker: Cheraldine Osepa
Locatie: Zinrijk
12:00 uur
Ontmoet je gids
Antoinette Soer
Zinrijk

Antoinette Soer (Paragnoste) zal in deze lezing vertellen wat regressietherapie inhoud. Deze regressietherapie heeft ze geleerd van Jan Kleijn deze methode is door middel van Gidsen en je kan problemen, blokkades, angsten, fobieën oude patronen doorbreken en oplossen.

In de lezing gaat ze de mensen in een lichte geleidefantasie brengen zodat ze eventueel hun Gids kunnen ontmoeten.
Verder vertelt ze precies wat gidsen zijn, en wat regressie inhoud, en welke blokkades die de mensen opbouwen in dit of een ander leven kunnen oplossen.

Spreker: Antoinette Soer
Locatie: Zinrijk
12:00 uur
De functie van Tarot
Loek Bouma
Yang

De tarot is een uit oude tijden overgeleverde collectie van kaarten. Het is een verzameling van 78 kaarten: 22 grote Arcana- en 56 kleine Arcana-kaarten. Tarotkaarten helpen je onderbewuste te doen ontwaken tot een bewustzijn, en dat leidt tot zelfkennis. Loek Bouma vertelt je tijdens de demonstratie alles wat je wilt weten over dit fenomeen.

Spreker: Loek Bouma
Locatie: Yang
12:00 uur
Testen met een biotensor
Marie-José van der Laan
Wijsheid

Een biotensor is een hele handige en eenvoudige manier om voor jezelf en anderen te testen wat goed of niet goed voor je is. Met een biotensor kun je bijvoorbeeld testen of je voldoende vitamines en mineralen binnen krijgt en zo niet, welke voedingssupplementen je zou moeten nemen. Ook kun je met een biotensor energie in balans brengen. In mijn consulten als spiritueel therapeut werk ik al zo’n vijftien jaar met een biotensor.

Spreker: Marie-José van der Laan
Locatie: Wijsheid
12:00 uur
Indian Meditatie met waarnemingen
Annelies Laurier-Kuus
Yin
Spreker: Annelies Laurier-Kuus
Locatie: Yin
12:30 uur
Native Flute Meditation
Michael Telapary
Dapperheid

Native Flute Meditation. 

De Indiaanse fluit is één van de oudste instrumenten op aarde. De tonen van de fluiten worden al duizenden jaren gebruikt vanwege de helende werking op het lichaam en de geest.

Door de pentatonische schaal zijn de tonen van deze fluiten altijd in harmonie en zullen je meevoeren op een mentale reis, diep naar je rust, vrede en loslaten.

“Music acts like a magic key, to which the most tightly closed heart opens”

Spreker: Michael Telapary
Locatie: Dapperheid
13:00 uur
Helderziende Zielenlezing
Evelien Foks
Yin

Jarenlang is Evelien een bekend en erkend paragnost zowel in Nederland als het buitenland. Evelien ademt spiritualiteit, of het hierbij gaat om een diepgaande reading of contact met een overleden dierbare, alles staat in het teken om je te helpen. Zij kenmerkt zich door haar warme, maar directe toon en brengt haar readings op een nuchtere manier over.

Tijdens de lezing zal zij op diverse manieren readings verzorgen. Ben jij benieuwd wat Evelien nog meer voor jou kan betekenen?

Spreker: Evelien Foks
Locatie: Yin
13:00 uur
Hsp / Hooggevoeligheid
Jessica de Bont
Zinrijk

Maak kennis met Jessica de Bont (medium, engelen expert, kundalini en gold reiki master) en spiritueel hulpverlener.

De Paranormale wereld is voor haar niet onbekend. In haar jongere jaren kwam zij al in contact met haar gids, zodat zij uiteindelijk mensen kan helpen en inzichten kan geven.

Tijdens deze lezing vertelt ze over Hoog gevoeligheid. Wat is het en ontvang handige tips hoe je hier het beste mee om kunt gaan!

