4xt

Diversen

Native American Producten

abc-coaching-arnhem

Verbinding met je zielsverlangen/hartenwens. Belemmerende overtuigingen in beeld brengen en opruimen

Akeber

Spirituele producten
B05

Handgemaakte lederwaren; tassen, schoenen, kleding en accessoires

Amaranthe Coaching & Healing

Spirituele consulten
B09
http://www.amaranthe.nl

Nadine Wisse is een intuïtief coach & healer in Voorburg.

Als coach en healer houdt zij zich bezig met levensvragen. Er is bij elk mens een hartsverlangen dat wil worden geuit in het leven. Op ieders levenspad komen er ervaringen voorbij waardoor het soms lastig is om gefocused te blijven op jouw eigen unieke levensdoel. Door intuïtieve vragen te stellen – ondersteund met engelenhealings – kan de energiestroom weer op gang worden gebracht. Grotere vraagstukken kunnen inzichtelijk en geheeld worden door een familieopstelling.

 

Connecting with your inner light

 

Andreas Nilsson

Spirituele consulten
N04
www.andreasnilsson-healing.com

Andreas Nilsson mag onder leiding van zijn gidsen meewerken aan de verandering van energie patronen in mannen en vrouwen om hen en de omgeving in balans te brengen. Het schonen van de energie door middel van gesprekken en het in evenwicht brengen van de energie.
Punten aanraken die in het lichaam zichtbaar worden/oplichten, daarmee energie laten stromen door plekken die er klaar voor zijn.
Het begin van de inwerking zetten van de cirkel der veranderingen
De beweging van een vortex in een vortex in een vortex.

Andreas Nilsson
Reading & Healing

Astrid Klaver de Vries

Paragnosten & Mediums
B19
www.bureaunurlaila.nl

 Astrid Klaver de Vries is Helderziend Helderhorend & Helderwetend. Spiritueel Medium, Nurlaila/Reiki Therapeut, Kinder- en Dierentolk
Je kunt bij haar terecht voor :

 • Berichten via het Automatisch Schrift met een boodschap van: Gidsen & Begeleiders maar ook van uw Dierbaren, Mensen zowel als Dieren die nog leven dan wel overleden zijn
 • Begeleiding bij problemen op lichamelijk, geestelijk en emotioneel gebied
 • Relatieproblemen en problemen met extreem overgevoelige of Nieuwe Tijds Kinderen
 • Thuisavonden & lezingen
 • Consulten: op deze beurs maar ook privé (afspraak thuis /bij u thuis, per telefoon/e-mail/skype)

Atelier de Vlinder

Paragnosten & Mediums
K18
www.uweigenweg.nl

Marja van der Aart–Bannink maakt geïnspireerde tekeningen voor anderen met een consult erbij: Uw levenswegtekening. De tekening geeft een inzicht in processen die gaande zijn en begeleidt en ondersteunt u daarin. De tekening laat een stukje van uw levensweg zien. De uitleg wordt indien nodig aangevuld door haar man Peter, een spiritueel raadgever.

Verder kunt u er terecht voor Krachtkaarten, een door haar zelf getekend en in eigen beheer gemaakt orakelspel op basis van mandala’s, inzichtkaarten “De Boeddha” en een boekje: “Reizen in Verbeelding”.

Auravisie

Spirituele consulten Spirituele producten
B20
http://www.petervandeklok.com

Maak tijdens Paranormaal Alternatief Aurafoto’s bij Auravisie!

We zien niet alleen hoe kleurrijk je bent. Maar ook hoe de verschillende chakra’s zich tegenover elkaar verhouden. Zit er een stuwing van Energie of juist een Blokkade. In een persoonlijk consult verteld Peter van der Klok je er alles over en wat je zou kunnen ondernemen om met een gepaste overgave je leven te helen zoals het voor jou prettig is.

Vergeet niet ” It’s you Inside ”  🙂

Aurora spirituele coaching & counseling

Spirituele consulten

Ik bied inzichten en handvatten door middel van kaartleggen en waarnemingen.

Bartholoméus

Paragnosten & Mediums
G19
www.bartholomeuspendelaar.nl

Ben Paus

Spirituele consulten Spirituele producten
A10

Berry Vincenta

Spirituele consulten
L01
http://www.berryvincenta.com

Berry Vincenta is al lange tijd werkzaam op gebied van bewustwording in de spirituele werkelijkheden.
Ze doet veel verschillende dingen op dat gebied, maar maakt vooral op Paranormaal Alternatief, Zielepastels met Kosmische werknaam, die vergezelt worden door een persoonlijke Channeling op een CD.

Ze laat mensen hun diepere levensweg zien!

Neem een kijkje op haar website voor haar gastenboek en de overige werkzaamheden.

Bert Back

Bert Back is een Medium, Paragnost en Eclectisch Therapeut .

Hij heeft een eigen praktijk in Breda en is daarnaast oprichter van de Atlantis Academie. Bert geeft consulten, therapeutische sessies en verzorgd cursussen en opleidingen.

Je kunt bij hem terecht met alle mogelijke levens- en Zielvragen. Zijn leidraad is de Weg van de Ziel, de reïncarnatiegedachte:
Wat komen wij hier op Aarde doen?
Wat is onze missie?
Waarom gebeurt iets in mijn leven?

Met hulp van de Kosmos én zijn Gids Elianne helpt hij om de weg terug te vinden naar jezelf. Om van daaruit een positieve verandering voor jouw toekomst te creeëren.

Betty Raatgever

Paragnosten & Mediums
http://www.bettyraatgever.nl

Betty Raatgever is heldervoelend en leest als het ware mensen hun energie. Als medium en spirituele coach helpt ze mensen antwoord op hun vragen te geven en troost/hoop te bieden daar waar dat nodig is. Ze heeft contact met overledenen, leest foto’s en voelt voorwerpen. In een persoonlijk consult geeft ze raad en advies. De gave zit in haar familie waar ze zeer dankbaar voor is. Zie voor meer informatie haar website.

Bron van Wijsheid

Spirituele consulten
*
www.yvonneflipse.nl

Consulten met mijn eigen geschreven boek.
medium energetische therapeut heler: op een doortastende creatieve manier tot de kern komen.

Creative-Incense - Natuurzuivere Geuren

Spirituele producten
B04
www.creative-incense.nl

Michaël en Carry van Creative-Incense mengen harsen, kruiden, bloemen, blaadjes, besjes en houtsoorten: de natuurlijkste vorm van wierook, welke je kunt branden op een aromabrandertje. Elke geur heeft een eigen werking op lichaam en geest en zijn daarom geschikt voor momenten van rust, meditatie, bezinning en persoonlijke groei.

Persoonlijke geur
Op het Paranormaal Alternatief kan Michaël ook een persoonlijke geur voor je samenstellen, afgestemd op jouw energie of een situatie waar je in zit. Je krijgt daarbij een beschrijving van wat er voor jou in is gegaan en waarom.

