KLIK & WIN

Maak kans op een uniek en spiritueel cadeau naar keuze! Meedoen is simpel. Kies de prijs die jij wilt winnen, vul het formulier in en win!

De trekking verloopt via een loting*  en de winnaars worden op 29 maart 2019 per e-mail op de hoogte gebracht.
Let op: De prijzen zijn alleen te verzilveren op 6 & 7 april. Ruilen of op een ander moment de prijs innen is helaas niet mogelijk.

Je kunt tot en met 28 maart 2019 meedoen aan onze winacties. Winnaars krijgen tevens één gratis toegangskaartje.

Let op: meerdere keren deelnemen is niet mogelijk. Je komt slechts voor een prijs in aanmerking.
Correspondentie over de uitslag is niet mogelijk. 

 

Uitgelichte prijzen voor 6 & 7 april 2019


Een consult via automatisch schrift bij Praktijk Lotus Beauty & Healing

“Voor moeilijke vragen op jouw levenspad, persoonlijke ontwikkeling, inzichten, groei en healing help ik je graag. Met behulp van mijn spirituele gave help ik je via coaching op persoonlijk of zakelijk vlak.”

Kijk voor meer informatie op de Facebook pagina.

 


Een gratis Tarotconsult bij Si Metra Di!

“Bij consulten met behulp van Tarot ga ik samen met je kijken naar vragen omtrent bijvoorbeeld de liefde, je gezin, werk, conflicten, angsten of je persoonlijke ontwikkeling. Na een consult heb je voldoende inzicht om zelf verder te kunnen. Er is ook een legging mogelijk waarbij we, zonder een vraag van jouw kant, in algemene zin naar jouw leven gaan kijken.”

 


Een handmassage bij WY Lifestyle DoTerra! 

Ervaar de kracht van de essentiële olie van DoTerra door middel van een heerlijke handmassage! Deze oliën helpen je bij het verwerken van emoties. Wil je meer weten? Neem dan een kijkje op de website.

 


Een unieke zandreading bij de enige echte Sand Witch!  

Ans leest jouw handafdruk in het zand i.c.m. kaarten en stenen. Hieruit kan zij opmaken in welke periode je momenteel zit. Zij kan je diverse handvatten meegeven die je helpen om met de dingen die je parten spelen om te kunnen gaan. Verleden, heden en toekomst zijn aspecten waaraan we niet voorbij kunnen gaan. Met zandlezen kan heel veel duidelijk worden!

 


Een handgemaakte tashanger van Gemstonetrees! 

Gemstonetrees maakt al meer dan 20 jaar unieke edelsteenbomen waarbij speciaal gekeken wordt naar wat de stenen energetisch voor u kunnen betekenen. In het kader van de eenmalige ‘Lucky Zen’ serie geeft Gemstonetrees een handgemaakte edelsteen tashanger cadeau.

 


Een zoutlamp naar keuze t.w.v. €10 van De Lachende Boeddha!

Himalaya zoutlampen zijn erg mooi om te zien met hun prachtige kleuren en grillige vormen. Met een lichtje er in zijn het perfecte lampen voor ’s avonds wanneer je geen blauw licht om je heen wilt hebben. Ook hebben ze luchtfilterende eigenschappen – een geweldige toevoeging in huis dus!

 


Win een cadeaubon t.w.v €10,- bij Joskes Winkel!

Joskes Winkel verkoopt Angel Touch producten, kaartensets, boeken en Caustic producten. Deze editie geven ze twee cadeaubonnen weg.
Jij mag voor €10,- bij hun kraam komen shoppen, hoe leuk is dat!

Meer info kijk in het standhouders overzicht of op haar website.

 


 Win een consult naar keuze bij InnerTeacher Johan Laforce! 

Heldervoeldende reading: Tijdens een sessie/reading krijg ik dingen door die je helpen om een en andere duidelijk te krijgen. Een reading is altijd bedoeld voor jezelf en je eigen persoonlijke groei. Quantum Touch: Deze healingmethode geeft meer inzicht in je functioneren. Je lichamelijke en geestelijke genezingskrachten worden weer  ge(re)activeerd.

 


Win een Rozenkwarts van De Verrijking! 

Rozenkwarts verbind je met alle delen, lagen en dimensies die jij bent en laten je met liefde naar al je delen kijken die nog getransformeerd willen worden om te komen persoonlijke groei. Als rozenkwarts in je leven verschijnt zal je hartchakra zich vergroten, omhels jezelf in de vlam van vergeving en je eindeloze licht zal de wereld verlichten. Bekijk voor de volledige werking de website van De Verrijking.

 


Klik & Win

Klik- en winactie september
  • Vertel ons in het kort waarom jij graag kans maakt op deze prijs.