Door: Desiree van de Witte Wolf

Ieder mens heeft wel eens angsten! Dit is heel normaal. Je kan hierbij bijvoorbeeld denken aan watervrees, angst voor spinnen, smetvrees, etc.. Dit zijn inmiddels zulke normale angsten dat men er niet zoveel achter zoekt. Vandaag bespreken we de onverklaarbare angsten. Er wordt sneller iets achter onverklaarbare of ook ‘vreemde angsten’ gezocht, zoals angst voor sieraden of angst voor vissen. VIn deze blog leg ik uit hoe beide soorten angsten, de ‘normale’ en de ‘vreemde’ heel goed kunnen afstammen uit een vorig leven.

Het herkennen van onverklaarbare angsten uit een vorig leven
Door bijvoorbeeld een  voorliefde voor bepaalde dingen  of het hebben van een talent, zoals dans, herinneren veel mensen vorige levens zelf al aardig bewust of heel onbewust. Maar niet alleen leuke dingen, ook angsten kunnen dus uit een vorig leven komen. Hieronder een opsomming hoe je dit kan herkennen:

– geen logische oorzaak kunnen vinden voor je angst: je bent bijvoorbeeld niet bijna verdronken als kind waardoor je nu watervrees hebt;
– je hebt kans dat je angst gewoon een beetje vreemd is, zoals die angst voor vissen. Dan kan er al een belletje gaan rinkelen dat er iets achter zit. Vooral als je niets  hebt meegemaakt in dit leven wat hiermee te maken kan hebben. Je kan in een vorig leven bijvoorbeeld hebben meegemaakt dat het laatste wat je zag voor je verdronk vissen waren;
– Je angst wil niet weg met andere soorten hulp. Hoe kan je dan ook volledig iets aanpakken waarvan je de bron niet weet?

Het is niet vreemd dat je je vorig levens niet bewust herinnert, dat past ook niet in deze wereld en het is vaak erg lastig om dit voor jezelf te bewijzen. Maar het is wel een teken hoe hard jouw onderbewuste zijn best zo doet om je wel bewust te maken.

Oplossingen
Als je wil ervaren hoe een vorig leven was is er altijd de mogelijkheid om reïncarnatietherapie/ regressietherapie te nemen. Je kan je specifiek richten op de angst, of het algemeen laten verlopen. Je blijft je ten alle tijden bewust van het hier en nu, maar kan op een veilige manier een vorig leven herbeleven. En dit, terwijl je toch met je ziel eventjes terug bent in de tijd.

Je kunt altijd een intake of reading aanvragen in de shop of via mail als je twijfelt of dit een oplossing is voor je angsten. Soms kan een angst ook veroorzaakt worden door bijvoorbeeld negatieve energie van derden.

Liefs, Desiree

Lees meer over de Witte Wolf op haar website of neem een kijkje op haar Facebook en Instagram.

Witte Wolf vertelt.. is een twee-wekelijkse rubriek waar Desiree spirituele onderwerpen onder de loep neemt:
Mijn naam is Desiree en ik ben al mijn hele leven heldervoelend. Met plezier verdiep ik me in ieders unieke hooggevoeligheid, gaves, contact met jouw (vroegere) kern en het verwijderen van negatieve energieën. Tijdens deze zoektocht laat ik je graag meekijken en leg ik uit hoe je grip kunt krijgen op het ontastbare.