Door: Desiree van de Witte Wolf

Tijdens de afgelopen volle maan leerden we over het ontwaken van je spirituele kant en versterkte intuïtie. Je mocht ontdekken wat jouw gaves doen voor jou in je dagelijks leven en wat je er verder mee wil doen. Tijdens deze nieuwe maan zal er een onrustig gevoel ontstaan dat wil dat je aan de slag gaat.

De nieuwe maan van 21 juni
Tijdens de nieuwe maan van 21 juni zal er veel met energie worden gespeeld. Een groot deel van de mensen zal merken dat je veel vermoeider bent en met je hoofd helemaal ergens anders. Het werkt eigenlijk zo: je onderbewuste wil je graag vertellen of je op het goede pad bent. Ben je dat niet: dan kost alles moeite en zul je tijdens de nieuwe maan pech hebben. Ben je het wel: dan zul je ontspannenheid voelen, maar ook nog steeds vermoeidheid. Voor een ieder vindt gewoon een energie plaats dat je vraagt om rustiger aan te doen en bij jezelf te blijven.

Als je zo vermoeid bent, zul je ook een onrustig gevoel ervaren: je wil je tijd zo nuttig mogelijk indelen. Onthoud deze periode en deze energie. Leer naar jezelf luisteren en je leven gewoon zo fijn mogelijk in te delen. Ik benoem ‘gewoon’, want ongewoon maakt men het alleen maar zelf. Zint iets je niet? Ga op onderzoek uit en pak het aan! Dat is de instelling die deze volle maan je wil leren: richt je leven naar jouw wens in en raak niet passief.

Tijdens deze maan zul je tot slot ook nog merken dat je wat sneller schrijf- en typefouten maakt. Dat is je onderbewuste die met je probeert te communiceren en je tips probeert te geven. Sommigen, waaronder ik, noemen dit ook wel automatisch schrift.

Tips voor deze maan
Wat is jouw droomwens? Pluis hem uit en maak een haalbaar plan van aanpak. Durf groot te dromen en wensen. Niets is meer zonde dan jezelf te remmen in je eigen gedachten. Als je dat doet, weten je gidsen ook niet waarbij ze je moeten steunen en blijft verandering uit. Ook je gidsen kunnen je voorspellende schrijf- en typefouten laten maken. En je onderbewuste werkt wat minder voorspellend, maar meer vanuit je eigen kern: wat wil jij en wat denk jij nou echt.

Liefs, Desiree

Lees meer over de Witte Wolf op haar website of neem een kijkje op haar Facebook en Instagram.

Witte Wolf vertelt.. is een twee-wekelijkse rubriek waar Desiree spirituele onderwerpen onder de loep neemt:
Mijn naam is Desiree en ik ben al mijn hele leven heldervoelend. Met plezier verdiep ik me in ieders unieke hooggevoeligheid, gaves, contact met jouw (vroegere) kern en het verwijderen van negatieve energieën. Tijdens deze zoektocht laat ik je graag meekijken en leg ik uit hoe je grip kunt krijgen op het ontastbare.