KLIK & WIN

Maak kans op een uniek en spiritueel cadeau naar keuze! Meedoen is simpel. Kies de prijs die jij wilt winnen, vul het formulier in en win!

De trekking verloopt via een loting en de winnaars worden op vrijdag 15 november per e-mail op de hoogte gebracht. Let op: De prijzen zijn alleen te verzilveren op 23 of 24 november 2019. Ruilen of op een ander moment de prijs innen is helaas niet mogelijk.

Je kunt tot en met 14 november meedoen aan onze winacties. Winnaars krijgen tevens één gratis toegangskaartje.

Meerdere keren deelnemen is niet mogelijk. Je komt slechts voor één prijs in aanmerking. Correspondentie over de uitslag is niet mogelijk. 

Uitgelichte prijzen voor 23 & 24 november 2019


Een Boogschutter Sterrenbeeld Giftbox van Crystal Cave & HappyLisz!

De dames van Crystal Cave & HappyLisz hebben in samenwerking een giftbox met leuke goodies voor een Boogschutter voor jou samengesteld! Ken je of ben je een Boogschutter die iets moois verdient in zijn of haar leven? Ga dan voor deze bijzondere prijs.

 

 


Een spa pakket t.w.v. €25 van De Lachende Boedha! 

Kan je niet kiezen? Dan is een prijs met maar liefst vier producten toch wel een leuke optie. Je kunt namelijk een pakket met een zoutlamp, olie (naar keuze), 250 gram Himalaya zout en een drie gaten waxinelicht winnen!

 


Een testconsult met bijbehorende escentie eau de parfum t.w.v. €33! 

Een eigen unieke en heerlijke parfum. Dat willen we toch allemaal? Bij 6th Sense Perfume Lab kan het! Zij hebben unieke escenties en voor ieder wat wils.

 

 


Een maankalender voor 2020 van Uitgeverij Hajefa!

In de maankalender staat informatie over de invloed van de maan op ons dagelijks leven. In de maanscheurkalender staan per dag tips over voeding, gezondheid, relaties en tuinieren. Met het volgen van de maankalender komt er weer een oud, meer natuurlijk ritme terug in je leven. Je kunt hierdoor meegaan met de stroom, de maancyclus en de vier seizoenen!

 


Een huiskamersessie bij jou thuis voor maar liefst 8 personen!

Wat is er fijner, dan met familie of bekende contact te leggen met overleden dierbaren? Of advies over werk, financiën en een mogelijke toekomst voor je liefdesleven. Aan de keukentafel, of gewoon thuis op de bank. Kopje koffie of thee met een koekje… Een gezellige en onvergetelijke middag of avond met vrienden of familie!

Kijk voor meer informatie op de website van Spirit Jewel.

 


Een consult naar keuze bij Marianne van Golden Spirit! 

“Als u bij mij komt voor een consult of reading, hoeft u mij niets te vertellen. Ik ga eerst kijken wat ik door mag krijgen van boven, wat voor u belangrijk is op dit moment. Dat blijken vaak de dingen te zijn waarvoor u bent gekomen.” – Marianne

Kijk voor meer informatie op haar website.

 


Een cadeaubon t.w.v. €25 bij Twinkel@Home!

Met een cadeaubon kan je alle kanten op. Geef je ’em liever cadeau aan een dierbare voor de feestdagen of ga je er zelf wat moois mee scoren? Hoe dan ook, in ieder geval genoeg keuze uit prachtige stenen en sieraden bij Twinkel@Home!

 

 


Seleniet decoratie t.w.v. €20 van Gemstonetrees!

De handgemaakte edelsteen creaties van Bea en Sky, de eigenaren van Gemstonetrees zijn vanuit het hart gemaakt. Zo ook deze leuke Seleniet decoraties! Leuk als cadeau voor onder de kerstboom, maar natuurlijk ook leuk als prachtstuk in de eigen woonkamer.

Ga naar de website van Gemstonetrees om de creaties van dichterbij te zien!

 


Een consult bij Engelenvrouw Marion Vollebergh!

Ben je op zoek naar antwoorden? Kies dan deze voor een bijzonder consult bij Engelenvrouw Marion en ga de feestdagen met gerust hart tegemoet!

 

 


 Een zandreading van 30 minuten bij de Sand Witch!

Wil je een bijzondere reading? Kom dan langs bij Ans. Je mag lekker met zand spelen waarna zij jouw handafdruk in het zand leest i.c.m. kaarten en stenen. Hieruit kan zij opmaken in welke periode je momenteel zit. Ook kan ze je diverse handvatten meegeven om de dingen die je parten spelen te kunnen handelen. Aldus, met zandlezen kan op een leuke en unieke veel duidelijk worden!

 


Klik & Win

Klik- en winactie september
  • Vertel ons in het kort waarom jij graag kans maakt op deze prijs.