Corona update

15 november 15:00 uur

Tijdens de persconferentie van afgelopen vrijdag 12 november is bekend geworden dat doorstroomlocaties open mogen blijven, Paranormaal Alternatief gaat op 27 & 28 november 2021 dus DOOR!
 

5 november 15:00 uur

Het is je vast niet ontgaan: tijdens de persconferentie van dinsdag 2 november zijn nieuwe maatregelen tegen het Corona virus bekend gemaakt. De belangrijkste wijzigingen die betrekking hebben op Paranormaal Alternatief:

Coronatoegangsbewijs
Vanuit de overheid is bepaald dat nu ook voor een bezoek aan doorstroomlocaties een test-/vaccinatie-/herstelbewijs verplicht is. Bij binnenkomst bij De Broodfabriek wordt de QR-code gescand en gecontroleerd met je identiteitsbewijs.
Voor meer informatie zie https://www.coronacheck.nl

Gratis laten testen voor toegang
Ook als je niet gevaccineerd bent kan je Paranormaal Alternatief bezoeken. Je kan je eenvoudig gratis laten testen op het coronavirus. Binnen 2 uur na de test krijg je de uitslag. Is deze negatief? Dan krijg je een geldig coronatoegangsbewijs. De uitslag is 24 uur geldig, doe de test daarom maximaal 24 uur voor je bezoek aan Paranormaal Alternatief.
Maak een afspraak voor een test bij één van de aangesloten testlocaties via https://www.testenvoortoegang.org/

Mondkapje: advies, niet verplicht
Bij locaties waar een coronatoegangsbewijs wordt gevraagd, is het dragen van een mondkapje niet verplicht. Het mág natuurlijk wel!
Contactberoepen kunnen je hier om vragen tijdens het consult.

Spirituele wintermarkt
Vele standhouders hebben al laten weten ondanks de extra maatregelen van de partij te zijn en staan te trappelen om er weer een prachtige liefdevolle beurs van te maken. Bekijk de aanwezige standhouders hier

Ben je al in het bezit van een ticket voor 27 & 28 november? Dan heb je persoonlijk bericht gehad via het emailadres waarmee de tickets aangeschaft zijn. 

Ondanks deze aangescherpte maatregelen kijken we als organisatie uit naar 27 & 28 november en gaan er weer alles aan doen om er samen een fantastisch weekend van te maken!

 

Gaat de beurs door?

Vanaf 25 september zijn evenementen weer toegestaan. We gaan er daarom op dit moment vanuit dat de beurs op 27 & 28 november plaats kan vinden!

CORONACHECK bij entree

Ook bij doorstroomlocaties zoals Paranormaal Alternatief zijn bezoekers vanaf 6 november verplicht om een geldig Coronatoegangsbewijs te tonen bij entree. Deze wordt gecontroleerd via de CoronaCheck-app. Voor meer informatie zie http://www.coronacheck.nle

MONDKAPJE niet VERPLICHT

Door de QR check bij entree is het dragen van een mondkapje tijdens de beurs slechts een advies, geen verplichting. Dit mag natuurlijk wel als je je daar prettig bij voelt!

WORKSHOPS, ceremonies EN LEZINGEN

De workshops, ceremonies en lezingen gaan door!

horeca

Tijdens de beurs zijn onze horecapunten geopend.

Blijf thuis bij klachten

Heb je Corona-gerelateerde klachten? Blijf dan thuis en kom niet naar de beurs. Neem contact op met de beursorganisatie via paranormaal@de-broodfabriek.nl