Daarnaast verkoopt Creative-Incense eerlijke, handgerolde wierookstokjes van Pure-Incense en etherische oliën.

Crystal Cave - Senay Hafikli

Paragnosten & Mediums Spirituele producten

Senay, geboren in Hengelo, komt van oudsher uit een Spirituele familie. Mijn ervaringen met mijn gidsen en de spirituele wereld is al op jonge leeftijd begonnen. Door middel van Tarotlegging icm het Automatisch handschrift, krijgt ze boodschappen door, die ze mag overbrengen.  Deze gave en manier van contactlegging is intensiever en geeft meer inzicht en duidelijkheid over uw vraagstelling. ” Kom gerust langs voor een kennismaking”☺

Crystal Cave
Reinig jezelf van buiten én van binnen! Crystal Cave is een bedrijfje wat handgemaakte, veganistische en proefdiervrije zeep maakt. Onze zeepjes hebben edelstenen in zich zitten of ze lijken op kristallen. Door toegevoegde oliën en boters hebben ze een geweldig effect op je huid.

Crystal Nymph

Spirituele consulten
I10
www.crystalnymph.nl

Praktijk voor Crystal Healing en Reiki

Als Reiki Master en Crystal Light Master combineert Marie- Ann haar twee grote liefdes om mensen te begeleiden en ondersteunen met behandelingen, coaching en cursussen: Usui Reiki Ryoho cursussen, Crystal Light inwijdingen, en verschillende kristallen workshops. Tijdens de beurs kan je bij de Crystal Nymph een kristal reading doen. Dat is een liefdevolle en bijzonder manier van coaching. Het laat je in de spiegel kijken. Voor de krappe beurs is er ook een gratis kristallen gezichts- en hoofdmassage of korte Reiki behandeling. Daarbij vertegenwoordigd ze de DragonFae Workshops. We organiseren workshops voor buitenlandse sprekers: Jaap van Etten, Sherry Whitfield en Susan Kitts.

De Bars® van Access Consciousness

Alternatieve Therapieën
C17
www.ellengille.com

Al een aantal jaar staat Ellen Gille met een aantal collega’s op de beurs en geeft zij proefsessies van de Bars® van Access Consciousness.
De Bars® zijn punten op het hoofd die in verbinding staan met thema’s in ons leven die we allemaal kennen en waar tegenaan gelopen wordt (geld, communicatie, werk, gezondheid, relaties, het lichaam, seksualiteit, etc.). We hebben oordelen, meningen, standpunten hierover en dat zit als een energie vast in ons lichaam. De Bars® ontlaadt die energie waardoor er ruimte ontstaat voor een andere mogelijkheid. Kom het gewoon eens ervaren !!!!

De Herkimer

Mineralen, sieraden en (edel)stenen
http://deHerkimer.nl

Peter en Laurentia staan op beurzen en verkopen mineralen en stenen, ruw en geslepen, en Orgonite die we zelf maken.
Ze leveren ook op bestelling. Ook slijpen we zelf stenen op maat voor in sieraden.
Bij veel stenen hebben we een beschrijving van de werking. Door goede inkoop houden ze de prijzen vrij laag.
Graag tot ziens bij onze stand.

De Moodieshop

Spirituele producten
H15
https://www.facebook.com/Moodieshop

Moodieshop voor al uw elven dieren en Fantasiebeelden

De Sand Witch - Ans van Galen

Paragnosten & Mediums
I02

Lekker even spelen met zand, een steentje en een kaart en wat zou dat allemaal over jou kunnen zeggen.
Als je hiervoor kiest mag je het beleven.

De Vijf Wijzen

Mineralen, sieraden en (edel)stenen
*
http://devijfwijzen.nl

De Vijf Wijzen:  niet de grootste, wel de mooiste collectie kristallen
Als je niet groot bent, moet je slim zijn. De Vijf Wijzen kiest voor het laatste en zoekt altijd met zorg de mooiste kristallen en edelstenen voor de beste prijs. Bij De Vijf Wijzen vind je zowel ruwe als gepolijste kristallen, knuffelstenen en kwaliteitshangers van Starborn Creations.

De Vijf Wijzen is sinds acht jaar actief in de edelstenenwereld en Ronald en Marie-José hebben misschien niet de uitgebreidste kennis over mineralen, maar wel een oprechte liefde voor alle schoonheid die de aarde in miljoenen jaren tijd produceert. Beiden zijn ook gevoelig voor de werking van de kristallen en de interactie tussen mens en steen.

Decoratiepaleis

Diversen Spirituele producten
http://www.decoratiepaleis.nl

Houtsnijwerken,oliebranders,wierookbranders,gifts

Devi Taconis - Happy Silence

Spirituele consulten
*
http://happysilence.nl/

Devi Taconis is intuïtief coach bij Happy Silence in Den Haag. Haar specialiteit is: leren hoe je afstemt op de stille plek in jezelf. Zo ga je ontspannen door het leven, vanuit je eigen kalmte en kracht. In alle drukte kan dat een hele uitdaging zijn, vooral als je hooggevoelig bent! Op de beurs geeft ze engelen readingen en kan je zelf ervaren hoe je contact maakt met deze helende en ondersteunende engelenenergie. Wil je meer weten over Happy Silence? Kijk dan eens op haar website!

Ed van Roosmalen

Ed van Roosmalen – Paragnost

Maak kennis met Ed van Roosmalen, geboren en getogen in Den Haag. Opgegroeid in de Haagse Molenwijk en daar een mooie jeugd gehad.

Al jong kwam hij met het spirituele in aanraking door zijn eigen moeder. Zij was het die jaren lang en nog steeds, een klankbord is voor alles wat spiritueel is. Het was voor haar geen enkel probleem om mij gerust te stellen toen ik voor het eerst met mijn overleden opa in aanraking kwam.

Een Aanreiking - Nellie van den Hoof

Paragnosten & Mediums
Q02
www.eenaanreiking.nl

Nellie van den Hoof geeft inzichten en antwoorden op levensvragen. Ook door middel van foto lezen. Ze spreekt eenvoudige, begrijpelijke taal, waar je iets mee kunt. Ze is zuiver en eerlijk, maar als het nodig is ook heel confronterend. Haar opdracht is om mensen stevig in eigen schoenen zetten. Omdat alleen jij zélf jouw toekomst creëert door de stappen die je wel of niet neemt. Ze is jouw richtingaanwijzer, jij mag kiezen welke afslag je neemt.

De informatie die ze doorkrijgt kan betrekking op het heden, verleden en toekomst hebben.

Voor meer informatie neem een kijkje op haar website.

Energetix SWS neemt ook deel aan deze beurs met mijn uitgebreide collectie Energetix magneetsieraden en wellness. Kom langs deze kraam en vraag om persoonlijk advies en de GRATIS balanstest. Een streling voor het oog, een heling voor het lichaam. Wij hebben al veel volwassenen, maar zeker ook kinderen en (huis-)dieren, door het dragen van een Energetix magneetsieraad kunnen helpen om van hun lichamelijke en/of geestelijke klachten af te komen. Verhinderd? Ga naar de website voor meer info over de werking van de magneetsieraden voor mens en dier en om te bestellen naar de ‘Energetix Nederland webshop’. Verzendkosten zijn voor mijn rekening.