 

Spreker: Jessica de Bont
Locatie: Zinrijk
13:00 uur
De kracht van geuren
Carry Maria Klein Gunnewiek
Yang

Tijdens deze workshop legt Carry Maria van Creative-Incense uit wat geuren van harsen, kruiden, bloemen, houtsoorten en bladeren met je kunnen doen en laat ze je ervaren. Hoe een geur bij je binnen komt zegt veel over waar je op dit moment in je leven staat.
Juist de geuren die je minder lekker vindt, die je té zoet, zuur of zwaar vindt, zeggen veel over je levenspad op dit moment.
Ben je wel zoet voor jezelf? Moet je veel van jezelf? Dan is er grote kans dat je een geur snel te zoet vindt. Droom je liever dan dat je met je voeten op de aarde staat? Dan is een frisse of grondige geur vaak een uitdaging.

Kortom: een leuke, introducerende workshop waarin je vooral op ontdekkingsreis gaat in jezelf.
Tijdens de workshop is er ook voldoende ruimte om ervaringen met elkaar te delen.
Michaël en Carry Maria maken in hun bedrijf Creative-Incense geurmengsels van deze natuurlijke grondstoffen, welke je kunt branden op een oliebrandertje of kooltje voor een moment van bezinning. Michaël maakt in de kraam ( B04 )ook persoonlijk afgestemde geuren (met beschrijving van wat er in je geur zit en waarom).

 

Spreker: Carry Maria Klein Gunnewiek
Locatie: Yang
13:00 uur
Motiverende Healing & Reading
Edwin Regtien
Wijsheid

Tijdens deze lezing,  gegeven door Edwin Regtien, Jean Paul Hieuw en Esther Soulstar, wordt de kosmische verbintenis gelegd naar de volledige eenheid. Deze zal ontstaan door middel van een activatie. Verder zal er de gelegenheid zijn om een emmet healing te ondergaan en wordt er zowel communicatief als niet communicatief een mooie wisselwerking ontstaan met het publiek. Spontane waarnemingen en healing zal hierbij plaatsvinden.

Spreker: Edwin Regtien
Locatie: Wijsheid
14:00 uur
Native Flute Meditation
Michael Telapary
Dapperheid

Native Flute Meditation. 

De Indiaanse fluit is één van de oudste instrumenten op aarde. De tonen van de fluiten worden al duizenden jaren gebruikt vanwege de helende werking op het lichaam en de geest.

Door de pentatonische schaal zijn de tonen van deze fluiten altijd in harmonie en zullen je meevoeren op een mentale reis, diep naar je rust, vrede en loslaten.

“Music acts like a magic key, to which the most tightly closed heart opens”

Spreker: Michael Telapary
Locatie: Dapperheid
14:00 uur
Helderziende Waarnemingen
Gerard Heutink
Yang

Veel mensen lopen met problemen rond, waarover zij niet kunnen of willen praten. In de loop der jaren heeft Gerard vele mensen hun gevoel van eigenwaarde teruggegeven en mensen begeleidt bij hun herstel.

Het probleem is dat te veel individuen zich laten leiden door hun omgeving. zonder er bij stil te staan wat men eigenlijk zelf wil.
Het vluchten in het hoofd is een gevolg hiervan, waardoor allerlei lichamelijke en geestelijke klachten kunnen ontstaan.

 

Spreker: Gerard Heutink
Locatie: Yang
14:00 uur
Contact met overledenen
Monique van der Klooster
Yin

De aangeboren paranormale gaven van Monique geeft haar een diepere holistische kijk op jouw thema’s (problemen). Zij komt daarmee sneller tot de kern van de zaak en ziet vaak al de oplossingen voor het de ander duidelijk is. Zij kan gebruik maken van verschillende technieken om dit voor jou ook inzichtelijk te krijgen. Zij heeft een begrijpelijke manier van spreken over wonderlijke zaken. Laat je verrassen met haar helderziende waarnemingen.

