COVID-19 Maatregelen tijdens Paranormaal Alternatief

We hebben op diverse manieren de nodige gedrags- en hygiëneregels (COVID-19 Protocol) getroffen om Paranormaal Alternatief in De Broodfabriek te kunnen organiseren en accommoderen. Dit protocol is akkoord bevonden door de regionale overheid.

Op deze pagina vindt je meer informatie over de maatregelen die De Broodfabriek neemt om de veiligheid van, en de 1,5 meter afstand onder, bezoekers, exposanten en medewerkers te kunnen waarborgen.

  1. Tijdsblokken: De beurs wordt opgesplitst in 2 tijdsblokken per dag. Tijdsblok A, 09:30 – 13:00 uur. Tijdsblok B, 14:00 – 17:30 uur.
  2. Maximum aantal bezoekers per tijdsblok: Het aantal bezoekers per tijdsblok is gelimiteerd om de 1,5 meter afstand onderling te kunnen waarborgen.
  3. Ticketverkoop bezoekers: De ticketverkoop is enkel voorafgaand aan de beurs en uitsluitend online mogelijk. Er is geen mogelijkheid om op locatie bij een kassa een ticket te kopen.
  4. Gezondheidscheck: Bij de entree van De Broodfabriek wordt een ieder gewezen op de geldende protocollen, huisregels en de gezondheidscheck. Bezoekers met gezondheidsklachten worden verzocht naar huis te gaan.
  5. Indeling beursvloer: De gangpaden tussen de beurs-stands zijn extra breed opgezet, zodat er voldoende ruimte is om elkaar te passeren.
  6. Inrichten beurs-stand: exposanten worden verplicht de standplaats op een dusdanige manier in te richten waarbij 1,5 afstand met de bezoeker gewaarborgd is.
  7. Hygiëne: Het meubilair en de sanitaire voorzieningen worden continu gereinigd. Tevens zijn voldoende desinfectiepompjes aanwezig voor het reinigen van de handen.
  8. COVID-19 Preventiemedewerker: Volg te allen tijde de aanwijzingen van de COVID-19 Preventiemedewerker op, herkenbaar aan een geel/oranje hesje.

Heb je vragen? Stel deze gerust via paranormaal@de-broodfabriek.nl of bel naar 070-3075900. Wij helpen je graag verder!