Engelencontact (ReikiSamen)

Spirituele consulten
M20
http://www.reikisamen.nl

Contact met Engelen
Engelen healing/reading

Een Engelen healing/reading is een prachtige ervaring. Terwijl je zit op een stoel wordt via je kruin negatieve energie door de Engelen op verschillende plekken weggenomen. Aartsengel Michaël vertelt je waarom er juist op die plaatsen “schoongemaakt” wordt.  Wanneer alle negatieve energie is weggehaald, worden de lege plekken opgevuld met liefdevolle Engelen Energie. Met deze Energie word je beschermd en voel je je sterk.
Ook mag je elke vraag aan de Engelen stellen die je wilt. De Engelen zullen je vragen beantwoorden.

Wouter Post
contact met Engelen

Eva Slootemaker

Paragnosten & Mediums
A08

Eva Slootemaker is een medium, paragnost met helderwetend, heldervoelend, helderhorende gaven.
Ook legt ze contact met overleden dierbaren en pakt ze de energie op van mensen aan de hand van een foto-reading.
Dit kan zowel van levenden als overledenen zijn. Door haar gaven te gebruiken in combinatie met het leggen van de tarotkaarten zult ze je een zo eerlijk en duidelijk mogelijk antwoord geven op de vragen waar jij graag een antwoord op wilt hebben.

Evelien Foks

Paragnosten & Mediums
www.spiritueeladvies.nl
G21

Jarenlang is Evelien een bekend en erkend paragnost zowel in Nederland als het buitenland. Evelien ademt spiritualiteit, of het hierbij gaat om een diepgaande reading of contact met een overleden dierbare, alles staat in het teken om je te helpen. Zij kenmerkt zich door haar warme, maar directe toon en brengt haar readings op een nuchtere manier over. Ben jij benieuwd wat Evelien nog meer voor jou kan betekenen? Neem een kijkje op haar website.

Frans Klaver de Vries

Paragnosten & Mediums
B18

Frans Klaver de Vries is een man die zijn extreme overgevoeligheid gebruikt om in al zijn eenvoud de mensen via zijn helderziendheid, heldervoelendheid en helderwetendheid duidelijk te maken dat wij hier op aarde leven en het hier op aarde moeten rooien.

Om zijn boodschap inzichtelijk en begrijpelijk te maken gebruikt hij zijn eigen ontwikkelde methode Zandlezen. Ook werkt hij graag met foto’s en voorwerpen. Dierbaren die nog leven of overleden zijn, waarbij hij het automatisch schrift gebruikt om de boodschap voor u op papier te zetten. Tevens kunt u op het Festival bij hem terecht voor een kruiden consult en voor Kruiden en Theeën.

Freddy Kaak

Paragnosten & Mediums
C12

Freddy Kaak heeft sinds 1995 een Paranormaal Natuurgeneeskundige adviesbureau in Zeddam. Hij geeft een ieder adviezen over hun spirituele ontwikkelingen en hun levensvragen en helpt hen d.m.v. een grondig onderzoek op lichamelijke en geestelijke klachten aan de hand van iriscopie en helderziende waarnemingen of numerologie.

‘Je kan je leven vergelijken met een bouwmarkt. Een dag niet klussen aan jezelf betekend een stilstand in je leven. Elke dag moet er aan je lijft geklust worden zowel geestelijk als lichamelijk’.

Free New Age Gifts

Spirituele producten
O16
http://flyingfree.eu

Flying Free New Age Gifts

Ontdek de selectie van unieke spirituele geschenken, zelfhulpboeken, tarot- en orakelkaarten. Ook hebben diverse wierook die een diepe innerlijke wijsheid van spirituele realisatie door persoonlijke groei en zelf ontdekking kan ontwaken!

Bij Flying Free New Age Gifts zijn ze toegewijd aan het leveren van de hoogste kwaliteit geestelijke cadeaus, producten en diensten om uw lichaam, geest en ziel te voeden.

Gaia - Ellen van den Berg

Alternatieve Therapieën Diversen
*
www.gaiavoedinghealing.nl

Ellen van den Berg heeft een praktijk voor Voeding en Healing in Den Haag. Ze geeft voedingsadviezen voor een suikerarme en gezonde leefstijl en ze begeleidt je bij het afvallen, waarbij ze gezond en verantwoord eten en bewegen belangrijker vind dan calorieën tellen. Ze ondersteund dit met energetische behandelingen. Ook geeft ze separaat healings met Avalon-ELA energie, klankschalen, sjamanendrum en edelstenen. Bij voldoende belangstelling geeft ze een aantal keer per jaar klankschaalmeditaties. Wil je meer weten over haar praktijk, neem dan een kijkje op haar website.

 

Gemstonetrees maakt al meer dan 20 jaar unieke edelsteenbomen waarbij speciaal gekeken wordt naar wat de stenen energetisch voor u kunnen betekenen.

U heeft een mooi kunstwerk in huis maar ook functioneel. Kom voelen op de beurs en ervaar zelf welke het beste bij u past. Er is altijd een ruime keuze aanwezig. Ze zijn ook in opdracht te maken.

Inclusief levenslang garantie certificaat en gratis service.

Gerard Heutink & L.G. Healing Stones

Mineralen, sieraden en (edel)stenen Paragnosten & Mediums
Q04
Http://www.gerardheutink.nl

Gerard Heutink  – Paragnost en Edelsteenspecialist.

Veel mensen lopen met problemen rond, waarover zij niet kunnen of willen praten. In de loop der jaren heeft Gerard velen mensen hun gevoel van eigenwaarde teruggegeven en begeleid met hun herstel.

Het probleem is dat te veel individuen zich laten leiden door hun omgeving, zonder er bij stil te staan wat men eigenlijk zelf wilt.
Het vluchten in het hoofd is een gevolg hiervan, waardoor allerlei lichamelijke en geestelijke klachten kunnen ontstaan.

 

 

Gerard Lambrechts

Gespecialiseerd in:

 • Kaartleggen
 • Fotolezen ( ook overledenen)
 • Magnetiseren (gelijktijdige waarnemingen uit Gene Zijde worden u verteld)
 • Bloemenseance

Gerrit Prins

Paragnosten & Mediums
F05

Gerrit Prins is sinds 2006 actief als medium, geeft spiritueel advies, doet aan foto’s lezen en automatisch schrift. Naast het spirituele werk is hij ook buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand, dus hij mag mensen trouwen. Het symbool dat hij gebruikt heet : wereld in Harmonie. Je ziet dan ook bijna alle geloven samen op een blauwe lotus. De toekomstdroom om gezamenlijk in harmonie te leven, mensen te helpen en samen gelukkig te zijn.

