-advertentie-

Bingo!

Op donderdagavond 4 maart van 20-22u organiseert Edelstenenwinkel De Verrijking een online bingo waar je fantastische prijzen kan winnen! Een deel van de opbrengst van deze avond gaat naar het goede doel.

Er worden twee rondes gespeeld. Voor €15,- ontvang je 2 loten, 1 lot voor elke ronde.
Wil je jouw winkans vergroten? Hoe meer loten je koopt, hoe goedkoper de prijs per lot! 

Koop hier je bingo kaarten!

Wat kan je winnen?
Onder andere een 5 Elementen Rugmassage, Reading consulten, Edelstenen wraparmband op maat, Een sieraden set, Wichelroedes, een Edelstenen set, een Kaartendeck en een VIP arrangement voor Paranormaal Alternatief op een datum naar keuze!

De digitale Bingokaarten ontvang je per mail. De Bingo avond wordt georganiseerd via ZOOM. Deze app dien je op telefoon of laptop te downloaden. Daar ontvang je meer info over per mail na het bestellen van de loten!


Het ontstaan van deze Bingo avond

Toen ik een jaar of 10 was ging ik met mijn oma mee op stap. Zij organiseerde weekendjes weg voor ouderen. Als klein meisje werd ik altijd blij van de bonte avond.

Tijdens deze avond ging mijn oma verkleed, deed een dans act of er werd iets anders geregeld. Een van die dingen was bingo.
Altijd leuk samengestelde pakketten en iedereen in gespannen afwachting of ze iets gingen winnen. Die cadeaus namen we mee in de auto naar het vakantiehuisje.
De wagen was dus altijd volgeladen. ’s Avonds werd de cadeau tafel gedekt en iedereen liep er langs om te zien wat hij of zij wilde winnen. En dan ging oma met de bingomolen aan de slag.
Getallen werden genoemd en oma ging net zolang door tot zij “Bingo” hoorde. Dan was het tijd voor controle! Klopte die Bingo wel?
En als diegene het fout had, moest deze een liedje zingen. En een dikke lol dat iedereen had!
In de huidige periode van lockdown waarin iedereen thuis zit – minder werkt of thuiswerkt – is de sociale gezelligheid een stuk gereduceerd.
Helemaal niet leuk vind ik dat. Tot het moment dat ik het woord Bingo binnenkreeg.
Ik ging op zoek naar Hoe kan ik een online Bingo organiseren. We zitten immers thuis; je mag maar één persoon op bezoek.
En de oplossing en de manier heb ik gevonden. Ik heb zelfs een aantal heel leuke sponsors gevonden die zelf iets aanbieden dan wel iets uit de winkel aanbieden.
Het bingoavondje beloofd een gezellige avond te worden.
Wil jij erbij zijn, ontspannen en iets anders aan je hoofd plus kans maken op heel leuke cadeaus? Heb je ook zin in gezellige avond – uit, vanuit huis?

Koop dan nu hier je bingo kaarten!

TIP: Nodig vrienden, familie of collega’s uit voor onze online bingo! Of trakteer hen op een bingokaart!? Super mooi idee want je sponsort het goede doel en je bied diegene een avondje zonder zorgen; behalve over die mooie prijs!

Het Goede Doel

CARF Curacao Animal Rights

Wij hopen op veel deelnemers want na aftrek van de kosten willen wij een mooi geldbedrag kunnen overmaken aan een goed doel.
Wij hebben ervoor gekozen om het bedrag te doneren aan de Stichting CARF. Curaçao Animal Rights Foundation (CARF) is opgericht op 29 mei 2008 door een team hondenliefhebbers met een gezamenlijke missie.
Zij willen het zwerfhonden probleem op Curaçao bestrijden en afgedankte, mishandelde en verwaarloosde honden een tweede kans op een gelukkig leven.
Ook wij hebben onze lieve hond Skipp via deze stichting gevonden.

SKIPP december 2020

 

Een voorbeeld van hoe de dieren in Curaçao aangetroffen worden

Over Edelstenenwinkel De Verrijking

Van verwondering naar bewondering
In ons winkelpand van ca 120 m² aan de Dr. Kuyperkade in het hart van Maassluis vindt je edelstenen, kristallen en mineralen in vele vormen en maten. Naast deze producten zijn er de diverse aanverwante producten om edelstenen en je huis mee te reinigen. Je vindt er buidels, dromenvangers, smudge veren, hars wierook, tarotkaarten en meer. Alle producten zijn met zorg en aandacht ingekocht.

Expertise centrum

Openstaan voor het onzichtbare verrijkt jouw leven.
Afgelopen jaren zijn wij steeds verder gegroeid. Wij begonnen in 2014 met een paar open dagen in het jaar. Deze werd aangevuld met verkoop via de webshop. In 2017 volgde ons expertise centrum.


Edelstenenwinkel De Verrijking
Doctor Kuyperkade 15zw, Maassluis

Volg De Verrijking ook op Facebook en Instagram!

 


Wil je ook adverteren op onze website, social media kanalen of nieuwsbrief?
Kijk dan op onze website voor de mogelijkheden en neem contact met ons op!
Informatie online adverteren Paranormaal Alternatief