Corona update

9 juli 2021 8:00 uur

Op 18 & 19 september 2021 staat de eerstvolgende editie van Paranormaal Alternatief gepland. Afgelopen jaar hebben wij in september een hele fijne beurs kunnen organiseren met een uitgebreid COVID-19 protocol. Ook aankomende editie zullen wij er weer alles aan doen om op een veilige manier samen te komen. 
 Blijf deze pagina daarom in de gaten houden, zodra er nieuwe informatie beschikbaar is plaatsen wij dit hier. 

 

Gaat de beurs door?

De beurzen van De Broodfabriek vallen onder de noemer 'doorstroomlocatie', we gaan er daarom op dit moment vanuit dat de beurs op 18 & 19 september plaats kan vinden!

online ticketverkoop

Er is een beperkt aantal tickets beschikbaar, op=op.

Geen vaccinatie- of negatief testbewijs nodig

We richten de beursvloer weer dusdanig in dat er 1,5 meter afstand gehouden kan worden. Ook werken wij met een maximum aantal bezoekers dat tegelijkertijd op de beursvloer aanwezig mag zijn. Daarom is het niet nodig om bij het betreden van de beurs een vaccinatiebewijs of negatieve test te laten zien!

MONDKAPJE niet VERPLICHT

Vanaf 26 juni is de mondkapjesplicht in Nederland vervallen. Het is dan niet langer verplicht om een mondkapje te dragen in publieke ruimtes. Dit mag natuurlijk wel als je je daar prettig bij voelt!

Indeling beursvloer

De gangpaden tussen de stands zijn extra breed opgezet. Dit, zodat er voldoende ruimte is om de 1,5 meter te waarborgen waarbij bezoekers, standhouders en medewerkers elkaar kunnen passeren.

horeca

Wij houden ons te allen tijden aan de geldende maatregelen, opgesteld door het RIVM.