Heb je hem al gelezen? Weet je al hoe de sterren staan aankomend jaar?  Nee? Mooi, want hieronder staat het even voor je samengevat.

Ram
De eerste drie maanden van het jaar kom je maar moeilijk op gang. Je kunt enkele schermutselingen met familieleden verwachten. Wees geduldig, loop niet weg voor je verantwoordelijkheden maar houd wel in je achterhoofd dat ook zij hun eigen verantwoordelijkheden hebben. Neem dus niet alle lasten op je schouders. In de liefde word je geduld op de proef gesteld.

Schorpioen

Een ding staat als een paal boven water: dit jaar zul jij je niet vervelen. Je stroomt over van de energie en zit boordevol creatieve plannen.
Zorg er wel voor dat je door de bomen het bos blijft zien. Begin niet zomaar in het wilde weg met de uitvoering ervan maar maak een zorgvuldige planning. En houd je daaraan! Want de neiging om je te laten afleiden is groot.

Steenbok

Tot het begin van de lente heb je het idee dat je niet op je waarde wordt geschat. Dit haalt het enthousiasme – zeker op je werk –
er een beetje uit. Waak voor zelfmedelijden en pessimisme. Daar schiet je niets mee op. Uiteindelijk zal een verandering in je omgeving of zelfs een verandering van omgeving voor de eerste successen in dit nieuwe jaar zorgen.

Stier

Het jaar 2018 wordt een bruisend en interessant jaar met soms verrassende wendingen. Je zet stappen waarvan je dacht dat je
ze nooit zou durven nemen. Het eerste half jaar van nieuwe jaar verloopt voorspoedig, maar vanaf half juli kunnen wat donkere wolkjes aan de horizon verschijnen. Gelukkig beschik je tegen die tijd over een flinke dosis energie en de nodige agressiviteit en zal niets of niemand je ‘eronder krijgen’.

Vissen

In het begin van het jaar kom je maar moeilijk op gang. Je hebt het gevoel dat alles tegenzit. Heb je eenmaal het ritme te pakken, dan ben je niet meer te stoppen en kun je succes op je werk maar ook veel voldoening in de liefde verwachten.
Sommige vrienden, kennissen of collega’s zullen dit niet altijd op prijs stellen en zullen misschien kritiek hebben, maar uiteindelijk zal je positieve houding ervoor zorgen dat je geliefd bent en blijft.

 

 


Tweelingen

Plannen die de afgelopen jaren op een laag pitje hebben gestaan, kunnen in 2018 opeens in een stroomversnelling terecht komen. Ervaringen uit het verleden komen je van pas en stellen je in staat om de juiste beslissingen te nemen. Sommige mensen om je heen werpen hun masker af en zullen je teleurstellen. Wees vastberaden en houd je doelen goed voor ogen, zowel op je werk als ook in je privé-leven.


Waterman 

Vanaf het begin van het nieuwe jaar maak je een goede start. Mogelijk moet je daarvoor van je principes afwijken maar enige flexibiliteit
op zijn tijd kan geen kwaad. Vooral de eerste maanden van het jaar beschik je over een flinke hoeveelheid energie en zet je alles op alles om je doelen te bereiken. Waak er wel voor dat je niet alles per se alleen wilt doen. Van tijd tot tijd is het intelligent om van de hulp van anderen gebruik te maken.


Weegschaal

Het jaar 2018 wordt een gul jaar, vol nieuwe kansen, mogelijkheden maar ook voldoening. Op je werk gaat het je voor de wind, ook al lijkt het
je soms dat er bovenmenselijke inspanningen van je worden verwacht. Trek je grenzen en zorg ervoor dat je collega’s die kennen. Dwing respect af om het ver te schoppen. Ook in de liefde geldt dat respect voor alles komt. Stel je tegenover hem/ haar niet al te onafhankelijk op maar blijf je eigen koers varen.


Kreeft

Dit jaar kun je veel nieuwigheden en veranderingen verwachten.
Je voelt je zeker van jezelf en hierdoor kun je bergen verzetten. In je privé-leven moeten er beslissingen genomen worden. Vrienden of vriendinnen zullen je graag raad en steun geven maar uiteindelijk zal je zelf de knoop moeten doorhakken. Je kunt een bruisende zomer vol liefde verwachten. Liefdesavonturen kunnen op iets serieus uitdraaien.

Leeuw

Je kunt een enerverend jaar verwachten waarin je je zeker niet zult vervelen. Passie en verliefde momenten zorgen ervoor dat je het leven
door een roze brilletje ziet. Maar let wel op dat je je niet hals-over-de-kop in onbezonnen situaties stort.
Houd het hoofd koel en laat je niet al te zeer verrassen door de onverwachte wendingen die het leven soms kan nemen.


Boogschutter

Je maakt dit jaar een nogal chaotische start maar naarmate de tijd verstrijkt, krijg je de dingen beter onder controle en
gaat het er steeds beter voor je uitzien.Je successen blijven niet onopgemerkt en kunnen de jaloezie van sommige mensen om je heen opwekken.
Stel je onafhankelijk op. Neem complimenten met een glimlach in ontvangst en lach om stekelige opmerkingen maar ga vooral je eigen weg. De liefde heeft gouden momenten voor je in petto.

Maagd

Je kunt dit jaar maar beter sterk in je schoenen staan want de verleidingen zijn groot. Aanlokkelijke investeringen, onverwachte verliefdheden 
en aantrekkelijke aanbiedingen zullen je zwaar op de proef stellen. Overweeg je beslissingen zorgvuldig. Af en toe mag je best uit de band springen,
maar er zijn grenzen en het is goed om van te voren te weten waar die liggen.


Lees hier de volledige versie van trendystyle!