Giel Ketting Massage 4 You

Alternatieve Therapieën
http://gielkettingmassage4you.nl

Massage, het is een weldaad voor lichaam en geest. Massage is aandacht voor jezelf. Het helpt tegen stress, het bevordert ontspanning van lichaam en de geest, het geeft je nieuwe energie, het zorgt ervoor dat je je prettiger voelt. Massage is tijd voor jezelf maken en aandacht voor je lichaam. Het voelen van goede zorg en aandacht van de masseur is weldadig. Massage werkt ook versterkend het functioneren van veel van de lichaamssystemen wordt erdoor sterk verbeterd.

Voor meer info neem een kijkje op de webpagina.

Gothic Glass Art.

Spirituele producten

Gothic Glass Art maakt en creëert verlichting, raamdecoratie en Art & Design met glas d.m.v. Tiffany techniek.
Wij maken diverse (eigen) ontwerpen maar zijn ook bereid uw eigen ontwerp/idee te verwezenlijken in glas.
Kom eens gezellig langs om kennis te maken met ons en onze producten en wat de mogelijkheden zijn. 

Healing Dreams

Spirituele consulten Spirituele producten

Healing dreams bestaat uit Wendy Saphira en Erich Talking Heart Tree.
Healingdreams werkt met 25 jaar ervaring op het gebied van kruiden en plantmedicijnen en hebben het grootste aanbod in: edelstenen, mineralen, wierook, kruiden, wicca, sjamanistische artikelen.
Zit u met vragen wat u nog kunt doen voor u, wilt u een healing of een reading van ons ontvangen, kom dan naar ons toe.

Heelzijn

Spirituele consulten

I LOVE LIFE SPIRIT - Rosan Camil

Paragnosten & Mediums
D10
http://www.rosancamil.nl

Rosan Camil is schrijfster en coach. Ze geeft readings en coachings met liefde, aandacht en kracht van het universum.  Zij en de aanwezige energie van de engelen staan met beide voeten op de grond, en tevens in verbinding met alle wijsheid van het leven.

Haar aandeel is om mensen uit hun leed te helpen, een steunpunt te zijn voor spirituele ontwikkeling, en  zo mensen weer met hun geluk en kracht te verbinden. Rosan gebruikt unieke engelen kaarten, die door de engel Camil doorgegeven zijn aan haar.

Indiaan

Paragnosten & Mediums Spirituele producten
http://indiaan.weebly.com

Helderziende waarnemingen

Ingeborg Hofstede Consultancy

Paragnosten & Mediums Spirituele consulten
ingeborghofstedeconsultancy.com

Inspirator en medium Ingeborg Hofstede geeft overleden kinderen een stem

Tijdens een meditatie kwam een klein meisje uit een groep naar voren en ze gaf mij een briefje. Toen ik het opende stond erop: ‘Don’t forget about us’. Ze heette Amy.

Ik ben ze niet vergeten! Inmiddels geef ik hen op vele manieren een stem. Heb jij je (ongeboren) kind al vroeg moeten loslaten en voel je dat diens leven meer zichtbaar mag zijn, kom dan een luisteren wat het je te vertellen heeft.

Individueel, als partners of als gezin ben je van harte welkom.

innerTeacher - Johan Laforce

Alternatieve Therapieën Paragnosten & Mediums
K11
Http://www.innerTeacher.nl

Personal Coach

 • Wil je duidelijkheid en vooruitgang in je leven?
 • Ik help je om je ‘kracht’ (terug) te vinden.

HondenLuisteraar

 • Heeft je hond ongewenst gedrag? Met mijn hulp ga jij dit meestal in één sessie veranderen.

Paragnost

 • Loop je tegen bepaalde levensvragen aan?
 • Heb je persoonlijke of spirituele hulp nodig?
 • Je vindt met mijn hulp wat je wil.
 • Je vindt dan duidelijkheid en je kan verder.

Quantum Touch genezer

 • Ondervind je hindernissen met je lichaam?
 • Stellen je geestelijke problemen je op proef?
 • Leer je lichaam en geest dan te doen waarvoor ze gemaakt zijn. Hoe?
  Met Quantum Touch sessies worden je lichamelijke en geestelijke genezingskrachten (weer) geactiveerd.

Irene Elisa

Spirituele consulten
Workshopprogramma
www.ireneelisa.nl

Isabelle Duchene

Paragnosten & Mediums
H20
Www.isabelleduchene.com

Isabelle Duchene is een energetisch helderziend Life coach en spiritueel medium. Met haar heldere aanpak kijkt zij samen met u naar uw mogelijkheden om u inzicht, advies en mogelijkheden te bieden voor uw huidige en toekomstige uitdagingen. Uw dierbaren die leven in een andere dimensie mogen indien mogelijk ook mee aanschuiven voor een fijn gesprek over het leven nu en later.

Isabelle werkt internationaal en spreekt ook vloeiend Engels. Isabelle geeft voordrachten op vakbeurzen en  huiskameravonden op afspraak. Ook bij u in de buurt. Bekend van media en tv. We zijn steeds graag tot uw dienst.

 

Its Gallery

Spirituele consulten
http://www.itsgallery.nl

Gidsentekening

Jan C. van der Heide

Paragnosten & Mediums
D06
www.jancvanderheide.com

Jan C. van der Heide /hypnotherapeut/ paragnost/ coach

Van kinds af aan ben ik met paranormale verschijnselen geconfronteerd en ermee vertrouwd geraakt. Ik was met mijn 17de jaar indertijd de jongste paranormale genezer van Nederland, ingeschreven bij een vereniging die nog steeds bestaat. Zit dus al een lange tijd in het vak.

Ik werk als paragnost, hypnotherapeut en coach in mijn praktijk in Oegstgeest en ben gecertificeerd met de titel PMH, Profesional Master of Hypnotherapy. Als docent geef ik lessen, workshops, maak CD’s, schrijf boeken. Op internet, radio en tijdschriften beantwoord ik vragen.

Mijn basisvertrekpunt in het leven is en blijft onverminderd: ‘Alles is mogelijk tussen hemel en aarde…’

Jeantille Spruijt

Paragnosten & Mediums
O14

Jeantille Spruijt is een Medium, Psychic met een Sjamaanse Healende kracht.  Haar Spirituele naam is Moeder, Moeder.

Ze maakt contact met jouw Bescherming (Spirits die bij jouw horen). Samen met haar Beschermers, wordt er informatie door gegeven.
Ze krijgt informatie via haar Hawaiiaanse kaarten en communiceert met overleden.  Ze leest foto’s van mobiele telefoon.
Als je pijn of verdriet ervaart uit het verleden, kan zij dit op een Spirituele manier healen.
Haar Spirituele naam Moeder, Moeder is haar gegeven omdat zijn in liefde en respect mensen beschermt en door laat groeien naar het volgende niveau.

Haar liefde voelt als moederliefde.