Spreker: Monique van der Klooster
Locatie: Yin
14:00 uur
Tweelingzielen, Familiekarma & Reïncarnatie
Desiree van Toor
Zinrijk

Familiekarma, Reïncarnatie, Tweelingzielen & Zielsverwanten
Helderziende waarnemingen vanuit vorige levens
Door Astroloog & reïncarnatie specialist Desirée G.E. van Toor

Spreker: Desiree van Toor
Locatie: Zinrijk
14:00 uur
Sterrenmensen
Michiel Nijsen
Wijsheid
Spreker: Michiel Nijsen
Locatie: Wijsheid
15:00 uur
Ontdek je eigen paranormale gaves
Jeantille Spruijt
Yin

Tijdens deze workshop gaan worden enkele oefeningen gedaan en leer je hoe je je eigen paranormale gaves kunt ontwikkelen.

Spreker: Jeantille Spruijt
Locatie: Yin
15:00 uur
Meditatie & manifestatie
Dewie Shaktie
Yang
Spreker: Dewie Shaktie
Locatie: Yang
15:00 uur
De geestelijke oorsprong en weg van de mens
Rob Verweij
Zinrijk

Uitgeverij van de Graalsbeweging in Nederland, Rob Verweij

Abd-ru-shin (burgerlijke naam Oskar Ernst Bernhardt (1875 – 1941) wil met het boek In het Licht der Waarheid, Graalsboodschap, naar waarheid zoekende mensen ‘toorts en staf’ bieden op de weg van  geestelijke ontwikkeling naar werkelijk geluk en een betere samenleving. Zonder omwegen voert de Graalsboodschap de mens uit de chaos en verwarring van de tegenwoordige tijd. Vragen van het menselijk bestaan worden eenvoudig en helder beantwoord. De basis daarvoor wordt gevormd door universele scheppingswetten, waarvan de natuurwetten die wij op aarde kennen een direct uitvloeisel vormen. In de voordracht van Rob Verweij komt een tekst van Abd-ru-shin aan bod waarin deze wetmatige opbouw van de schepping en de geestelijke weg van de mens wordt uiteengezet.

Meer informatie over de uitgaven van de uitgeverij van de Graalsbeweging in Nederland: https://www.graalsboodschap.org

Spreker: Rob Verweij
Locatie: Zinrijk
16:00 uur
Het Forum van Paranormaal Alternatief
Het Forum
Wijsheid

Paragnosten: Gerard Heutink, Loek Bouma, Jan C. van der Heide, Monique van der Klooster & Linda Ista zitten klaar voor al je vragen!
Levensvragen, vragen over anderen, probleempjes etc. ze helpen je graag! Kom je er even niet uit en wens jij graag meer duidelijkheid over een situatie?
Ben jij onzeker over wat de toekomst je zou brengen of zit je vast in het verleden?  Stel je vraag!  Geen vraag is teveel of te gek!

 

 

Spreker: Het Forum
Locatie: Wijsheid
16:00 uur
Native Flute Meditation
Michael Telapary
Dapperheid

Native Flute Meditation. 

De Indiaanse fluit is één van de oudste instrumenten op aarde. De tonen van de fluiten worden al duizenden jaren gebruikt vanwege de helende werking op het lichaam en de geest.

Door de pentatonische schaal zijn de tonen van deze fluiten altijd in harmonie en zullen je meevoeren op een mentale reis, diep naar je rust, vrede en loslaten.

“Music acts like a magic key, to which the most tightly closed heart opens”

Spreker: Michael Telapary
Locatie: Dapperheid
16:00 uur
Hoog sensitiviteit en omgaan met stress
Monique Pahladsingh
Yin
Spreker: Monique Pahladsingh
Locatie: Yin
16:00 uur
De kracht van water
Lodewijk Scholtens
Yang

De kracht van water en wat geactiveerd, basisch water voor onze gezondheid kan doen.

Spreker: Lodewijk Scholtens
Locatie: Yang
16:00 uur
De kracht van intuïtief beelden
Lisa Peters
Zinrijk

Door het gelijk uiten in dans en theater zonder te lang na te denken, komen we tot onze kern, ons zijn.

