Door: Desiree van de Witte Wolf

Over magnetiseren ofwel healen, voor mij persoonlijk synoniemen, wordt veel gesproken. Vandaag vertel ik jullie over wat er gebeurd tijdens een healing.

Healen: wat is dat?
Tijdens een healing wordt er door de healer energie geleend vanuit het universum. Sommige mensen noemen het in plaats van energie lenen vanuit het universum healen met engelen en dat is natuurlijk ook prima. Het voelt tijdens een healing voor de persoon die de healing geeft alsof je energie best letterlijk met je eigen energie pakt vanuit boven. Deze geef je vervolgens aan de persoon die de healing krijgt. Je pakt deze energie door tijdens de healing te visualiseren dat je dat doet, met de intentie om de ander te healen. En vergeet niet, visualiseren kost ook kracht. Als de hulpbehoevende persoon gaten heeft in zijn energie, dat zie ik letterlijk alsof de aura van de persoon niet meer netjes rond het lichaam zit maar op sommige pekken mist, worden deze opgevuld. Vervolgens verdwijnt de klacht van de persoon in kwestie.

Problemen die veel voor komen tijdens het magnetiseren
Ik vind dat je magnetiseren kan leren, maar hoe je dingen aanvoelt ligt weer aan je hoofdgave. Bij helderzien zie je de gaten, bij helderhoren krijg je het ingefluisterd, als je heldervoelend bent kun je sneller voelen waar je mag healen bij iemand, etcetera.  Toch kan er veel misgaan, vooral in het begin. Hierbij kan je denken aan:

– Sommige mensen healen met hun eigen energie i.p.v. de energie van ‘boven’. Dit maakt de healer dan moe;
– Sommigen, zeker met de gave heldervoelen, nemen de klacht van de ander tijdens het healen over omdat ze zich niet weten af te schermen ervoor;
– Wat je doorgaans ook kan merken is dat mensen soms vergeten dat magnetiseren niet de oplossing is voor alles.
– Sommige mensen staan met hun energie automatisch afgeschermd naar anderen. Het is dan lastig energie over te brengen aan deze personen.

Voordat je aan magnetiseren begint moet je het doel van zowel jezelf als van de persoon die je wil healen duidelijk hebben. Je gaat natuurlijk geen gebroken botten healen, maar proberen een negatieve geest te healen terwijl die verdreven moet worden heeft net zo weinig zin. Een ander verhaal wordt het als het geen negatieve geest is maar een voorbijganger die verdwaald is. Maar, ondanks dit alles kan een healing wel gewoon fijn kan voelen. Als het doel is de persoon wat beter te laten voelen, dan is dat natuurlijk goed;

Liefs, Desiree

Lees meer over de Witte Wolf op haar website of neem een kijkje op haar Facebook en Instagram.

Witte Wolf vertelt.. is een twee-wekelijkse rubriek waar Desiree spirituele onderwerpen onder de loep neemt:
Mijn naam is Desiree en ik ben al mijn hele leven heldervoelend. Met plezier verdiep ik me in ieders unieke hooggevoeligheid, gaves, contact met jouw (vroegere) kern en het verwijderen van negatieve energieën. Tijdens deze zoektocht laat ik je graag meekijken en leg ik uit hoe je grip kunt krijgen op het ontastbare.