Voetreflexologie

Jessica de Bont

Paragnosten & Mediums
G17
www.engelenhealing.com

Maak kennis met Jessica de Bont: medium, gold reiki master en spiritueel hulpverlener. 
De Paranormale wereld is voor haar niet onbekend. In haar jongere jaren kwam zij al in contact met haar gids, zodat zij uiteindelijk mensen kan helpen en inzichten kan geven. Nieuwsgierig? Neem een kijkje op haar website of woon een lezing van haar bij!

 

 

Joke van Houten

Paragnosten & Mediums
B08

Spirituele consulten

Jolanda Bruines

Alternatieve Therapieën
Q15
*

Hoe werkt een Engelen Healing op de beurs?

Jolanda Bruines werkt met haar handen intuïtief boven het lichaam en voelt aan waar de Healing nodig is.

Hierbij maakt ze gebruik van haar helder voelende vermogens en voelt de Engelen om haar heen komen. Het is te ervaren als heel warme mooie zachte energie. De blokkades stromen duidelijk door. Verder verstrekt ze informatie over de engelen inwijding, waarbij jouw helende vermogens versterkt worden.

Er gebeurt dat wat nodig is en mag gebeuren.

Joskes Winkel

Spirituele producten

JSoft Consulting - Aurafotografie

Spirituele consulten Spirituele producten
O17
http://computerpsychic.info

Jsoft Consulting biedt een polaroid-formaat aura foto aan met digitale beschrijving van jouw kleuren of frequenties. Deze wordt afgedrukt op een vel fotopapier en vervolgens gelamineerd.

Er is ook de mogelijkheid voor een persoonlijk advies op maat. Gebaseerd  op de kleuren en energiepatronen die in de aura foto naar boven zijn gekomen.
Goed voor meer inzicht in de fysieke, mentale, emotionele en spirituele staten van je wezen. Neem een kijkje op de website voor meer informatie.

Koffiedik kijken Sukran

Spirituele consulten
A07

Koffiediklezen- Tulay Cyprus

Spirituele consulten
A16
http://www.koffiediklezen.nl/

Toekomst, Gezondheid, Relatie, Levensvragen, Verwerking, Advies
Bij koffiedik lezen gebruik ik de kracht van Turkse koffie die, nadat u gedronken heeft
(een klein nipje volstaat), in het kopje achterblijft. Aan de hand van de vormen die in het kopje verschijnen, kan ik zwakke en pijnlijke plekken in uw lichaam zien en  kan u vertellen wat de
(nabije) toekomst u zal brengen. Daarnaast kan ik u helpen met het oplossen van problemen en uw leven meer glans geven.

Kristal

Mineralen, sieraden en (edel)stenen

Regenboog raamkristallen zoutkristal lampen

Lahun

Spirituele consulten
N13

Lahun is een spirituele praktijk, die zich richt op kennismaken met en het leren leven volgens de Natuurlijke Tijd. De 13 Manenkalender en de Tzolkin staan hierbij centraal.

Het motto van Lahun luidt ‘Via transformatie naar manifestatie’. De plaats op de kalender bepaalt het startpunt van ieders reis naar manifestatie.

Didier d’Haens, de mens achter Lahun, bewandelt zelf ook het pad naar manifestatie en mag daarbij anderen vanuit zijn eigen ervaring begeleiden op hun reis.

Leonie's orgonite's

Spirituele producten

Orgonite’s

Little Buddha

Spirituele producten
http://www.littlebuddha.nl

Little Buddha is al jaren actief op het gebied van Tibetaanse artikelen en importeert al haar producten zelf uit Tibet en Nepal. Alle voorwerpen worden rechtstreeks ingekocht bij de plaatselijke bevolking tegen een 100% eerlijke prijs.
Je vindt bij ons een zeer uitgebreid assortiment in meditatieve en dagelijkse voorwerpen zoals specifieke antieke meubelstukken, zuivere Tibetaanse wierook, bijzondere mala’s, oude en nieuwe klankschalen tot prachtige meditatieomslagdoeken en aparte Tibetaanse sieraden.
Bent u nieuwsgierig geworden? Neem dan een kijkje op onze website.

Loek Bouma

Paragnosten & Mediums
N08

Groot, stevig, kaal, grote glimlach, charismatisch, eerlijk, integer, dat is Loek Bouma.

Al ruim 25 jaar worden met veel passie de vraagtekens door hem geopenbaard .
Hij geeft antwoord op je vraag door middel van het duiden van de Tarot kaarten.
Of het nu vragen zijn over overledenen, verleden – heden of toekomst, carrière of relatie.
Wat je vervolgens gaat doen met de adviezen, de kansen en mogelijkheden die op je pad komen is een keuze die je zelf maakt.
Ook geeft hij, in voor de meesten een onbekende wereld, een kijkje in de keuken van de Tarot door het geven van workshops en cursussen.

Maatschap Het Evenwicht

Alternatieve Therapieën Paragnosten & Mediums
D19
www.hetevenwicht.com

Diny Heegers- Klaassen, Regressie-Reïncarnatie therapeute, Holistische Massage Therapeute

Diny heeft in 1998 een 2-jarige opleiding tot Regressie-Reïncarnatietherapeute gevolgd bij de SRN in Utrecht. Daarna volgden diverse cursussen in verschillende vormen van Meditatie, Gesprekstechnieken, Creatieve Expressie, Holistische Massage, Ontspanningsmassage, Hotstone Massage. Door mijn eigen mix te maken van deze therapieën heb ik mij de laatste jaren gespecialiseerd in een unieke combinatie van massage en therapie.

Tevens heb ik een reading ontwikkelt waarbij ik mijn heldervoelendheid combineer met vorig leven kaarten en numerologie zodat je ervaart waar een probleem begonnen is, het kan begrijpen, ervan leren en loslaten…

Marga en Willy van Waveren

Paragnosten & Mediums Spirituele consulten
K09
www.migora.nl

Via automatisch schrijven kunnen Marga en Willy voor jou op de beurs contact maken met iedereen die in de Geestelijke Wereld woont. Het kan van alles zijn:  je eigen persoonlijke Gids, een dierbare overledene, je huisdier of bijvoorbeeld een aartsengel. De zussen laten zich volledig overnemen door de persoon die jij hebt uitgekozen of hebt gevraagd, waardoor deze zelf de brief schrijft voor je.

Marga en Willy van Waveren

Maria Magdalena Essence

Spirituele producten
B11
www.mariamagdalena-essence.nl

Al sinds haar prilste jeugd kan Mirjana Njegic  dingen zien die voor anderen niet zichtbaar zijn. Haar bedrijf Maria Magdalena Essence stelt zich tot doel om mensen in werkelijk contact met zichzelf te brengen en hen te ondersteunen in hun (spirituele) groei.