Alles wat we meemaken wordt tot op cel niveau opgeslagen en in ons onderbewuste.

In rollen spelen komen ook veel emoties op een veilige manier naar boven vanuit ons onderbewuste op een veilige plek, waardoor we op een veilige manier aan onszelf kunnen werken en de eventueel verstoorde balans kunnen herstellen. We beginnen met een kleine meditatie om alles los te laten en vrij te zijn voor nieuwe positieve input na een stukje uitleg, dan rollen spelen met als afsluiting een meditatieve dans in de vorm van Adatio Zen Dance, een dansvorm met vloeiende rustige bewegingen en balans door mijzelf ontworpen voor de nodige rust in deze hectische maatschappij.

Spreker: Lisa Peters
Locatie: Zinrijk
22 september 2019
Tijd
Thema
Spreker
Locatie
11:00 uur
Hypnose en Reïncarnatie
Jan C. van der Heide
Yang

Hypnotherapeut en paragnost Jan C. van der Heide vertelt in zijn lezing over vorige levens (hypnose, paranormale verschijnselen en reïncarnatie).

In de veranderende tijden waarin we leven, komt er steeds meer belangstelling voor spirituele en metafysische onderwerpen. Om in het voortbestaan na de dood te geloven hoef je bepaald geen lid te zijn van een zweefclub. Heb je ook het gevoel dat je eerder hebt geleefd of heb je belangstelling voor chakra’s, meditatie, telepathie en hypnose? Bezoek dan deze lezing!

 

 

 

Spreker: Jan C. van der Heide
Locatie: Yang
11:00 uur
Het ontdekken en voelen van Engelenenergie
Nadine Wisse
Yin

De workshop gaat over het ontdekken en voelen van de liefdevolle energie van de engelen.

Spreker: Nadine Wisse
Locatie: Yin
11:00 uur
Meditatie & manifestatie
Dewie Shaktie
Wijsheid
Spreker: Dewie Shaktie
Locatie: Wijsheid
11:00 uur
Bloemenreading
Evita
Zinrijk
Spreker: Evita
Locatie: Zinrijk
12:00 uur
De functie van Tarot
Loek Bouma
Yang

De tarot is een uit oude tijden overgeleverde collectie van kaarten. Het is een verzameling van 78 kaarten: 22 grote Arcana- en 56 kleine Arcana-kaarten. Tarotkaarten helpen je onderbewuste te doen ontwaken tot een bewustzijn, en dat leidt tot zelfkennis. Loek Bouma vertelt je tijdens de demonstratie alles wat je wilt weten over dit fenomeen.

Spreker: Loek Bouma
Locatie: Yang
12:00 uur
Spontane waarnemingen
Rob Nijland
Yin

Medium Rob Nijland werkt via foto lezen en voorwerpen.

Spreker: Rob Nijland
Locatie: Yin
12:00 uur
Motiverende Healing & Reading
Edwin Regtien
Wijsheid

Tijdens deze lezing,  gegeven door Edwin Regtien, Jean Paul Hieuw en Esther Soulstar, wordt de kosmische verbintenis gelegd naar de volledige eenheid. Deze zal ontstaan door middel van een activatie. Verder zal er de gelegenheid zijn om een emmet healing te ondergaan en wordt er zowel communicatief als niet communicatief een mooie wisselwerking ontstaan met het publiek. Spontane waarnemingen en healing zal hierbij plaatsvinden.

Spreker: Edwin Regtien
Locatie: Wijsheid
12:00 uur
Iedereen is een medium
Leonor Kuna
Zinrijk

Een interactieve lezing over persoonlijke anekdotes naar betekenis van medium.

Spreker: Leonor Kuna
Locatie: Zinrijk
12:30 uur
Native Flute Meditation
Michael Telapary
Dapperheid

Native Flute Meditation. 

De Indiaanse fluit is één van de oudste instrumenten op aarde. De tonen van de fluiten worden al duizenden jaren gebruikt vanwege de helende werking op het lichaam en de geest.

