25 mei 2019
Tijd
Thema
Spreker
Locatie
11:00 uur
Pendelen
James R. Beumer
Yin

Altijd al gefascineerd geweest van de pendel? Altijd al willen weten hoe het werkt en wat het je kunt vertellen?
James Roy Beumer geeft een demonstratie Pendelen.

 

Spreker: James R. Beumer
Locatie: Yin
11:00 uur
Hypnose en Reïncarnatie
Jan C. van der Heide
Yang

Hypnotherapeut en paragnost Jan C. van der Heide vertelt in zijn lezing over vorige levens (hypnose, paranormale verschijnselen en reïncarnatie).

In de veranderende tijden waarin we leven, komt er steeds meer belangstelling voor spirituele en metafysische onderwerpen. Om in het voortbestaan na de dood te geloven hoef je bepaald geen lid te zijn van een zweefclub. Heb je ook het gevoel dat je eerder hebt geleefd of heb je belangstelling voor chakra’s, meditatie, telepathie en hypnose? Bezoek dan deze lezing!

 

 

 

Spreker: Jan C. van der Heide
Locatie: Yang
11:00 uur
Hasya Lach Yoga
Cheraldine Osepa
Zinrijk

Breng balans in lichaam en geest door deze vorm van yoga te ervaren!
Ervaar deze vrolijke workshop op zaterdagochtend en doe actief mee.
Tijdens deze workshop wordt er veel aandacht gegeven aan je ademhaling en het wegnemen van stress.

Hier wordt je pas echt vrolijk en energie vol van!

Spreker: Cheraldine Osepa
Locatie: Zinrijk
12:00 uur
Werken met je Innerlijke Zintuig
Berry Hoenstok - Inner-Growth
Yin

Mensen lezen is geen kunst, ze helpen wel!

Mijn naam is Berry Hoenstok en ik geef intuïtieve / spirituele readings en groepsworkshops.
Mijn uniek ontworpen kaarten set geeft ieder op een verbluffend, heldere wijze en rechtstreekse inzichten.

Deze methodiek waarbij velen op een boeiende manier, individueel maar ook met elkaar, oplossingsgericht tot nieuwe inzichten kunnen komen.
Praat, spreek eens anders met elkaar!

Spreker: Berry Hoenstok - Inner-Growth
Locatie: Yin
12:00 uur
Ontmoet je gids
Antoinette Soer
Zinrijk

Antoinette Soer (Paragnoste) zal in deze lezing vertellen wat regressietherapie inhoud. Deze regressietherapie heeft ze geleerd van Jan Kleijn deze methode is door middel van Gidsen en je kan problemen, blokkades, angsten, fobieën oude patronen doorbreken en oplossen.

In de lezing gaat ze de mensen in een lichte geleidefantasie brengen zodat ze eventueel hun Gids kunnen ontmoeten.
Verder vertelt ze precies wat gidsen zijn, en wat regressie inhoud, en welke blokkades die de mensen opbouwen in dit of een ander leven kunnen oplossen.

Spreker: Antoinette Soer
Locatie: Zinrijk
12:00 uur
De functie van Tarot
Loek Bouma
Yang

De tarot is een uit oude tijden overgeleverde collectie van kaarten. Het is een verzameling van 78 kaarten: 22 grote Arcana- en 56 kleine Arcana-kaarten. Tarotkaarten helpen je onderbewuste te doen ontwaken tot een bewustzijn, en dat leidt tot zelfkennis. Loek Bouma vertelt je tijdens de demonstratie alles wat je wilt weten over dit fenomeen.

Spreker: Loek Bouma
Locatie: Yang
12:00 uur
Testen met een biotensor
Marie-José van der Laan
Wijsheid

Een biotensor is een hele handige en eenvoudige manier om voor jezelf en anderen te testen wat goed of niet goed voor je is. Met een biotensor kun je bijvoorbeeld testen of je voldoende vitamines en mineralen binnen krijgt en zo niet, welke voedingssupplementen je zou moeten nemen. Ook kun je met een biotensor energie in balans brengen. In mijn consulten als spiritueel therapeut werk ik al zo’n vijftien jaar met een biotensor.

Spreker: Marie-José van der Laan
Locatie: Wijsheid
12:30 uur
Native Flute Meditation
Michael Telapary
Dapperheid

Native Flute Meditation. 