Maria Magdalena Essence heeft een lijn met producten ontwikkeld om mensen te ondersteunen in hun zoektocht.
De aurasprays hebben inmiddels al jaren hun waarde bewezen en worden veel gebruikt om ruimten geschikt te maken en te reinigen. Er zijn 21 verschillende sprays voor specifieke doelen. Deze sprays zijn met de meeste zorg samengesteld uit uitsluitend essentiële oliën en natuurlijke ingrediënten. Naar eeuwenoud geheim recept, dat al generaties lang van moeder naar dochter is overgedragen, wordt deze olie nog steeds uiterst zorgvuldig met de hand bereid.

Maria van der Klooster

Paragnosten & Mediums
D05
http://www.moniquevanderklooster.nl
Monique van der Klooster is een geboren paragnost en heeft meer dan 20 jaar ervaring als erkend psycho-analytisch-hypnotherapeut. 
Wat kan er in de weg zitten, zodat je jezelf niet helemaal vrij voelt in de omgang met de omgeving, familie, op het werk en met vrienden en kennissen?

De kracht van het individu om zich te bevrijden door overzicht en inzicht. Soms voel je jezelf buitenspel gezet. Misschien onzichtbaar, alsof je verdampt bent, opgelost door anderen. Al met al: waar sta je op dit moment? En hoe kun je de liefdesstroom die ergens onderbroken was, weer herstellen?

Marijke de Jong - Het Hogere Doel

Lenormand verleden heden en toekomst

Marion Vollebergh

Spirituele consulten
F20

Energetisch therapeut -Medium-Healing-inwijdingen- Blokkades

Marion wordt geleidt door Moeder Maria en het Christus licht. Voor inzichten en balans kan je bij haar terecht. Ze geeft boodschappen door voor nieuwe inzichten. Ze is helderziend, heldervoelend en helderhorend. Als er een blokkade wordt geconstateerd, geeft ze je een Healing. Ze zorgt ervoor dat je weer in je eigen kracht wordt gezet.

Matronae

Paragnosten & Mediums Spirituele consulten
F10
www.matronae.com

Maria verzorgt trainingen en geeft consulten zij is specialist in het begeleiden en adviseren van mensen tijdens individuele sessies.

Met beide voeten stevig op de grond laat zij je ontdekken jouw kern, jouw potentieel en je daarmee verbinden.
Met haar heldervoelende vermogens weet zij te inspireren en te motiveren.

Je ware masterschap ontdekken en omarmen, daarin begeleidt zij je graag door een ruim aanbod en diversiteit aan technieken, cursussen en trainingen.
Op deze beurs geeft zij readings met behulp van tarot kaarten, maar verzorgt ook regelmatig een lezing demonstratie qigong bij Matronae is altijd wel iets voor handen is wat we kunnen inzetten, dat is wat zij noemt: practical magic..

 

Medium Shanti

Spirituele consulten
G04,G05
http://www.shivshakti.nl

Bekend van tv! Voor spiritueel advies en meer..

Medium Simone - Praktijk Uriel

Paragnosten & Mediums Spirituele consulten
M07
www.praktijk-uriel.com

In de praktijk van Simone wilt ze je graag helpen met jouw persoonlijke ontwikkeling, ontplooiing en welzijn door middel van spirituele en energetische behandelingen, coaching, consulten, massages en hypnose. Haar wens is het helen van jouw hart door inzichten te geven in jouw leven en waar je op dit moment behoefte aan hebt.

Haar overtuiging is dat iedereen zichzelf heelt. Soms maak je een omweg doordat de pijl de verkeerde kant op staat. Maar wanneer je verdwaalt kom je nog eens ergens!

Je kunt bij haar terecht voor: Engelenconsult, Reading, Healing, IET®-behandeling, Coaching, Hypnose of een Massage.

Liefs en warmte

Simone

Mediums Ans & Yvonne

Paragnosten & Mediums Spirituele consulten

Mediums Ans en Yvonne geven u samen een reading.
Met: wasstrijkkaart, en
Aimee Zwitserkaarten, Lenormandkaarten, psychometrie, het readen van een foto of met numerologie

Merudi Praktijk

Alternatieve Therapieën
N02
http://www.merudi-praktijk.nl

De Merudi praktijk is gespecialiseerd in het werken met kosmische stralen. Kosmische stralen kan je het beste vergelijken met een energiepatroon dat afkomstig is van een andere planeet. Deze energie trilt volgens een bepaald patroon en kunnen we hier op aarde voelen. De Merudi praktijk beschikt over een grote koperen piramide, waarin u kunt zitten. Door hierin plaats te nemen wordt de kosmische energie het meest versterkt en geactiveerd. Wij verkopen diverse kosmische stralen producten die u voor thuis gebruik kunt inzetten. Hiermee worden blokkades opgeheven en kwaliteiten versterkt.

Mineralz

Mineralen, sieraden en (edel)stenen Spirituele producten
D02,D03
https://mineralz.nl

Mineralz biedt edelstenen en mineralen van hoge kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Door het enthousiasme van Mineralz zijn ze uitgegroeid tot een onderneming met een ruim aanbod op het gebied van edelstenen en mineralen zoals ruwe mineralen, geslepen mineralen, zilveren sieraden en cadeauartikelen.

Kwaliteit & service zijn onze belangrijkste sleutelwoorden.
Naast ruwe en geslepen edelstenen en mineralen en sieraden vind je bij ons ook cadeauartikelen als bijvoorbeeld windgongen en Suncatchers.
Je vindt Mineralz op beurzen, festivals en je kan ook eens een kijkje nemen in onze webshop.

Laat je verrassen!

Nanda healingpraktijk

Alternatieve Therapieën
*
www.nanda-healing.nl

Op zoek naar inzicht? balans? positiviteit? meer rust? flow?

Kijk wat flower therapy je kan brengen. Welke bloem(en) je kunnen ondersteunen in het dagelijks leven. Je helpen meer  bij jezelf te blijven en omgaan met de druk van alle dag. Laat je helpen door de engelen van de natuur, de natuurwezens die je kent uit de sprookjes zoals de elfjes, kabouters, draken en eenhoorns. Deze lichtwezens zijn vredelievend en willen dolgraag met ons samenwerken om hun liefde en overvloed met ons te delen.

Nasmec International

Spirituele consulten
A22
http://www.akmalsaleem.com/

Akmal Saleem, Spiritual Consultant, trainer and therapist is based in Voorburg since 1996. He has the gifted power to help people to find their path and right direction in their lives. Hundreds of people in The Netherlands and other countries have been benefitted from his therapies and living a happy and peaceful life.

Due to his gifted power he has developed his own therapies

New Mind Technology & Chakra Therapy

which can help you to remove your psycho-emotional blockades, all your stress, and tension, pressure to develop your personality and let you feel inner peace & joy and balance your life to start a new journey to success.

OL Healing & Coaching

Alternatieve Therapieën
C21
*

Olga Slot is een healer die stevig met haar beide benen hier op onze aarde staat.

