Corona update

14 oktober 12:00 uur

De huidige maatregelen gelden in ieder geval tot 1 november. Onder deze maatregelen zal Paranormaal Alternatief er als volgt uit komen te zien:
Zie onderstaande kopjes voor uitgebreide uitleg

– Entree:                                  geen CoronaCheck
– Consulten:                           geen CoronaCheck
– Horeca:                                gedeeltelijke CoronaCheck
– Workshops en lezingen:    wel CoronaCheck

Gaat de beurs door?

Vanaf 25 september zijn evenementen weer toegestaan. We gaan er daarom op dit moment vanuit dat de beurs op 27 & 28 november plaats kan vinden!

Geen vaccinatie- of negatief testbewijs nodig bij entree

Paranormaal Alternatief valt onder de noemer 'Doorstroomlocatie'. Deze zijn uitgezonderd van de maatregelen voor evenementen. Daarom is het niet nodig om bij entree van de beurs een vaccinatiebewijs of negatieve test te laten zien!

Consulten en behandelingen

De consulten en behandelingen die tijdens Paranormaal Alternatief door onze standhouders gegeven worden vallen onder de contactberoepen. Deze zijn vrij toegankelijk zonder CoronaCheck.

WORKSHOPS, ceremonies EN LEZINGEN

Wij houden ons te allen tijden aan de geldende maatregelen, opgesteld door het RIVM. Workshops en lezingen vallen helaas niet onder de noemer 'Doorstroomlocatie'. Hierdoor moeten wij wettelijk om een geldige QR code vragen via de CoronaCheck app als je een workshop of lezing bij wil wonen.

horeca

Onze horecapunten zijn tijdens de beurs voor iedereen geopend voor het afhalen van eten en drinken. Om plaats te nemen op een van onze terrassen binnen moeten wij momenteel wettelijk om een geldige QR code vragen via de CoronaCheck app. Op ons terras buiten is dit niet nodig.

MONDKAPJE niet VERPLICHT

Vanaf 26 juni is de mondkapjesplicht in Nederland vervallen. Het is dan niet langer verplicht om een mondkapje te dragen in publieke ruimtes. Dit mag natuurlijk wel als je je daar prettig bij voelt!

Blijf thuis bij klachten

Heb je Corona-gerelateerde klachten? Blijf dan thuis en kom niet naar de beurs. Neem contact op met de beursorganisatie via paranormaal@de-broodfabriek.nl