De Indiaanse fluit is één van de oudste instrumenten op aarde. De tonen van de fluiten worden al duizenden jaren gebruikt vanwege de helende werking op het lichaam en de geest.

Door de pentatonische schaal zijn de tonen van deze fluiten altijd in harmonie en zullen je meevoeren op een mentale reis, diep naar je rust, vrede en loslaten.

“Music acts like a magic key, to which the most tightly closed heart opens”

Spreker: Michael Telapary
Locatie: Dapperheid
13:00 uur
Helderziende Zielenlezing
Evelien Foks
Yin

Jarenlang is Evelien een bekend en erkend paragnost zowel in Nederland als het buitenland. Evelien ademt spiritualiteit, of het hierbij gaat om een diepgaande reading of contact met een overleden dierbare, alles staat in het teken om je te helpen. Zij kenmerkt zich door haar warme, maar directe toon en brengt haar readings op een nuchtere manier over.

Tijdens de lezing zal zij op diverse manieren readings verzorgen. Ben jij benieuwd wat Evelien nog meer voor jou kan betekenen?

Spreker: Evelien Foks
Locatie: Yin
13:00 uur
Hsp / Hooggevoeligheid
Jessica de Bont
Zinrijk

Maak kennis met Jessica de Bont (medium, engelen expert, kundalini en gold reiki master) en spiritueel hulpverlener.

De Paranormale wereld is voor haar niet onbekend. In haar jongere jaren kwam zij al in contact met haar gids, zodat zij uiteindelijk mensen kan helpen en inzichten kan geven.

Tijdens deze lezing vertelt ze over Hoog gevoeligheid. Wat is het en ontvang handige tips hoe je hier het beste mee om kunt gaan!

 

Spreker: Jessica de Bont
Locatie: Zinrijk
13:00 uur
De kracht van geuren
Carry Maria Klein Gunnewiek
Yang

Tijdens deze workshop legt Carry Maria van Creative-Incense uit wat geuren van harsen, kruiden, bloemen, houtsoorten en bladeren met je kunnen doen en laat ze je ervaren. Hoe een geur bij je binnen komt zegt veel over waar je op dit moment in je leven staat.
Juist de geuren die je minder lekker vindt, die je té zoet, zuur of zwaar vindt, zeggen veel over je levenspad op dit moment.
Ben je wel zoet voor jezelf? Moet je veel van jezelf? Dan is er grote kans dat je een geur snel te zoet vindt. Droom je liever dan dat je met je voeten op de aarde staat? Dan is een frisse of grondige geur vaak een uitdaging.

Kortom: een leuke, introducerende workshop waarin je vooral op ontdekkingsreis gaat in jezelf.
Tijdens de workshop is er ook voldoende ruimte om ervaringen met elkaar te delen.
Michaël en Carry Maria maken in hun bedrijf Creative-Incense geurmengsels van deze natuurlijke grondstoffen, welke je kunt branden op een oliebrandertje of kooltje voor een moment van bezinning. Michaël maakt in de kraam ( B04 )ook persoonlijk afgestemde geuren (met beschrijving van wat er in je geur zit en waarom).

 

Spreker: Carry Maria Klein Gunnewiek
Locatie: Yang
13:00 uur
Werking van CBD-A in ons lichaam
Sheila Croese
Wijsheid

De wondere werking van CBD-A in ons lichaam!

Uitleg over hoe je de balans terug krijgt met CBD-A mentaal en fysiek. Wat het verschil is tussen CBD en CBD-A. Duidelijke uitleg over het menselijk lichaam en het gebruik van CBD-A, wanneer en waarvoor te gebruiken.

Sprekers: Sheila Croese/Liz Pelupessy/John de Vroede

Spreker: Sheila Croese
Locatie: Wijsheid
14:00 uur
Native Flute Meditation
Michael Telapary
Dapperheid

Native Flute Meditation. 

De Indiaanse fluit is één van de oudste instrumenten op aarde. De tonen van de fluiten worden al duizenden jaren gebruikt vanwege de helende werking op het lichaam en de geest.

Door de pentatonische schaal zijn de tonen van deze fluiten altijd in harmonie en zullen je meevoeren op een mentale reis, diep naar je rust, vrede en loslaten.

