Door: Desiree van de Witte Wolf

Automatisch schrijven doe je aan de hand van jouw hoofdgave. Waar veel mensen bang voor zijn, is dat ze overgenomen worden door (slechte) entiteiten. Dit hoeft helemaal niet te zijn en is in een kopje verderop te lezen. Ik zal dit uitleggen wat ik verder bedoel met schrijven aan de hand van alle soorten gaven:
Helderzien: wanneer je helderziende trekjes hebt, merk je dat je als je met een entiteit schrijft letters, woorden of zinnen begint te zien op papier. Deze kun je dus overschrijven!
Heldervoelen: Hierbij voel je woorden en boodschappen aan en kun je die opschrijven.
Helderhoren: Met helderhoren hoor je woorden, letters en zinnen die je kunt overnemen.
Helderweten: Met helderweten weet je ‘gewoon’ welke woorden en zinnen je mag opschrijven.
Helderruiken: Met helderruiken ruik je geuren die je kunt opschrijven.
Zoals je hier dus ook al hebt gelezen, werk je samen met een energie en komt deze energie nooit zomaar in jou! Toch is dit nog niet helemaal automatisch schrift, maar meer werken met je andere gaven. Wat maakt automatisch schrift dan toch automatisch in plaats van puur a.d.h.v. je gaven? Lees verder.

Met wie kun je automatisch schrift doen?

Eigenlijk met alle entiteiten! Zolang jullie er beide maar zin in hebben op het moment. Lees hier een overzicht van alle entiteiten, maar in het kort gaat het om entiteiten die gidsen zijn, engelen of geliefde overledenen. Lees hier ook een overzicht in hoe je de aanwezigheid van een entiteit herkent.

Waar moet je op letten bij het (beginnen met) automatisch schrijven?

Wees oprecht en zuiver naar degenen met wie je wil schrijven. Doe het niet voor de sensatie. Vraag advies of hoor het verhaal aan. Schrijf fijn en lief. Sommigen vinden het ook fijn hardop uit te spreken met wie ze willen schrijven.

Er zijn twee manieren waarop mensen automatisch schrijven doen:

1: Alle geluiden moeten uit en de gedachten moeten leeg. Pak dan je pen en wacht met je pen tot er iets komt. Vaak is dit al fout nummer 1: soms komt er niet zomaar iets, want dat zou moeten betekenen dat een entiteit tegen je pen moet duwen. Dat doen ze niet, want dan schrik jij je rot. Plus, het is ook moeilijk voor de entiteit om zo verfijnd tegen jouw pen aan te duwen. Je moet dus helpen schrijven. En daar kun je je gaven voor gebruiken zoals hierboven beschreven.

2: Leid je bewuste af zodat je toegang hebt tot het onderbewuste. Ga dus neuriën, kijk tv of stel de klant een vraag dat over koetjes en kalfjes gaat. Zodra je bewuste dan bezig is, kan je onderbewuste van alles schrijven. Ook dit doe je nog steeds a.d.h.v. je gaven, omdat je hand nogmaals steeds niet overgenomen zal worden.

Mijn belangrijkste tip voor goed automatisch schrift, is:

Verwacht geen hele zinnen en woorden. Wanneer dit namelijk gebeurt, ben je het verhaal bewust aan het volgen. Wat er dan gebeurt, is dat je dingen gaat invullen. Als je dus ziet verschijnen/ schrijft: ‘ik ben trots op…’, is de kans groot dat je zelf verzint ‘… jou’. Vaak is dat namelijk natuurlijk wat klanten willen horen. Maar de kans is zo groot dat de entiteiten heel iets anders wilde zeggen, zoals: ‘… hoe ik het gedaan heb.’ Dat is dan al een hele andere boodschap. Vul dus nooit in en volg ook niet wat ze zeggen totdat je klaar bent met schrijven. Daarna komt er een hele vertaalklus, maar zoals je zelf waarschijnlijk ook al bedenkt: als je niet weet wat je schrijft tijdens dat je het schrijft, kan het niet anders dan het een zuivere boodschap is. Daarnaast herhaal ik de tip van helpen schrijven vanuit het kopje hierboven maar al te graag!

Contact met verkeerde entiteiten

Veel mensen zijn bang voor automatisch schrift omdat ze bang zijn dat ze slechte entiteiten aantrekken. Lees ook hier even welke entiteiten jij aan kan trekken. Een foute entiteit aantrekken kan inderdaad gebeuren, maar niet als jij gewoon zuiver bezig bent. Als jij zuiver en respectvol bezig bent, trek jij niet zomaar een voorbijganger aan. Dat laat een gids of geliefde overledene niet gebeuren. En hoe meer intact jij bent met jouw lieve onderbewuste, hoe minder je zult merken dat je bang bent voor het aantrekken van de verkeerden. Uitzonderingen zijn als je al last hebt van negatieve geesten of magie.

Automatisch schrift met anderstaligen

Automatisch schrijven kan ook met buitenlandse entiteiten. De energie zorgt dat dit wordt vertaald voor jou. Soms moet je hier wel in vragen. Lees er meer over in dit blog.

 

Liefs,Witte wolf

Lees meer over de Witte Wolf of neem een kijkje op haar website.

Witte Wolf vertelt.. is een wekelijks rubriek waar Desiree spirituele onderwerpen onder de loep neemt:
Mijn naam is Desiree en ik ben al mijn hele leven heldervoelend. Met plezier verdiep ik me in ieders unieke hooggevoeligheid, gaves, contact met jouw (vroegere) kern en het verwijderen van negatieve energieën. Tijdens deze zoektocht laat ik je graag meekijken en leg ik uit hoe je grip kunt krijgen op het ontastbare.