Ze werkt sterk intuïtief, -met als opleidingsbasis erkende healing en coachingstechnieken- en begeleid je om weer goed te kunnen voelen en te luisteren naar wat je jezelf te vertellen hebt. Hierdoor ontstaat ruimte om te herinneren, te verwerken en om weer vrij adem te kunnen halen.

Mijn taak bestaat eruit jouw zelfhelend vermogen te ondersteunen en je te helpen om vanuit rust contact te maken met de persoon die je in wezen bent.

Omata Tutini - Aloha Spiritueel

Paragnosten & Mediums

Het verdriet van mensen raakt me diep. Vanuit mijn hart levend, voel ik hun pijn en verdriet, al voordat men bij mij komt. Door begeleiden met liefde, licht, warmte en een warme omhelzing, voel ik me vaak een moeder van mensen. Eigenlijk vang ik direct de gedachten van de mensen op zodra ze aan mij denken. Doordat ik voel wat ze nodig hebben stuur ik ze dan licht en liefde. Vanuit de Bovenwereld krijg ik mijn boodschappen. Het leven als medium is zwaar, maar geeft ook veel voldoening.

Paradean

Spirituele consulten

Consulten

Paradidakt.nl

Diversen Paragnosten & Mediums Spirituele consulten
N10,M10,N11
helderziendelijn.net - www.Paradidakt.nl

Alternatief opleidingsinstituut:
 – beroepsopleiding tot hypnotherapeut
– beroepsopleiding tot spiritueel belconsulent

Al 10 jaar online readings en consulten vanaf  5 euro.

Helderziendelijn.net is al jaren op de paranormaal beurs te vinden met haar beroemde 5 euro consulten. Een  helderziend consult of medium reading voor iedereen bereikbaar maken is de missie van helderziendelijn.net zowel op de beurs als online. Je kunt een consult bestellen vanaf 5 euro. Helder, eerlijk en betrouwbaar.

Piet van Velden

Spirituele consulten
D21 & E21

Piet van Velden is een Life-coach

Begeleiding van persoonlijke ontspanning en verandering d.m.v. Systemisch werken, Geometrie, NLP en kristallen.

In een persoonlijk afgestemde mix hiervan zal je verandering ervaren. Niemand is hetzelfde, niemand liep hetzelfde pad, voor iedereen zijn er net andere spelregels.

Benieuwd? Piet vertelt je graag in een persoonlijk gesprek wat we gaan doen.

Praktijk voor Natuurgeneeswijzen - Peter Horbowiec

Alternatieve Therapieën
M02, M03
www.pranagen.nl

Peter Horbowiec – Pranagen – De Witte Roos

Cranio-Sacraaltherapie, Energetische Healing,
Soul Healing, Coaching, Meditatie

Natuurlijke gezondheidsbevordering: meer energie, minder stress, bevorderen van het zelfherstellend vermogen, bewustwording van eigen lichaam en eigen mogelijkheden, zingeving, ondersteunt uw herstel na operaties, fysieke en emotionele trauma’s, ongevallen en andere letsels en aandoeningen, kortom wanneer lichaam, geest en ziel extra aandacht vragen en rust en ontspanning nodig hebben.

Reiki 2002 - Oceandrum.nl

Mineralen, sieraden en (edel)stenen Spirituele producten
O01 & N01
www.reiki2002.nl, www.oceandrum.nl, www.oceandrumwebwinkel.nl

Sietske en Monique verkopen edelstenen en mineralen waarbij je bij aankoop van een edelsteen, een briefje mee krijgt met de werking van de edelsteen.

De kramen zijn echte “snuffel” kramen! Neem de tijd om op je gemak je ogen de kost te geven, hoe langer je kijkt des te meer je ziet zoals handgemaakte Oceandrums, heerlijke thee, losse kruiden, handgemaakte Feng Shui Raamhangers, kristal beelden, boeddha´s, piramides,  armbanden, mooie hangers, kettingen en nog veel meer.

Nieuwsgierig geworden ?
Neem alvast een kijkje op een van de websites.

Rob den Oudsten - Aloha Spiritueel

Mineralen, sieraden en (edel)stenen

Edelstenen geven inzicht in problemen, genezen ziekten, helpen je over je angsten heen, maar ze verhogen ook je vitaliteit. Ze nemen negatieve energieën in zich op en geven jou hun positieve energieën. Ze raken hierdoor vervuild en dienen schoongemaakt te worden, waardoor ze hun werking behouden. Je lichaam moet wennen aan  stenenenergie, waardoor het beter is de steen niet de hele dag te dragen. Door goud wordt de kracht van de steen verdubbeld, evenzo als bij veel zon en is het beter de edelsteen korter te dragen. Tot slot: “Waar het denken vastloopt, verdwijnt het probleem als je stenen koopt.”

Robert Heiwegen

Paragnosten & Mediums
*

 Robert, Touch of Source, medium en healer

Robert krijgt te voelen of te weten wat iemand belemmert en waar dat vandaan komt,  door de oorzaak bewust te worden, mag een transformatie plaats vinden. Om zo dichter bij je Ware Zelf te komen.

Hij gaat het niet voor je oplossen maar je begeleiden in het bewust worden van wat de oorzaak is van de belemmeringen, zodat deze getransformeerd mogen worden.Op elk niveau Hart ,Ziel, lichaam en geest. Doordat we een veilige en open verbinding creëren zal er gebeuren wat op dat moment de bedoeling is. En wat voor jou klaarstaat.

Sandra Bijoux & Gifts

Spirituele producten
E11,D11
www.sandrabijouxandgifts.nl

Sandra Bijoux & Gifts is een bedrijf dat zich al sinds 2006 richt op Geuren en Cadeauartikelen.

Zo zul je hier Etherische oliën, Geurkaarsen/Geurwaxen  en Welness producten vinden, maar ook Aroma Diffusers en Branders. Op zoek naar een leuk cadeau dan kan je ook heel goed bij Sandra Bijoux & Gifts slagen. Ze zijn te vinden op diverse beurzen en fairs, en uiteraard zijn wij 24 uur te bereiken op onze webwinkel. Op de Paranormaal Alternatief bieden wij een groot assortiment aan, wil je alleen informatie dan kan dat natuurlijk ook.

Sandra Klop

 

SHARE Nederland

Diversen Spirituele consulten
M05
www.sharenl.org

In alle grote religies bestaat het idee van verdere openbaring door een toekomstige leraar.

In de esoterische traditie worden deze als verschillende namen gezien voor één en hetzelfde individu:
Maitreya, de Wereldleraar, hoofd van de Geestelijke Hiërarchie van Meesters en ze verwachten nu Zijn wederverschijning.
Hij is geen religieus leidsman maar een Leraar in de ruimste zin van het woord, Die de weg wijst uit de huidige wereldcrisis.

Maitreya is aanwezig in fysieke vorm, leeft onder de mensen, is een modern man met oplossingen voor de problemen van nu.
Hij wordt vergezeld door 14 Meesters van Wijsheid. Zij werken samen met de Wereldleraar om de mensheid
te begeleiden, inspireren en adviseren.