“Music acts like a magic key, to which the most tightly closed heart opens”

Spreker: Michael Telapary
Locatie: Dapperheid
14:00 uur
Helderziende Waarnemingen
Gerard Heutink
Yang

Veel mensen lopen met problemen rond, waarover zij niet kunnen of willen praten. In de loop der jaren heeft Gerard vele mensen hun gevoel van eigenwaarde teruggegeven en mensen begeleidt bij hun herstel.

Het probleem is dat te veel individuen zich laten leiden door hun omgeving. zonder er bij stil te staan wat men eigenlijk zelf wil.
Het vluchten in het hoofd is een gevolg hiervan, waardoor allerlei lichamelijke en geestelijke klachten kunnen ontstaan.

 

Spreker: Gerard Heutink
Locatie: Yang
14:00 uur
Contact met overledenen
Monique van der Klooster
Yin

De aangeboren paranormale gaven van Monique geeft haar een diepere holistische kijk op jouw thema’s (problemen). Zij komt daarmee sneller tot de kern van de zaak en ziet vaak al de oplossingen voor het de ander duidelijk is. Zij kan gebruik maken van verschillende technieken om dit voor jou ook inzichtelijk te krijgen. Zij heeft een begrijpelijke manier van spreken over wonderlijke zaken. Laat je verrassen met haar helderziende waarnemingen.

Spreker: Monique van der Klooster
Locatie: Yin
14:00 uur
Tweelingzielen, Karma & Reïncarnatie
Desiree van Toor
Zinrijk

Karma, Reïncarnatie, Tweelingzielen & Zielsverwanten
Helderziende waarnemingen vanuit vorige levens
Door Astroloog & reïncarnatie specialist Desirée G.E. van Toor

Spreker: Desiree van Toor
Locatie: Zinrijk
14:00 uur
Spirituele Waarnemingen
Linda Ista
Wijsheid

Aan de hand van namen van overledenen.

Door medium Linda Ista

Spreker: Linda Ista
Locatie: Wijsheid
15:00 uur
Ontdek je eigen paranormale gaves
Jeantille Spruijt
Yin

Tijdens deze workshop gaan worden enkele oefeningen gedaan en leer je hoe je je eigen paranormale gaves kunt ontwikkelen.

Spreker: Jeantille Spruijt
Locatie: Yin
15:00
Mediumschap als rouwverwerking
Isabelle Duchene
Zinrijk

Met jouw doelstelling voorop en met jouw toestemming kijkt Isabelle Duchene wat voor je op dat moment de beste oplossing in jouw situatie is.
Hier gaat zij in op verschillende aspecten van het probleem. Isabelle legt uit waarom het nodig is om als je een kanaal wilt zijn om op jouw eigen energie te letten en duidelijk je eigen kern te creëren.

Een kanaal zijn is meer dan met de oogjes toe wat vertellen, want men gaat daar veel te licht mee om. Er is duidelijk meer voor nodig!

Meer informatie over Isabelle? Bekijk het deelnemersoverzicht.

Spreker: Isabelle Duchene
Locatie: Zinrijk
15:00 uur
Lichtwerk met kristallen schedels
Fanny van der Horst
Yang

Ik ben Fanny van der Horst, spiritueel coach, lichtwerker, natuurgeneeskundig therapeut en oprichtster van de Lichtkracht Academie. Ik wil je helpen de ontwikkeling in je bewustzijn te maken en te leven naar je hoogste licht en persoonlijke kracht. Nu is de tijd om te leven vanuit jouw Lichtkracht, naar jouw waarheid en vanuit je pure essentie, die jou je unieke kracht geeft. Misschien moet je daarvoor eerst leren hoe je je afstemt op je licht zodat je stevig in je kracht gaat staan, of zijn er nog blokkades op te ruimen.

Spreker: Fanny van der Horst
Locatie: Yang
16:00 uur
Het Forum van Paranormaal Alternatief
Het Forum
Wijsheid

Paragnosten: Gerard Heutink, Loek Bouma, Jan C. van der Heide, Monique van der Klooster & Linda Ista zitten klaar voor al je vragen!
Levensvragen, vragen over anderen, probleempjes etc. ze helpen je graag! Kom je er even niet uit en wens jij graag meer duidelijkheid over een situatie?
Ben jij onzeker over wat de toekomst je zou brengen of zit je vast in het verleden?  Stel je vraag!  Geen vraag is teveel of te gek!

