Door: Desiree van de Witte Wolf

Het is alweer juni! Door de corona gaat alles zo snel. Dat komt mede omdat ons leven nu even zo anders loopt. En als iets anders is, dan valt het je hersenen op en gaat de tijd vaak sneller.

Mei stond echt in het teken van terugtrekken en je dromen naleven. En alles dat daarbij hoort: van vriendschappen tot werk. Het astrologisch weerbericht van juni vertelt dat juni in het teken staat van jezelf uiten en alles dat daarbij hoort.

Het astrologisch weerbericht van juni
Deze maand staat in het teken van jezelf uiten. En daarmee niet meteen dat je meer moet praten, maar dieper dan dat. Ten eerste bedoel ik met jezelf uiten een balans vinden in wat je wil delen of laten zien en wat van jouzelf mag blijven. Het is een mooie maand om uit te zoeken hoe het zit met je grenzen. Heb je duidelijk wat je deelt en met wie? Wie of wat vertrouw jij je diepste geheimen toe en waarom? Merk je dat je soms teveel deelt en spijt krijgt? En wat jij aan je omgeving hebt en zij aan jou? Het is een heldere maand om dit allemaal duidelijk te krijgen voor jezelf. Doe dit en je zult merken dat je onderbewuste je ook beloont! Je onderbewuste vertelt men namelijk vaak via het lichaam dat er iets niet klopt. En als we het over uiten hebben, wordt daarvoor vaak de keel gebruikt.

Uiten kan ten tweede op verschillende manieren. Jezelf uiten hoeft echt niet altijd te betekenen dat je mensen meer moet vertrouwen. Misschien heb jij wel goede redenen voor het niet vertrouwen van je omgeving. Blijf hierin dicht bij jezelf, wat weer samenhangt met punt 1. Wanneer je bij jezelf blijft, trek je júist andere mensen sneller aan die met jou matchen. Maar wanneer jij dingen of deelt doet waar je niet achterstaat, dan vertraagt dit het proces.

Tips voor deze maand
Wanneer je wat handiger wordt met uiten, zul je ook merken dat deze maand niet alleen om dit proces gaat, maar ook over gevolgen op langere termijn. Wat gebeurt er als jij beter kan uiten? Denk aan eindelijk durven uitspreken dat je promotie vindt te verdienen of eindelijk uit de relatie durft te stappen of een vriendschap durft te doen opleven. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Sommige mensen vinden het lastig om een weg te vinden in jezelf uiten. Bedenk je dat uiten niet alleen met praten hoeft. Heb je teveel energie en oude boosheid? Overweeg een sport waarin je dat kwijt kunt. Word je helemaal rustig als je tekent en heb je rust nodig? Dan weet je wat je te doen staat. Heb je nog een dagboek liggen van vroeger waar je eigenlijk weer naar verlangt? Pak hem er weer bij of trakteer jezelf op een nieuwe!

Bekijk hier ook een video om over verschillende oorzaken van keelpijn te leren. Dus naast dat vanuit je onderbewuste. Lees ook een ander geschreven artikel over keelpijn uit je omgeving.

Kom je er niet uit en wil je weten waar je blokkades vandaan komen? Bekijk dan eens deze online blokkade intake.

Liefs, Desiree

Lees meer over de Witte Wolf op haar website of neem een kijkje op haar Facebook en Instagram.

Witte Wolf vertelt.. is een twee-wekelijkse rubriek waar Desiree spirituele onderwerpen onder de loep neemt:
Mijn naam is Desiree en ik ben al mijn hele leven heldervoelend. Met plezier verdiep ik me in ieders unieke hooggevoeligheid, gaves, contact met jouw (vroegere) kern en het verwijderen van negatieve energieën. Tijdens deze zoektocht laat ik je graag meekijken en leg ik uit hoe je grip kunt krijgen op het ontastbare.