KLIK & WIN

Maak kans op een uniek en spiritueel cadeau naar keuze! Meedoen is simpel. Kies de prijs die jij wilt winnen, vul het formulier in en win!

De trekking verloopt via een loting*  en de winnaars worden op 17 mei 2019 per e-mail op de hoogte gebracht.
Let op: De prijzen zijn alleen te verzilveren op 25 & 26 mei 2019. Ruilen of op een ander moment de prijs innen is helaas niet mogelijk.

Je kunt tot en met 16 mei 2019 meedoen aan onze winacties. Winnaars krijgen tevens één gratis toegangskaartje.

Let op: meerdere keren deelnemen is niet mogelijk. Je komt slechts voor een prijs in aanmerking.
Correspondentie over de uitslag is niet mogelijk. 

 

Uitgelichte prijzen voor 25 & 26 mei 2019


Een consult bij Golden Spirit! 

“Als u bij mij komt voor een consult of reading, hoeft u mij niets te vertellen. Ik ga eerst kijken wat ik door mag krijgen van boven, wat voor u belangrijk is op dit moment. Dat blijken vaak de dingen te zijn waarvoor u bent gekomen. We bespreken gezamenlijk deze aandachtspunten, zodat u verder kunt met uw weg in het leven.” – Marianne van Golden Spirit

 


50% korting op een product naar keuze van Brouwers Mineralen!

Brouwers Mineralen beschikt over de mooiste edelstenen, sieraden, standbeeldjes en mineraalbollen. Ben je gek van edelstenen en mineralen en wil je met flinke korting shoppen? Kies dan voor de prijs van 50% korting op een product naar keuze van Brouwers Mineralen!

 

 


Een gedragsafstemming bij kindertolk & transformatiecoach Collinda de Groot! 

Heb jij een kind die ongewenst gedrag vertoond? Wil je hem/haar graag helpen en weet je niet hoe? Dan is deze winactie perfect voor jou. Tijdens een gedragsafstemming achterhaalt Collinda de Groot wat er aan de basis ligt van het probleem bij het kind en maakt zij de ouders bewust van de boodschap die het kind wilt overbrengen. Tijdens de afstemming wordt er, indien nodig, healing toegepast bij het kind en de belastende familiepatronen.

 


Een Chakra Healing bij Marjon Engelen!  

“Door mijn eigen achtergrond en de nodige levenservaring ben ik in staat om snel tot de kern van iemands ‘probleem’ te komen, zodat we er samen aan kunnen werken om dit op te lossen. Ik ben een Lichtwerker, die samen werkt met alle wezens van Universele Liefde en Licht uit het Universum en Realiteiten.” – Marjon Engelen, Praktijk Maya

 


Het boek ‘Vitamine D’ van Zoltan Rona! 

De meeste vitamines krijgen we namelijk binnen via ons voedsel, maar vitamine D maakt ons lichaam aan onder de huid onder invloed van ultraviolet licht. De laatste tijd blijkt uit onderzoek dat veel mensen een vitamine D-tekort hebben, wat schadelijke gevolgen kan hebben voor onze gezondheid. Ronan Zolta legt in Vitamine D, gezondheid van de zon precies uit wat je kunt doen om je vitamine D-gehalte en daarmee je gezondheid op pijl te houden.

Dit boek wordt beschikbaar gesteld door Ria de Bondt.


Een zoutlamp naar keuze t.w.v. €24,50 van De Lachende Boeddha!

Himalaya zoutlampen zijn erg mooi om te zien met hun prachtige kleuren en grillige vormen. Met een lichtje er in zijn het perfecte lampen voor ’s avonds wanneer je geen blauw licht om je heen wilt hebben. Ook hebben ze luchtfilterende eigenschappen – een geweldige toevoeging in huis dus!

 


Een cadeaubon t.w.v €10,- bij Joskes Winkel!

Joskes Winkel verkoopt Angel Touch producten, kaartensets, boeken en Caustic producten. Deze editie geven ze twee cadeaubonnen weg. Jij mag voor €10,- bij hun kraam komen shoppen, hoe leuk is dat!

Meer info kijk in het standhouders overzicht of op haar website.

 


Paranormaal Alternatief Een cadeaubon t.w.v. €25 bij Twinkel@Home! 

Wil jij ook veel keuze uit zilveren juwelen met mineralen en half edelstenen? Ga dan voor de prijs van Twinkel@Home. Je mag voor maar liefst €25 een (of meerdere) sieraden uitzoeken!

 

 


Klik & Win

Klik- en winactie september
  • Vertel ons in het kort waarom jij graag kans maakt op deze prijs.