 

 

Spreker: Het Forum
Locatie: Wijsheid
16:00 uur
Native Flute Meditation
Michael Telapary
Dapperheid

Native Flute Meditation. 

De Indiaanse fluit is één van de oudste instrumenten op aarde. De tonen van de fluiten worden al duizenden jaren gebruikt vanwege de helende werking op het lichaam en de geest.

Door de pentatonische schaal zijn de tonen van deze fluiten altijd in harmonie en zullen je meevoeren op een mentale reis, diep naar je rust, vrede en loslaten.

“Music acts like a magic key, to which the most tightly closed heart opens”

Spreker: Michael Telapary
Locatie: Dapperheid
16:00 uur
Ongewenst gedrag bij een nieuwetijdskind
Collinda de Groot
Yin

Nieuwetijdskinderen zijn kinderen die anders zijn dan de kinderen van vroeger. Ze hebben een hoog gevoelige eigenschap, ze zijn opstandiger, ontwikkelen gedragsproblemen, depressies, eetstoornissen, verslavingen enzovoort. Nieuwetijdskinderen zijn kinderen van deze tijd, die ons leren vanuit ons hart te leven in plaats van in ons hoofd.

Ze helpen ons om oude en vastgeroeste systemen op aarde om te vormen. Dit gaat niet zonder slag of stoot. Nieuwetijdskinderen hebben het zwaar, omdat ze niet begrepen worden door hun omgeving en dan gaan ze vaak ongewenst gedrag vertonen. Ze voelen zich eenzaam en onbegrepen.

In deze lezing vertel ik je wat ze nu werkelijk bedoelen met hun ongewenste gedrag en hoe je ze op een positieve manier kan begeleiden.

Spreker: Collinda de Groot
Locatie: Yin
16:00 uur
Een lange spirituele liefdevolle relatie
Monique Pahladsingh
Zinrijk
Spreker: Monique Pahladsingh
Locatie: Zinrijk
26 mei 2019
Tijd
Thema
Spreker
Locatie
11:00 uur
Tweelingzielen, Karma & Reïncarnatie
Desiree van Toor
Yang

Karma, Reïncarnatie, Tweelingzielen & Zielsverwanten
Helderziende waarnemingen vanuit vorige levens

Door Astroloog & reïncarnatie specialist Desirée G.E. van Toor

Spreker: Desiree van Toor
Locatie: Yang
11:00 uur
Het ontdekken en voelen van Engelenenergie
Nadine Wisse
Yin

De workshop gaat over het ontdekken en voelen van de liefdevolle energie van de engelen.

Spreker: Nadine Wisse
Locatie: Yin
12:00 uur
Mediumschap als rouwverwerking
Isabelle Duchene
Zinrijk

Met jouw doelstelling voorop en met jouw toestemming kijkt Isabelle Duchene wat voor je op dat moment de beste oplossing in jouw situatie is.
Hier gaat zij in op verschillende aspecten van het probleem. Isabelle legt uit waarom het nodig is om als je een kanaal wilt zijn om op jouw eigen energie te letten en duidelijk je eigen kern te creëren.

Een kanaal zijn is meer dan met de oogjes toe wat vertellen, want men gaat daar veel te licht mee om. Er is duidelijk meer voor nodig!

Meer informatie over Isabelle? Bekijk het deelnemersoverzicht.

Spreker: Isabelle Duchene
Locatie: Zinrijk
12:00 uur
De functie van Tarot
Loek Bouma
Yang

De tarot is een uit oude tijden overgeleverde collectie van kaarten. Het is een verzameling van 78 kaarten: 22 grote Arcana- en 56 kleine Arcana-kaarten. Tarotkaarten helpen je onderbewuste te doen ontwaken tot een bewustzijn, en dat leidt tot zelfkennis. Loek Bouma vertelt je tijdens de demonstratie alles wat je wilt weten over dit fenomeen.

Spreker: Loek Bouma
Locatie: Yang
12:00 uur
Spontane waarnemingen
Rob Nijland
Yin

Medium Rob Nijland werkt via foto lezen en voorwerpen.

Spreker: Rob Nijland
Locatie: Yin
12:00 uur
Werking van CBD-A in ons lichaam
Sheila Croese
Wijsheid

De wondere werking van CBD-A in ons lichaam!

