Klik & Win 

 

*** De Klik & win actie voor de editie van 19 & 20 september is afgelopen ***

 

Maak kans op een uniek en spiritueel cadeau naar keuze! Meedoen is simpel. Kies de prijs die jij wilt winnen, vul het formulier in en win!

De trekking verloopt via een loting en de winnaars worden op vrijdag 4 september per e-mail op de hoogte gebracht.
Let op: De prijzen zijn alleen te verzilveren op 19 & 20 september 2020. Ruilen of op een ander moment de prijs innen is helaas niet mogelijk.

Je kan tot en met donderdag 3 september meedoen aan onze winacties. Winnaars krijgen tevens één gratis toegangskaartje voor een tijdslot naar keuze.

Meerdere keren deelnemen is niet mogelijk. Je komt slechts voor één prijs in aanmerking. Correspondentie over de uitslag is niet mogelijk. Het opgegeven mailadres kan voor mailingen worden gebruikt.

Spirituele prijzen voor 19 & 20 september 2020


Een consult bij Engelenvrouw Marion Vollebregh!

Marion wordt geleidt door Moeder Maria en het Christus licht. Voor inzichten en balans kan je bij haar terecht. Ze geeft boodschappen door voor nieuwe inzichten. Ze is helderziend, heldervoelend en helderhorend. Als er een blokkade wordt geconstateerd, geeft ze je een Healing. Ze zorgt ervoor dat je weer in je eigen kracht wordt gezet.

 


Het boek “Lesgeven in tarot” van Monique van der Klooster!

Tarot is iets vreemds, iets voor tovenaars en heksen, iets waarbij je onheil over jezelf afroept, omdat je antwoorden zoekt op vragen die je beter niet kunt stellen…
Onzin!
Dat bewijst dit boek dat een uitgebreide handleiding is om zelf de tarot te leren lezen.


Een zandreading van 30 minuten bij de Sand Witch op zondag 20 september om 14:00 uur!

Door middel van een handafdruk in het zand, een steentje en een kaart die je zelf uitzoekt leest Ans jouw “afdruk”. Hiermee kan ze opmaken wat er zich in het verleden heeft afgespeeld en hoe je nu in het leven staat. Ze geeft je tools mee om de “lastige” ervaringen in het leven een stuk gemakkelijker te laten zijn. Zie ook https://hatep-healing.jouwweb.nl/

 


Een cadeaubon t.w.v. €10 bij Joskes Winkel!

Joskes Winkel is dé place to be wanneer je wil winkelen in een divers assortiment van spirituele producten. Je vindt hier o.a. boedda’s, edelstenen, pendels, kaarten, wierook en beschermengelen. Een leuke prijs voor als je niet kunt kiezen dus!

 


Een Automatisch Schrift consult bij Praktijk Lotus! 

Wil je mooie boodschappen uit t hiernamaals ontvangen vanuit de spirituele wereld ? dan ben je welkom in Stand B07 bij Marina. In trance schrijft en ontvangt zij automatisch antwoorden op papier.
Op basis van je naam en geb.datum kun je vragen stellen en ontvang je de antwoorden die jou weer verder gaan helpen. Kijk voor ervaringen van anderen op haar fb-pagina Praktijk Lotus Beauty & Healing uit Den Haag. Doe mee en WIN !

 


Een cadeaubon t.w.v. €25 bij Twinkel@Home!

Met een cadeaubon kan je alle kanten op. Geef je ’em liever cadeau aan een dierbare of ga je er zelf wat moois mee scoren? Hoe dan ook, in ieder geval genoeg keuze uit prachtige stenen en sieraden bij Twinkel@Home!

 


Creative Incense

Een persoonlijk geurenmengsel van Creative Incense t.w.v. €25!

Dit persoonlijke geurenmengsel van harsen, kruiden en houtsoorten kiest Michaël van Creative Incense speciaal voor jou uit. Ook krijg je een beschrijving mee wat er gebruikt is en waarom.

 

 


Een small Orgonite naar keuze van Happylisz!

Happylisz maakt orgonites in heel veel vormen, kleuren en samenstellingen. Een ding hebben ze allemaal gemeen; ze zijn handgemaakt, met liefde.

 

 


Een edelsteen zeep giftbox van Crystal Cave!

In deze box zitten kleine versies van de unieke handgemaakte edelsteen zepen van Crystal Cave. Deel ze uit met vrienden en familie of houd ze gewoon voor jezelf!

 

 


Klik & Win

Klik- en winactie september
  • Vertel ons in het kort waarom jij graag kans maakt op deze prijs.