KLIK & WIN

Maak kans op een uniek en spiritueel cadeau naar keuze! Meedoen is simpel. Kies de prijs die jij wilt winnen, vul het formulier in en win!

De trekking verloopt via een loting en de winnaars worden op vrijdag 17 januari per e-mail op de hoogte gebracht. Let op: De prijzen zijn alleen te verzilveren op 25 & 26 januari 2020. Ruilen of op een ander moment de prijs innen is helaas niet mogelijk.

Je kunt tot en met donderdag 13 januari meedoen aan onze winacties. Winnaars krijgen tevens één gratis toegangskaartje.

Meerdere keren deelnemen is niet mogelijk. Je komt slechts voor één prijs in aanmerking. Correspondentie over de uitslag is niet mogelijk. Het opgegeven mailadres kan voor mailingen worden gebruikt.

Uitgelichte prijzen voor 25 & 26 januari 2020


Een stoelmassage van 30 minuten bij Van Beek Massages!

“Ik pas de massage toe op een speciale massagestoel, over de kleding heen. Op deze manier kunnen ook heel makkelijk stressgerelateerde klachten behandeld worden. Omdat u met uw kleren aan op een massagestoel zit, is het ideaal voor als u het druk heeft maar toch even een moment van rust wilt.” – Stephanie van Beek

 


Een gratis consult + engeltje cadeau bij Mieke’s Spirituele Ontmoeting! 

“Tijdens een Reading mag ik vertalen wat ze me voor jou laten voelen en weten. Dit gaat vaak rechtstreeks, maar regelmatig ook met behulp van de kaarten. Het maakt je duidelijk hoe je weg verder kan gaan. Geen vraag is gek, alles mag bespreekbaar zijn.” – Mieke Janssen

 


Een chakra klankschaaltje van Little Buddha! 

Klankschalen hebben duidelijke helende effecten. De fysieke vibratie van de geluidsgolven, wanneer een schaal direct op het lichaam wordt geplaatst, masseert de cellen en organen op een delicate manier en geeft energieblokkades vrij.

 

 


Een cadeaubon t.w.v. €20 bij Joskes Winkel!

Joskes Winkel is dé place to be wanneer je wilt winkelen in een divers assortiment van spirituele producten. Je vindt hier o.a. boedda’s, edelstenen, pendels, kaarten, wierook en beschermengelen. Een leuke prijs voor als je niet kunt kiezen dus!

 


Een bol of punt naar keuze tot een bedrag van €30 van Fenix Gems & Minerals! 

Gek op stenen? Kies dan deze prijs waarbij je een bol of punt naar keuze mag uitkiezen bij Fenix Gems en Minerals, specialist in edelstenen en mineralen uit o.a. Zuid-Amerika en Afrika.

 

 


Een consult naar keuze bij Marianne van Golden Spirit! 

“Als u bij mij komt voor een consult of reading, hoeft u mij niets te vertellen. Ik ga eerst kijken wat ik door mag krijgen van boven, wat voor u belangrijk is op dit moment. Dat blijken vaak de dingen te zijn waarvoor u bent gekomen.” – Marianne

Kijk voor meer informatie op haar website.

 


Een cadeaubon t.w.v. €25 bij Twinkel@Home!

Met een cadeaubon kan je alle kanten op. Geef je ’em liever cadeau aan een dierbare voor de feestdagen of ga je er zelf wat moois mee scoren? Hoe dan ook, in ieder geval genoeg keuze uit prachtige stenen en sieraden bij Twinkel@Home!

 


Een Chakra Wierook Set van Avalon Bewust Zijn!

Deze Chakra Set bestaat uit 7 pakjes heerlijk geurende wieroken. Er is gebruik gemaakt van hoogwaardige ingrediënten, zoals kruiden, oliën en harsen. Ieder pakje wierook in deze set is gerelateerd aan een chakra.

 

 


Een Access Bars behandeling t.w.v. €75 bij InnerJoy! 

Access Bars behandeling gebeurt door middel van zachte aanraking van 32 punten op het hoofd die in verbinding staan met energiebanen in het lichaam. Het zorgt o.a. voor het wissen van oude negatieve overtuigingen (zoals “Ik ben niet goed genoeg”), ruimte en rust in het hoofd en het behandelt lichamelijke klachten!

 


 Een zandreading van 30 minuten bij de Sand Witch!

Wil je een bijzondere reading? Kom dan langs bij Ans. Je mag lekker met zand spelen waarna zij jouw handafdruk in het zand leest i.c.m. kaarten en stenen. Hieruit kan zij opmaken in welke periode je momenteel zit. Ook kan ze je diverse handvatten meegeven om de dingen die je parten spelen te kunnen handelen. Aldus, met zandlezen kan op een leuke en unieke veel duidelijk worden!

 


Klik & Win

Klik- en winactie september
  • Vertel ons in het kort waarom jij graag kans maakt op deze prijs.