KLIK & WIN

Maak kans op een uniek en spiritueel cadeau naar keuze! Meedoen is simpel. Kies de prijs die jij wilt winnen, vul het formulier in en win!

De trekking verloopt via een loting*  en de winnaars worden op 18 januari 2019 per e-mail op de hoogte gebracht.
Let op: De prijzen zijn alleen te verzilveren op 26 & 27 januari. Ruilen of op een ander moment de prijs innen is helaas niet mogelijk.

Je kunt tot en met 16 januari 2019 meedoen aan onze winacties. Winnaars krijgen tevens één gratis toegangskaartje.

Let op: meerdere keren deelnemen is niet mogelijk. Je komt slechts voor een prijs in aanmerking.
Correspondentie over de uitslag is niet mogelijk. 

Uitgelichte prijzen voor 26 & 27 januari 2019


Een bijzondere sessie voor ouders van een nieuwetijdskind!

Collinda de Groot is een kindertolk en transformatiecoach. Tijdens deze sessie kun je als ouder(s) waardevolle inzichten krijgen in de gedachtegang en het gedragspatroon van jouw nieuwetijdskind die ongewenst gedrag vertoont. Via een foto van het kind(eren) wordt de afstemming gedaan. Alle vragen die je als ouder over het gedrag/klacht van jouw kind hebt stelt Collinda aan het hogere zelf van het kind. Tijdens de afstemming word er indien nodig heling toegepast bij het kind en de belastende familiepatronen.

Meer weten? Kijk dan op haar website.


Een prachtig chakra klankschaaltje van Little Buddha!

Wist je dat je een chakra klankschaal kunt gebruiken om uit te vinden waar je blokkades zitten? Kies deze bijzondere prijs en beleef het zelf!

Meer informatie? Kijk dan op www.littlebuddha.nl.

 


Een gratis consult bij de enige echte Engelenvrouw! 

Marion wordt geleidt door Moeder Maria en het Christus licht. Voor inzichten en balans kan je bij haar terecht. Ze geeft boodschappen door voor nieuwe inzichten. Ze is helderziend, heldervoelend en helderhorend. Als er een blokkade wordt geconstateerd, geeft ze je een Healing. Ze zorgt ervoor dat je weer in je eigen kracht wordt gezet.

 


Het kleurboek De Ontdekking van de Godin t.w.v. €18,95! 

Dit kleurboek van Ineke van der Valk is een verdieping, het ontdekken en weer in bezit nemen van je eigen vrouwelijke kwaliteiten. Een stukje verdere heelwording van wat zo lang niet meer heeft mogen of kunnen zijn. Door het activeren en vervullen van dertien hartverlangens wordt je je bewust van jeZelf, je eigen goddelijkheid ofwel van de Godin in jezelf. Je kunt dan het verleden accepteren en achter je laten. Meer weten? Kijk dan op haar website.

Meer weten? Kijk dan op haar website.


Een consult naar keuze bij Marianne van Golden Spirit! 

“Als u bij mij komt voor een consult of reading, hoeft u mij niets te vertellen. Ik ga eerst kijken wat ik door mag krijgen van boven, wat voor u belangrijk is op dit moment. Dat blijken vaak de dingen te zijn waarvoor u bent gekomen.” – Marianne

Meer informatie vind je op haar website.

 


Een handgemaakte edelsteen dromenvanger van Gemstonetrees! 

Gemstonetrees maakt al meer dan 20 jaar unieke edelsteenbomen waarbij speciaal gekeken wordt naar wat de stenen energetisch voor u kunnen betekenen.  Nu hebben zij ook prachtige unieke edelsteendromenvangers aan de collectie toegevoegd! Als je voor deze prijs kiest krijg je niet alleen een mooi kunstwerk in huis, maar is het ook nog eens functioneel.

 


Een aurafoto met uitgebreide uitleg bij Auravisie!

“We zien niet alleen hoe kleurrijk je bent. Maar ook hoe de verschillende chakra’s zich tegenover elkaar verhouden. Zit er een stuwing van Energie of juist een Blokkade. In een persoonlijk consult vertel ik je er alles over en wat je zou kunnen ondernemen om met een gepaste overgave je leven te helen zoals het voor jou prettig is.

Vergeet niet ” It’s you Inside ”  :)” – Peter van de Klok


Win een cadeaubon t.w.v €10,- bij Joskes Winkel!

Joskes Winkel verkoopt Angel Touch producten, kaartensets, boeken en Caustic producten. Deze editie geven ze twee cadeaubonnen weg.
Jij mag voor €10,- bij hun kraam komen shoppen, hoe leuk is dat!

Meer info kijk in het standhouders overzicht of op haar website.

 


 

Klik & Win

Klik- en winactie september
  • Vertel ons in het kort waarom jij graag kans maakt op deze prijs.