Klik & Win

Maak kans op een uniek en spiritueel cadeau naar keuze! Meedoen is simpel. Kies de prijs die jij wil winnen, vul het formulier in en win!

De trekking verloopt via een loting en de winnaars worden op vrijdag 27 maart per e-mail op de hoogte gebracht. Let op: De prijzen zijn alleen te verzilveren op 4 & 5 april 2020. Ruilen of op een ander moment de prijs innen is helaas niet mogelijk.

Je kan tot en met donderdag 26 maart meedoen aan onze winacties. Winnaars krijgen tevens één gratis toegangskaartje.

Meerdere keren deelnemen is niet mogelijk. Je komt slechts voor één prijs in aanmerking. Correspondentie over de uitslag is niet mogelijk. Het opgegeven mailadres kan voor mailingen worden gebruikt.

Uitgelichte prijzen voor 4 & 5 april 2020


Een consult bij Engelenvrouw Marion Vollebregh!

Marion wordt geleidt door Moeder Maria en het Christus licht. Voor inzichten en balans kan je bij haar terecht. Ze geeft boodschappen door voor nieuwe inzichten. Ze is helderziend, heldervoelend en helderhorend. Als er een blokkade wordt geconstateerd, geeft ze je een Healing. Ze zorgt ervoor dat je weer in je eigen kracht wordt gezet.

 


Een kaartenset “De Zelven” van Monique van der Klooster!

De kaartenset van Monique van der Klooster genaamd “De Zelven” gaan over het “jezelf waard vinden jezelf te leren kennen”.

 

 


Een zandreading van 30 minuten bij de Sand Witch!

Wil je een bijzondere reading? Kom dan langs bij Ans. Je mag lekker met zand spelen waarna zij jouw handafdruk in het zand leest i.c.m. kaarten en stenen. Hieruit kan zij opmaken in welke periode je momenteel zit. Ook kan ze je diverse handvatten meegeven om de dingen die je parten spelen te kunnen handelen. Aldus, met zandlezen kan op een leuke en unieke veel duidelijk worden!

 


Een cadeaubon t.w.v. €10 bij Joskes Winkel!

Joskes Winkel is dé place to be wanneer je wil winkelen in een divers assortiment van spirituele producten. Je vindt hier o.a. boedda’s, edelstenen, pendels, kaarten, wierook en beschermengelen. Een leuke prijs voor als je niet kunt kiezen dus!

 

 


Een Automatisch Schrift consult bij Praktijk Lotus! 

Gek op stenen? Kies dan deze prijs waarbij je een bol of punt naar keuze mag uitkiezen bij Fenix Gems en Minerals, specialist in edelstenen en mineralen uit o.a. Zuid-Amerika en Afrika.

 

 


Een kleurboek naar keuze van Ineke van der Valk! 

De kleurboeken van Ineke bevatten Iconen van bijvoorbeeld de dertien chakra’s of dertien hartverlangens. Het inkleuren van de Iconen helpt je om deze chakra’s te helen en te optimaliseren of je hartkwaliteiten te ontwaken, zodat je steeds meer vanuit liefde kunt leven of je weer bewust wordt van je vrouwelijke kwaliteiten ofwel de Godin in jezelf! Je herstelt je Yin energie.

 


Een product naar keuze t.w.v. €25 bij Twinkel@Home!

Met een cadeaubon kan je alle kanten op. Geef je ’em liever cadeau aan een dierbare of ga je er zelf wat moois mee scoren? Hoe dan ook, in ieder geval genoeg keuze uit prachtige stenen en sieraden bij Twinkel@Home!

 

 


Creative Incense

Een persoonlijk geurenmengsel van Creative Incense t.w.v. €25!

Dit persoonlijke geurenmengsel van harsen, kruiden en houtsoorten kiest Michaël van Creative Incense speciaal voor jou uit. Ook krijg je een beschrijving mee wat er gebruikt is en waarom.

 

 


Een tarotworkshop voor 4 personen van Ander-Zelf-Beeld! 

Een gratis tarot workshop voor 4 personen in Alphen aan den Rijn. (evt. tegen reiskosten vergoeding  bij de winnaar thuis)

 

 


Een Energetix sierraad t.w.v. €29,- van Wellness-4-us !

Design sieraden met geïntegreerde magneten – magneetsieraden op hun allermooist met een fantastisch visueel effect!

 

 


Klik & Win

Klik- en winactie september
  • Vertel ons in het kort waarom jij graag kans maakt op deze prijs.