Door de pentatonische schaal zijn de tonen van deze fluiten altijd in harmonie en zullen je meevoeren op een mentale reis, diep naar je rust, vrede en loslaten.

“Music acts like a magic key, to which the most tightly closed heart opens”

Spreker: Michael Telapary
Locatie: Dapperheid
13:00 uur
Helderziende Zielenlezing
Evelien Foks
Yang

Jarenlang is Evelien een bekend en erkend paragnost zowel in Nederland als het buitenland. Evelien ademt spiritualiteit, of het hierbij gaat om een diepgaande reading of contact met een overleden dierbare, alles staat in het teken om je te helpen. Zij kenmerkt zich door haar warme, maar directe toon en brengt haar readings op een nuchtere manier over.

Tijdens de lezing zal zij op diverse manieren readings verzorgen. Ben jij benieuwd wat Evelien nog meer voor jou kan betekenen?

Spreker: Evelien Foks
Locatie: Yang
13:00 uur
Ontdek je eigen paranormale gaves
Jeantille Spruijt
Yin

Tijdens deze workshop gaan worden enkele oefeningen gedaan en leer je hoe je je eigen paranormale gaves kunt ontwikkelen.

Spreker: Jeantille Spruijt
Locatie: Yin
13:00 uur
Engelenworkshop
Jessica de Bont
Zinrijk

Maak kennis met Jessica de Bont (medium, engelen expert, kundalini en gold reiki master) en spiritueel hulpverlener.

De Paranormale wereld is voor haar niet onbekend. In haar jongere jaren kwam zij al in contact met haar gids, zodat zij uiteindelijk mensen kan helpen en inzichten kan geven.

Tijdens deze lezing vertelt ze over Engelen.

 

Spreker: Jessica de Bont
Locatie: Zinrijk
13:00 uur
Sterrenmensen
Michiel Nijsen
Wijsheid
Spreker: Michiel Nijsen
Locatie: Wijsheid
14:00 uur
Native Flute Meditation
Michael Telapary
Dapperheid

Native Flute Meditation. 

De Indiaanse fluit is één van de oudste instrumenten op aarde. De tonen van de fluiten worden al duizenden jaren gebruikt vanwege de helende werking op het lichaam en de geest.

Door de pentatonische schaal zijn de tonen van deze fluiten altijd in harmonie en zullen je meevoeren op een mentale reis, diep naar je rust, vrede en loslaten.

“Music acts like a magic key, to which the most tightly closed heart opens”

Spreker: Michael Telapary
Locatie: Dapperheid
14:00 uur
Helderziende Waarnemingen
Gerard Heutink
Yang

Veel mensen lopen met problemen rond, waarover zij niet kunnen of willen praten. In de loop der jaren heeft Gerard vele mensen hun gevoel van eigenwaarde teruggegeven en mensen begeleidt bij hun herstel.

Het probleem is dat te veel individuen zich laten leiden door hun omgeving. zonder er bij stil te staan wat men eigenlijk zelf wil.
Het vluchten in het hoofd is een gevolg hiervan, waardoor allerlei lichamelijke en geestelijke klachten kunnen ontstaan.

 

Spreker: Gerard Heutink
Locatie: Yang
14:00 uur
Contact met overledenen
Monique van der Klooster
Yin

De aangeboren paranormale gaven van Monique geeft haar een diepere holistische kijk op jouw thema’s (problemen). Zij komt daarmee sneller tot de kern van de zaak en ziet vaak al de oplossingen voor het de ander duidelijk is. Zij kan gebruik maken van verschillende technieken om dit voor jou ook inzichtelijk te krijgen. Zij heeft een begrijpelijke manier van spreken over wonderlijke zaken. Laat je verrassen met haar helderziende waarnemingen.

Spreker: Monique van der Klooster
Locatie: Yin
14:00 uur
Ontmoet je gids
Antoinette Soer
Zinrijk

Antoinette Soer (Paragnoste) zal in deze lezing vertellen wat regressietherapie inhoud. Deze regressietherapie heeft ze geleerd van Jan Kleijn deze methode is door middel van Gidsen en je kan problemen, blokkades, angsten, fobieën oude patronen doorbreken en oplossen.