Uitleg over hoe je de balans terug krijgt met CBD-A mentaal en fysiek. Wat het verschil is tussen CBD en CBD-A. Duidelijke uitleg over het menselijk lichaam en het gebruik van CBD-A, wanneer en waarvoor te gebruiken.

Sprekers: Sheila Croese/Liz Pelupessy/John de Vroede

Spreker: Sheila Croese
Locatie: Wijsheid
12:30 uur
Native Flute Meditation
Michael Telapary
Dapperheid

Native Flute Meditation. 

De Indiaanse fluit is één van de oudste instrumenten op aarde. De tonen van de fluiten worden al duizenden jaren gebruikt vanwege de helende werking op het lichaam en de geest.

Door de pentatonische schaal zijn de tonen van deze fluiten altijd in harmonie en zullen je meevoeren op een mentale reis, diep naar je rust, vrede en loslaten.

“Music acts like a magic key, to which the most tightly closed heart opens”

Spreker: Michael Telapary
Locatie: Dapperheid
13:00 uur
Helderziende Zielenlezing
Evelien Foks
Yang

Jarenlang is Evelien een bekend en erkend paragnost zowel in Nederland als het buitenland. Evelien ademt spiritualiteit, of het hierbij gaat om een diepgaande reading of contact met een overleden dierbare, alles staat in het teken om je te helpen. Zij kenmerkt zich door haar warme, maar directe toon en brengt haar readings op een nuchtere manier over.

Tijdens de lezing zal zij op diverse manieren readings verzorgen. Ben jij benieuwd wat Evelien nog meer voor jou kan betekenen?

Spreker: Evelien Foks
Locatie: Yang
13:00 uur
Ontdek je eigen paranormale gaves
Jeantille Spruijt
Yin

Tijdens deze workshop gaan worden enkele oefeningen gedaan en leer je hoe je je eigen paranormale gaves kunt ontwikkelen.

Spreker: Jeantille Spruijt
Locatie: Yin
13:00 uur
Engelenworkshop
Jessica de Bont
Zinrijk

Maak kennis met Jessica de Bont (medium, engelen expert, kundalini en gold reiki master) en spiritueel hulpverlener.

De Paranormale wereld is voor haar niet onbekend. In haar jongere jaren kwam zij al in contact met haar gids, zodat zij uiteindelijk mensen kan helpen en inzichten kan geven.

Tijdens deze lezing vertelt ze over Engelen.

 

Spreker: Jessica de Bont
Locatie: Zinrijk
13:00 uur
HSP en stress/burn-out
Monique Pahladsingh
Wijsheid
Spreker: Monique Pahladsingh
Locatie: Wijsheid
14:00 uur
Native Flute Meditation
Michael Telapary
Dapperheid

Native Flute Meditation. 

De Indiaanse fluit is één van de oudste instrumenten op aarde. De tonen van de fluiten worden al duizenden jaren gebruikt vanwege de helende werking op het lichaam en de geest.

Door de pentatonische schaal zijn de tonen van deze fluiten altijd in harmonie en zullen je meevoeren op een mentale reis, diep naar je rust, vrede en loslaten.

“Music acts like a magic key, to which the most tightly closed heart opens”

Spreker: Michael Telapary
Locatie: Dapperheid
14:00 uur
Helderziende Waarnemingen
Gerard Heutink
Yang

Veel mensen lopen met problemen rond, waarover zij niet kunnen of willen praten. In de loop der jaren heeft Gerard vele mensen hun gevoel van eigenwaarde teruggegeven en mensen begeleidt bij hun herstel.

Het probleem is dat te veel individuen zich laten leiden door hun omgeving. zonder er bij stil te staan wat men eigenlijk zelf wil.
Het vluchten in het hoofd is een gevolg hiervan, waardoor allerlei lichamelijke en geestelijke klachten kunnen ontstaan.

 

Spreker: Gerard Heutink
Locatie: Yang
14:00 uur
Contact met overledenen
Monique van der Klooster
Yin

De aangeboren paranormale gaven van Monique geeft haar een diepere holistische kijk op jouw thema’s (problemen). Zij komt daarmee sneller tot de kern van de zaak en ziet vaak al de oplossingen voor het de ander duidelijk is. Zij kan gebruik maken van verschillende technieken om dit voor jou ook inzichtelijk te krijgen. Zij heeft een begrijpelijke manier van spreken over wonderlijke zaken. Laat je verrassen met haar helderziende waarnemingen.

