Door: Desiree van de Witte Wolf

Foto lezen kan iedereen. Ik vind dat iedereen dat in zich heeft. Het vraagt alleen bepaalde mate van zelfkennis om te begrijpen wat je ziet.

Waar moet je op letten voor je begint met een foto lezen?

Waar je op moet letten is dat toestemming hebben om iemand te lezen werkelijk iets is dat je merkt bij het foto lezen. Heb je geen toestemming, dan krijg je vaak, vooral in het begin, alleen maar basisinformatie van iemand door. Veel ligt aan het karakter van diegene zelf. Is het een open boek, dan krijg je wat meer door. Het is allemaal best letterlijk! Of je foto lezen zonder toestemming netjes vindt, laat ik bij jou.

Heb je wel toestemming? Dan zul je ook wat meer te weten komen over die persoon! Die persoon stelt zich namelijk open en de energie werkt met je mee. Bekijk het vanuit je eigen oogpunt: jij wil denk ik ook niet dat iemand al je geheimen kan lezen. Dan geef je dat signaal af met je energie en komt iemand er niet doorheen. Vertrouw je iemand en geef je toestemming? Dan zegt jouw energie ook tegen de ander dat je wat dieper mag kijken. Foto lezen is echt een energiekwestie.

Foto lezen heeft te maken met jouw gaven

Iedereen heeft gaven. De één werkt er wat meer mee samen dan de ander en sommige perioden in het leven remmen en ontwikkelen jouw gaven. Een foto is handig om je gaves mee te testen, want

Als je een foto leest, gebeurt er in je lichaam van alles. Afhankelijk van welke gave bij jou het meest ontwikkelt is, zal je onderbewuste (dat is immers degene die je vertelt wat er met de foto aan de hand is) je over de foto en persoon op de foto vertellen. Dat betekent dat je van alles in je lichaam voelt opspelen! Je kunt dingen zien bewegen op de foto, dingen horen, voelen noem het maar op! De truc is te beseffen dat dit door degene op de foto komt. Zoals ik in het filmpje hieronder uitleg, zijn de dingen die opeens gebeuren door middel van je lichaam plots, en kun je er van uitgaan dat ze door de foto gebeuren.

 

Waarom zou je oefenen op foto lezen?

Ik steun de uitspraak dat je van jezelf moet houden voordat een ander van je kunt houden en aan jezelf moet werken voordat je een ander kunt helpen. Maar soms leer je jezelf pas begrijpen als je met een bepaalde techniek oefent. Je begrijpt opeens waar jij en je onderbewuste allemaal toe in staat zijn.

Wil je echt verder met het ontwikkelen van foto lezen en je andere gaven ontwikkelen? Dan kun je er hier meer over lezen.

 

Liefs,Witte wolf

Lees meer over de Witte Wolf of neem een kijkje op haar website.

Witte Wolf vertelt.. is een maandelijkse rubriek waar Desiree spirituele onderwerpen onder de loep neemt:
Mijn naam is Desiree en ik ben al mijn hele leven heldervoelend. Met plezier verdiep ik me in ieders unieke hooggevoeligheid, gaves, contact met jouw (vroegere) kern en het verwijderen van negatieve energieën. Tijdens deze zoektocht laat ik je graag meekijken en leg ik uit hoe je grip kunt krijgen op het ontastbare.