In de lezing gaat ze de mensen in een lichte geleidefantasie brengen zodat ze eventueel hun Gids kunnen ontmoeten.
Verder vertelt ze precies wat gidsen zijn, en wat regressie inhoud, en welke blokkades die de mensen opbouwen in dit of een ander leven kunnen oplossen.

Spreker: Antoinette Soer
Locatie: Zinrijk
14:00 uur
Een spirituele liefdesrelatie krijgen en houden
Monique Pahladsingh
Wijsheid
Spreker: Monique Pahladsingh
Locatie: Wijsheid
15:00 uur
Helende krachten van de lichtpiramide
Ricardo Kuster
Yin

De helende krachten van de lichtpiramide in de 5e dimensie.

Spreker: Ricardo Kuster
Locatie: Yin
15:00 uur
Tweelingzielen, Familiekarma & Reïncarnatie
Desiree van Toor
Zinrijk

Familiekarma, Reïncarnatie, Tweelingzielen & Zielsverwanten
Helderziende waarnemingen vanuit vorige levens

Door Astroloog & reïncarnatie specialist Desirée G.E. van Toor

Spreker: Desiree van Toor
Locatie: Zinrijk
15:00 uur
Van rups naar vlinder met kleur
Ineke van der Valk
Yang

In deze lezing laat Ineke je kennismaken met een nieuwe kleurentherapie. Het betreft een uitleg over kleurentherapie i.c.m. vingerlabyrint en Iconen.

Spreker: Ineke van der Valk
Locatie: Yang
16:00 uur
Het Forum van Paranormaal Alternatief
Het Forum
Wijsheid

Paragnosten: Gerard Heutink, Loek Bouma, Jan C. van der Heide, Monique van der Klooster & Linda Ista zitten klaar voor al je vragen!
Levensvragen, vragen over anderen, probleempjes etc. ze helpen je graag! Kom je er even niet uit en wens jij graag meer duidelijkheid over een situatie?
Ben jij onzeker over wat de toekomst je zou brengen of zit je vast in het verleden?  Stel je vraag!  Geen vraag is teveel of te gek!

 

 

Spreker: Het Forum
Locatie: Wijsheid
16:00 uur
Flower Therapy
Tineke Vooijs
Yang

Flower Therapy.

Tijdens deze workshop laat ik je kennismaken met flower therapy.
Vertel ik de  verschillende manieren waarmee  je kan werken met flower therapy zoals bloemen, foto’s, auraspray en flower mandala’s.

Kun je zelf ervaren wat de helende energie van een bloem met je doet. En vertel ik je wat de boodschap is van de bloem voor jou.

Je kunt ontdekken dat je herkenning vindt in de boodschappen van anderen. We lopen allemaal dezelfde weg..ieder op zijn/haar eigen manier…op zijn/haar eigen tempo…waarin we gesteund kunnen worden door de liefdevolle, zachte en vloeiende energie van de bloemen.
Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten.

💚Tineke

Spreker: Tineke Vooijs
Locatie: Yang
16:00 uur
Native Flute Meditation
Michael Telapary
Dapperheid

Native Flute Meditation. 

De Indiaanse fluit is één van de oudste instrumenten op aarde. De tonen van de fluiten worden al duizenden jaren gebruikt vanwege de helende werking op het lichaam en de geest.

Door de pentatonische schaal zijn de tonen van deze fluiten altijd in harmonie en zullen je meevoeren op een mentale reis, diep naar je rust, vrede en loslaten.

“Music acts like a magic key, to which the most tightly closed heart opens”

Spreker: Michael Telapary
Locatie: Dapperheid
16:00 uur
Spiritueel ontwaken met de hulp van onze voorouders en de winti energieën
Medium Sheila
Yin
Spreker: Medium Sheila
Locatie: Yin