Annulering editie mei 2021

22 april 2021


Inmiddels zijn we weer een paar maanden verder in deze Corona crisis en wordt er door de overheid langzaam gesproken over versoepelingen voor onder andere de horeca en winkels. Helaas is er tot op heden nog steeds geen duidelijkheid voor evenementen en onze beurzen. We hadden als organisatie de hoop de beurs eind mei door te kunnen laten gaan maar helaas is het binnen de huidige maatregelen en het door de overheid geboden perspectief niet mogelijk om een volwaardige beurs te organiseren zoals Paranormaal Alternatief hoort te zijn. Daarom hebben wij de beslissing gemaakt om Paranormaal Alternatief eind mei niet door te laten gaan.

Edities najaar 2021
Vooralsnog staan de volgende edities gepland op 18 & 19 september 2021 en 27 & 28 november 2021. Inschrijven als standhouder of tickets kopen voor deze edities is op dit moment nog niet mogelijk, zodra de inschrijving en/of ticketverkoop opent communiceren wij dit via onze social media kanalen, nieuwsbrief en website. Maar noteer deze data natuurlijk wel alvast in de agenda, want zodra we weer samen mogen komen gaan we er een knalfeest van maken!

Wat gebeurt er met aangekochte ticket(s)?
Geen zorgen, wij schuiven ticket(s) automatisch door naar de eerstvolgende editie. Je hoeft hier geen actie voor te ondernemen. Kan je op deze data niet? Neem dan contact op via paranormaal@de-broodfabriek.nl

Let op: Wij zijn telefonisch beperkt bereikbaar, daar wij voornamelijk van thuis uit werken.

Heb je vragen? Stel deze gerust via paranormaal@de-broodfabriek.nl

Wij danken je bij deze weer hartelijk voor je begrip en wensen jou en je dierbaren nog steeds veel gezondheid toe. Uiteraard hopen wij je weer zo snel mogelijk te mogen ontvangen als bezoeker op onze mooie beurs.