Spreker: Monique van der Klooster
Locatie: Yin
14:00 uur
Ontmoet je gids
Antoinette Soer
Zinrijk

Antoinette Soer (Paragnoste) zal in deze lezing vertellen wat regressietherapie inhoud. Deze regressietherapie heeft ze geleerd van Jan Kleijn deze methode is door middel van Gidsen en je kan problemen, blokkades, angsten, fobieën oude patronen doorbreken en oplossen.

In de lezing gaat ze de mensen in een lichte geleidefantasie brengen zodat ze eventueel hun Gids kunnen ontmoeten.
Verder vertelt ze precies wat gidsen zijn, en wat regressie inhoud, en welke blokkades die de mensen opbouwen in dit of een ander leven kunnen oplossen.

Spreker: Antoinette Soer
Locatie: Zinrijk
14:00 uur
Spirituele Waarnemingen
Linda Ista
Wijsheid

Aan de hand van namen van overledenen.
Door medium Linda Ista

Spreker: Linda Ista
Locatie: Wijsheid
15:00 uur
Thuiskomen in jezelf via Aromatherapie
Paula de Bruin
Yin

Aromatherapie helpt je om op een natuurlijke manier om te gaan met HSP. In deze workshop vertelt Paula de Bruin welke essentiële oliën je daarbij kunt gebruiken en legt ze uit wat hun werking is. Paula de Bruin heeft ruim dertig jaar ervaring met essentiële oliën en aromatherapie en kan daardoor putten uit een rijke kennis en ervaring. Na de workshop is zij beschikbaar voor persoonlijk advies.

Essentiële oliën kunnen ook worden toegevoegd aan veel basisproducten zoals massage-olie (voor massagetherapie), body butter, body scrub, shampoo, douchegel, badschuim en zeep.

Spreker: Paula de Bruin
Locatie: Yin
15:00 uur
Kleurentherapie: Kleurcode van de Kosmische Mens
Ineke van der Valk
Yang

In deze lezing laat Ineke je kennismaken met een nieuwe kleurentherapie, de Kleurcode van de Kosmische Mens.
Deze kleurentherapie heeft een holistische kijk op de mens, wat je terug ziet in de drie lagen: één voor het Lichaam, één voor de Geest, één voor de Ziel. Zo is elke Kleurcode een Drie-eenheid.

De 80 ‘poppetjes’ zijn een reis van geboorte naar volwassenheid … door Lichaam, Geest en Ziel … van de Bron naar volledige integratie in je fysieke lichaam. Het is een ontwikkeling om te kunnen leven vanuit je hart, vanuit Liefde, in de Nieuwe Tijd.

Spreker: Ineke van der Valk
Locatie: Yang
15:00 uur
Spirituele reis naar Avalon
Meike Klomp
Zinrijk

Lezing over de spirituele reis naar Avalon, gegeven door Meike Klomp van Praktijk Maran.

Spreker: Meike Klomp
Locatie: Zinrijk
16:00 uur
Het Forum van Paranormaal Alternatief
Het Forum
Wijsheid

Paragnosten: Gerard Heutink, Loek Bouma, Jan C. van der Heide, Monique van der Klooster & Linda Ista zitten klaar voor al je vragen!
Levensvragen, vragen over anderen, probleempjes etc. ze helpen je graag! Kom je er even niet uit en wens jij graag meer duidelijkheid over een situatie?
Ben jij onzeker over wat de toekomst je zou brengen of zit je vast in het verleden?  Stel je vraag!  Geen vraag is teveel of te gek!

 

 

Spreker: Het Forum
Locatie: Wijsheid
16:00 uur
Native Flute Meditation
Michael Telapary
Dapperheid

Native Flute Meditation. 

De Indiaanse fluit is één van de oudste instrumenten op aarde. De tonen van de fluiten worden al duizenden jaren gebruikt vanwege de helende werking op het lichaam en de geest.

Door de pentatonische schaal zijn de tonen van deze fluiten altijd in harmonie en zullen je meevoeren op een mentale reis, diep naar je rust, vrede en loslaten.

“Music acts like a magic key, to which the most tightly closed heart opens”

Spreker: Michael Telapary
Locatie: Dapperheid
16:00 uur
Plek in de ruimte
Aiske Jongert
Yang

De Doorbreek Coach

Spreker: Aiske Jongert
Locatie: Yang