Skinfoods

Diversen Spirituele producten
www.skinfoods.eu

Bodycare according to mother nature
Volledig plantaardige biologische lichaamsverzorgingsproducten.
duurzaam en handgemaakt uit eetbare ingrediënten.

Bodycare vindt dan ook:
Wat je voor je lichaam gebruikt moet zo natuurlijk en puur zijn dat je het ook zou kunnen eten, in feite Raw Food voor je huid.
Deze producten werken samen met de huid, ons lichaam, zijn duurzaam en zuinig in gebruik en daarom ook nog eens beter voor onze omgeving.

Snanzo Nimaso

Mineralen, sieraden en (edel)stenen

Een orgone is een mengsel van metaal en giethars in combinatie met mineralen en edelstenen. De orgone werkt zo dat energie aangetrokken en vastgehouden wordt door de organische componenten en dan gereflecteerd wordt door de anorganische componenten. Door het herhaaldelijkvasthouden en reflecteren wordt de energie ontrafeld en opnieuw geordend.

Een orgone zet negatieve energie om in positieve energie. Zuivert de atmosfeer. Vermindert de schadelijke effecten van mobiele en draadloze stralingsbronnen. Zorgt dat de energie in de ruimte tot rust komt.

In combinatie hebben de mineralen en edelstenen een specifieke werking op de mens.

Sonja Dover

Paragnosten & Mediums
K05
www.sonjadover.nl

Sonja Dover werkt als zelfstandige vanaf de jaren 80- tig en is sindsdien werkzaam vanuit haar diepere dimensie, voor zowel particulieren als bedrijven, als ook het dier. Door het volgen van trainingen/opleidingen op dit gebied ontwikkelde zij zich ten volle.
Zij is een ervaren Medium, Spirituele Adviseur en Coach. Ook begeleidt zij bijzondere en/of spirituele huwelijken, maar ook (overlijdings) rituelen, op de door u uitgezochte locatie in binnen- of buitenland.

Sonja werkt vanuit rust en neemt de tijd voor u. Kwaliteit en verantwoordelijkheidsgevoel zijn haar drijfveren. Respect en vertrouwen zijn erg belangrijk binnen haar werkwijze. Vanzelfsprekend is uw privacy gegarandeerd.

Spirituele Boeken Enzo.nl

Spirituele producten
A09
www.spiritueleboekenenzo.nl

Al jaren een vertrouwd gezicht op deze beurs, de kraam van Spirituele Boeken Enzo.nl.
Hier vind je, vers van de pers, boeken over bewustwording op velerlei gebied: over gezondheid, therapieën en voeding.
Boeken over hooggevoeligheid en meditatie; boeken over spirituele groei en boeken met doorgegeven boodschappen.
Ook zijn er boeken voor en over kinderen, over beweging en yoga, over leven en dood;
kortom, te veel om op te noemen, kom het gewoon bekijken en even lekker snuffelen.
hartelijk welkom aan de kraam en als u dat wilt denk ik graag met u mee.
graag tot ziens, Ria de Bondt

Stichting Universal Awakening

Diversen Spirituele producten
http://www.universalawakening.org

Promoten van ideële stichting en boekenverkoop

Stones and Silver

Mineralen, sieraden en (edel)stenen
A13

Tamsi Esther Karskens

Spirituele consulten

Coaching/massages (stoelmassage en holistich energetische massage/ reconnective healing

Tarotiste Juana

Paragnosten & Mediums
Q16
www.dewijzeweg.nl

Tarotiste Juana is een medium ,tarotiste leest foto.s en maakt contact met overledenen
Zij is bekend van tv en van de  vele beurzen door het hele land
Ook voor groepsreadingen , workshops en privé consulten kunt u bij haar terecht

The Native Dutch Clan

Spirituele consulten Spirituele producten
http://www.the-native-dutch-clan.nl

Verkoop van spirituele producten waar van we veel zelf maken en runen lezen

Ubuntu Wellness Universe

Alternatieve Therapieën
Q13
http://www.ubuntucuracao.com/

Cheraldine Osepa- Spiritueel Consultant, Holistische Massage Therapeut , Lach Yoga Docent en Lichtwerker in de oer tradities.

Ubuntu is van oorsprong een humanistische levensfilosofie. Het woord is afkomstig uit de Bantoetalen van Zuidelijk Afrika. Centraal in de Ubuntu filosofie staat: verbinding en harmonie in relaties tussen mensen onderling. Ubuntu wordt gezien als een traditioneel Afrikaans concept, die onder andere benamingen terug te vinden is in alle oude culturen, volkeren en tradities van de wereld.

Uitgeverij Schors - Fabula Rosa.

Spirituele producten
G03, F03
www.fabula-rosa.nl / http://www.schors.nl

Voor een brede selectie boeken over gezondheid, spiritualiteit, magie en hekserij, tarot, engelen en meer dan 250 verschillende tarot- en kaartspelen, tarot buidels- en kleden, enz.  Voor een virtuele tour door onze winkel in Amsterdam bezoek onze website!

Uitgeverij Schors
Adres: Rozengracht 15, 1016 LP Amsterdam

Uitgeverij Stichting Graalsbeweging in Nederland

Boek verkoop en lezing op zaterdag 2 dec over ‘Graal, Graalboodschap en oerwetten in de schepping’

 

Witte Wolf

Paragnosten & Mediums Spirituele consulten
www.witte-wolf.nl

Bij Witte Wolf kun je terecht voor een luisterend oor en optimale aanpak van jouw blokkades en zorgen. Samen wordt er gekozen uit een combinatie van één van de volgende diensten:

In readings inzichten creëren in jouw kern en zijn als persoon en kijken naar jouw toekomstplannen;
 Met hypnose door samenwerking met jouw onderbewuste problemen als tics en angsten aanpakken;
 Met regressie jouw jeugd herbeleven, vorige levens meemaken en met die bewustwording blokkades wegnemen;
Met verdrijving vervelende energieën en entiteiten weghalen.

Witte Wolf houdt altijd rekening met persoonlijke voorkeur en welke dienst jij graag wil ervaren!

Yoga en Meditation

Spirituele consulten

Aura healing and mystic healing

Your Hearts Flow

Mineralen, sieraden en (edel)stenen
B17
www.yourheartsflow.nl

Your Heart’s Flow is voortgekomen uit liefde voor edelstenen en mineralen, wat ze voor ons doen en het plezier in het maken van sieraden.

Elke ketting, armband, steen of hanger is anders, dus ik maak nooit precies dezelfde sieraden. Daar ik mij met iedere steen verbind ontvangt de steen ook mijn energie, intenties en speciale codes zodat deze een specifieke werking heeft voor ieder die de steen aanschaft buiten de eigenschappen van de steen zelf.

Ik, Monique Koebrugge, maak ook speciaal voor jou afgestemde  sieraden waarbij ik voel welke steen bij jou hoort .

Reikimaster, medium, lichtwerker.